Νέα

Όταν η γυναίκα τελειώνει...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gallardo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Πολλές μάλιστα προσποιούντο ότι φτάνουν σε οργασμό  :idiot:και αυτό γιατί ? :think:.......
γιατί νομίζουν ότι μας νοιάζει  :2funny: :2funny:

Ακριβώς.
Το βρίσκω τελείως μη-ανδροπρεπές να έχεις σαν μόνο χαβά να την ικανοποιήσεις.
Ο μέσος χρόνος που χρειάζεται μία γυναίκα για να έχει οργασμό από τη στιγμή που το βάλει στο μυαλό της είναι τα ...7 λεπτα !!!

Αμα τώρα η γκόμενα δεν είναι ικανή να συγκεντρωθεί 10 λεπτά να έχει άνα οργασμό σαν άνθρωπος σιγά μην κάτσουμε να ιδρώσουμε.

:knockinb: :bounce: :knockinb: :bounce: :knockinb: :bounce: :knockinb: :bounce: :knockinb: :bounce:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εχω πεσει σε κατι χανους που δεν ξερουν να κουνησουν την γλωσσα τους... τοτε για πες μου ρε φιλε ποιος φταιει; :think: :think: :think: :think: :think:

athens25

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εμενα οταν χυνει δεν με αφηνει να ακουμπησω την ερεθισμενη κλειτορίδα της...
παντως και το μουνι της ειναι πολυ υγρο,χυνει πολλα υγρα μόλις καβλ'ωσει

κολπικια γκομενα δεν μου εχει τυχει εως τωρα, εκει τι γινετσι ξερει κανενας?
οταν χυνει χωρισ να τριβει τη κλειτοριδα, αυτο εννοω εγω ως κολπικια
....δεν μου εχει τυχει , εκτος απο μια παλια μου γκομενα, που τη γαμαγα απο κωλο και μολις τις επιανα τα βυζια και της εσκιζα ταυτοχρονα το κωλο, τοτε και μονο τοτε εχυνε

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
εμενα τοσο βγαζει η γκομενα οταν τελειωνει! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
οταν χυνει χωρισ να τριβει τη κλειτοριδα, αυτο εννοω εγω ως κολπικισ

αυτο φιλε δεν λεγεται κολπικο...αυτο λεγεται χυσιμο απο την τριβη του γαμισιου...υπαρχει κολπικος οργασμος που χυνει απο το κωλο :P

Επισκέπτης
εχω πεσει σε κατι χανους που δεν ξερουν να κουνησουν την γλωσσα τους... τοτε για πες μου ρε φιλε ποιος φταιει; :think: :think: :think: :think: :think:

κουκλα μου με την γλωσσιτσα χυνουν οι τζιβιτζιλουδες...με πουτσα χυνουν οι γυναικες...δεν φταινε αυτοι ...ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ  :)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ποιές είναι οι τζιβιτζιλούδες φίλε?  :rolleyes:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσεις, ξέρω όμως τι λεω εγω

Οποια γκόμενα ειχα (μιλάμε για εκατοντάδες) πάντα τελείωνε με το που την άγγιζα. Κάποια στιγμή έγινε κουραστικό γιατί άναβε τσιγάρο και εγω επειδή δεν καπνίζω έπρεπε να βγω απο το δωμάτιο και να ανοίξω παράθυρο και αμα ήταν χειμώνας πούντιαζα και μετα είχα πυρετό και ήμουν κλινήρης (γουστάρω αυτή τη λέξη) και μετά έπρεπε να πάρω τηλέφωνο στη δουλειά οτι είμαι άρρωστος και μου λέγανε καλα που κρύωσες, και τους έλεγα στο γαμήσι και δε με πιστεύανε και αστα να πάνε και τελικά τώρα ασχολούμαι με κάτι άλλα που όμως δε μπορώ να πω. Και όλα αυτά επειδή την άγγιξα.

Ειναι ένα σπάνιο χάρισμα που όμως ξέρω οτι το έχουν και άλλοι αποδωμέσα γιατί μια φορά που ειχα παει νοσοκομείο με πνευμονία ήταν εκει και άλλα μέλη του σαιτ αλλα δε μπορώ να αποκαλύψω ονόματα χωρίς κάποιο χρηματικό ποσο

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
λοιπον πολλες ανακριβειες εδω οποτε διευκρινιζω... κλειτοριδικος οργασμος ερεθιζεις την κλειτοριδα της γκομενας.. κολπικος ερεθιζεις τον κολπο (σπανιος οργασμος) το squirt γινεται απο την ουρηθρα τα συνηθισμενα υγρα ειναι απο τον κολπο  :boobies: :boobies: :boobies:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσεις, ξέρω όμως τι λεω εγω

Οποια γκόμενα ειχα (μιλάμε για εκατοντάδες) πάντα τελείωνε με το που την άγγιζα. Κάποια στιγμή έγινε κουραστικό γιατί άναβε τσιγάρο και εγω επειδή δεν καπνίζω έπρεπε να βγω απο το δωμάτιο και να ανοίξω παράθυρο και αμα ήταν χειμώνας πούντιαζα και μετα είχα πυρετό και ήμουν κλινήρης (γουστάρω αυτή τη λέξη) και μετά έπρεπε να πάρω τηλέφωνο στη δουλειά οτι είμαι άρρωστος και μου λέγανε καλα που κρύωσες, και τους έλεγα στο γαμήσι και δε με πιστεύανε και αστα να πάνε και τελικά τώρα ασχολούμαι με κάτι άλλα που όμως δε μπορώ να πω. Και όλα αυτά επειδή την άγγιξα.

