Νέα

Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Εχετε επισκεφτει εστω μια φορα το καταστημα?

• Ναι , εχω κανει και μασαζ

Ψήφοι: 183 36,6%
  • Ναι , απλα τσαρκα, δεν εκανα μασαζ

Ψήφοι: 33 6,6%
  • Οχι , αλλα θελω

Ψήφοι: 243 48,6%
  • Οχι , ουτε θελω

Ψήφοι: 41 8,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    500

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Ευχαριστώ τους συναγωνιστές για την άμεση ανταπόκριση μόλις αφίχθη η Βίκυ στο ιδρυμα, θα ειναι εκει μέχρι τις 7!
αυτες οι ανταποκρισεις μας "φαγανε"  :grin: :grin: :grin: :grin:
Ουρες μεχρι τις σκαλες (που λεει ο λογος). Ουτε την κατω πορτα δεν ανοιγανε. 2 συναγωνιστες με τα κρανη στα χερια βαραγανε τα κουδουνια επι ματαιω...

Πουλο και απο δω. Η βολτα μου εμελε να λαβει τελος στην Γ' Σεπτ 166, συνεχεια στο αντιστοιχο θρεντ (το οποιο και θα ανοιξω γιατι δεν υπαρχει)  :grin: :grin: :grin:.

Hellios

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η βολτα μου εμελε να λαβει τελος στην Γ' Σεπτ 166, συνεχεια στο αντιστοιχο θρεντ (το οποιο και θα ανοιξω γιατι δεν υπαρχει)  :grin: :grin: :grin:.

Αυτό ρε συ δεν το ήξερα καν.. Τι γίνεται ρε ; Όλη η Γ' Σεπτεμβρίου έχει γεμίσει ιδρύματα.. !!!  :rockon:

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Παρατηρησα ομως μια ονοματι Αλεξανδρα μικρουλα, σχετικα ψηλη με μελαχρινο μακρυ μαλλι εντελως καβλοφατσα και καλη κορμαρα. Ηταν στο στιλακι της Μαριανας απο Καλιροης για οποιον ξερει αλλα στο πιο ψηλο. Εχει κανεις πληροφοριες για το ως ανω κομματι?
Την πέτυχα  χθες μαζι με άννα και μία αλλη η οποία δεν είπε όνομα(χωρις να με νοιάζει και ιδιαίτερα καθως ήτο και αδιάφορη).
Το μασάζ της δεν είναι άσχημο.Απλά είχε μια τάση βιασύνης.Τώρα δεν ξέρω αν φταίει η ίδια ή το πρόγραμμα των 60.Στο δέυτερο μισό δεν φίλησε καθόλου,πίπα καλούτσικη και τέλος μπριζόλιασμα όπου δεν κρατήθηκα και κατέθεσα πολύ γρήγορα.Εμφάνιση πολύ καλή και βυζί 3άρι φυσικό.Κατάγωγη κατά δηλωσή της απο σκόπια....αλλά μάλον για αλβανία την κόβω.

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
Την πέτυχα  χθες μαζι με άννα και μία αλλη η οποία δεν είπε όνομα(χωρις να με νοιάζει και ιδιαίτερα καθως ήτο και αδιάφορη).
Το μασάζ της δεν είναι άσχημο.Απλά είχε μια τάση βιασύνης.Τώρα δεν ξέρω αν φταίει η ίδια ή το πρόγραμμα των 60.Στο δέυτερο μισό δεν φίλησε καθόλου,πίπα καλούτσικη και τέλος μπριζόλιασμα όπου δεν κρατήθηκα και κατέθεσα πολύ γρήγορα.Εμφάνιση πολύ καλή και βυζί 3άρι φυσικό.Κατάγωγη κατά δηλωσή της απο σκόπια....αλλά μάλον για αλβανία την κόβω.
η γνωμη μου οτι οσο περναει η ωρα σπαει ο παγος και γινεται καλυτερη.αρκει να φροντιζουμε να σπαει ο παγος.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825

3άρι βυζί??? μάλλον για άλλη πρόκειται

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
με βλέπω στο μαγαζί για δοκιμή!!!!

