Νέα

Ορίστε που έχει καταντήσει το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 396
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Όσο για τα περί "λάστιχου" αγαπητέ (λέμε τώρα!) str81977, μη συνεχίσεις, εκτός αν θέλεις να εκτρέψουμε τη συζήτηση και αρχίσουμε και μιλάμε για τη μανούλα σου, που δεν έβαλε όταν έπρεπε το λάστιχο, και -δυστυχώς- μας προέκυψες

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν το διάβασες σωστά φιλαράκο..Εγώ είμαι αναγκαστικά πελάτης των δασκάλων, όχι αυτοί δικοί μου..Και όπως κάθε δέκτης υπηρεσιών έχω και απαιτήσεις..Αν δεν έχεις απαιτήσεις για αυτά που πληρώνεις, τότε εσύ είσαι "αμερικανάκι"...
Όσο για την έπαρση, μάλλον την έχουν όσοι νομίζουν ότι μπορούν να κόβουν την κυκλοφορία με το έτσι θέλω..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Φίλε Γιώργο, το ζήτημα δεν είναι αν πιστεύω εγώ η εσύ αν παίρνουν οι δάσκαλοι (η όποια άλλη τάξη κατέβει σε απεργία) λίγα η πολλά. Είναι -νομίζω- κυρίως η ευκολία να κρίνουμε τους πάντες με επιχειρήματα σαν του str81977, που θεωρεί τους δάσκαλους "πελάτες " του. Τέτοια βλακώδη ,σόρρυ για τη λέξη, αμερικανιά και τέτοια έπαρση, καλό είναι να μην την καλύπτουμε θα έλεγα.

Λίγο default μου φάινεται η λέξη αμερικανιά...αλλά άλλο θέμα αυτό.

Γενικά πάντως, πιστέυω ότι μας πέφτει λόγος πόσα παίρνει κάποιος στο δημόσιο.

Επισκέπτης
Ο Πούτιν και ο κάθε υπουργός, έτσι? Η δεν κόβουν κι αυτοί την κυκλοφορία?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τι έγινε ρε παλικάρι, εμπλέξαμε και μάνες τώρα; Μάλλον είχες για δάσκαλο κανέναν πυροβολημένο συνδικαλιστή και σου έμαθε ότι όταν δεν μπορούμε να απαντήσουμε αρχίζουμε τις ειρωνείες και τις προσβολές σε τρίτους...
:uglystupid:
Σε μάνες εδώ δεν αναφερόμαστε έμμεσα ή άμεσα...Εκτός αν έχεις μάθει σε διαφορετικά ήθη και έθιμα όποτε πες μου να ξέρω...

P.S. Ο Πούτιν ή ο Μπους έρχεται μια φορά τα 2 χρόνια..Οι δάσκαλοι απεργούν 20 μέρες σερί...
Από την επίσκεψη του Πούτιν μπορεί να βγει και κανά καλό..Από την απεργία των δασκάλων;

Επισκέπτης
Γιώργο και Vamos,
είναι το τελευταίο ποστ που κάνω γι αυτό το θέμα, αν θέλετε να με καταλάβετε, έχει καλώς. Αν όχι, τι να κάνουμε, δημοκρατία (υποτίθεται οτι) έχουμε:
Αν κάποιος σπουδάσει δάσκαλος (η μαθηματικός, η γυμναστής η ότι άλλο), γιατί δηλαδή πρέπει να θεωρηθεί σαν αυτονόητο οτι "φιλάει κατουρημένες ποδιές" για να μπει στο δημόσιο? Δεν είναι η πρώτη λύση που κανονικά θα έπρεπε να σκεφτεί επαγγελματικά?
Αν φυσικά το οτι μπήκε στο Δημόσιο σημαίνει για σας υποχρεωτικά οτι θα πρέπει να μη σηκώσει ποτέ κεφάλι και να μη ζητήσει παραπάνω αμοιβή (όπως είναι συνταγματικό του δικαίωμα), τότε ...απλώς διαφωνούμε. Και μάλλον δεν έχει νόημα να ανακυκλώνουμε μιαν άσκοπη αντιπαράθεση.
Φιλικά, πάντα, αλλά συνιστώ ψυχραιμία!

Επισκέπτης
str81977, ας μην άρχιζες τα σχολιάκια για ποιον την έχει κάνει λάστιχο για να μην άκουγες τα υπόλοιπα. Ας πρόσεχες, δεν σκοπεύω να με ειρωνεύονται "ατιμώρητα"

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Γιώργο και Vamos,
είναι το τελευταίο ποστ που κάνω γι αυτό το θέμα, αν θέλετε να με καταλάβετε, έχει καλώς. Αν όχι, τι να κάνουμε, δημοκρατία (υποτίθεται οτι) έχουμε:
Αν κάποιος σπουδάσει δάσκαλος (η μαθηματικός, η γυμναστής η ότι άλλο), γιατί δηλαδή πρέπει να θεωρηθεί σαν αυτονόητο οτι "φιλάει κατουρημένες ποδιές" για να μπει στο δημόσιο? Δεν είναι η πρώτη λύση που κανονικά θα έπρεπε να σκεφτεί επαγγελματικά?
Αν φυσικά το οτι μπήκε στο Δημόσιο σημαίνει για σας υποχρεωτικά οτι θα πρέπει να μη σηκώσει ποτέ κεφάλι και να μη ζητήσει παραπάνω αμοιβή (όπως είναι συνταγματικό του δικαίωμα), τότε ...απλώς διαφωνούμε. Και μάλλον δεν έχει νόημα να ανακυκλώνουμε μιαν άσκοπη αντιπαράθεση.
Φιλικά, πάντα, αλλά συνιστώ ψυχραιμία!

Πολύ γενικό και εμένα δεν με καλύπτει (στα @@ σου βέβαια).

Δεν είπε κανείς να μην σηκώσουν κεφάλι έτσι γενικά.

Με τα λεφτά που θέλουν διαφωνούμε με τους δασκάλους και με εσένα που δεν συμφωνείς ότι μας πέφτει λόγος για τις απαιτήσεις τους.

Αυτά.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Πες την σε εμένα ψηλάκο...Τη μάνα μου τι την μπλέκεις;
Και το σχόλιο για τον Τιραμόλα εσύ το έκανες και έλαβες την πρέπουσα απάντηση..Αλλά εσύ, όχι η μάνα σου!

Επισκέπτης
Οκ Γιώργο
Ζούμε -απ' ότι κατάλαβα απο τα γραπτά σου- σε καθεστώς άμεσης δημοκρατίας, οπότε μας πέφτει λόγος (οποία ευθύνη και χαρά) περί των πάντων!
Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε, έλεγε ο Πιραντέλλο!
(Όσο για τα @@ μου, άσε να κρίνω μόνος μου τι γράφω εκεί πάνω) και τι όχι

Επισκέπτης
Καραγκιοζάκο,
Ο Τιραμόλα ΗΤΑΝ, δεν ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ λάστιχο! ʼσε λοιπόν τις παπαριές και παραδέξου οτι εσύ το άρχισες.
A propos, Καρατζαφέρη ψηφίζεις, έτσι?

VAMOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
κοιτα φιλε μου εγω ηθελα να παω για μαθηματικος πριν 15 χρονια περιπου και οταν το ανακοινωσα στους δικους μου και σε γνωστους ξερεις τι μου ειπαν... οι μισοι στην Ελλαδα εχουν γινει μαθηματικοι και οτι θα διοριζομουνα μετα απο 30 χρονια και θα επερνα και ψιχουλα...τωρα σε περιπτωση που το επελεγα ποιος θα εφτεγε για την κακομοιρια μου?Το κρατος ε?Το κρατος που θα με αφηνε να γινομουνα μαθηματικος?Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος....Να στο πω αλλιως παω στον ιδιωτικο τομεα και ζηατω δουλεια με το βασικο πχ ή μου δινουν αυτοι το βασικο και εγω το δεχομαι(650 ευρω ετσι?)μετα πως μπορω εγω να τους ζητησω πχ 1000 ευρω?Και αν τα ζητησω ξερεις τι θα μου πουνε γιαυτο σας λεω χαλαρα καλα ειστε,εξαλλου δεν πολυδουλευετε κιολας και δεν μου απαντησες στο ποιο πανω για το σκελος που τα ξινετε διαρκως,το απεφηγες βλεπω!!!!  Για τα λεφτα σας νοιαζουν μονο ε?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
(Όσο για τα @@ μου, άσε να κρίνω μόνος μου τι γράφω εκεί πάνω) και τι όχι

Βρε..ηρεμία...τα @@ τα ανέφερα, ότι δεν πρέπει να σε ενδιαφέρει ότι κάποιος (στην προκειμένη εγώ) δεν καλύφτηκε από την απάντησή σου!!!

Στην τσίτα είσαι!

Επισκέπτης
Οκ Vamos, δεν θα ξαναζητήσει ποτέ κανείς και για κανένα λόγο τίποτα απο τούδε και στο εξής, κοιμήσου ήσυχος!

VAMOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οχι να ζητανε 40% αυξηση!!!!Λογικα πραγματα 1400 ευρω μισθο και ο αλλος να ειναι ανεργος....φυσικα οταν ο αλλος ειναι βολεμενος στα @@ οι υπολοιποι την τσεπη μας να κοιταζουμε!δεν ειναι ετσι φιλε...αντε και ονειρα γλυκα με 1400 ευρω...

Επισκέπτης
Οι δάσκαλοι/καθηγητάδες σκούζουν ότι παίρνουν λίγα, αλλά από την άλλη κάνουν τσιμπούκια για να διοριστούν. Γιατί; Γιατί όλοι γνωρίζουν ότι ο διορισμός στο Δημόσιο δεν είναι ... εργασία αλλά αμειβόμενη αεργία και οι Δημόσιοι Υπάλληλοι δεν είναι εργαζόμενοι αλλά αργόμισθοι, οπότε κάνουν τσιμπούκια για να διοριστούν για να περάσουν μια ζωή στην κωλοβάρα.

Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι είναι το καρκίνωμα της Ελλάδος. Εξαιτίας του υπερβολικού αριθμού τους, μας γαμάει όλους τους υπολοίπους η Εφορία για να μπορεί να πληρώνει μισθούς στους διορισμένους αργόμισθους αφισσοκολλητές Δημοσίους Υπαλλήλους ....

Κλωτσές που χρειάζονται ...

Επισκέπτης
Εσύ με ποια ακριβώς ιδιότητα θα τους δώσεις τις κλωτσιές ρε παλικάρι? Του παρακρατικού μήπως?

VAMOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οι δάσκαλοι/καθηγητάδες σκούζουν ότι παίρνουν λίγα, αλλά από την άλλη κάνουν τσιμπούκια για να διοριστούν. Γιατί; Γιατί όλοι γνωρίζουν ότι ο διορισμός στο Δημόσιο δεν είναι ... εργασία αλλά αμειβόμενη αεργία και οι Δημόσιοι Υπάλληλοι δεν είναι εργαζόμενοι αλλά αργόμισθοι, οπότε κάνουν τσιμπούκια για να διοριστούν για να περάσουν μια ζωή στην κωλοβάρα.

Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι είναι το καρκίνωμα της Ελλάδος. Εξαιτίας του υπερβολικού αριθμού τους, μας γαμάει όλους τους υπολοίπους η Εφορία για να μπορεί να πληρώνει μισθούς στους διορισμένους αργόμισθους αφισσοκολλητές Δημοσίους Υπαλλήλους ....

Κλωτσές που χρειάζονται ...

ωπ να που συμφωνουμε και μαλιστα απολυτα φιλε...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κρετίνε, ξέρω καλά τί ήταν ο Τιραμόλα, όπως ξέρω καλά ότι αδυνατείς να κάνεις διάλογο...Εσύ άρχισες τις ειρωνείς περί αλογοσκούφη και τώρα ζητάς τα ρέστα..
Πήγαινε παπαγάλισε τις μαλακίες που διαβάζεις στα γνωστά αντιεξουσιαστικά έντυπα, μάζεψε κανά ταμπόν της σωτηροπούλου και πήγαινε τσιγάρα στο Σάββα και φαντασίωνε ότι σε βαράνε με fake- σιδηρογροθιές οι μπάτσοι μπας και κάνεις πολιτική καρριέρα και όταν μεγαλώσεις γίνεις Συνασπισμός...

Δεν είμαι Καρατζαφέρης αλλά γουστάρω τρελά που θα πάρει περισσότερους ψήφους από όλα τα αντιεξουσιαστικά πουστράκια μαζί...Ίσως και από το ΣΥΝ...

Καλή σου νύχτα απολογητή των τεμπέληδων του ευρύτερου δημοσίου τομέα...

VAMOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εσύ με ποια ακριβώς ιδιότητα θα τους δώσεις τις κλωτσιές ρε παλικάρι? Του παρακρατικού μήπως?

οχι με του μαλακα που θελουν να  του πινουν το αιμα με το καλαμακι...ετσι λιγο λιγο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom