sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Απολυτοςτυπε βγαλτην βιντεο
εσυ θα ρωτας:τι εισαι
και αυτη θα λεει:το πηδημα για παρτυ του απολυτου
Απολυτοςτυπε βγαλτην βιντεο
τυπε βγαλτην βιντεο
τυπε ριξε ενα πηδημα ετσι για το σκορ και στο ταμειο ανεργιας μετα
ζησε τον μυθο σου ως φαλλοκρατικο γουρουνι
Χμμμμμμμμμμ λες να του το ζητήσω?Στο Wasteland σε εχει παει καβλα ο αφεντης σου?
τυπε μην φοβασετύπε καλό είναι να γαμήσουμε απόψε, μη φάμε αύριο καμμιά ψωλιά από τους Δανούς έτσι καφενεία που είμαστε στην άμυνα και μετά δεν μας σηκώνετε για καμμιά εβδομάδα.
τυπε μην φοβασε
θα τους κατουρησει ο καραγκουνης για να μαθουν
κοψε φατσες και βγαλε συμπερασμα.Χμμμμμμμμμμ λες να του το ζητήσω?
γιατι ρε φιλε στα βασανηρια των ναζι και της χουντας θα περναγε καλα μες την ηδονη θα ητανκαλο αλλά Yes Boss πολλά ss μαζεμένα και είναι πολύ γερμανίλα...
το yes παει καλυτερα με το μαστερ και το οκ με to boss
Απαπαπαπαπαπα....να μου λείπει καλέ...μπρρρρρρρρρρ....Pansexoual δεν είμαι...κοψε φατσες και βγαλε συμπερασμα.
Το γνωριζεις αυτο το μαγαζι?
Εμ ναι...Δανοί είναι οι τραγουδιστές...γι αυτο και τα ssκαλο αλλά Yes Boss πολλά ss μαζεμένα και είναι πολύ γερμανίλα...
το yes παει καλυτερα με το μαστερ και το οκ με to boss
Το τι πραγματικα εισαι, εκει θα στο ανακαλυψουν.Απαπαπαπαπαπα....να μου λείπει καλέ...μπρρρρρρρρρρ....Pansexoual δεν είμαι...
Μπα....δεν.... θα έχω άλλη συνάντηση τότε...το χω ήδη κανονίσει...WASTELAND - Europe's biggest fetish fantasy event.
In the year 1994 Wasteland brought Fetishism out of the darkness of the underground and mixed it with house music and spectacular, often innovating, entertainment. Wasteland is Europe's most notorious adult playground where the fetish lifestyle is celebrated and applauded. Our next event will be held in NOVEMBER 13th ,2010.
προλαβαινεις να βρεις εισιτηριο.