Νέα

Οταν πηδάτε σας διεγείρει να βρίζετε και να ξεφτιλίζετε την σύντροφό σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα frappes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 594
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

frappes

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Κριτικές
44
Like
11
Πόντοι
10
Υπάρχουν περιπτώσεις που θέλετε να ξεφτιλίσετε την σύντροφό σας , να την βρίζετε και να την ταπεινώνετε; το βρίσκετε διεγερτικό;

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Υπάρχουν περιπτώσεις που θέλετε να ξεφτιλίσετε την σύντροφό σας , να την βρίζετε και να την ταπεινώνετε; το βρίσκετε διεγερτικό;
Tυπε οτι το καλυτερο,μετα περνει το κολαι και η γκομενα, και γινεται το ελα να δεις...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μας την επεσε ολο το κλαμπ του μπιντιεσεμ? :|

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Εεεεεεεεεεεεεεχμμμμμμμμμμμμ..... οχι δεν απαντάω...σε άντρες αναφέρεται το νήμα... :P :P :P

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Βρε περαση το BDSM τελικα ...........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Πάντα αδερφέ...αλλιώς το γαμήσι δεν έχει αξία...Άσε που το 99% των γυναικών το λατρεύει

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
ναι όχι, όχι ναι, πες πες μη μας κρατάς σε αγωνία
Μα αφού τους άντρες ρωτάει όχι τις γυναίκες... :grin:
Βλέπεις ερώτηση που να λέει "υπάρχουν γυναίκες που να τους αρέσει να τις βρίζουν και να τις εξευτελίζουν"? :coffee:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Εεεεεεεεεεεεεεχμμμμμμμμμμμμ..... οχι δεν απαντάω...σε άντρες αναφέρεται το νήμα... :P :P :P
Σε ανδρες αναφερεται σιγουρα αλλα οπως και να το κανουμε εσυ εισαι η καθηγητρια εδω
και σαν πρωτη διδαξασα πρεπει να πεις κατι τοις.....  :P :P :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Υγ. Σε πειραζω

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Βλέπεις ερώτηση που να λέει "υπάρχουν γυναίκες που να τους αρέσει να τις βρίζουν και να τις εξευτελίζουν"? :coffee:

ναι ναι  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Πάντα αδερφέ...αλλιώς το γαμήσι δεν έχει αξία...Άσε που το 99% των γυναικών το λατρεύει
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang3
ρε πουστη μου δεν προλαβε να μπει το θρετν και τα πιτσιρικογκομενακια του μπουρδελα πρωτα..να αρχισουν τις παπαρομαλακιες τους..οξωωωωωωωωωωωωωω και σε λιγω θα πλακωσουν και οι γαμπροι :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ρε πουστη μου δεν προλαβε να μπει το θρετν και τα πιτσιρικογκομενακια του μπουρδελα πρωτα..να αρχισουν τις παπαρομαλακιες τους..οξωωωωωωωωωωωωωω και σε λιγω θα πλακωσουν και οι γαμπροι :2funny: :2funny:
έλα ρε, αφού κι εσύ πιτσιρίκι είσαι στο μυαλό, εσύ το χεις πει  :rockon:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Τι σου έλεγα? Πάψε να βάζεις φυτιλιές γιατί σε λίγο θα χορεύουν ρούμπα με ρόμπα ορισμένοι εδώ μέσα. :grin:

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Σε ανδρες αναφερεται σιγουρα αλλα οπως και να το κανουμε εσυ εισαι η καθηγητρια εδω
και σαν πρωτη διδαξασα πρεπει να πεις κατι τοις.....  :P :P :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Υγ. Σε πειραζω
Εεεεεεεεεεεμ....μπαααααααα δεν λέω... :P :P :P

Υ.Γ. Το ξέρω.. ;)

ναι ναι  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
Τι στο καλό? Στραβώθηκα? :huh:

ειδες το πμ μου? Angry
Βρε παιδιά δεν λαμβάνω τα πμ και δεν ξέρω τον λόγο...εννοώ δεν έρχονται ναι?
E-mail me...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
και σαν πρωτη διδαξασα πρεπει να πεις κατι τοις.....  :P :P :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Υγ. Σε πειραζω
Ναι ρε διευκρινησε οτι την πειραζεις μη παρεξηγηθει η κοπελα..και σε κακοχαρακτηρησει..

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6

Παπαρομαλακιές λες εσύ...και μόνο πιτσιρίκι δεν είμαι...εκτός και αν είσαι τόσο παπουδιά που ο 40αρης είναι για σένα πιτσιρίκι, οπότε πάω πάσο. Αν είναι όμως ο 40αρης πιτσιρίκι για σένα, τότε είσαι σε λάθος site, πήγαινει στο

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Τι σου έλεγα? Πάψε να βάζεις φυτιλιές γιατί σε λίγο θα χορεύουν ρούμπα με ρόμπα ορισμένοι εδώ μέσα. :grin:

τι φυτιλιές βάζει?
ο κώλος της την τρώει να ξαναματαπεί και σε αυτό το θρεντ ότι είναι του μπιντιεςεμ

εμπρός, πάμε όλοι μαζί
έλαααααααααααααααα πεεεεεεεεεεεεεεεεεεες, μην κάνεις τη δύσκοληηηηηηηηηηηηηη
:boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom