Επισκέπτης
Όσο για τα περί "λάστιχου" αγαπητέ (λέμε τώρα!) str81977, μη συνεχίσεις, εκτός αν θέλεις να εκτρέψουμε τη συζήτηση και αρχίσουμε και μιλάμε για τη μανούλα σου, που δεν έβαλε όταν έπρεπε το λάστιχο, και -δυστυχώς- μας προέκυψες
Φίλε Γιώργο, το ζήτημα δεν είναι αν πιστεύω εγώ η εσύ αν παίρνουν οι δάσκαλοι (η όποια άλλη τάξη κατέβει σε απεργία) λίγα η πολλά. Είναι -νομίζω- κυρίως η ευκολία να κρίνουμε τους πάντες με επιχειρήματα σαν του str81977, που θεωρεί τους δάσκαλους "πελάτες " του. Τέτοια βλακώδη ,σόρρυ για τη λέξη, αμερικανιά και τέτοια έπαρση, καλό είναι να μην την καλύπτουμε θα έλεγα.
Γιώργο και Vamos,
είναι το τελευταίο ποστ που κάνω γι αυτό το θέμα, αν θέλετε να με καταλάβετε, έχει καλώς. Αν όχι, τι να κάνουμε, δημοκρατία (υποτίθεται οτι) έχουμε:
Αν κάποιος σπουδάσει δάσκαλος (η μαθηματικός, η γυμναστής η ότι άλλο), γιατί δηλαδή πρέπει να θεωρηθεί σαν αυτονόητο οτι "φιλάει κατουρημένες ποδιές" για να μπει στο δημόσιο? Δεν είναι η πρώτη λύση που κανονικά θα έπρεπε να σκεφτεί επαγγελματικά?
Αν φυσικά το οτι μπήκε στο Δημόσιο σημαίνει για σας υποχρεωτικά οτι θα πρέπει να μη σηκώσει ποτέ κεφάλι και να μη ζητήσει παραπάνω αμοιβή (όπως είναι συνταγματικό του δικαίωμα), τότε ...απλώς διαφωνούμε. Και μάλλον δεν έχει νόημα να ανακυκλώνουμε μιαν άσκοπη αντιπαράθεση.
Φιλικά, πάντα, αλλά συνιστώ ψυχραιμία!
(Όσο για τα @@ μου, άσε να κρίνω μόνος μου τι γράφω εκεί πάνω) και τι όχι
Οι δάσκαλοι/καθηγητάδες σκούζουν ότι παίρνουν λίγα, αλλά από την άλλη κάνουν τσιμπούκια για να διοριστούν. Γιατί; Γιατί όλοι γνωρίζουν ότι ο διορισμός στο Δημόσιο δεν είναι ... εργασία αλλά αμειβόμενη αεργία και οι Δημόσιοι Υπάλληλοι δεν είναι εργαζόμενοι αλλά αργόμισθοι, οπότε κάνουν τσιμπούκια για να διοριστούν για να περάσουν μια ζωή στην κωλοβάρα.
Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι είναι το καρκίνωμα της Ελλάδος. Εξαιτίας του υπερβολικού αριθμού τους, μας γαμάει όλους τους υπολοίπους η Εφορία για να μπορεί να πληρώνει μισθούς στους διορισμένους αργόμισθους αφισσοκολλητές Δημοσίους Υπαλλήλους ....
Κλωτσές που χρειάζονται ...
Εσύ με ποια ακριβώς ιδιότητα θα τους δώσεις τις κλωτσιές ρε παλικάρι? Του παρακρατικού μήπως?