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μια καστανή με σγουρό μαλλί λίγο κοντούλα που φοράει συνήθως ένα λεοπαρδη κολάν στήθος μικρό, η άλλη πρέπει να είναι πιο ζουμερή  :tits2:κ πιο ψηλή

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μια καστανή με σγουρό μαλλί λίγο κοντούλα που φοράει συνήθως ένα λεοπαρδη κολάν στήθος μικρό, η άλλη πρέπει να είναι πιο ζουμερή  :tits2:κ πιο ψηλή
αναφερομαι στισ δυο αλεξανδρες του μαγαζιου

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
παιδες επανηλθα στο μαρνης γ τη βικαρα!αυτη η γκομενα τι βυζαρες εχει?πραγματικα αξιοπεριεργες..τα χαρηκα αρκεταα οχι ομως οσο ηθελα γιατι δεν αντεξα :headbang: πολυ καλη κ προθυμη..μου ελεγε οτι απο τοτε που εφυγε γ πολωνια τα βυζια εχουν φουσκωσει.. :2funny:..τεσπα..δεν ειδα καν αλλες εκει..μπηκα κατευθειαν..

gigikakos

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Χαίρεται κύριοι!
Ένα έχω να πω. Είστε πολύ τυχεροί στην Αθήνα που έχετε τόση μεγάλη ποικιλία. Στην επαρχία ψόφια τα πράγματα και πόσο μάλλον τα  :tits:
Είχα κατέβει στις 14 του Σεπτεμβρίου και έκανα αρκετές βόλτες με αρκετά κορίτσια.. αλλά  :tits: σα της βικάρας πουθενά.
Πολύ καλό μασάζ, και τρελό γαμήσι... σούπερ η κυρία.
Μου είπε πως θα μετακινηθεί σε άλλο μαγαζί, αλλά θα ενημερώσει.
Επίσης από το ταξίδι της στην Πολωνία μου είπε πως εκεί τα  :tits: της (και μιλάμε για το μέγεθος) δεν είναι και τόσο σπάνια... (αν κρίνω από Bea Flora, Anneta Buena, Ewa Sonnet και Ines Cudna μάλλον έχει δίκιο η κυρία) μήπως να κάνουμε ένα τουρ για Πολωνία????

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τζενη γυρισε;;;

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Τελικά όντως το μαγαζί έχει δυο Αλεξάνδρες...πήγα για να βρω την καστανη με τους βύζους αλλα δεν ήταν εκει οπότε δοκιμασα την αλλη καθότι άννα,βίκυ και κανα δυο ακόμα δεν μου έκαναν κλικ.
Αδυνατούλα με μικρά βυζιά αλλά σούπερ πατούρι.Στο μασαζ καλή,διαρκείας 10' περίπου(τελικά μαλλον το πρόγραμμα των 60 φταίει και οχι οι κοπέλες για την βιασύνη :tickedoff:)και στα υπόλοιπα αρκετά φιλότιμη.Η κατάθεση έγινε μετά από εναλλαγή 3-4 στάσεων με 69 και δακτυλοσκόπηση στη ροδέλα της.Το μόνο που με χάλασε λίγο ήταν το λιπαντικό που είχε βάλει κατά τα άλλα οκ.
Η επίσκεψη έγινε χθες απόγευμα προς το τέλος της βάρδιας.Μάλιστα φεύγοντας συνάντησα στο δρόμο και τη Μάγια απο το παρακείμενο ίδρυμα να πάει στο Βασιλόπουλο για τα ψώνια του σαββατοκύριακου :)

Hellios

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μάλιστα φεύγοντας συνάντησα στο δρόμο και τη Μάγια απο το παρακείμενο ίδρυμα να πάει στο Βασιλόπουλο για τα ψώνια του σαββατοκύριακου :)

Και δεν την βοήθησες να μεταφέρει τις τσάντες ;;  :2funny: :2funny:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Δε τόλμησες με το ασανσέρ?  :)

KETSPAJA

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ,ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΡΝΗΣ ΠΑΩ ΣΥΧΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΝΑ ΨΙΛΗ ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ,ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΣΥΧΝΑ ΜΑΣΑΖ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΙΠΑ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ  :knockinb:ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΑ  :tits2:ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ.ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΗΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ 60 ΕΥΡΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom