Λοιπον επισκέφτηκα σήμερα το ίδρυμα. Εχουν βάλει ντουσιέρα σε κάθε δωμάτιο. Η Βίκυ θα γυρισει σε 2-3 μέρες μετά λέει θα κάτσει 5 μέρες πορτα εκει και μετά θα πάει σε άλλο μαγαζί. Ειχε πάρα πολλές κοπέλες 7-8! πρώτη φορά έχω δει τοσες πολλές κοπέλες σε μασατζιδικο! Πήρα την Αννα μια ξανθιά νταρντάνα με 3-3,5 βυζι φιλότιμη στο δωμάτιο καλά ήταν.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 295K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
trelokotsidou
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 398
- Πόντοι
- 26
Κι εγώ επισκέφτηκα για άλλη μια φορά το ίδρυμα πριν 3 μέρες.Όντως έβαλαν ντουσιέρες σε κάθε δωμάτιο.Πολύ καλή κίνηση.Να ήξερα και να την δουλεύω καλά θα ήταν! Έχει κάτι κουμπιά που την προγραμματίζεις...
Σε αντίθεση με τις άλλες φορές που έπαιρνα συνέχεια την Έλενα,επειδή είχε πολλά φρέσκα κομμάτια είπα να αλλάξω.
Πήρα μια με μακρύ ίσιο μαύρο μαλλί.Νομίζω Μαρία αν δεν κάνω λάθος (υπάρχουν 2 με το ίδιο όνομα).
Η συγκεκριμένη ήταν πιτσιρίκα από Σερβία.Από μασάζ όχι μηδέν,αλλά παρακάτω από μηδέν.Ούτε 5 λεπτά δεν μου έκανε και μου λέει γύρνα.Και μέχρι να γυρίσω είχε ήδη πετάξει ρούχα πριν καν το καταλάβω!
Καλή πίπα και μετά την έστησα στα 4.Από σώμα πολύ καλό.Το μόνο που με χαλούσε ήταν οι σκυλέ εκφράσεις της κατά τη διάρκεια.Μαλον δεν θα την ξαναπάρω
Σε αντίθεση με τις άλλες φορές που έπαιρνα συνέχεια την Έλενα,επειδή είχε πολλά φρέσκα κομμάτια είπα να αλλάξω.
Πήρα μια με μακρύ ίσιο μαύρο μαλλί.Νομίζω Μαρία αν δεν κάνω λάθος (υπάρχουν 2 με το ίδιο όνομα).
Η συγκεκριμένη ήταν πιτσιρίκα από Σερβία.Από μασάζ όχι μηδέν,αλλά παρακάτω από μηδέν.Ούτε 5 λεπτά δεν μου έκανε και μου λέει γύρνα.Και μέχρι να γυρίσω είχε ήδη πετάξει ρούχα πριν καν το καταλάβω!
Καλή πίπα και μετά την έστησα στα 4.Από σώμα πολύ καλό.Το μόνο που με χαλούσε ήταν οι σκυλέ εκφράσεις της κατά τη διάρκεια.Μαλον δεν θα την ξαναπάρω
πήγα και εγώ χθες , αλλά την έκανα με ελαφρά.ήταν γύρω στις 5-6 κορασίδες.Το μαγαζί είναι στην ουσία στούντιο.Ξέρετε ποια είναι η διαφορά α) ότι είναι 10 ευρώ πιο ακριβό από τα άλλα στούντιο β)ότι δεν έχεις μία μόνον να επιλέξεις , αλλά πολλές γ) ότι μπορεί να σου κάτσει και καμία ένα μισάωρο (από ο,τι λέγεται εδώ) σε αντίθεση με το στούντιο, όπου στο απλό πρόγραμμα των 50 σε ξεπετάει στο 10λεπτο
Σήμερα, η Βίκυ, ήταν στις επάλξεις. Απ' όσο μου είπε, έχει ζητήσει να μεταφερθεί σε αντίστοιχο ίδρυμα, κάπου στις αρχές της Συγγρού, αλλά δεν το βλέπει να γίνεται, άμεσα. Πάντως, εάν συμβεί, θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους, γιατί και το άλλο, ανήκει στον ίδιο ιδιοκτήτη.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Παιδιά Βίκυ ΤΕΛΟΣ. Θα είναι λέει από 20 Σεπτ. κάπυ κοντά στο ΦΙΞ. όποιος μάθει διεύθυνση να το γράψει.
μαλλον φραντζή 4.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
αυτα τα μασατζιδικα εχουν κουδουνια που να τα ξεχωριζεισ γενικα?
ναι,για την ακριβεία τέτοια...
pathos gia ta temahia ή 118880 πάσες πληροφορίες περί μασαζ, στριπ, υψος, βάρος ,χόμπυ, προσωπικότητα ,θρήσκευμα των εν τοις ιδρύμασιν εγαζομένων θεραπευτριώνμαλλον φραντζή 4.
Χρεώση 0,5 Ε το μήνυμα
Αντε να βγάζεις και τίποτα
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
http://[URL unfurl="true"]www.newsfilter.gr/wp-content/uploads/2008/09/enter-doorbell.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
πιοσ ιεν?
εφορια?
δοσαμε δοσαμε!
hounik
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 25
- Like
- 90
- Πόντοι
- 5.765
Αννα ψηλη νταρντανομουνα απο Γεωργια. αλεξανδρα καστανη καλο σωμα με καλο φυσιολογικο στηθος μαλλον αλβανη, σονια, μελαγχρινο κοντοπουτανο με εκφυλο στυλ, ελενα, με διαφορα το καλυτερο μουνι σημερα στο χωρο, αλεξανρα μελαγχρινη με κατσαρο μαλλι και καλο σωμα.σιγουρα ξεχναω κανα 2. και τελειωνω με μια απορια,ποιος γαμαει αυτα τα μπαζα στο χευδεν19;περασα το μεσημερι και ηταν 2καραμπαζολες,μιλαμε για πολλες κλωτσιες.
Hellios
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
http://[URL unfurl="true"]www.newsfilter.gr/wp-content/uploads/2008/09/enter-doorbell.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
-------------------------------------------
Και μια απάντηση στον Steven_1 που λέει "ΜΑΥΡΟ" . Δεν το βλέπω αρχηγέ. Μάλλον έχουν πάρα πολλή δουλειά , απ'ότι λένε και οι συναγωνιστές. 7-8 κοπέλες ;; Δεν θα προλαβαίνουν , για να έχουν τόσες πολλές. Σε λίγο θα νοικιάσουν όλο τον όροφο. Έπιασε τόπο τελικά το κολπάκι με το 50αρικο. Αμε.. :jerking:
trelokotsidou
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 398
- Πόντοι
- 26
50ρικό; Μου έποιασαν τον κώλο δηλαδή; 60 δεν έχει;
Σε χτεσινη επισκεψη τιμησα για μια ακομα φορα τη Βικη με τις γιγαντιες βυζαρες οπου ηταν οπως παντα απολαυστικη. Παρατηρησα ομως μια ονοματι Αλεξανδρα μικρουλα, σχετικα ψηλη με μελαχρινο μακρυ μαλλι εντελως καβλοφατσα και καλη κορμαρα. Ηταν στο στιλακι της Μαριανας απο Καλιροης για οποιον ξερει αλλα στο πιο ψηλο. Εχει κανεις πληροφοριες για το ως ανω κομματι?
Σε χτεσινη επισκεψη τιμησα για μια ακομα φορα τη Βικη με τις γιγαντιες βυζαρες οπου ηταν οπως παντα απολαυστικη. Παρατηρησα ομως μια ονοματι Αλεξανδρα μικρουλα, σχετικα ψηλη με μελαχρινο μακρυ μαλλι εντελως καβλοφατσα και καλη κορμαρα. Ηταν στο στιλακι της Μαριανας απο Καλιροης για οποιον ξερει αλλα στο πιο ψηλο. Εχει κανεις πληροφοριες για το ως ανω κομματι?
έχει προοπτικές αλλά θέλει πολλά χιλιόμετρα ακόμα!!!
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
έχει κάποιος συναγωνιστής το τηλ του μασατζίδικου να ρωτήσω αν έχει βάρδια η Βίκυ σήμερα;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Έχεις pm
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 19