Ειναι ένα σπάνιο χάρισμα που όμως ξέρω οτι το έχουν και άλλοι αποδωμέσα γιατί μια φορά που ειχα παει νοσοκομείο με πνευμονία ήταν εκει και άλλα μέλη του σαιτ αλλα δε μπορώ να αποκαλύψω ονόματα χωρίς κάποιο χρηματικό ποσο

Enforcer γαμάτος !!!    :2funny: :2funny: :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ακριβως επειδη ηταν χανει εφαγαν χ και γυρισαν στην μανουλα τους κι αυτος που ειπε οτι οι λεσβιες τελειωνουν με γλωσσα ενω οι γυναικες με πουτσα του λεω να παει να ρωτησει την γνωμη καμιας που το γυρισε σε λεσβια. οι περισσοτεροι με μια πιπα πεφτετε κατω και μετα μου λετε για γαμισι που ουτε 2 λεπτα δεν αντεχετε αμα η γκομενα ειναι καβλιαρα :idiot: :idiot: :idiot:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
"Όταν μια γυναίκα δεν την αγαπάς, άστηνε να φύγει μην την Ντυρανάς"

Αοιδός - Λίτσα Γιαγκούση (εύκολα την έκανα να τελειώσει)

athens25

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αυτο φιλε δεν λεγεται κολπικο...αυτο λεγεται χυσιμο απο την τριβη του γαμισιου...υπαρχει κολπικος οργασμος που χυνει απο το κωλο :P
σου ειπα με την παλινδρομηση στο κωλο εχυνε
οταν εβαζα τη πουτσα μου στο μουνι της και μπαινοβγαινα, δεν εχυνε
με το καρφωμα ομως στο κωλο εχυνε

Επισκέπτης
ολα τα δαχτυλα δεν ειναι ιδια επομενως κ ολοι αντρες δεν ειναι ιδιοι...κ ναι αυτες που χυνουν με γλωσσα εγω τις λεω τζιβιτζιλουδες,αγαμητες ανοργασμηκες πες το οπως θελεις παντως το μυαλουδακι τους ειναι λαθος γιατι οπως ο αντρας πρεπει να χυνει απο το μουνι κ οχι απο το τσιμπουκι ετσι κ η γυναικα πρεπει να χυνει απο την πουτσα κ οχι απο την γλωσσιτσα

προσωπικα ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ εαν μπορουσα να το αποφυγω θα το εκανα...

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
... οι περισσοτεροι με μια πιπα πεφτετε κατω και μετα μου λετε για γαμισι που ουτε 2 λεπτα δεν αντεχετε αμα η γκομενα ειναι καβλιαρα :idiot: :idiot: :idiot:

Επειδή είσαι νέο μέλος, σε πληροφορώ ότι εδώ μέσα υπάρχουν πολλά άτομα, που πάνε και πηδάνε σε 6-7 μπουρδέλα στη σειρά και χύνουν στο όγδοο.  :cheesy:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
ακριβως επειδη ηταν χανει εφαγαν χ και γυρισαν στην μανουλα τους κι αυτος που ειπε οτι οι λεσβιες τελειωνουν με γλωσσα ενω οι γυναικες με πουτσα του λεω να παει να ρωτησει την γνωμη καμιας που το γυρισε σε λεσβια. οι περισσοτεροι με μια πιπα πεφτετε κατω και μετα μου λετε για γαμισι που ουτε 2 λεπτα δεν αντεχετε αμα η γκομενα ειναι καβλιαρα :idiot: :idiot: :idiot:

Ώπα ρε Μέγα Γκόμενα που τα σχόλασες τα αγοράκια επειδή δεν σε πηδούσαν όπως ήθελες.

Εμείς θα γαμήσουμε όσο χρειάζεται για να σας χύσουμε. Δύο λεπτά, δύο λεπτάκια τότε, κανένα πρόβλημα.

Αν εσύ δεν είσαι ικανή να συγκεντρωθείς να έχεις έναν οργασμό της προκοπής δεν σου φταίει κανένας. Και άλλο να σου τύχει με έναν-δυό, και άλλο να το έχεις μόνιμο πρόβλημα. Και συνήθως έτσι είναι. Υπάρχουν αυτές που έχουν πολύ εύκολο οργασμό και αυτές που έχουν ποοοοοολύ δύσκολο οργασμό. Ας κάνουν ψυχανάλυση να λύσουν τα υστερικά τους.

athens25

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον πολλες ανακριβειες εδω οποτε διευκρινιζω... κλειτοριδικος οργασμος ερεθιζεις την κλειτοριδα της γκομενας.. κολπικος ερεθιζεις τον κολπο (σπανιος οργασμος) το squirt γινεται απο την ουρηθρα τα συνηθισμενα υγρα ειναι απο τον κολπο  :boobies: :boobies: :boobies:

ειχα αλλη μια που ηταν και αυτη κλειτοριδικια, και οταν εχυνε με κατουραγε, ενας πιδακας εβγαινε απο το μουνι της....τι στο διαολο συμβαινει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom