sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
;)Ώπα αδερφέ συγνώμη τότε το παίρνω πίσω!
;)Ώπα αδερφέ συγνώμη τότε το παίρνω πίσω!
τυπε το θεμα ειναι εμενα αν μου το βγαλειαναλογα την γκομενα τυπε
απο απλο βρισιμο ως αγριο
[/quoteΑπολυτε ολες το γουσταρουν,αν τους το βγαλεις..
αν το παιζει παρθενοπη ενα τυπικο γαμησι αφου φτασαμε ως εκει μετα στις φιλες της να λεει ποσο γουρουνια ειναι οι αντρες
το θεμα ειναι να τους το βγαλειςΑπολυτε ολες το γουσταρουν,αν τους το βγαλεις..
τυπε κανε οτι ο κορκοληςεμενα 2-3 παντρεμενες μου το ζητησαν κιολας. δεν μπορω να πω οτι τα καταφερα καλα. προφανως, υπαρχει ενα υβρεολογιο/εξεφτελιστολόγιο που θελει εκπαιδευση Εμενα δεν ειναι το δυνατο μου σημειο
το θεμα ειναι να τους το βγαλεις
τυπε κανε οτι ο κορκολης
ολοι απο αυτον μαθαμε
Εγω στις περισσοτερες το παω λαου λαου,μετα την τριτη φορα τυπε αναρωτιεμαι αν ειναι η ιδια γκομενα..το θεμα ειναι να τους το βγαλεις
Το δεξι το καλο....;)
Λέω να συμφωνήσω τελικά με τον Δημήτρη....με την καληνύχτα καλύτερα...
Όποιο χέρι σε βολεύει..
τυπε πρεπει να δινουν και ενα ερεθισμα οι καργιολες. Να σπασουν ενα σερβιτσιο τσαγιου, κατιτις ναουμε για να υπαρχει και το αναλογο βαθος. Επιφανειακα σκαμπιλια προκαλουν γελιο μονο.τυπε κανε οτι ο κορκολης
ολοι απο αυτον μαθαμε
Αυτο ειναι ολη η ουσια ...τυπε πρεπει να δινουν και ενα ερεθισμα οι καργιολες.
Απολυτε εγω το εχω εμφυτο... Ολες παρθενοπες το παιζουν στην αρχη..τυπε το θεμα ειναι εμενα αν μου το βγαλει
αν το παιζει παρθενοπη ενα τυπικο γαμησι αφου φτασαμε ως εκει μετα στις φιλες της να λεει ποσο γουρουνια ειναι οι αντρες
τυπε ριξε ενα πηδημα ετσι για το σκορ και στο ταμειο ανεργιας μεταΑπολυτε εγω το εχω εμφυτο... Ολες παρθενοπες το παιζουν στην αρχη..
ο αγκαλιτσας τυπεε, οχι και ολες, μη το γαμαμε. Και ποιες θα μας κανουν αγκαλιτσα δλδ?
τυπε κανε οτι ο κορκολης
ολοι απο αυτον μαθαμε
ε, οχι και ολες, μη το γαμαμε. Και ποιες θα μας κανουν αγκαλιτσα δλδ?
Απολυτε ετσι για το γαμωτο κατα συμπτωση,αποψε το βραδυ ερχεται μια πρωιν μου ουκρανεζα και θα την φιλιξενησω 3 μερες σπιτη μου,θα ριξω το πηδημα για παρτη σου τροπος του λεγειν,για το σκορ τυπε μου..τυπε ριξε ενα πηδημα ετσι για το σκορ και στο ταμειο ανεργιας μετα
ζησε τον μυθο σου ως φαλλοκρατικο γουρουνι
και καλα αυτη ηταν ανηλικηααααχαχα
αχαχαχαχαχα
πες μου τιιι εισαι?!
τυπε βγαλτην βιντεοΑπολυτε ετσι για το γαμωτο κατα συμπτωση,αποψε το βραδυ ερχεται μια πρωιν μου ουκρανεζα και θα την φιλιξενησω 3 μερες σπιτη μου,θα ριξω το πηδημα για παρτη σου τροπος του λεγειν,για το σκορ τυπε μου..