Νέα

Ορίστε που έχει καταντήσει το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 396
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
θα δωσω  ενα παραδειγμα για να δειτε πως λειτουργει και ο ιδιωτικος τομεας!!ΚΨΥ παρατημα πειραια!!κοινωνικοι λειτουργοι στην εν λογω υπηρεσια με προυπηρεσια 25 χρονων εχουν μισθο 1200 ευρω!!!και φυσικα οταν πληρωνονται γιατι μπορει να μην πληρωθουν οτι αποφασιστει οτι δεν υπαρχουν λεφτα για πληρωμες των εργαζομενων!!απο υποδομες σκιζουν!!ειναι κοινωνικη υπηρεσια,οπου δεν εχουν υπολογιστη για δειγμα,ολα ειναι χειρογραφα,ραμπες για ατομα με κινητικες δυσκολιες δεν υπαρχουν !!και το καλυτερου?οι εργαζομενοι εκει εχουν συμβασει ιδιωτικου δικαιου!!!!!

Επισκέπτης
Μιας και ειπες για εφορία , εμένα μου κάνει εντύπωση που οι εφοριακοί πρέπει να είναι οι μαναδικοί δημόσιοι υπάλληλοι που δεν έχουν κάνει ποτέ απεργία.
Μηπως γιατι τα ρουφάνε χοντρά και μαυρα απ τον απλό κοσμάκη??

Κάνεις λάθος.Απεργούν και αυτοί με την ΑΔΕΔΥ.Και μην γενικεύουμε ότι όλοι τα πέρνουν.Οι περισότεροι ΔΕΝ πέρνουν μίζες.Κάπιοι λίγοι πέρνουν.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Μιας και ειπες για εφορία , εμένα μου κάνει εντύπωση που οι εφοριακοί πρέπει να είναι οι μαναδικοί δημόσιοι υπάλληλοι που δεν έχουν κάνει ποτέ απεργία.
Μηπως γιατι τα ρουφάνε χοντρά και μαυρα απ τον απλό κοσμάκη??

Πολύ σωστή παρατήρηση φίλε Savalas!

Τα ρουφάνε κανονικά από το κράτος, δηλ από μας. Έχουν κάτι τρελλά επιδόματα (όλο το Υπ. Οικονομικών), ανεξάρτητα από ειδικότητα, που αλλάζουν όνμα ανάλογα με το που "εργάζονται". Νομίζω λέγεται ΔΕΧΕ (Δικαίωμα Εκτέλεσης Χημικών Εργασιών) για το Γενικό Χημείο του Κράτους, ΔΕΤΕ (ΔΕ Τελωνιακών Ε)  για τα τελωνεία και κάτι παρόμοιο για τους άλλους (εφοριακούς κλπ) του ίδιου Υπουργείου. Πρακτικά ο μισθός τους είναι διπλάσιος από τους άλλους ΔΥ.......Βλέπεις οι άλλοι ΔΕΝ έχουν Δικαιώματα, αλλά πάνε για Εκτέλεση.............

Αυτά...................

Επισκέπτης
Λοιπόν μάγκες
Επειδή σκάλωσα με τον str81977 και, αν και έκανα την κίνηση καλής θέλησης που μου ζητήθηκε, και δικαίως, όμως το εν λόγω άτομο δεν μου ζήτησε συγγνώμη για τα "αντιεξουσιαστικά πουστράκια" και για το "ταμπόν της Σωτηροπούλου", ούτε κανείς άλλωστε τον πίεσε επ' αυτού, θα μου επιτρέψετε λοιπόν να τον αποκαλέσω με τη σειρά μου "ακροδεξιό μουνόπανο" και να τον παρακινήσω να πάρει καμμιά πίπα απο τον χρυσαυγίτη Περίανδρο, για να έρθουμε στα ίσα μας! Εφόσον το απευθύνω σ' αυτόν και όχι σε άτομο του συγγενικού του περιβάλλοντος, είναι οκ, έτσι;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
Καλά, συζήτηση - αντιπαράθεση χωρίς ύβρεις δε μπορείτε να κάνετε;
Για να πέφτουν λίγο οι τόνοι...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και για το ότι μαζί μου ασχολείσαι (πόσο μαλάκας είσαι; )

Δε θα σχολιάσω τη γελοιότητα ότι θέλεις να συμφηφίσεις τη βρίσιμο της μάνας με το "αντιεξουσιαστικά πουστράκια"..Για έσένα η μάνα και ένας ακράιος πολιτικός χώρος με θρασύδειλη δράση μπορεί να έχουν την ίδια αξία..Για εμένα και πολλούς άλλους όχι...Νομίζω ότι και κάποιος με iq αμοιβάδας μπορεί να διακρίνει τη διαφορά..Εσύ;

Αν όμως τα αντιεξουσιαστικα πουστράκια σε πείραξαν τόσο διότι είναι ο πολιτικός σου χώρος ακι ομολογώ ότι δεν είναι από τις πλέον καλαίσθητες ατάκες που έχω γράψει η Σωτηροπούλου που κολλάει; Σου θίξαψε τη femme fatale (μιας και είσαι γαλλομαθής) της ελληνικής τρομοκρατίας;

Ξέχασες και τα τσιγάρα του Σάββα....

Προτείνω λοιπόν στην κατάληψη για την αποφυλάκιση του Σαββα να βάλεις΄αίτημα να κατέβει το ποστ μου! (για όποιον δεν γνωρίζει οι απολογητές της 17 Ν έχουν κάνει κατάληψη στο πανεπιστήμιο με αίτημα την αποφυλάκιση του Ξηρού)...

Επίσης είναι εμφανής από την αρχή η αδυναμία σου να κάνεις διάλογο....Εδώ ανταλλάσονται επιχειρήματα, εσύ κόλλησες με την πάρτη μου και επί 5-6 ποστ καταφέρεσαι εις βάρος μου αποδίδοντάς μου πολτικές αντιλήψεις που πολυ θα ήθελες να έχω αλλά ΔΕΝ ΕΧΩ...

Το κόβω εδώ. Αν θέλεις να μου την πεις υπάρχει και το pm...Οι άλλοι δεν φταίνε σε τίποτα να ακούν το παραλήρημά σου...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Α, και τροποποιώ το επίμαχο ποστ μου οικειοθελώς και χωρίς να με πιέσει κανείς...¨οχι φυσικά για το χρυσαλίδα αλλά για τους φίλους που δεν φταίνε σε τίποτα να τον ακούνε να σκούζει....

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
η Σωτηροπούλου που κολλάει; Σου θίξαψε τη femme fatale (μιας και είσαι γαλλομαθής) της ελληνικής τρομοκρατίας;

Μεταξύ μας, αν η Σωτηροπούλου ήταν η femme fatale της ελληνικής τρομοκρατίας, καταλαβαίνω γιατί οι Ξηροκουφοντίνες βάζανε τις βόμβες...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ρε μάγκες, πώς τροποποιούμε δικό μας παλιό μυνημα;

Επισκέπτης
Ακροδεξιέ (θα το λέω όσο γουστάρω) μαλακάκο,
Δεν ασχολούμαι μαζί σου, λάθος νόμισες. Ασχολούμαι με την "εύρυθμη" (με κανόνες, που έθεσαν άνθρωποι που σέβομαι) λειτουργία του σάϊτ. Αν δεν το καταλαβαίνεις, χωμένος μέσα στα σκατά της έπαρσής σου, δικό σου πρόβλημα.
Δεν μου απάντησες όμως, αυτή την πίπα στον Περίανδρο θα την κάνεις στο επισκεπτήριο η θα περιμένεις 21 χρόνια να αποφυλακιστεί; Μιλάω για το λεβέντη με τη σιδηρογροθιά που παραλίγο να αφήσει στον τόπο τον φοιτητή το 1998 και που, λεβέντης ων, σαν και σένα, κρυβόταν μέχρι τώρα. Όταν την πάρεις όμως, κοίτα να μην του την πάρεις ακάποτη. Θα διαβάζεις φαντάζομαι τι λένε οι γιατροί στα διάφορα ποστ. Εγώ για την (σωματική, γιατί για την ψυχική σχημάτισα ιδίαν άποψη) υγεία σου ενδιαφέρομαι!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αντιεξουσιαστικέ καραγκιοζάκο, ακόμα να πας τα τσιγάρα στο Σάββα;

Μιας και σε ενδιαφέρει η ευρυθμη λειτουργία του site σταμάτα να το γεμίζεις με το παραλήρημα σου και στείλε ό,τι έχεις να πεις σε pm...Αν και μάλλον θέλεις να δουν και άλλα μέλη πόσο πωρωμένος είσαι;

Μιλάς διαρκώς για gay τσιμπούκια..Μήπως αυτό εκφράζει κάποια βαθύτερη επιθυμία; Κοίταξέ το....

Τον περίανδρο δεν τον ξέρω..Εσύ έχεις μια εμμονή με αυτόν...Μήπως η αγαπημένη σου φαντασίωση είναι ο νταβραρισμένος χρυσαυγίτης και η αντιεξουσιαστική πουστρίτσα; Σέβομαι τις ορέξεις σου αλλά δεν τις μοιράζομαι κιόλας....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όσοι έχουν δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα σαν μη προνομιούχοι ξέρουν πως έχουν τα πράγματα, όλοι οι γνωστοί και φίλοι και γκόμενοι και γκόμενες κάθονται και τα ξύνουν και σε κάποιους βγαίνει το λάδι με απάνθρωπα ωράρια και μισθούς πείνας (που πολλές φορές πρέπει να πάνε στην επιθεώρηση εργασίας να διεκδικήσουν) και χωρίς ένσημα.

Δε νομίζω ότι αυτοί που υποφέρουν σε τέτοιες συνθήκες έχουν το κουράγιο ή την οικονομική δυνατότητα να γυρίζουν όλα τα μπουρδέλα και ct όπως αρκετοί από τους λαύρους υποστηρικτές της αξιοκρατίας του ιδιωτικού τομέα!

Επισκέπτης
Σωστά str81977, εσύ έχεις ψύχωση με τα μεταχειρισμένα ταμπόν των γυναικών. Τώρα αν η συγκεκριμένη γυναίκα που λες (η ΑΘΩΩθΕΙΣΑ στο δικαστήριο) έχει υπόληψη η παιδί, λίγο σε νιάζει, είσαι φασίστας και το κέφι σου θα κάνεις.
Με τον άλλο λεβέντη όμως (τον ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ σε 21 χρόνια) πρόσεχε! Εκεί που θα κάνει το αγροτικό του κυκλοφορούν διάφορα νταβρατισμένα τυπάκια, που δεν θέλουν και πολύ να του κάνουν τον κώλο φινιστρίνι. Κυκλοφορούν και ασθένειες ξέρεις!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Είναι ένα κινεζάκι, ένα αμερικανάκι, και ένα ελληνόπουλο και συζητάνε.
Λέει λοιπόν το κινεζάκι:
"Καλά μιλάμε,ο πατέρας μου δουλεύει 100 χιλιόμετρα μακριά απο'δώ αλλά
με το καινούριο τρένο 3:00 σχολάει και 3:30 το τραπέζι είναι στρωμένο!".
"Καλό",λέει το αμερικανάκι,
"αλλά εμένα ο πατέρας μου δουλεύει στη Nasa ξέρετε,και με τον
καινούριο πύραυλο,δουλεύει στο φεγγάρι.3:00 σχολάει,3:30 το τραπέζι
είναι στρωμένο!".
"Τι μου λέτε ρε",λέει το ελληνόπουλο.
"Εμένα ο πατέρας μου είναι δημόσιος υπάλληλος. Σχολάει στις 3 και στις
2:30 έχουμε ήδη φάει."

[size=12pt]ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ
ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
ΠΟΥ ΑΡΓΟΥΝ ΛΙΓΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ
ΤΟ ΠΡΩΪ
ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ
ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ
ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ
ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ
ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
.[/size]

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.621
Πόντοι
42.697

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
το θεμα μας ειναι γιατι οι δημοσιοι και εαν ξυνονται?
η να απαιτησουμε ολοι μα ολοι ενα καλυτερο μελλον>?
η μηπως δε μας αξιζει ενα καλυτερο μελλον οταν η ζηλεια δε μας επιτρεπει απο κοινου να αγωνιστουμε?

--δεν ειμαι δασκαλος---

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.621
Πόντοι
42.697
Nα με συγχωρέσουν οι φίλοι εκπαιδευτικοί αλλά συμφωνώ α π ο λ ύ τα με όσα έγραψε ο str81977.
Εγώ συμφωνώ οτι τα χρήματα που παίρνουν είναι λίγα. Αλλά ρε αδερφέ πως θέλεις να παίρνεις 1.400 καθαρά , να δουλεύεις 8 μήνες το χρόνο, και 15-20 ώρες την εβδομάδα(!) και να έχεις και την καβάτζα της μονομάτητας του δημοσίου?
Αυτό είναι πρόκληση για όλους τους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα που λιώνουν στη δουλεία με μισθούς πείνας και λένε και ευχαριστώ στο αφεντικό που έχουν μια δουλίτσα, έστω και αυτή.
Εγώ έχω δύο πτυχία οικονομικών απο Ελλάδα και εξωτερικο και εργάζομαι εδώ και 5 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Εχώ αλλάξει 3 δουλείες (η πρώτη ήταν μια μεγάλη ιδιωτική ελληνική γαμοτράπεζα, και οι επόμενες 2 ξένες πολυεθνικές) και αυτα που έχω δει και έχω αντιμετώπίσει με έχουν κάνει να σκέφτομαι να πάω στην επαρχία και να καλλιεργώ λάχανα. Ρουφίανους, καβατζόπουστες, γλείφτες του κερατά, βύζματα τρελά, υποκριτές, καρεκλοκένταυρους διευθυντες που τρεμουν μη χάσουν την καράκλα και το εταιρικο audi, αλλά και φίλότιμους εργαζόμενους που υπομένουν και κουβαλάνε τον σταυρό του μαρτυριου επειδη έχουν παιδάκια να θρέψουν....
Ευτυχώς που δεν έχω ακόμα οικογένεια και μπορώ να τους έχω όλους αυτους ψιλογραμμένους στα αρχίδια μου, αλλά για πόσο ακόμα?
Στην ίδια θέση με εμένα βρίσκονται πάρα πολλοί ακομα και όσοι εργαζονται στον ιδιώτικό τομέα σίγουρα με καταλαβαίνουν.
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Είναι λοίπον πρόκληση εαυτά που ζητάνε οι εκπαιδευτικοι?
Ας βγεί κάποιος απο αυτους να απαντήσει να κάνουμε και κουβέντα....
Κρά κάνουν όλοι να διοριστούν ....

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
 [size=8pt]...Τωρα οσο αναφορα αν ξερω τι ζηταω απο δημοσια υπηρεσια εσυ τι λες δεν ξερω?Δεν υπαρχει δικαιολογια για τα χαλια τους!Κατραχιν φιλε μου 8 στους 10 μετα βιας ξερουν να ανοιξουν και να κλεισουν το pc!!!Τι μου λες τωρα...εδω σου μιλανε με τα βιας και αν τους ρωτησεις κατι θα τα παρουν στο κρανιο λες και τους εβρισες την μανα....και το γελιο ειναι οτι αν καποιος εχει κεφια και σου απαντηση ξερεις πισω απο το τζαμι (χωρις να εχει μια τρυπα το τζαμι-λες και προκιτε να κολησουν χολερα) θα σου μιλησει τοσο σιγα που μετα βιας θα τον ακουσεις και μην κανεις το λαθος και τον ξαναρωτησεις θα σου δειξει την εξοδο με το χερι του χωρις καν να σε κοιταξει με τα ματια μηπως τον ρωτησεις και τιποτα αλλο....εσενα αυτο το σκηνικο δεν σου εχει συμβει ΠΟΤΕ?[/size]

Σε αυτό το φαινόμενο υπάρχει αντίδοτο. Η έγγραφη αίτηση. Διαβάστε (στα γρήγορα) περιστατικό:
Μου έρχεται το εκκαθαριστικό της εφορίας.
Για διάφορους λόγους, λέω να βγάλω 3-4 θεωρημένα αντίγραφα, πριν κόψω το κομματάκι κάτω (είχα και επιστροφή φέτος).
Βγάζω 3-4 φωτοτυπίες (Α3 μέγεθος), μαζί με το πρωτότυπο πάω στο αστ. τμήμα της περιοχής.
"Δεν τα θεωρούμε αυτά, να πάτε στην εφορία".
"Μα......"
"Δεν τα θεωρούμε, έχει έρθει και διαταγή ακριβώς γι αυτά. Να πάτε στην Εφορία".
Φαινόταν να ήξερε τι έλεγε, έχουν και τα πιστόλια στη ζώνη αυτοί, είπα να μη το προχωρήσω.
Πάω σε μια κοντινή εφορία.
"Παρακαλώ να μου θεωρήσετε το γνήσιο αυτών των αντιγράφων".
"Εμείς δε θεωρούμε αντίγραφα, να πάτε στην αστυνομία να σας το κάνουν".
"Πήγα στην αστυνομία, και μου είπαν να έρθω σε σας ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ. Είπαν επίσης ότι έχουν διαταγή απο το αρχηγείο αστυνομίας να γίνεται έτσι".
"Δε το κάνουμε. Αν θέλετε, ορίστε ένα έντυπο, συμπληρώστε το και είναι αρκετό".
Το έντυπο έλεγε ότι ΕΓΩ υπεύθυνα δηλώνω ότι το αντίγραφο του εκκαθαριστικού που υποβάλλω είναι γνήσιο και ακριβές.
Δεν ήθελα αυτό, ήθελα την κανονική γνησιοποίηση αντιγράφου που κάνει κάποια δημόσια υπηρεσία, όχι να την κάνω εγώ (σιγά μη δεχόταν το αθεώρητο αντίγραφο ο επόμενος Δ.Υ. σα γνήσιο!).
"Δε θέλω αυτό, θέλω ΕΣΕΙΣ να βεβαιώσετε ότι είναι γνήσια τα αντίγραφα, ορίστε το πρωτότυπο, ορίστε και τα αντίγραφα".
"Δε το κάνουμε".
"Καλά" λέω εγώ.
Παίρνω ένα άσπρο χαρτί, γράφω επάνω "ΑΙΤΗΣΗ", και "παρακαλώ να μου βεβαιώσετε το γνήσιο του αντιγράφου" κλπ.
Το πάω στη γραμματεία, και λέω "Παρακαλώ, πρωτοκολείστε αυτή την αίτηση, και δώστε μου αριθμό πρωτοκόλλου".
Η περίεργη εκεί διάβασε την αίτηση, και πριν κάνει τίποτε άλλο, φωνάζει:
"Σούλα, τι να την κάνω την αίτητηση του κυρίου?"
'Ερχεται η προϊσταμένη (αυτή που μου είχε πει δυο φορές "δε το κάνουμε"), κι όταν με βλέπει μου λέει: "Μα εσείς είστε πάλι? Αφού σας είπα, δε θεωρούμε αντίγραφα εμείς".
"Δε πειράζει," της λέω εγώ, "εγώ σας το ζητάω με αίτηση, και απαντήστε μου και σεις γραπτώς ότι δε το κάνετε."
"Τέλος πάντων, για να μη γίνει θέμα τώρα, ελάτε να σας τα θεωρήσω" ήταν η κατάληξη.
Ηθικόν δίδαγμα:
Τρέμουν "τα χαρτιά". Στο μιλητό λένε ό,τι θέλουν. Αμα τους ζορίσεις να βάλουν την υπογραφή τους, τότε αρχίζουν και το σκέφτονται (και να σκέφτονται γενικώς).

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=9pt]....Και μην γενικεύουμε ότι όλοι τα πέρνουν. Οι περισότεροι ΔΕΝ πέρνουν μίζες. Κάπιοι λίγοι πέρνουν. [/size]

Ρε dstp,

Με ξέρεις, δεν είμαι καινούριος, όπως και συ άλλωστε!

Αυτό που θα κάνω εδώ δε τo χω ξανακάνει, ένα χρόνο που γράφω στο site!

Λοιπόν, απαντάω στο παραπάνω post σου:

Χα-χα-χα!
Ουά-χα-χα-χα!
Μπου-χα-χα-χα!
:uzi: :crazy: :ak: :thumbsup: *P :-X :* :knuppel: :hammer: ;) :grin: :cheesy: :idiot: :helpplea: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom