Φίλε δες το OnePlus 8 Pro και θα ξεχάσεις τα Samsung....
Φιλε μου, απο τη πρωτη στιγμη εως και το τελος της ζωης, θα εχω παντα samsung, στα παντα.
Τηλεορασεις, οθονες υπολογιστη, ηχοσυστηματα, σκληροι δισκοι ssd, μνημες, ταμπλετ, κινητα, εως και πλυντηρια πηρα στη μανα μου και στην αδερφη μου και ψυγεια-κλιμαστιστικα.
Η εξυπηρετηση που εχεις απο τα παιδια στην Ελληνικη αντιπροσωπεια σε ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ δεν υπαρχει σε καμια αλλη εταιρια, πουθενα.
Οι ανθρωποι ειναι κορυφαιοι, εχουν ξεπερασει στο τομεα της εξυπηρετησης τους παντες, ακομα και στο εξωτερικο δεν εχω δει τετοια ποιοτητα σχεσης αναμεσα στον πελατη και την εταιρια.
Εκτος αυτου, βγαζουν γαματα εργαλεια, στα παντα. Χωσε χρημα, παρε κορυφαια τους μοντελα στο καθε ειδος και δεν θα απογοητευτεις ποτε σου. Σε τιποτα.
Μακαρι να βγαλουν και αυτοκινητα, να παρω και αμαξι απο αυτους και να τελειωνω με ολους τους αλλους που μολις σου παρουν τα λεφτα απο το παντελονι σε γραφουν στα αρχιδια τους και βγαζεις τον καρκινο για να λυσεις το προβλημα σου απο τα 1000 τηλεφωνα που θα παρεις και τις αναμονες.