Προχθεσινη επισκεψη στο ιδρυμα οπου και κατεθεσα στην Αλεξανδρα. Ωραια εμφανιση, μικρο βυζι που ειναι και το μεγαλυτερο μειον της και μετρια -κατα τη γνωμη μου- στις υπηρεσιες. Πιστευω οτι εχει πολλα να μαθει ακομα. Την ωρα που πηγα η Αλεξανδρα δούλευε κι έτσι δεν μπορενα να την τσεκαρω. Η Τζενη την ελανε για την πατριδα της και αγνωστο αν θα ξαναρθει. Η Μαρικα λογικα απο χθες εχει επιστρεψει στα καθηκοντα της.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 295K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Προχθεσινη επισκεψη στο ιδρυμα οπου και κατεθεσα στην Αλεξανδρα. Ωραια εμφανιση, μικρο βυζι που ειναι και το μεγαλυτερο μειον της και μετρια -κατα τη γνωμη μου- στις υπηρεσιες. Πιστευω οτι εχει πολλα να μαθει ακομα. Την ωρα που πηγα η Αλεξανδρα δούλευε κι έτσι δεν μπορενα να την τσεκαρω. Η Τζενη την ελανε για την πατριδα της και αγνωστο αν θα ξαναρθει. Η Μαρικα λογικα απο χθες εχει επιστρεψει στα καθηκοντα της.
Τελικα πια πηρες?!!!!!!!
Σορυ φιλε... εχεις δικιο. Την Αλεξανδρα πηρα. Αυτη που δεν τσεκαρα -δεν θυμαμαι το ονομα της- είναι μια καινουρια η οποια απο οτι μου ειπαν εκει τα κοριτσια ειναι σουπερ. Τωρα γιατι τη διαφημιζαν οι αλλες να σου πω δεν το καταλαβα.Τελικα πια πηρες?!!!!!!!
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι.
Τρία τεμάχια διαθέσιμα,δυο μελαχρινά το ένα αδιάφορο και το άλλο τούμπανο με ίσο μαλλί(γεματούλα θα την έλεγα αλλα όχι άσχημη η χοντρή)και η ξανθιά Έλενα η οποια έχει ξαναφερθεί πιο πάνω και την οποία τίμησα.Αδυνατούλα με δυάρι βυζί και αξιοπρεπες πατούρι,το μειον της βέβαια ηταν τα αξύριστα πόδια της.Απο συμπεριφορά στο δεύτερο μέρος καλή,με φιλιά,γλύψιμο στις ρώγες,καλή πίπα(αλλα οχι γλύψιμο @@),αλλαγες στάσεων στο sex καθως επίσης άφηνε χέρια παντού.Στο massage βέβαια τίποτα ιδιαίτερο λίγο βιαστική και άτεχνη.Αν το βελτιώσει θα ανέβει αισθητά.Για anal δεν ρώτησα βέβαια οι συναγωνιστές πιο πάνω είπαν οτι δεν κάνει αλλα νομίζω οτι η ροδέλα είναι ψιλοδουλεμένη.Κόστος 60 euro για περίπου μισή ώρα.
Τρία τεμάχια διαθέσιμα,δυο μελαχρινά το ένα αδιάφορο και το άλλο τούμπανο με ίσο μαλλί(γεματούλα θα την έλεγα αλλα όχι άσχημη η χοντρή)και η ξανθιά Έλενα η οποια έχει ξαναφερθεί πιο πάνω και την οποία τίμησα.Αδυνατούλα με δυάρι βυζί και αξιοπρεπες πατούρι,το μειον της βέβαια ηταν τα αξύριστα πόδια της.Απο συμπεριφορά στο δεύτερο μέρος καλή,με φιλιά,γλύψιμο στις ρώγες,καλή πίπα(αλλα οχι γλύψιμο @@),αλλαγες στάσεων στο sex καθως επίσης άφηνε χέρια παντού.Στο massage βέβαια τίποτα ιδιαίτερο λίγο βιαστική και άτεχνη.Αν το βελτιώσει θα ανέβει αισθητά.Για anal δεν ρώτησα βέβαια οι συναγωνιστές πιο πάνω είπαν οτι δεν κάνει αλλα νομίζω οτι η ροδέλα είναι ψιλοδουλεμένη.Κόστος 60 euro για περίπου μισή ώρα.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
μαλλον δεν θα προλαβει να μαθει, γιατι με το προγραμμα που κανει, δεν την βλεπω να μενει για πολυ εκει...πολυ ξεπετε!!!..οσο για το σωμα ειναι αδυνατη πολυ...λιγο ποιο πιασαρικη θα ηταν σουπεςρ...το βυζι δεν θα το ελεγα μικρο, αλλα τραγικο!!!!!έχει να μάθει πολλά ακόμα... άσε που θα χρειαστεί να βάλει και λίγο βυζί γιατί έχει πολύ πολύ μικρό!!!
εδω δεν ηταν καποτε ο ναος του ??? εχω χασει επεισοδια?...το βυζι δεν θα το ελεγα μικρο, αλλα τραγικο!!!!!
μαλλον δεν θα προλαβει να μαθει, γιατι με το προγραμμα που κανει, δεν την βλεπω να μενει για πολυ εκει...πολυ ξεπετε!!!..οσο για το σωμα ειναι αδυνατη πολυ...λιγο ποιο πιασαρικη θα ηταν σουπεςρ...το βυζι δεν θα το ελεγα μικρο, αλλα τραγικο!!!!!
στην παρέλαση όμως σε προδιαθέτει να την διαλέξεις...
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Σορυ φιλε... εχεις δικιο. Την Αλεξανδρα πηρα. Αυτη που δεν τσεκαρα -δεν θυμαμαι το ονομα της- είναι μια καινουρια η οποια απο οτι μου ειπαν εκει τα κοριτσια ειναι σουπερ. Τωρα γιατι τη διαφημιζαν οι αλλες να σου πω δεν το καταλαβα.
Αυτή η διαφημιζόμενη καινούρια πως λέγεται ξερουμε?
Kostas99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.263
- Πόντοι
- 3.425
Καλησπερα να ρωτησω κατι,το συγκεκριμενο μασατζιδικο μηπως υπαρχει καμια ιστοσελιδα οπου μπορει καποιος να μαθει τιμες,ποσες κοπελες εχει,να δει εμφανισιακα τις κοπελες και αλλα σχετικα.Αν καποιος συναγωνιστης μπορει ας κανει μια ενημερωση,ευχαριστω.
Επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι.
Θα συμφωνήσω με τα παραπάνω και προσθέσω ότι έχει καλή χημεία με την Βίκυ. Τις πήρα διπλό προ εβδομάδων, με την Βίκυ χαμογελαστή να σέρνει το χορό και την Ελενα να παίζει καλή μπάλα. Φιλάκια, χαδάκια μεταξύ τους, από κοινού κλπ. Γενικά καλή εμπειρία και καλό vfm (120€ με extra ball).
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
ετσι ειναι...και μαλιστα εχω ακουσει οτι αμα ρωτησεις την μαρικα, θα ειναι η μια απο τις δυο επιλογες, που θα σου πει....παντως εγω που την προτιμησα δεν....στην παρέλαση όμως σε προδιαθέτει να την διαλέξεις...
trelokotsidou
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 398
- Πόντοι
- 26
Έχει ζητήσει κανείς extra ball στο βασικό πρόγραμμα των 60 ευρώ;
Και αν ναι πόσο πάει;
Και αν ναι πόσο πάει;
πρην κανα δυο μηνες που ειχα παει ... αλλα τοσα θελανε!!!!Έχει ζητήσει κανείς extra ball στο βασικό πρόγραμμα των 60 ευρώ;
Και αν ναι πόσο πάει;
Χαίρετε παίδες.
Πως πάνε κάτω τα πράματα στην πρωτεύουσα?
στην επαρχία ξερά τα
Επειδή θα κατέβω στην Αθήνα τέλη της εβδομάδας που έρχεται γνωρίζει κανείς εάν επέστρεψε η Βίκυ-Ρομίνα από Πολωνία?
αν ναι, έχει μεγαλώσει ή πέσει αυτό που όλοι μας τη γνωρίσαμε και και μετά το της
τρελά γούστα η κοπέλα...
στην επαρχία ξερά τα
Επειδή θα κατέβω στην Αθήνα τέλη της εβδομάδας που έρχεται γνωρίζει κανείς εάν επέστρεψε η Βίκυ-Ρομίνα από Πολωνία?
αν ναι, έχει μεγαλώσει ή πέσει αυτό που όλοι μας τη γνωρίσαμε και και μετά το της
τρελά γούστα η κοπέλα...
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
απο 5 Σεπτεμβρη γυρναειΧαίρετε παίδες.
στην επαρχία ξερά τα
τρελά γούστα η κοπέλα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 19