Νέα

Όταν η γυναίκα τελειώνει...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gallardo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Σσσσσσσσσσσστ κρυβε λογια......χαχαχαχαχα

παντως πολυ συζητηση για ενα πραγμα το οποιο θεωρω πολυ απλο :)

μουνιλα πως γινεται να μη σου αρεσει το τσιμπουκι???? εδω αρεσει σε μενα και δεν αρεσει σε σενα?????? :2funny:

αφου ειναι αφελη πλασματα και που το ειπα αυριο θα το εχουν ξεχασει  :2funny: συμφωνω για τα τσιμπουκια  :grin: :grin:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
αφου ειναι αφελη πλασματα και που το ειπα αυριο θα το εχουν ξεχασει  :2funny: συμφωνω για τα τσιμπουκια  :grin: :grin:

ευα υπαρχουν ΑΠΕΙΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ που τελειωνουν πολυ ευκολα κ οχι με 'δικη τους΄ βοηθεια κατα την διαρκεια της πραξης..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δηλαδη πως? κολπικα?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
προφανως μουνιτσα...
δηλαδη εσυ μονο τριβοντας την κλειτοριδα σου κατα την διαρκεια του σεξ τελειωνεις?

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
αν κ γαβρος στα θεματα σχεσων κ κοινωνικα μιλας καλα..
με προλαβες
χαχαχα φυσικα οπως ειπα και πιο πανω παιζει και το g spot εστω για αρχη...ειμαι της αποψης οτι αν θελεις να γαμησεις(με τη καλη εννοια) μια γυναικα πρεπει πρωτα να γαμησεις το μυαλο της...να την κανεις να το σκεφτει να την πονηρεψεις...τροποι υπαρχουν πολλοι..και μετα ειναι πιο ευκολα ολα στο κομματι του να τελειωσει και αυτη...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
προφανως μουνιτσα...
δηλαδη εσυ μονο τριβοντας την κλειτοριδα σου κατα την διαρκεια του σεξ τελειωνεις?

Συνηθως κλειτοριδικα........κολπικα πολυ πιο σπανια......απλα αυτο που εχω καταλαβει τελικα ειναι οτι ο γυναικειος οργασμος ειναι μυστηριο ακομα και για τις γυναικες.......καθε φορα που τελειωνω νομιζω οτι ηταν το πιο δυνατο που θα μπορουσα να εχω, το ακρο, το τελειο.......αμ δε.....ερχεται η επομενη, και η επομενη και η επομενη.......(μεχρι να μου ρθει κανα εγκεφαλικο και να γυρισει το ματι αναποδα υποθετω :P )

οποτε αν μια γυναικα μπορει να εχει 23409238409238 οργασμους με 2309423094823098423 διαφορετικους τροπου και σε 2039482309482309482 διαφορετικες εντασεις.........φανταζομαι ποσο μπερδεμα μπορει να ειναι αυτο για εναν αντρα......υποθετω οτι σπανια μια γυναικα απειρη που δεν το χει ψαξει και μονη της το θεμα μπορει να εχει οργασμο.......μπορει να νομιζει οτι εχει......και αυτο πιθανον να το μεταφερει και στον αλλον :) αλλα ολα αυτα μεχρι να συνειδητοποιησει οτι το πουλακι της εχει πολλες διαφορετικες δυναμικες :P

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
χαχαχα φυσικα οπως ειπα και πιο πανω παιζει και το g spot εστω για αρχη...ειμαι της αποψης οτι αν θελεις να γαμησεις(με τη καλη εννοια) μια γυναικα πρεπει πρωτα να γαμησεις το μυαλο της...να την κανεις να το σκεφτει να την πονηρεψεις...τροποι υπαρχουν πολλοι..και μετα ειναι πιο ευκολα ολα στο κομματι του να τελειωσει και αυτη...

ετσι φιλε,γενικα κανει μπαμ οτι εισαι εμπειρος,οχι μονο εδω,εχουμε  σε πολλα θεματα κοινες αποψεις..

+13

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Συνηθως κλειτοριδικα........κολπικα πολυ πιο σπανια......απλα αυτο που εχω καταλαβει τελικα ειναι οτι ο γυναικειος οργασμος ειναι μυστηριο ακομα και για τις γυναικες.......καθε φορα που τελειωνω νομιζω οτι ηταν το πιο δυνατο που θα μπορουσα να εχω, το ακρο, το τελειο.......αμ δε.....ερχεται η επομενη, και η επομενη και η επομενη.......(μεχρι να μου ρθει κανα εγκεφαλικο και να γυρισει το ματι αναποδα υποθετω :P )

οποτε αν μια γυναικα μπορει να εχει 23409238409238 οργασμους με 2309423094823098423 διαφορετικους τροπου και σε 2039482309482309482 διαφορετικες εντασεις.........φανταζομαι ποσο μπερδεμα μπορει να ειναι αυτο για εναν αντρα......υποθετω οτι σπανια μια γυναικα απειρη που δεν το χει ψαξει και μονη της το θεμα μπορει να εχει οργασμο.......μπορει να νομιζει οτι εχει......και αυτο πιθανον να το μεταφερει και στον αλλον :) αλλα ολα αυτα μεχρι να συνειδητοποιησει οτι το πουλακι της εχει πολλες διαφορετικες δυναμικες :P
σου χει τυχει να λιποθυμησεις ποτε?η να εισαι στα ορια σου?η οταν καταλαβαινεις απο χανεσαι σταματας τον αλλον?

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.063
Πόντοι
1.206
Συνηθως κλειτοριδικα........κολπικα πολυ πιο σπανια......απλα αυτο που εχω καταλαβει τελικα ειναι οτι ο γυναικειος οργασμος ειναι μυστηριο ακομα και για τις γυναικες.......καθε φορα που τελειωνω νομιζω οτι ηταν το πιο δυνατο που θα μπορουσα να εχω, το ακρο, το τελειο.......αμ δε.....ερχεται η επομενη, και η επομενη και η επομενη.......(
μην σταματας μουνιτσα,εχω φτιαχτει... :bigdick: :bigdick:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ναι ρε αλλα δεν εισαι γαβρος οπως ειπες..ειδες ο θειος..πηρε βοηθο προπονητη... :2funny: :2funny: :2funny: ενταξει δν ειμαστε και παιδια και δοξα τω θεο γυναικες παντα ειχαμε  αρκετες  ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οποτε αν μια γυναικα μπορει να εχει 23409238409238 οργασμους με 2309423094823098423 διαφορετικους τροπου και σε 2039482309482309482 διαφορετικες εντασεις.........αλλα ολα αυτα μεχρι να συνειδητοποιησει οτι το πουλακι της εχει πολλες διαφορετικες δυναμικες :P

αδέρφια.........
ελάτε όλοι μαζί να υποδεχτούμε σε αυτό το σάιτ τον θηλυκό οργασμικό ΧΑΙΛΑΝΤΕΡ......
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Yarrak

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Η σεξουαλική πράξη είναι μια τέχνη που χρειάζεται να τη μάθεις σωστά από τα πρώτα βήματα της σεξουαλικής σου ζωής. Γιατί άμα τη μάθεις στραβά από την αρχή, στραβά θα την κάνεις σε όλη σου τη ζωή. Οι νέοι μας δεν την μαθαίνουνε σωστά όταν εκτονώνονται σε πορνεία. Γιατί εκεί δεν συμμετέχουν, με όλη τους την ψυχή, και οι δυο στην πράξη. Ο νέος πάει για να εκτονωθεί  και η πόρνη είναι απλά το δοχείο της εκτόνωσής του. Δεν συμμετέχει στην πράξη.

Ύστερα,όταν το κάνουν  με το ταίρι τους (φιλενάδα ή σύζυγο), εξακολουθούν να εκτονώνονται όπως εκτονώνονταν με τις  πόρνες. Ασυντόνιστα με το ταίρι τους. Αυτός είναι ένας από τους σοβαρούς  λόγους για τους οποίους δεν επιτυγχάνουν ταυτόχρονο οργασμό με το ταίρι τους. Συνήθως τελειώνουν πριν φθάσει σε οργασμό η γυναίκα. Η απουσία οργασμού από τη γυναίκα, γι` αυτόν ακριβώς το λόγο, είναι έτσι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο στις μέρες μας.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.403
Πόντοι
12.056
.....Απλα..πρεπει να ξανατελειωσει  :rockon: :rockon: :rockon:

Τελοοοοοοος  :dancing:

Επισκέπτης
Η σεξουαλική πράξη είναι μια τέχνη που χρειάζεται να τη μάθεις σωστά από τα πρώτα βήματα της σεξουαλικής σου ζωής. Γιατί άμα τη μάθεις στραβά από την αρχή, στραβά θα την κάνεις σε όλη σου τη ζωή. Οι νέοι μας δεν την μαθαίνουνε σωστά όταν εκτονώνονται σε πορνεία. Γιατί εκεί δεν συμμετέχουν, με όλη τους την ψυχή, και οι δυο στην πράξη. Ο νέος πάει για να εκτονωθεί  και η πόρνη είναι απλά το δοχείο της εκτόνωσής του. Δεν συμμετέχει στην πράξη.

Ύστερα,όταν το κάνουν  με το ταίρι τους (φιλενάδα ή σύζυγο), εξακολουθούν να εκτονώνονται όπως εκτονώνονταν με τις  πόρνες. Ασυντόνιστα με το ταίρι τους. Αυτός είναι ένας από τους σοβαρούς  λόγους για τους οποίους δεν επιτυγχάνουν ταυτόχρονο οργασμό με το ταίρι τους. Συνήθως τελειώνουν πριν φθάσει σε οργασμό η γυναίκα. Η απουσία οργασμού από τη γυναίκα, γι` αυτόν ακριβώς το λόγο, είναι έτσι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο στις μέρες μας.
Τι πινεις ρε μεγαλε και δε μας δινεις;;; :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom