Επειδή είσαι νέο μέλος, σε πληροφορώ ότι εδώ μέσα υπάρχουν πολλά άτομα, που πάνε και πηδάνε σε 6-7 μπουρδέλα στη σειρά και χύνουν στο όγδοο.
Το παραγάμησες Gushallo
30€ χ 8 = 240€
Επειδή είσαι νέο μέλος, σε πληροφορώ ότι εδώ μέσα υπάρχουν πολλά άτομα, που πάνε και πηδάνε σε 6-7 μπουρδέλα στη σειρά και χύνουν στο όγδοο.
προσωπικα ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ εαν μπορουσα να το αποφυγω θα το εκανα...
μετα τον σκουπιζουν;οχι για να ειμαι ειλικρινης δεν ηταν ολοι αχρηστοι.. και μια χαρα συγκεντρωμενη ειμαι εκεινη την ωρα... τεσπα αυτοι που γαμαν 8 μπουρδελα να μου αφησουν το τηλ τους
και μια ειδηση για το τελος πολλες γκομενες οταν τελειωνουν πανω σε γαμισι το κανουν γιατι τριβουν την κλειτοριδα τους εκεινη την ωρα (ναι πανω στον ανδρα ενοω)
να κανει και το χαρακτηριστικο ηχο οπως στη διαφημισητον περναν και ενα αζαξ και τζαμι
τοσο που κοπανας πανω τους χωρις να το καταλαβεις+α κανει αορα+α
τοσο που κοπανας πανω τους χωρις να το καταλαβεις
Yπάρχει και ο διπλός οργασμός όταν συμβαίνουν και τα δύο ταυτόχρονα ,που κατά τα λεγόμενα σος είναι και ο καλύτερος.λοιπον πολλες ανακριβειες εδω οποτε διευκρινιζω... κλειτοριδικος οργασμος ερεθιζεις την κλειτοριδα της γκομενας.. κολπικος ερεθιζεις τον κολπο (σπανιος οργασμος) το squirt γινεται απο την ουρηθρα τα συνηθισμενα υγρα ειναι απο τον κολπο
ολα τα δαχτυλα δεν ειναι ιδια επομενως κ ολοι αντρες δεν ειναι ιδιοι...κ ναι αυτες που χυνουν με γλωσσα εγω τις λεω τζιβιτζιλουδες,αγαμητες ανοργασμηκες πες το οπως θελεις παντως το μυαλουδακι τους ειναι λαθος γιατι οπως ο αντρας πρεπει να χυνει απο το μουνι κ οχι απο το τσιμπουκι ετσι κ η γυναικα πρεπει να χυνει απο την πουτσα κ οχι απο την γλωσσιτσα
[size=34pt]προσωπικα ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ εαν μπορουσα να το αποφυγω θα το εκανα...[/size]
Καλά μιλάμε Γ Α Μ Α Τ Ο ! ! !Eπισης υπαρχει και ο τριπλος οργασμος,οταν μαζι με το διπλο οργασμο της αφηνεις και λεφτα..
ακριβως επειδη ηταν χανει εφαγαν χ και γυρισαν στην μανουλα τους κι αυτος που ειπε οτι οι λεσβιες τελειωνουν με γλωσσα ενω οι γυναικες με πουτσα του λεω να παει να ρωτησει την γνωμη καμιας που το γυρισε σε λεσβια. οι περισσοτεροι με μια πιπα πεφτετε κατω και μετα μου λετε για γαμισι που ουτε 2 λεπτα δεν αντεχετε αμα η γκομενα ειναι καβλιαρα
Πω πω με αυτα που λες με εχεις φτιαξει ατακτη... Μη με ενοχλησει κανεις τα επομενα 10 λεπτα, παω να χτυπησω μια μ@@@@@α.
αυτο το ποστ ειναι αρχαιο ;)
Δεν ηθελα να γραψω και καλα κατι τις καινουριο... Τωρα ομως περασε το δεκαλεπτο και ηρθα στα ισα μου. Εισαι συχνα εδω?
και μια ειδηση για το τελος πολλες γκομενες οταν τελειωνουν πανω σε γαμισι το κανουν γιατι τριβουν την κλειτοριδα τους εκεινη την ωρα (ναι πανω στον ανδρα ενοω)