Νέα

Ορίστε που έχει καταντήσει το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 396
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
str81977,
μ αρέσει που δεν γενικεύεις ("τεμπέληδες του ευρύτερου τομέα"), που δεν βρίζεις ("αντιεξουσιαστικά πουστράκια", "μάζεψε κανένα ταμπόν της Σωτηροπούλου" και μετά ωρύεσαι που έκανα το αστειάκι με τη μητέρα σου, λες και την έβρισα), που μαντεύεις με τη μία τι είμαι, τι ψηφίζω και τι διαβάζω ("πηγαινε παπαγάλισε τις γνωστές μαλακίες που διαβάζεις στα γνωστά αντιεξουσιαστικά έντυπα"), αλλά κυρίως σε θαυμάζω που είσαι Κύριος και δη του δημοκρατικού διαλόγου. Να σε χαίρονται εδώ μέσα, είσαι κόσμημα!
Α, έχεις δίκιο τελικά, κακώς σε έκοψα για οπαδό του Καρατζαφέρη. Χρυσαυγίτης πρέπει να είσαι τελικά, σαν και τον υπαρχηγό σου τον Περίανδρο. Αυτόν που έφαγε τα 21 χρονάκια για τη δολοφονική επίθεση στο φοιτητή και που κρυβότανε όλα αυτά τα χρόνια. Κι αυτός άλλωστε, με fake σιδηρογροθιές το έκανε, έτσι λεβέντη μου?
Όσο για το Vamos που νομίζει οτι αυτοί που κάθε μέρα του πίνουν το αίμα με το καλαμάκι είναι οι εκάστοτε απεργοί, τι να πω? Είναι απλά θέμα νοημοσύνης!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Οκ Γιώργο
Ζούμε -απ' ότι κατάλαβα απο τα γραπτά σου- σε καθεστώς άμεσης δημοκρατίας, οπότε μας πέφτει λόγος (οποία ευθύνη και χαρά) περί των πάντων!

Δεν κατάλαβες τελικά.

Μας πέφτει λόγος όταν κάποιος ζητάει παραπάνω γιούρια από αυτά που πληρώνουμε. Πόσες φορές θα σου το πω?

Επισκέπτης
Φιλαράκο δεν θα μπω στη συζήτηση για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο αλλά εδώ μέσα να ξέρεις δεν βρίζουμε μάνες. Αν θέλεις μπορείς να πεις οτιδήποτε άλλο με επιχειρήματα με κάποιον που διαφωνεί μαζί σου κάν'το αλλά δεν εμπλέκουμε τις μητέρες τους. Αν θέλεις μπορείς να σβήσεις την παραπάνω φράση για να μην υπάρχουν προβλήματα με την επιλογή της τροποποίησης.
Φίλε Πάνο, δεν ξέρω πως να σβήσω τη φράση που έγραψα. Δεν την παίρνω πίσω γιατί φοβήθηκα τον str81977, απλά λέω να το κάνω σε ένδειξη καλής θέλησης και σεβασμού των κανόνων εδώ μέσα. Αν θέλεις κάντο για λογαριασμό μου, σε ευχαριστώ προκαταβολικά. Η γνώμη μου όμως για το συγκεκριμένο άτομο παραμένει στο ακέραιο.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Φιλαράκο δεν θα μπω στη συζήτηση για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο αλλά εδώ μέσα να ξέρεις δεν βρίζουμε μάνες. Αν θέλεις μπορείς να πεις οτιδήποτε άλλο με επιχειρήματα με κάποιον που διαφωνεί μαζί σου κάν'το αλλά δεν εμπλέκουμε τις μητέρες τους. Αν θέλεις μπορείς να σβήσεις την παραπάνω φράση για να μην υπάρχουν προβλήματα με την επιλογή της τροποποίησης.

Λεβέντες,
Δε θα μπω στην ουσία της κουβέντας.
Σα mod μιλάω τώρα:
Ούτε μάνες, ούτε καν γιαγιάδες δε πρέπει να βρίζουμε, ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟ.
Κρατείστε ένα επίπεδο.
Δεν ξέρετε ποιός είναι στην άλλη άκρη, αν η μάνα του ζεί η πέθανε, αν είναι αρρωστη, τίποτα.
Υπάρχουν κάποιες ευαισθησίες σε μερικούς, που πρέπει να τις σεβόμαστε.
Λίγο ο ένας, λίγο ο άλλος, έτσι ξεκινάει η (ανούσια) κόντρα, και στο τέλος το thread κλειδώνεται, σβήνεται, ή σταματάει και χάνεται.
Κρίμα είναι.
Οι "εξυπνάδες" καλές είναι, οι βρισιές όχι.
Τραβάω γραμμή απο δω και πριν, αλλά αν ξαναδώ τα ίδια θα το κλειδώσω.
"Δώστε τα χέρια" όσοι αρπαχτήκατε μέχρι τώρα, και συνεχίστε. Κόσμια όμως, please.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Repeat...με μόνο τρεις λόγους.

(Το t-shirt είχε και το όνομα του συγκεκριμένου, αλλά το "θάμπωσα")

Συνημμένα

• daskalos gia paradeigma!.jpg
    daskalos gia paradeigma!.jpg
    212,4 KB · Εμφανίσεις: 52

Επισκέπτης
Σταύρο,
Μόλις έκανα αυτή την κίνηση που -δικαίως- ζήτησες, όσο κι αν η γνώμη μου για κάτι φασιστάκια σαν τον str81977 δεν αλλάζει, όσο κι αν με προκάλεσε πρώτος και το συνέχισε. Δεν γνωρίζω πως να διαγράψω την επίμαχη φράση μου, σε παρακαλώ να το πράξεις για λογαριασμό μου και ζητώ συγγνώμη που παραφέρθηκα (μόνο γι αυτό όμως).
Καλό ξημέρωμα

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όλοι εσείς που κάνετε τους έξυπνους για τους δασκάλους και τους καθηγητές ξέρετε τι είναι να έχεις 30+ παιδιά για τα οποία είσαι υπεύθυνος αλλά κάνουν σα τρελά γιατί στο σπίτι τους τους έμαθαν να κάνουν ότι θέλουν; Εδώ ένα παιδί έχεις στο σπίτι σου και σου φαίνεται βαρύ. ʼρα για τους δασκάλους που κάνουν πραγματικά τη δουλειά τους (άλλο αν πολλοί δεν την κάνουν) δεν είναι τόσο εύκολη δουλειά όσο την παρουσιάζετε.

Οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα είναι τέτοιοι γιατί έτσι έχει καθοριστεί ο βασικός μισθός. Γιατί δε μιλάνε οι ιδιωτικοί υπάλληλοι; Να μαζευτούν και να κλείσουν και το κέντρο και τα προάστεια; Να απαιτήσουν να ανέβει ο βασικός μισθός και να παίρνουν υπερωρίες; Δεν το κάνουν γιατί πονάνε την κυκλοφορία;

Τώρα για την απόδοσή τους, στην Ελλάδα κανένας δεν αποδίδει και είδαμε και τον ιδιωτικό τομέα που δε σου κάνει καρδιά να την πεις στον υπάλληλο που τα ξύνει γιατί ξέρεις πόσα παίρνει!

Επισκέπτης
Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι είναι το καρκίνωμα της Ελλάδος. Εξαιτίας του υπερβολικού αριθμού τους, μας γαμάει όλους τους υπολοίπους η Εφορία για να μπορεί να πληρώνει μισθούς στους διορισμένους αργόμισθους αφισσοκολλητές Δημοσίους Υπαλλήλους ....

Κλωτσές που χρειάζονται ...

Αν θες να ρίξεις μερικές κλωτσιές,μπορείς κάλλιστα να τις ρίξεις στον μαγαζάτωρα που σού κάνει "καλυτερη" τιμή χωρίς να σού κόβει απόδειξη,και να σού αφαιρεί το μισό ΦΠΑ!!!Δηλαδή δεν κάνει καλή τιμή απο το κέρδος του,αλλά απο τα λεφτά του κράτους.Με ξένα κόλυβα κηδεία δηλαδή...
Επίσης,μερικές κλωτσιές σε όσους προσλαμβάνουν προσωπικο και δεν τους έχουν πλήρως ασφαλισμένους,σε άλλους που σε δηλώνουν ως part time και σε αναγκάζουν να δουλεύεις 12 ώρες...

Επισκέπτης
Δεν κατάλαβες τελικά.

Μας πέφτει λόγος όταν κάποιος ζητάει παραπάνω γιούρια από αυτά που πληρώνουμε. Πόσες φορές θα σου το πω?

Γιώργο,αν παραλύσουν οι τράπεζες για κανα μήνα θα γράφεις τα ίδια;Με τόσα υπερκέρδη οι τράπεζες,θέλουν να δώσουν ψίχουλα στους εργαζόμενους,και να αυξήσουν το ωράριο εργασίας.Πας να καταθέσεις το ενοίκιό σου σε ενα ταμείο και σου ζητάνε 1,50? ως "έξοδο".Βγάζουν τόσα και δε δίνουν τίποτα...Εκεί δεν ενοχλείσαι;

Για εμένα καλά κάνουν οι δάσκαλοι και απεργούν.Ας απεργήσουν και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι.Μόλις κάνει απεργία κάποιος κλάδος,βλέπεις στον Ιδ.Τομέα να κάνουν τις πάπιες...Καθόμαστε και ανεχόμαστε όλες τις προσβολές απο προϊσταμένους-δεσμοφύλακες (όπως έγραψε κάποιος) και δεν αντιδρά κανείς.

Επισκέπτης
Διαπιστώνω ένα έντονο κύμα "αντιδημοσίου" σε πολλά forums που μαζεύουν νεολαία,αλλά απορώ πώς σχηματίζονται τόσες μεγάλες "ουρές" όταν γίνεται μια πρόσληψη απο το δημόσιο...Κανείς απο εδώ μεσα δεν έχει δώσει για το δημόσιο;Μήπως όλοι εδώ είναι επιχειρηματίες,και θέλουν τον ντορβά μόνο για πάρτυ τους;

Επισκέπτης
Οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα είναι τέτοιοι γιατί έτσι έχει καθοριστεί ο βασικός μισθός. Γιατί δε μιλάνε οι ιδιωτικοί υπάλληλοι; Να μαζευτούν και να κλείσουν και το κέντρο και τα προάστεια; Να απαιτήσουν να ανέβει ο βασικός μισθός και να παίρνουν υπερωρίες; Δεν το κάνουν γιατί πονάνε την κυκλοφορία;

Όχι φιλαράκο, απλά δεν το κάνουν γιατί θα βρεθούν στον δρόμο. Απλά πράγματα.

Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι έχουν την πολυτέλεια να κάνουν ό,τι γουστάρουν εξαιτίας της μονιμότητας. Δεν θα δεις ποτέ Ιδ. Υπάλληλο στους δρόμους, οπότε το ότι το ανέφερες μόνο θεωρώ ότι δεν είχες άλλα επιχειρήματα να πεις.

Κι επειδή βλέπω και κάποιους εδώ η οποίοι κυριολεκτικά σκίζονται στο όνομα τις Δημοκρατίας, θα ήθελα πολύ να μου εξηγήσουν κι εμένα (μπορεί να είμαι και βραδύστροφος και δεν το καταλαβαίνω) το "δημοκρατικό" τους δικαίωμα να κλείνουν τις πόλεις και τα αστικά κέντρα και ο άλλος (εγώ ο βραδύστροφος, ο άλλος ο κόπανος, ο παραπέρα ο αρχιμαλάκας) να μην μπορεί να πάει στην δουλειά του. Ειλικιρινά, πολύ θα ήθελα μια εξήγηση πάνω στην "δημοκρατική" αυτή αντίληψη (τα εισαγωγικά δεν είναι τυχαία).

Λοιπόν, επειδή αναφέρθηκε εδώ και η χούντα, εγώ ΠΟΛΥ θα ήθελα να πέσει άλλη μια επταετία, έτσι να μας γαμήσουν καλά-καλά (κι εμένα ακόμα, δεν βγάζω τον εαυτούλη μου στην απέξω) μπας και συνέλθουμε λίγο από την μαλακία που μας δέρνει. Γιατί όπως φαίνεται, σε αυτή την χώρα ο όρος Δημοκρατία (χωρίς εισαγωγικά) έχει παρερμηνευτεί από κάποιους οι οποίοι την χρησιμοποιούν για δικό τους ώφελος και μόνο.

Η βασική ιδέα της Δημοκρατίας είναι ότι "είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις, αλλά η ελευθερία σου αυτή σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου". Οι φοβεροί όμως "Δημοκράτες" αυτής της χώρας, μάλλον έχουν παραλείψει το δεύτερο μισό της παραπάνω πρότασης... Γιατί όπως ΕΣΥ είσαι ελεύθερος να κατέβεις στους δρόμους για να μαλακιστείς λίγο και να πιάσεις κουβεντούλα και χαβαλέ επειδή βαριέσαι να πας στην δουλειά σου (θα πληρωθείς ούτως ή άλλως), έτσι είμαι κι ΕΓΩ ελεύθερος να πάω στην δουλειά μου. Γιατί δεν με αφήνεις λοιπόν? Στο κάτω-κάτω, αν θέλεις μπες και στην Βουλή και κάψτην όλη... στα παπάρια μου! Εμένα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με αφήνεις να πάω εκεί που θέλω... μήπως με ψήφισες και δεν έκανα κάτι που σου είχα υποσχεθεί?

Όπως λοιπόν λέει ο λαός με τα κλασσικά και σοφά ρητά του "ο Έλληνας θέλει βούρδουλα". Οπότε ΝΑΙ, ας έρθει μια Χούντα, έτσι για 5-6 χρονάκια μπας και στρώσουμε. Εξάλλου βλέπω και με την "Δημοκρατία" σε αυτή την χώρα, έχουμε πήξει στην ευτυχία και την πρόοδο και δεν βλέπουμε την ώρα να την κληρονομήσουμε στα παιδιά μας!!!  :jerking:

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Γνωρίζοντας ότι δεν έχει σημασία, θα ήθελα να πω ότι συμφωνώ απόλυτα με str81977 σε όλα όσα είπε.

Με εξαίρεση ελάχιστο ποσοστό Δημοσίων Υπαλλήλων που εργάζονται (και που θεωρούνται κορόιδα από τους υπόλοιπους) οι άλλοι ξεκινάνε τη δουλεία με καφέ, μετά πάνε σε εφημερίδα, μετά τυρόπιττα, φοφίκο και μετά έλα μωρέ σε μια ώρα σχολάω - πανα φύγω από τώρα.

Οχι, ο κόσμος ΔΕΝ στηρίζει τους δασκάλους και λάθος εικόνα έχουν οι διάφοροι γυφτοσυνδικαλιστές τους και όσοι τους στηρίζουν. Οι δάσκαλοι καλά θα κάνουν πρώτα να τιμήσουν το μισθό που παίρνουν και μετά αφού τελειώσουν το κουραστικό τους 3ωρο να ψάξουν για δουλειά.

Όσον αφορά κάποιο άλλο σχόλιο - Φυσικά και είναι πελάτες μας. Η μάλλον υπάλληλοί μας. Είμαστε εργοδότες, είναι υπάλληλοι. Αυτό δεν αλλάζει όσο λεκτικά τερτίπια και αν χρησιμοποιήσει κανείς. Όσες φιλοσοφικές και ιδεολογικές αναζητήσεις. Πληρώνω, δούλευε. Όπως εγώ δουλεύω γιατί κάποιος με πληρώνει. Τέλος. Todok από το σχόλιό σου καταλαβαίνω ότι έχεις καρέκλα δημοσίου και είσαι εκτός πραγματικότητος.

Προφανώς και έχουμε μπει από φάση "Δημοκρατίας" σε φάση ασυδοσίας και δυστυχώς δε βλέπω επιστροφή.

DSTP όσοι σχηματίζουν ουρές για θέση στο δημόσιο, διεκδικούν θέση στην πληρωμένη τεμπελιά.

Το γυφτάκι που έβρισε μάνα θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη τώρα.  Δε βλέπω να το έχει κάνει.

VAMOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Είναι ένα κινεζάκι, ένα αμερικανάκι, και ένα ελληνόπουλο και συζητάνε.
Λέει λοιπόν το κινεζάκι:
"Καλά μιλάμε,ο πατέρας μου δουλεύει 100 χιλιόμετρα μακριά απο'δώ αλλά
με το καινούριο τρένο 3:00 σχολάει και 3:30 το τραπέζι είναι στρωμένο!".
"Καλό",λέει το αμερικανάκι,
"αλλά εμένα ο πατέρας μου δουλεύει στη Nasa ξέρετε,και με τον
καινούριο πύραυλο,δουλεύει στο φεγγάρι.3:00 σχολάει,3:30 το τραπέζι
είναι στρωμένο!".
"Τι μου λέτε ρε",λέει το ελληνόπουλο.
"Εμένα ο πατέρας μου είναι δημόσιος υπάλληλος. Σχολάει στις 3 και στις
2:30 έχουμε ήδη φάει."

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Μόλις είδα ότι το hrys έκανε κίνηση προς τον str81977.

hrys σε παρακαλώ διέγραψε τη φράση που αναφέρεται σε σένα.

VAMOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Όταν ο Θεός δημιούργησε τα έθνη, έδωσε στο κάθε έθνος από δύο αρετές. Έτσι,
έκανε τους Αμερικάνους τακτικούς και νομοταγείς, τους Γερμανούς?
αποφασιστικούς και μελετηρούς, τους Ιάπωνες εργατικούς κι υπομονετικούς.
Για τους Ελληνες είπε:
- Θα είναι έξυπνοι, τίμιοι και θα δουλεύουν στο δημόσιο.
Όταν τελείωσε τη δημιουργία του Κόσμου τον πλησίασε ο Αρχάγγελος Γαβριήλ
και του είπε:
- Κύριε, έδωσες σε όλα τα έθνη από δύο αρετές, αλλά στους Ελληνες έδωσες
τρεις.
Αυτό θα τους κάνει πολύ ισχυρούς και θα διαταράξει τις ισορροπίες πάνω στη
γη.
- Εχεις δίκιο Γαβρίλε, είπε ο Κύριος. Στάθηκα απρόσεχτος κι αυτή μου η
απροσεξία θα κάνει τους Έλληνες να κυριαρχήσουν σε όλο τον κόσμο. Κάτι
πρέπει να κάνω, αλλά δεν μπορώ να ανακαλέσω τις αρετές που τους έδωσα. Το
βρήκα. Θα παραμείνουν και οι τρεις αρετές, αλλά κάθε Ελληνας θα μπορεί να
κάνει χρήση μόνο των δύο.

Κι έτσι κι έγινε.
Αν ένας Ελληνας είναι τίμιος και δουλεύει στο δημόσιο δεν είναι έξυπνος, αν
είναι έξυπνος και δουλεύει στο δημόσιο δεν είναι τίμιος, κι αν είναι έξυπνος
και τίμιος δεν δουλεύει στο δημόσιο.

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πω πω μίσος.... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!! Γι αυτό και πολυ καλα κανουμε και εχουμε ολιγαρχία... .Αντί να ενωθούμαι ΟΛΟΙ βγαίνει η ζήλεια.Να ψωφίσει ο γαϊδαρος του διπλανού μου λένε. Στη Γαλλία που είναι πολιτισμένοι.... αν βγει στο δρόμο ο φοιτητής θα βγει και ο περιπτεράς αντι να βρίζει τους νέους... .Γιατι ξέρει οτι η νίκη μιας ομάδας είναι νικη όλων προς τη δημοκρατία. Ένα έχω να πω ΝΤΡΟΠΗ

Επισκέπτης
Η βασική ιδέα της Δημοκρατίας είναι ότι "είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις, αλλά η ελευθερία σου αυτή σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου".

Α, sorry που παρεμβαίνω πάλι αλλά θα ήθελα οι "Δημοκράτες" να μου λύσουν άλλη μια απορία:

Παρακολουθούσα τις προάλλες στην TV μια απεργία (δεν θυμάμαι ποια συνδικαλόσκυλα ήταν, έχουν γίνει και πολλοί!!!) όπου οι απεργοί βγάζανε σηκωτούς από τα γραφεία τους συναδέλφους τους που δεν θέλανε να μετέχουν στην απεργία. Έναν μάλιστα πήγαν να τον χώσουν και στον κάδο απορριμάτων επειδή αντιστάθηκε...!!!

Χμμμ... πείτε μου ρε παιδιά κι εμένα τι συμβαίνει γιατί... όντως μπορεί να είμαι ηλίθιος! Όλο για δημοκρατία ακούω να λένε όλοι αλλά συνεχώς μυστήρια πράγματα βλέπω να γίνονται!!! Διαφωτίστε με please κι εμένα!!! :rolleyes:

Επισκέπτης
DSTP όσοι σχηματίζουν ουρές για θέση στο δημόσιο, διεκδικούν θέση στην πληρωμένη τεμπελιά.

Ενώ οι ιδιωτικές επιχειρήσεις έχουν πλήρη αποδοτικότητα...Γι'αυτό είναι ανταγωνιστικές των αλλοδαπών!Ασε ρε φίλε,για τον πουτσο είναι και οι ιδιωτικές απο άποψη παραγωγικότητας.Γι'αυτό είναι ουραγοί.Μόνο λεφτά απο το κράτος ξέρουν να πέρνουν. Απο Κ.Π.Σ και αναπτυξιακούς.Πιο δημόσιες απο το δημόσιο είναι κάποιες ιδιωτικές μεγάλες επιχειρήσεις...

VAMOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ενώ οι ιδιωτικές επιχειρήσεις έχουν πλήρη αποδοτικότητα...Γι'αυτό είναι ανταγωνιστικές των αλλοδαπών!Ασε ρε φίλε,για τον πουτσο είναι και οι ιδιωτικές απο άποψη παραγωγικότητας.Γι'αυτό είναι ουραγοί.Μόνο λεφτά απο το κράτος ξέρουν να πέρνουν. Απο Κ.Π.Σ και αναπτυξιακούς.Πιο δημόσιες απο το δημόσιο είναι κάποιες ιδιωτικές μεγάλες επιχειρήσεις...

φιλε δεν ξερω αν εχεις δει ποτε εργα ευδαπ ή οτε στο δρομο?εαν δεν εχεις δει να σου πω ...φαντασου μια τρυπα στο χωμα βαθους περιπου δυο μετρων εναν μαυρο ή πολωνο τις περισσοτερες φορες να ειναι μεσα με ενα φτυαρι και απο πανω να ειναι 5-6 κουστουμαρισμενοι τυποι και να του δινουν εντολες!!!Και φυσικα ενας πολωνος τι να σου κανει και η τρυπα μενει ανοιχτη τουλαχιστον για καμια εβδομαδα...αυτη ειναι η αποδοτικοτητα το δημοσιου....φιλε με εχεις βγαλει εξω απο τα ρουχα μου ή εγω ειμαι ηλιθιος και δεν ξερω τι μου γινετε η εσυ ζεις σε αλλη χωρα...τι θελεις να μου πεις οτι η δημοσιοι υπαλληλοι ΑΠΟΔΙΔΟΥΝΕ...εγω οποτε εχω παει σε δημοσια υπηρεσια με γραφουν στον πουτσο τους ή καποιες καριολες στο μουνι τους σαν να μην υπαρχω.....σε αντιθεση φιλε μου οταν παω στο ψιλικατζιδικο της γειτονιας για να παρω ενα πακετο τσιγαρα μου κανουν σαραντα υποκλισεις και μου λενε και 10 ευχαριστω και για ποιο πραγμα για ενα πακετο τσιγαρα...και οταν παμε σε καμια εφορια να ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ προσεξε να δωσουμε χρημα μας βριζουνε κιολας....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom