You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οταν πηδάτε σας διεγείρει να βρίζετε και να ξεφτιλίζετε την σύντροφό σας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα frappes
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 594
- Εμφανίσεις 38K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Tυπε οτι το καλυτερο,μετα περνει το κολαι και η γκομενα, και γινεται το ελα να δεις...Υπάρχουν περιπτώσεις που θέλετε να ξεφτιλίσετε την σύντροφό σας , να την βρίζετε και να την ταπεινώνετε; το βρίσκετε διεγερτικό;
Ritaki Piperaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Εεεεεεεεεεεεεεχμμμμμμμμμμμμ..... οχι δεν απαντάω...σε άντρες αναφέρεται το νήμα...Υπάρχουν περιπτώσεις που θέλετε να ξεφτιλίσετε την σύντροφό σας , να την βρίζετε και να την ταπεινώνετε; το βρίσκετε διεγερτικό;
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Εεεεεεεεεεεεεεχμμμμμμμμμμμμ..... οχι δεν απαντάω...σε άντρες αναφέρεται το νήμα...
ναι όχι, όχι ναι, πες πες μη μας κρατάς σε αγωνία
ProudToBeGreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 6
Πάντα αδερφέ...αλλιώς το γαμήσι δεν έχει αξία...Άσε που το 99% των γυναικών το λατρεύει
Ritaki Piperaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Μα αφού τους άντρες ρωτάει όχι τις γυναίκες...ναι όχι, όχι ναι, πες πες μη μας κρατάς σε αγωνία
Βλέπεις ερώτηση που να λέει "υπάρχουν γυναίκες που να τους αρέσει να τις βρίζουν και να τις εξευτελίζουν"?
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Σε ανδρες αναφερεται σιγουρα αλλα οπως και να το κανουμε εσυ εισαι η καθηγητρια εδωΕεεεεεεεεεεεεεχμμμμμμμμμμμμ..... οχι δεν απαντάω...σε άντρες αναφέρεται το νήμα...
και σαν πρωτη διδαξασα πρεπει να πεις κατι τοις.....
Υγ. Σε πειραζω
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Μα αφού τους άντρες ρωτάει όχι τις γυναίκες...
Βλέπεις ερώτηση που να λέει "υπάρχουν γυναίκες που να τους αρέσει να τις βρίζουν και να τις εξευτελίζουν"?
ναι ναι
Εεεεεεεεεεεεεεχμμμμμμμμμμμμ..... οχι δεν απαντάω...σε άντρες αναφέρεται το νήμα...
ειδες το πμ μου? >
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
:headbang3Πάντα αδερφέ...αλλιώς το γαμήσι δεν έχει αξία...Άσε που το 99% των γυναικών το λατρεύει
ρε πουστη μου δεν προλαβε να μπει το θρετν και τα πιτσιρικογκομενακια του μπουρδελα πρωτα..να αρχισουν τις παπαρομαλακιες τους..οξωωωωωωωωωωωωωω και σε λιγω θα πλακωσουν και οι γαμπροι
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
γκίλι γκίλιΥγ. Σε πειραζω
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
έλα ρε, αφού κι εσύ πιτσιρίκι είσαι στο μυαλό, εσύ το χεις πει:headbang3
ρε πουστη μου δεν προλαβε να μπει το θρετν και τα πιτσιρικογκομενακια του μπουρδελα πρωτα..να αρχισουν τις παπαρομαλακιες τους..οξωωωωωωωωωωωωωω και σε λιγω θα πλακωσουν και οι γαμπροι
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.474
- Πόντοι
- 25.467
Τι σου έλεγα? Πάψε να βάζεις φυτιλιές γιατί σε λίγο θα χορεύουν ρούμπα με ρόμπα ορισμένοι εδώ μέσα.Μα αφού τους άντρες ρωτάει όχι τις γυναίκες...
Ritaki Piperaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Εεεεεεεεεεεμ....μπαααααααα δεν λέω...Σε ανδρες αναφερεται σιγουρα αλλα οπως και να το κανουμε εσυ εισαι η καθηγητρια εδω
Υγ. Σε πειραζω
Υ.Γ. Το ξέρω.. ;)
Τι στο καλό? Στραβώθηκα?ναι ναι Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
Βρε παιδιά δεν λαμβάνω τα πμ και δεν ξέρω τον λόγο...εννοώ δεν έρχονται ναι?ειδες το πμ μου? Angry
E-mail me...
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ναι ρε διευκρινησε οτι την πειραζεις μη παρεξηγηθει η κοπελα..και σε κακοχαρακτηρησει..Σε ανδρες αναφερεται σιγουρα αλλα οπως και να το κανουμε εσυ εισαι η καθηγητρια εδω
Υγ. Σε πειραζω
ProudToBeGreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 6
:headbang3
Παπαρομαλακιές λες εσύ...και μόνο πιτσιρίκι δεν είμαι...εκτός και αν είσαι τόσο παπουδιά που ο 40αρης είναι για σένα πιτσιρίκι, οπότε πάω πάσο. Αν είναι όμως ο 40αρης πιτσιρίκι για σένα, τότε είσαι σε λάθος site, πήγαινει στο
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Στο μυαλο πιτσιρικι που γουσταρουν οι γκομενες και στον πουτσο της κανω τον κωλο φιρφιρικι...έλα ρε, αφού κι εσύ πιτσιρίκι είσαι στο μυαλό, εσύ το χεις πει
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Τι σου έλεγα? Πάψε να βάζεις φυτιλιές γιατί σε λίγο θα χορεύουν ρούμπα με ρόμπα ορισμένοι εδώ μέσα.
τι φυτιλιές βάζει?
ο κώλος της την τρώει να ξαναματαπεί και σε αυτό το θρεντ ότι είναι του μπιντιεςεμ
εμπρός, πάμε όλοι μαζί
έλαααααααααααααααα πεεεεεεεεεεεεεεεεεεες, μην κάνεις τη δύσκοληηηηηηηηηηηηηη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις