Νέα

Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εχετε επισκεφτει εστω μια φορα το καταστημα?

• Ναι , εχω κανει και μασαζ

Ψήφοι: 183 36,6%
  • Ναι , απλα τσαρκα, δεν εκανα μασαζ

Ψήφοι: 33 6,6%
  • Οχι , αλλα θελω

Ψήφοι: 243 48,6%
  • Οχι , ουτε θελω

Ψήφοι: 41 8,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    500

kostas_7

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Προχθεσινη επισκεψη στο ιδρυμα οπου και κατεθεσα στην Αλεξανδρα. Ωραια εμφανιση, μικρο βυζι που ειναι και το μεγαλυτερο μειον της και μετρια -κατα τη γνωμη μου- στις υπηρεσιες. Πιστευω οτι εχει πολλα να μαθει ακομα. Την ωρα που πηγα η Αλεξανδρα δούλευε κι έτσι δεν μπορενα να την τσεκαρω. Η Τζενη την ελανε για την πατριδα της και αγνωστο αν θα ξαναρθει. Η Μαρικα λογικα απο χθες εχει επιστρεψει στα καθηκοντα της.

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Προχθεσινη επισκεψη στο ιδρυμα οπου και κατεθεσα στην Αλεξανδρα. Ωραια εμφανιση, μικρο βυζι που ειναι και το μεγαλυτερο μειον της και μετρια -κατα τη γνωμη μου- στις υπηρεσιες. Πιστευω οτι εχει πολλα να μαθει ακομα. Την ωρα που πηγα η Αλεξανδρα δούλευε κι έτσι δεν μπορενα να την τσεκαρω. Η Τζενη την ελανε για την πατριδα της και αγνωστο αν θα ξαναρθει. Η Μαρικα λογικα απο χθες εχει επιστρεψει στα καθηκοντα της.

Τελικα πια πηρες?!!!!!!!

kostas_7

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Τελικα πια πηρες?!!!!!!!
Σορυ φιλε... εχεις δικιο. Την Αλεξανδρα πηρα. Αυτη που δεν τσεκαρα -δεν θυμαμαι το ονομα της- είναι μια καινουρια η οποια απο οτι μου ειπαν εκει τα κοριτσια ειναι σουπερ. Τωρα γιατι τη διαφημιζαν οι αλλες να σου πω δεν το καταλαβα.

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι.
Τρία τεμάχια διαθέσιμα,δυο μελαχρινά το ένα αδιάφορο και το άλλο τούμπανο με ίσο μαλλί(γεματούλα θα την έλεγα αλλα όχι άσχημη η χοντρή)και η ξανθιά Έλενα η οποια έχει ξαναφερθεί πιο πάνω και την οποία τίμησα.Αδυνατούλα με δυάρι βυζί και αξιοπρεπες πατούρι,το μειον της βέβαια ηταν τα αξύριστα πόδια της.Απο συμπεριφορά στο δεύτερο μέρος καλή,με φιλιά,γλύψιμο στις ρώγες,καλή πίπα(αλλα οχι γλύψιμο @@),αλλαγες στάσεων στο sex καθως επίσης άφηνε χέρια παντού.Στο massage βέβαια τίποτα ιδιαίτερο λίγο βιαστική και άτεχνη.Αν το βελτιώσει θα ανέβει αισθητά.Για anal δεν ρώτησα βέβαια οι συναγωνιστές πιο πάνω είπαν οτι δεν κάνει αλλα νομίζω οτι η ροδέλα είναι ψιλοδουλεμένη.Κόστος 60 euro για περίπου μισή ώρα.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
έχει να μάθει πολλά ακόμα... άσε που θα χρειαστεί να βάλει και λίγο βυζί γιατί έχει πολύ πολύ μικρό!!!
μαλλον δεν θα προλαβει να μαθει, γιατι με το προγραμμα που κανει, δεν την βλεπω να μενει για πολυ εκει...πολυ ξεπετε!!!..οσο για το σωμα ειναι αδυνατη πολυ...λιγο ποιο πιασαρικη θα ηταν σουπεςρ...το βυζι δεν θα το ελεγα μικρο, αλλα τραγικο!!!!!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
μαλλον δεν θα προλαβει να μαθει, γιατι με το προγραμμα που κανει, δεν την βλεπω να μενει για πολυ εκει...πολυ ξεπετε!!!..οσο για το σωμα ειναι αδυνατη πολυ...λιγο ποιο πιασαρικη θα ηταν σουπεςρ...το βυζι δεν θα το ελεγα μικρο, αλλα τραγικο!!!!!

στην παρέλαση όμως σε προδιαθέτει να την διαλέξεις...

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Σορυ φιλε... εχεις δικιο. Την Αλεξανδρα πηρα. Αυτη που δεν τσεκαρα -δεν θυμαμαι το ονομα της- είναι μια καινουρια η οποια απο οτι μου ειπαν εκει τα κοριτσια ειναι σουπερ. Τωρα γιατι τη διαφημιζαν οι αλλες να σου πω δεν το καταλαβα.

Αυτή η διαφημιζόμενη καινούρια πως λέγεται ξερουμε?

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Καλησπερα να ρωτησω κατι,το συγκεκριμενο μασατζιδικο μηπως υπαρχει καμια ιστοσελιδα οπου μπορει καποιος να μαθει τιμες,ποσες κοπελες εχει,να δει εμφανισιακα τις κοπελες και αλλα σχετικα.Αν καποιος συναγωνιστης μπορει ας κανει μια ενημερωση,ευχαριστω.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
φίλε μου μασατζίδικα είναι όχι citytours για να υπάρχουν φωτογραφίες. Ασε που και εκεί οι περισσότερες
ψεύτικες είναι.

mrserius

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι.
Τρία τεμάχια διαθέσιμα,δυο μελαχρινά το ένα αδιάφορο και το άλλο τούμπανο με ίσο μαλλί(γεματούλα θα την έλεγα αλλα όχι άσχημη η χοντρή)και η ξανθιά Έλενα η οποια έχει ξαναφερθεί πιο πάνω και την οποία τίμησα.Αδυνατούλα με δυάρι βυζί και αξιοπρεπες πατούρι,το μειον της βέβαια ηταν τα αξύριστα πόδια της.Απο συμπεριφορά στο δεύτερο μέρος καλή,με φιλιά,γλύψιμο στις ρώγες,καλή πίπα(αλλα οχι γλύψιμο @@),αλλαγες στάσεων στο sex καθως επίσης άφηνε χέρια παντού.Στο massage βέβαια τίποτα ιδιαίτερο λίγο βιαστική και άτεχνη.Αν το βελτιώσει θα ανέβει αισθητά.Για anal δεν ρώτησα βέβαια οι συναγωνιστές πιο πάνω είπαν οτι δεν κάνει αλλα νομίζω οτι η ροδέλα είναι ψιλοδουλεμένη.Κόστος 60 euro για περίπου μισή ώρα.

Θα συμφωνήσω με τα παραπάνω και προσθέσω ότι έχει καλή χημεία με την Βίκυ. Τις πήρα διπλό προ εβδομάδων, με την Βίκυ χαμογελαστή να σέρνει το χορό  :tits: και την Ελενα να παίζει καλή μπάλα. Φιλάκια, χαδάκια μεταξύ τους,  :pipa1: από κοινού  :dancing: κλπ. Γενικά καλή εμπειρία και καλό vfm (120€ με extra ball).

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
στην παρέλαση όμως σε προδιαθέτει να την διαλέξεις...
ετσι ειναι...και μαλιστα εχω ακουσει οτι αμα ρωτησεις την μαρικα, θα ειναι η μια απο τις δυο επιλογες, που θα σου πει....παντως εγω που την προτιμησα δεν....

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Έχει ζητήσει κανείς extra ball στο βασικό πρόγραμμα των 60 ευρώ;
Και αν ναι πόσο πάει;

(keratas)

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
sorry paidia ithela na rwtisw kati i marsu pou einai stin solomou se poio akrivws noumero stin solwmou einai kai epeidi eimai apo eparxia exei kontini stasi metro ekei?as me katatopisei kapoios euxaristw

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Στουρνάρη 63. Θα κατέβεις ομόνοια.

k-king

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
1
περασα απο το εν λογο καταστημα και ειπα να παρω
την καινουργια την κατερινα.........
ετσι για να αλλαξουμε λιγο.....
μαπα το καρπουζι.................

gigikakos

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Χαίρετε παίδες.
Πως πάνε κάτω τα πράματα στην πρωτεύουσα?
στην επαρχία ξερά τα  :tits:
Επειδή θα κατέβω στην Αθήνα τέλη της εβδομάδας που έρχεται γνωρίζει κανείς εάν επέστρεψε η Βίκυ-Ρομίνα από Πολωνία?
αν ναι, έχει μεγαλώσει ή πέσει αυτό που όλοι μας τη γνωρίσαμε και  :uglystupid: και μετά το  :fuck1: της  :dancing:  :rockon:
τρελά γούστα η κοπέλα...

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Χαίρετε παίδες.
Πως πάνε κάτω τα πράματα στην πρωτεύουσα?
στην επαρχία ξερά τα  :tits:
Επειδή θα κατέβω στην Αθήνα τέλη της εβδομάδας που έρχεται γνωρίζει κανείς εάν επέστρεψε η Βίκυ-Ρομίνα από Πολωνία?
αν ναι, έχει μεγαλώσει ή πέσει αυτό που όλοι μας τη γνωρίσαμε και  :uglystupid: και μετά το  :fuck1: της  :dancing:  :rockon:
τρελά γούστα η κοπέλα...
απο 5 Σεπτεμβρη γυρναει

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
εχι ιδικο μασαζ για σινεφιλ εκι ι τσαμπα πινο ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom