You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 295K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
k-king
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
απο το καλοκαιρι....
γεμισε σαυρες....
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
πριν την επίσκεψή μου στο Καιτόσπιτο πέρασα μια βόλτα από το Μαρνόσπιτο και επέλεξα έτσι για αλλαγή το θωρηκτό Αλέξια από Βουλγαρία με την κωλάρα σαν οικόπεδο....δυστυχώς η απόδοσή της ήταν πολύ κάτω του μετρίου >
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Μα μήπως όμως με τόσους σαβουρογάμηδες δε τους νοιάζει?
προφανώς οι μπαζογαμιάδες είναι εκατομμύρια στην ελλάδα.Εδώ δεν έχουν κρίση για να καταλάβουν απλούστατα πράματα,θα έχουν γούστο για να τεμαχίσουν?πλάκα κάνουμε?
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
προφανώς οι μπαζογαμιάδες είναι εκατομμύρια στην ελλάδα.Εδώ δεν έχουν κρίση για να καταλάβουν απλούστατα πράματα,θα έχουν γούστο για να τεμαχίσουν?πλάκα κάνουμε?
Αγαπητέ, το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό! Μόνο το ... βίτσιο (το παραμύθι στο μυαλό) μας κρατάει...!!!
trelokotsidou
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 398
- Πόντοι
- 26
Να μας έλεγε και κανένας σε πιο μασσατζίδικο εκτός από το συγκεκριμένο μπορείς να γαμήσεις χωρίς να περάσεις από ιερά εξέταση 3ου βαθμού ωραία θα ήταν...
Βλέπω εδώ μέσα πολλοί το φυσάνε το μάμαλο και πάνε σε άλλα ιδρύματα που πάνω-κάτω τα ίδια μπάζα γαμάνε όμως μετά την 3η-4η επίσκεψη για να νοιώσει πιο...οικιότητα η μπαζοσαβούρα που γαμάνε.
Με τα ίδια λεφτά που πετάνε με την προοπτική οτι ΙΣΩΣ και να γαμήσουν, μπορεί κάποιος άνετα να πάρει το καλύτερο city toor για ένα full 2ωρο
Βλέπω εδώ μέσα πολλοί το φυσάνε το μάμαλο και πάνε σε άλλα ιδρύματα που πάνω-κάτω τα ίδια μπάζα γαμάνε όμως μετά την 3η-4η επίσκεψη για να νοιώσει πιο...οικιότητα η μπαζοσαβούρα που γαμάνε.
Με τα ίδια λεφτά που πετάνε με την προοπτική οτι ΙΣΩΣ και να γαμήσουν, μπορεί κάποιος άνετα να πάρει το καλύτερο city toor για ένα full 2ωρο
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Να μας έλεγε και κανένας σε πιο μασσατζίδικο εκτός από το συγκεκριμένο μπορείς να γαμήσεις χωρίς να περάσεις από ιερά εξέταση 3ου βαθμού ωραία θα ήταν...
trelokotsidou είσαι σιτι-τουρίστρια?
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
ωρες λειτουργιας καταστηματωνH Nίνα η Κινέζα ποιες ώρες είναι ;
εκτος Κυριακης και αργιων
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.904
- Πόντοι
- 19.505
Ξαναπέρασα φυσικά για τη Νίνα γιατί τέτοιο κελεπούρι δεν πιστεύω να κρατήσει για πολύ.
Ήταν δυο κινέζες, η Νίνα και η Λίλη. Η Λίλη δούλευε στο Ευνειδών. Είναι ομορφούλα αλλά δεν έχω ακούσει καλά
λόγια. Την είχα πάρει στο Ευνειδών όπου ήταν μέτρια στις υπηρεσίες. Γλυκύτατη πάντως. Με τη Νίνα έχουμε αναπτύξει μια σχέση και περνάω καλά. Δεν συζητώ για το μασαζ. Είναι πρόφαση γι' αυτά που θα ακολουθήσουν. Δηλαδή κάτω του μετρίου. Δεν ξέρω αν οι έμπειροι μασαζάδες που δεν έχουν φετιχ με τις κινέζες θα ενθουσιαστούν. Το κοριτσάκι είναι μικροκαμωμένο, νεαρό, με μικρό στήθος και πολύ ωραία φατσούλα. Την κάνεις και την τοποθετείς ότι και όπως θες. Σήμερα την ξάπλωσα στο κρεββάτι ανέβηκα από πάνω της και παίζοντας με το καλοξυρισμένο νινάκι τελείωσα στο στοματάκι της από ύψος. Ξερογλείφτηκε και μετά τα έφτυσε στο μπακαλόχαρτο. Με φίλησε και αποχώρησε με υπόκλιση. Σύνολον 60 ευρώ.
Στο κατάστημα μου γυάλισε και μια Μελίνα νεαρή μελαχρινή. Έχει κανείς ιδίαν πείρα?
Ήταν δυο κινέζες, η Νίνα και η Λίλη. Η Λίλη δούλευε στο Ευνειδών. Είναι ομορφούλα αλλά δεν έχω ακούσει καλά
λόγια. Την είχα πάρει στο Ευνειδών όπου ήταν μέτρια στις υπηρεσίες. Γλυκύτατη πάντως. Με τη Νίνα έχουμε αναπτύξει μια σχέση και περνάω καλά. Δεν συζητώ για το μασαζ. Είναι πρόφαση γι' αυτά που θα ακολουθήσουν. Δηλαδή κάτω του μετρίου. Δεν ξέρω αν οι έμπειροι μασαζάδες που δεν έχουν φετιχ με τις κινέζες θα ενθουσιαστούν. Το κοριτσάκι είναι μικροκαμωμένο, νεαρό, με μικρό στήθος και πολύ ωραία φατσούλα. Την κάνεις και την τοποθετείς ότι και όπως θες. Σήμερα την ξάπλωσα στο κρεββάτι ανέβηκα από πάνω της και παίζοντας με το καλοξυρισμένο νινάκι τελείωσα στο στοματάκι της από ύψος. Ξερογλείφτηκε και μετά τα έφτυσε στο μπακαλόχαρτο. Με φίλησε και αποχώρησε με υπόκλιση. Σύνολον 60 ευρώ.
Στο κατάστημα μου γυάλισε και μια Μελίνα νεαρή μελαχρινή. Έχει κανείς ιδίαν πείρα?
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ξαναπέρασα φυσικά για τη Νίνα γιατί τέτοιο κελεπούρι δεν πιστεύω να κρατήσει για πολύ.
έχω ;) σούπερ πουτανάκι το Μελινάκι, λέει ότι είναι Ελληνίδα από Κατερίνη, αλλά μάλλον Αλβανάκι είναι αν και 19χρονο το κατέχει το άθλημα πολύ καλά
ρε πουστηδες δε με λυποσαστε, ειμαι με λαρυγγιτιδα σημερα, γελαω και ποναω...Ξερογλείφτηκε και μετά τα έφτυσε στο μπακαλόχαρτο.
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Μεταφέρω το post μου από το γενικό thread που αφορά τη μελίνα
Το Σάββατο πετάχτηκα από τη μάρνης 28. Υπήρχαν 5 κοπέλες από τις οποίες ξεχώρισα μια νέα κινέζα ονόματι λίλι η οποία όμως ήταν πιασμένη από συναθλητή και μια ελληνίδα την μελίνα την οποία και τίμησα. Μικρή σε ηλικία με μαύρο μαλί κοντούλα γύρω στο 1.63 αδύνατη με μικρό βυζί (Α cup). Από μασάζ μέτριο προς ανύπαρκτο το οποίο κράτησε γύρω στα 10 λεπτά και μετά δόθηκε το σήμα για έναρξη του αγώνα. Καλαμάκι με (κάνει και ανευ) προφύλαξη, καλό χωρίς χέρια και μπριζολίτσα αρκετά ζουμερή. Φιλιά δε δίνει. Είναι πολύ γελαστή και δε λέει όχι αλλά δεν είναι ιδιαίτερα θερμή. Τελείωμα στο σώμα. Χρόνος 35 λεπτά κόστος 60.
Μη το τσακίσετε το κοριτσάκι ;)
Το Σάββατο πετάχτηκα από τη μάρνης 28. Υπήρχαν 5 κοπέλες από τις οποίες ξεχώρισα μια νέα κινέζα ονόματι λίλι η οποία όμως ήταν πιασμένη από συναθλητή και μια ελληνίδα την μελίνα την οποία και τίμησα. Μικρή σε ηλικία με μαύρο μαλί κοντούλα γύρω στο 1.63 αδύνατη με μικρό βυζί (Α cup). Από μασάζ μέτριο προς ανύπαρκτο το οποίο κράτησε γύρω στα 10 λεπτά και μετά δόθηκε το σήμα για έναρξη του αγώνα. Καλαμάκι με (κάνει και ανευ) προφύλαξη, καλό χωρίς χέρια και μπριζολίτσα αρκετά ζουμερή. Φιλιά δε δίνει. Είναι πολύ γελαστή και δε λέει όχι αλλά δεν είναι ιδιαίτερα θερμή. Τελείωμα στο σώμα. Χρόνος 35 λεπτά κόστος 60.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.904
- Πόντοι
- 19.505
Μεταφέρω το post μου από το γενικό thread που αφορά τη μελίνα
είσαι πρώτος!
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.904
- Πόντοι
- 19.505
Επίσκεψη χθες στο εν λόγω ίδρυμα . Καθαρό μέρος και πετσέτα σε νάυλον όπως τα ξενοδοχεία.
Η παρέλαση είχε από όλα .Πιο νέες και φρέσκες οι Κινέζες. Πήρα την Νίνα που πέρα από τα κλασικά ξέρει και πραγματικό μασάζ.
αυτό παίζεται, απλώς οι άλλες δεν ξέρουν καθόλου
patos1111
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.243
- Πόντοι
- 4.365
καζαστάν ή κινεζα-κινεζα???? όπως μοναχους μοναχους!!!H Nίνα η Κινέζα ποιες ώρες είναι ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις