Νέα

Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εχετε επισκεφτει εστω μια φορα το καταστημα?

• Ναι , εχω κανει και μασαζ

Ψήφοι: 183 36,6%
  • Ναι , απλα τσαρκα, δεν εκανα μασαζ

Ψήφοι: 33 6,6%
  • Οχι , αλλα θελω

Ψήφοι: 243 48,6%
  • Οχι , ουτε θελω

Ψήφοι: 41 8,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    500

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ,ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΡΝΗΣ ΠΑΩ ΣΥΧΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΝΑ ΨΙΛΗ ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ,ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΣΥΧΝΑ ΜΑΣΑΖ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΙΠΑ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ  :knockinb:ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΑ  :tits2:ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ.ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΗΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ 60 ΕΥΡΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
χαχα, γεια σου ρε Τιμουρ με το δίμπαλο των 60€
wellcome  :grin: :grin: :grin:

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ,ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΡΝΗΣ ΠΑΩ ΣΥΧΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΝΑ ΨΙΛΗ ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ,ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΣΥΧΝΑ ΜΑΣΑΖ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΙΠΑ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ  :knockinb:ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΑ  :tits2:ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ.ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΗΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ 60 ΕΥΡΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
ηλικιας φιλε?επαιζε κανα μιλφακι καλο εκτος απο βικυ?

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
δεν υπαρχει βικυ πλεον..μου ειπε η σεριφ οτι πλεον δουλευει υποδοχη καπου..πηρα την αννα με :tits:..καλη αλλα δεν ξετρελαθηκα..

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
κλαίω το 60άρι, δεν θυμάμαι καν όνομα (μια από Τσεχία όπως είπε, ίσως Άννα)... θα κάνουν καιρό να με δουν πάλι

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Πέρασα τις προάλλες από εκεί. Δεν βρήκα κάτι να με συγκινήσει και έφυγα.

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Επανεμφανιση Ρουσλάνας μετα 3μηνου. Το πιο :kissass2:που κυκλοφορεί!!!! αυτό τον καιρό στα ιδρύματα.

k-king

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
1
Επανεμφανιση Ρουσλάνας μετα 3μηνου. Το πιο :kissass2:που κυκλοφορεί!!!! αυτό τον καιρό στα ιδρύματα.

καλη .....αλλα ειναι η προσωποποιηση του οχι...ξυνη πολυ.....και σπαει αρχιδια και δεν τα γλυφει.......με λιγα λογια τσαμπα τα λευτα......

Επισκέπτης

πάντως το συγκεκριμένο ίδρυμα αν και φθηνό είναι η επιτομή της ξεπέτας!

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Εγώ πάντως όσες φορές έχω πάει και όποια και να έχω διαλέξει έχω περάσει πολύ ωραία χωρίς ξεπέτες και τα σχετικά.
Τώρα εσάς αν σας ξεπετάνε δεν το ξέρω.
Επίσης σε όσα άλλα ιδρύματα είχα την τύχη να πάω , πέρναγα από ανάκριση και στην τελική δεν μαμησα.
Πρωφανώς μας περνάνε για τίποτα παραλήδες που κόβουν το "χαρτι" από τον τοίχο και πρέπει να πας 5-6 φορές για να εξοικιωθούν μαζί σου για να περάσεις στο κανονικό "πρόγραμμα".
Τουλάχιστον στο Μάρνης τέτοια σκηνικά δεν παίζουν και έχω πετύχει αρκετές φορές πολύ καλά κομμάτια.
Τώρα σε μένα φέρονται άψογα και σε εσάς με ξεπέτες; Δεν ξέρω.Πάντως σε Ζανόσπιτα , Μελινόσπιτα και άλλα παπαρόσπιτα δεν ξαναπατάω ούτε απέξω

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Μεχρι τι ωρα λειτουργει το ιδρυμα?Υπαρχει εκει καποια που να δινει κωλαρακι εχκει .Γιατι λεω να πεταχτω μια βολτουλα σημερα αν προλαβω .Ευχαριστω.

Hellios

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως σε Ζανόσπιτα , Μελινόσπιτα και άλλα παπαρόσπιτα δεν ξαναπατάω ούτε απέξω

Σε αυτό θα συμφωνήσω κι εγώ. ΜΟΝΟ σε αυτό όμως. Τα υπόλοιπα είναι προσωπική σου εμπειρία. Παρόμοια δεν έχω εγώ. Όσες φορές έχω πάει Μάρνης καλά ήταν.Οχι άψογα , αλλά καλά.

k-king

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
1
Μεχρι τι ωρα λειτουργει το ιδρυμα?Υπαρχει εκει καποια που να δινει κωλαρακι εχκει .Γιατι λεω να πεταχτω μια βολτουλα σημερα αν προλαβω .Ευχαριστω.

μεχρι τις 8 μμ .....κωλαρακι απο οσο γνωριζω στο συγκεκριμενο ιδρυμα....καμια
ουτε καν δαχτυλοσκοπιση.....

k-king

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
1
μεχρι τις 8 μμ .....κωλαρακι απο οσο γνωριζω στο συγκεκριμενο ιδρυμα....καμια
ουτε καν δαχτυλοσκοπιση.....

και αμα παρεις και την ρουσλανα......μπορει να σου σπασει και κανενα δαχτυλο
μονο με την υποψια οτι μπορει να της το βαλεις......

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
κανα καλο :tits: :tits: υπαρχει??

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
απο τοτε που εφυγε η τζενη την εκανα και γω...

Επισκέπτης

απογευματινή βόλτα και πέρασα με Τζούλια Ρουμανάκι με προστυχόφατσα....κλασσική κομπλεξική Ρουμάνα ξεπέτα! :headbang: το συγκεκριμένο κατάστημα γέμισε από ελλεεινές Ρουμάνες!!! :headbang: σύντροφοι για το συγκεκριμένο ίδρυμα ένα έχω να πω: "το φθηνό κρέας είναι για τα σκυλιά"! απλά δεν ξαναπατάω!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom