Νέα

Οταν πηδάτε σας διεγείρει να βρίζετε και να ξεφτιλίζετε την σύντροφό σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα frappes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 594
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ναι ρε διευκρινησε οτι την πειραζεις μη παρεξηγηθει η κοπελα..και σε κακοχαρακτηρησει..

Nα σου πω τοσα που εχω ακουσει εδω ....  :P
Τι αλλο θα μπορουσε να μου πει καποιος πια ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
τι φυτιλιές βάζει?
ο κώλος της την τρώει να ξαναματαπεί και σε αυτό το θρεντ ότι είναι του μπιντιεςεμ

εμπρός, πάμε όλοι μαζί
έλαααααααααααααααα πεεεεεεεεεεεεεεεεεεες, μην κάνεις τη δύσκοληηηηηηηηηηηηηη
:boobies:
Me nooooooooooo..... δεν με τρώει... :coffee: :coffee: :coffee:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Παπαρομαλακιές λες εσύ...και μόνο πιτσιρίκι δεν είμαι...εκτός και αν είσαι τόσο παπουδιά που ο 40αρης είναι για σένα πιτσιρίκι, οπότε πάω πάσο. Αν είναι όμως ο 40αρης πιτσιρίκι για σένα, τότε είσαι σε λάθος site, πήγαινει στο
Ρε τυπε το παρεξηγησες,στην προηγουμενη παρεθεση που σου εκανα συμφωνουσα μαζι σου,απλα συμπληρωσα τα υπολοιπα,δεν ηταν για εσενα...

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Ρίτα αλήθεια τόσο είναι το ποσοστό;;;

Ερέ κ μιλάω γλυκά αντί να τις αρχίζω στις μπάτσες( :s&m_1:),τι μαλάκας είμαι τελικά ( :bigdick: )!!! :2funny:
Και πως να το ξέρω εγώ αυτό ε? Δεν γνωρίζω όοοοοοοοοοοοοολες τις γυναίκες που το γουστάρουν. τι να σου πω? Μπορεί και να ισχύει αν και χλωμό το βλέπω.

Υ.Γ. Τι σου έκανα καλέ και θες να με βαρέσεις ε?  :huh: :grin:

Επισκέπτης
Και πως να το ξέρω εγώ αυτό ε? Δεν γνωρίζω όοοοοοοοοοοοοολες τις γυναίκες που το γουστάρουν. τι να σου πω? Μπορεί και να ισχύει αν και χλωμό το βλέπω.

Υ.Γ. Τι σου έκανα καλέ και θες να με βαρέσεις ε?  :huh: :grin:
Αν όχι εσένα την πρώτη,τερμά τα γλυκιά μου,μωρό μου κτλ πια,κατευθείαν σφαλιάρα πλέον ( :s&m_3: )!!! :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Υπάρχουν περιπτώσεις που θέλετε να ξεφτιλίσετε την σύντροφό σας , να την βρίζετε και να την ταπεινώνετε; το βρίσκετε διεγερτικό;
αναλογα την γκομενα τυπε
απο απλο βρισιμο ως αγριο
:rockon:

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Ρε τυπε το παρεξηγησες,στην προηγουμενη παρεθεση που σου εκανα συμφωνουσα μαζι σου,απλα συμπληρωσα τα υπολοιπα,δεν ηταν για εσενα...

Ώπα αδερφέ συγνώμη τότε :) το παίρνω πίσω!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
εμενα 2-3 παντρεμενες μου το ζητησαν κιολας. δεν μπορω να πω οτι τα καταφερα καλα. προφανως, υπαρχει ενα υβρεολογιο/εξεφτελιστολόγιο που θελει εκπαιδευση  :2funny: Εμενα δεν ειναι το δυνατο μου σημειο :2funny:

στην βλακωδη ερωτηση μου προς αυτες αν απο τον αντρα τους ζητανε κατι παρομοιο, η απαντηση ηταν ''οχι, φυσικα΄΄. Αρα, ας μη μιλαμε για να μην εκτεθουμε  :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
εμενα 2-3 παντρεμενες μου το ζητησαν κιολας. δεν μπορω να πω οτι τα καταφερα καλα. προφανως, υπαρχει ενα υβρεολογιο/εξεφτελιστολόγιο που θελει εκπαιδευση  :2funny: Εμενα δεν ειναι το δυνατο μου σημειο :2funny:

στην βλακωδη ερωτηση μου προς αυτες αν απο τον αντρα τους ζητανε κατι παρομοιο, η απαντηση ηταν ''οχι, φυσικα΄΄. Αρα, ας μη μιλαμε για να μην εκτεθουμε  :2funny:

Αυτο σημαινει οτι σε πολλους-ες υπαρχουν καταπιεσμενα ενστικτα
που για να βγουν στην επιφανεια θελουν ξεκλειδωμα...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

βεβαιως. σημαινει επισης οτι η ιδια γυναικα, με τον ενα μπορει να χαιδευεται, με τον αλλο να βριζεται και με τον αλλο να ξεφτελιζεται κατα το δοκουν. :2funny: Γιαυτο εγω κανω αυτο πουξερω και δεν ζητω διευκρινησεις :2funny:

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ;)

Aριστερό ή δεξί κωλομάγουλο( s&m_1 ),παίζει ρόλο;;; Cheesy
Λέω να συμφωνήσω τελικά με τον Δημήτρη....με την καληνύχτα καλύτερα... :cheesy:
Όποιο χέρι σε βολεύει.. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom