Νέα

Όταν η γυναίκα τελειώνει...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gallardo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Επειδή είσαι νέο μέλος, σε πληροφορώ ότι εδώ μέσα υπάρχουν πολλά άτομα, που πάνε και πηδάνε σε 6-7 μπουρδέλα στη σειρά και χύνουν στο όγδοο.  :cheesy:

:2funny: :2funny: :2funny:

Το παραγάμησες Gushallo  :grin:

30€ χ 8 = 240€

Επισκέπτης
δωστε τσιμπουκια στις γκομενες ρεεεεεεεεεεεεεεεε

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
οχι για να ειμαι ειλικρινης δεν ηταν ολοι αχρηστοι.. και μια χαρα συγκεντρωμενη ειμαι εκεινη την ωρα... τεσπα αυτοι που γαμαν 8 μπουρδελα να μου αφησουν το τηλ τους

και μια ειδηση για το τελος πολλες γκομενες οταν τελειωνουν πανω σε γαμισι το κανουν γιατι τριβουν την κλειτοριδα τους εκεινη την ωρα (ναι πανω στον ανδρα ενοω)

Επισκέπτης
οχι για να ειμαι ειλικρινης δεν ηταν ολοι αχρηστοι.. και μια χαρα συγκεντρωμενη ειμαι εκεινη την ωρα... τεσπα αυτοι που γαμαν 8 μπουρδελα να μου αφησουν το τηλ τους

και μια ειδηση για το τελος πολλες γκομενες οταν τελειωνουν πανω σε γαμισι το κανουν γιατι τριβουν την κλειτοριδα τους εκεινη την ωρα (ναι πανω στον ανδρα ενοω)
μετα τον σκουπιζουν;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τον περναν και ενα αζαξ και τζαμι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
To πρωτο πραγμα που πρεπει να γινεται για να χυνει η γυναικα ειναι να ερεθιστει το σημειο G.
Βρειτε το με τα δαχτυλα σας {2} προς πανω και μεσα πιεζεις,τριβεις.
Λεγεται σημειο G γιατι τα δαχτυλα σου σχηματιζουν αυτο το γραμμα.
Θα χυσει την πρωτη φορα ετσι και μετα θα χυνει στην πραξη με γρηγορο και βγαζοντας τον αποτομα.
Οταν τις κανεις πρωκτικο παιξε με την κλειτοριδα της.
Οταν γινεται πρωκτικο κατα καποιο τροπο ερεθιζεται η περιοχη κοντα στο σημειο G,τα υγρα  δεν ειναι απο την ουρηθρα αλλα απο αδενες που βρισκονται διπλα σε αυτη.

bolan3535

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον πολλες ανακριβειες εδω οποτε διευκρινιζω... κλειτοριδικος οργασμος ερεθιζεις την κλειτοριδα της γκομενας.. κολπικος ερεθιζεις τον κολπο (σπανιος οργασμος) το squirt γινεται απο την ουρηθρα τα συνηθισμενα υγρα ειναι απο τον κολπο  :boobies: :boobies: :boobies:
Yπάρχει και ο διπλός οργασμός όταν συμβαίνουν και τα δύο ταυτόχρονα  ,που κατά τα λεγόμενα σος είναι και ο καλύτερος.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Eπισης υπαρχει και ο τριπλος οργασμος,οταν μαζι με το διπλο οργασμο της αφηνεις και λεφτα.. :rockon: :grin:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
ολα τα δαχτυλα δεν ειναι ιδια επομενως κ ολοι αντρες δεν ειναι ιδιοι...κ ναι αυτες που χυνουν με γλωσσα εγω τις λεω τζιβιτζιλουδες,αγαμητες ανοργασμηκες πες το οπως θελεις παντως το μυαλουδακι τους ειναι λαθος γιατι οπως ο αντρας πρεπει να χυνει απο το μουνι κ οχι απο το τσιμπουκι ετσι κ η γυναικα πρεπει να χυνει απο την πουτσα κ οχι απο την γλωσσιτσα

[size=34pt]προσωπικα ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ εαν μπορουσα να το αποφυγω θα το εκανα...[/size]

Είσαι τρελόςςς ???????????????????????????????????? :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee: :referee:

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
ακριβως επειδη ηταν χανει εφαγαν χ και γυρισαν στην μανουλα τους κι αυτος που ειπε οτι οι λεσβιες τελειωνουν με γλωσσα ενω οι γυναικες με πουτσα του λεω να παει να ρωτησει την γνωμη καμιας που το γυρισε σε λεσβια. οι περισσοτεροι με μια πιπα πεφτετε κατω και μετα μου λετε για γαμισι που ουτε 2 λεπτα δεν αντεχετε αμα η γκομενα ειναι καβλιαρα :idiot: :idiot: :idiot:

Πω πω με αυτα που λες με εχεις φτιαξει ατακτη... Μη με ενοχλησει κανεις τα επομενα 10 λεπτα, παω να χτυπησω μια μ@@@@@α.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
πολλες γυναικες κατα τη διαρκεια του οργασμου χανουν τις αισθησεις τους απο υπεροξυγονωση...σπανια αλλα τυχαινει.κυριως σε διπλους οργασμους...επισης σ αυτο που λεει πιο πανω ο χρηστος για g spot ισχυει..αλλα δεν εχουν ολες συμφωνα με επιστημονες η απο εμπειριες μου μπορω να πω οτι δεν εχουν ολες τοσο εντονο οργασμο αν τους τριψεις εκει.γι οσους δεν ξερουν η δεν καταλαβαν να πουμε οτι το σημειο g ειναι εσωτερικα κατω περιπου απ την κλειτοριδα...κανει το δαχτυλο καμπυλη...συνηθως δεν ειναι λεια η επιφανεια ειναι σαν σφουγγαρακι..οσο πιο σφουγγαρακι τοσο πιο καλα....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Σσσσσσσσσσσστ κρυβε λογια......χαχαχαχαχα

παντως πολυ συζητηση για ενα πραγμα το οποιο θεωρω πολυ απλο :)

μουνιλα πως γινεται να μη σου αρεσει το τσιμπουκι???? εδω αρεσει σε μενα και δεν αρεσει σε σενα?????? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom