πηγα πριν καμια 15 μερες στο εν λογω γ πρωτη φορα..!πηρα επιτελους βικυ η οποια στην αρχη με ψαρωσε τι θελω κ της ειπα τα παντα..αρχισε μασαζ μεχρι που γυρισα κ της ειπα τι θα γινει.τοτε καταλαβε κ ξεκινησε το προγραμα.εβγαλλε τα μασταρια τηε κ αρχισε ν με γλυφι στο μητσο.μετα ανεβηκε πανω μου οπου παιδια δεν αντεξα πανς απο 2 λεπτα..στη θεα των βυζιωνν της.ξερει κανεις αν η βικυ εχει μεγαλυτερα απο καλλιροης?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 295K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Η ερώτηση είναι, ποια από τις Βίκυ (Μάρνη 28) και Βίκυ (Καλλιρόης 85), έχει μεγαλύτερα ; Αν ναι, τότε μεγαλύτερα, έχει η πρώτη. Η δεύτερη, αν σε ενδιαφέρει, έχει, ελαφρώς, ποιοτικότερα. Απλώς, η Βίκυ (Καλλιρόης 85), μέχρι το φθινόπωρο, θα δουλεύει στα νησιά !πηγα πριν καμια 15 μερες στο εν λογω γ πρωτη φορα..!πηρα επιτελους βικυ η οποια στην αρχη με ψαρωσε τι θελω κ της ειπα τα παντα..αρχισε μασαζ μεχρι που γυρισα κ της ειπα τι θα γινει.τοτε καταλαβε κ ξεκινησε το προγραμα.εβγαλλε τα μασταρια τηε κ αρχισε ν με γλυφι στο μητσο.μετα ανεβηκε πανω μου οπου παιδια δεν αντεξα πανς απο 2 λεπτα..στη θεα των βυζιωνν της.ξερει κανεις αν η βικυ εχει μεγαλυτερα απο καλλιροης?
zaras33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 37
- Πόντοι
- 6
Η ερώτηση είναι, ποια από τις Βίκυ (Μάρνη 28) και Βίκυ (Καλλιρόης 85), έχει μεγαλύτερα ; Αν ναι, τότε μεγαλύτερα, έχει η πρώτη. Η δεύτερη, αν σε ενδιαφέρει, έχει, ελαφρώς, ποιοτικότερα. Απλώς, η Βίκυ (Καλλιρόης 85), μέχρι το φθινόπωρο, θα δουλεύει στα νησιά !
Το ελαφρως ποιοτικοτερα μπορεις να το κάνεις λιανά
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
marnistas
Είναι πιο στητά. Το δε μέγεθος τους, δείχνει να οφείλεται, περισσότερο σε γεννετική προδιάθεση και λιγότερο στα επιπλέον κιλά.Το ελαφρως ποιοτικοτερα μπορεις να το κάνεις λιανά
zaras33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 37
- Πόντοι
- 6
Ετσι ειναι η σωστη περιγραφη. MercyΕίναι πιο στητά. Το δε μέγεθος τους, δείχνει να οφείλεται, περισσότερο σε γεννετική προδιάθεση και λιγότερο στα επιπλέον κιλά.
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.198
- Πόντοι
- 216
Με βυζάρες οι γνωστές Βίκυ, Άννα και Μαρίκα (πόρτα, η οποία δεν ξέρω αν συνεχίζει να κάνει πρόγραμμα).Ξέρει κανεις τι ροστερ παιζει αυτες τι μερες εδω? Κανα γαμευσιμο με πλην βικυς?
Από νέες αφίξεις ένα μελανούρι θάνατος, πανέμορφο, ονόματι Αλεξάνδρα, γύρω στα 20, κορμάρα,
για να μην σας κουράζω, ίδια www.bourdela.com/call-girls/girls/alexandra/]η Κύπρια, συνονόματή της[/url], αλλά πολύ πιο γλυκιά.
Παρούσα και η Τζένη η οποία όμως δεν έχει καμία σχέση με το υπέροχο κορμάκι που ξέραμε, έχει παχύνει πολύ, τόσο πολύ που δεν την γνώρισα, ακόμα κι όταν μου το επιβεβαίωναν η Έλενα αλλά και η Μαρίκα, πως πρόκειται για την γνωστή σε όλους μας Τζένη, δεν μπορούσα να το πιστέψω.
Τέλος η Έλενα, με την οποία και συνευρέθηκα, πολύ γλυκό κορίτσι από Τσεχία, 23 ετών,
με ωραίο αλλά μαλακό (όχι πλαδαρό) κορμί, βυζάκι δυάρι, ψιλοπεσμένο, με ρογίτσες σαν ρεβύθι, πολύ ωραίο κωλαράκι, δεν ρώτησα αν το δίνει και πολύ απαλή επιδερμίδα, ευχαριστιέσαι να την αισθάνεσαι να τρίβεται επάνω σου.
Από μασάζ (που χρόνος για τέτοια), 5 λεπτά λαδοτρίψιμο και κουβεντούλα για να σπάσει ο πάγος και βουρ στο "ψητό".........γλείφει πολύ ωραία το άτιμο το μικρό, όχι deep, άλλα τό'χει κι από τις εκφράσεις της και τις φωνούλες της δείχνει πως της αρέσει,
συνέχεια με πολύ ωραία στησίματα, ειδικά στα τέσσερα.
Γενικά μια ευχάριστη εμπειρία, που δεν κλαίς τα λεφτά σου (30 λεπτά, 60€)
ΥΓ. Ακόμα δεν το πιστεύω πως είναι η ίδια Τζένη με το μωράκι που ξέραμε,
αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ας ενημερώσει.
αψογος!!!!!!!! αυτο ειναι ρεπορταζΜε βυζάρες οι γνωστές Βίκυ, Άννα και Μαρίκα (πόρτα, η οποία δεν ξέρω αν συνεχίζει να κάνει πρόγραμμα).
Από νέες αφίξεις .....
..... παραπάνω ας ενημερώσει.
Εμένα σημερα μου άνοιξε την πότρα μια βυζαρού και μου πε αν θέλω να περάσω μαζι της ή να δω και τις άλλες κοπέλες. Αρα αν ειναι η Μαρίκα που αναφέρεται παραπάνω κάνει προγραμμα, δεν τη ρώτησα όνομα. Εγώ φυσικά ως βυζολάτρης πήρα τη Βίκυ. (και η πόρτα βυζαρού αλλά η Βίκυ ειναι σε άλλη κλίμακα!)
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.198
- Πόντοι
- 216
Ψηλή ή κοντή ήταν αυτή που σου άνοιξε τη πόρτα?Εμένα σημερα μου άνοιξε την πότρα μια βυζαρού και μου πε αν θέλω να περάσω μαζι της ή να δω και τις άλλες κοπέλες. Αρα αν ειναι η Μαρίκα που αναφέρεται παραπάνω κάνει προγραμμα, δεν τη ρώτησα όνομα. Εγώ φυσικά ως βυζολάτρης πήρα τη Βίκυ. (και η πόρτα βυζαρού αλλά η Βίκυ ειναι σε άλλη κλίμακα!)
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.198
- Πόντοι
- 216
Οκ. Ευχαριστώ.Mέτρια... και πιο μικρης ηλικιας απο Βικυ
Η Μαρίκα ήταν (άρα κάνει πρόγραμμα κανονικά) γιατί η άλλη βυζαρού της παρέας,
η Άννα η Γεωργιανή είναι ψηλή.
ΥΓ. Άσε που τώρα το θυμήθηκα, η Άννα μάλλον θα λείπει για δυο τρεις μέρες,
γιατί απ'ότι μου είπαν, έχει τα γυναικολογικά της.
σαν στραβολουκουμαs δεν ειναι η μαρικα?Οκ. Ευχαριστώ.
παιχτη μου πρεπει να ζητησεις δωρεαν σερβις την επομενη φορα, το ρεπορταζ σου εστειλε κοπαδια στο μαγαζι, μολις γυρισα και η μαρικα μ'εστειλε για χορτα, ντεν εχω που να σε βαλω, μου λεει, ελα σε καμια ωραΟκ. Ευχαριστώ.
η Άννα η Γεωργιανή είναι ψηλή.
ΥΓ. Άσε που τώρα το θυμήθηκα, η Άννα μάλλον θα λείπει για δυο τρεις μέρες,
γιατί απ'ότι μου είπαν, έχει τα γυναικολογικά της.
ρε πουστη μου, ολο σε λαθος κορμια φυτρωνουν οι βυζαρεςσαν στραβολουκουμαs δεν ειναι η μαρικα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις