Νέα

Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε επισκεφτει εστω μια φορα το καταστημα?

• Ναι , εχω κανει και μασαζ

Ψήφοι: 183 36,6%
  • Ναι , απλα τσαρκα, δεν εκανα μασαζ

Ψήφοι: 33 6,6%
  • Οχι , αλλα θελω

Ψήφοι: 243 48,6%
  • Οχι , ουτε θελω

Ψήφοι: 41 8,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    500

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
πηγα πριν καμια 15 μερες στο εν λογω γ πρωτη φορα..!πηρα επιτελους βικυ η οποια στην αρχη με ψαρωσε τι θελω κ της ειπα τα παντα..αρχισε μασαζ μεχρι που γυρισα κ της ειπα τι θα γινει.τοτε καταλαβε κ ξεκινησε το προγραμα.εβγαλλε τα μασταρια τηε κ αρχισε ν με γλυφι στο μητσο.μετα ανεβηκε πανω μου οπου παιδια δεν αντεξα πανς απο 2 λεπτα..στη θεα των βυζιωνν της.ξερει κανεις αν η βικυ εχει μεγαλυτερα απο καλλιροης?

banoutsos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Κριτικές
56
Like
0
Πόντοι
80
πηγα πριν καμια 15 μερες στο εν λογω γ πρωτη φορα..!πηρα επιτελους βικυ η οποια στην αρχη με ψαρωσε τι θελω κ της ειπα τα παντα..αρχισε μασαζ μεχρι που γυρισα κ της ειπα τι θα γινει.τοτε καταλαβε κ ξεκινησε το προγραμα.εβγαλλε τα μασταρια τηε κ αρχισε ν με γλυφι στο μητσο.μετα ανεβηκε πανω μου οπου παιδια δεν αντεξα πανς απο 2 λεπτα..στη θεα των βυζιωνν της.ξερει κανεις αν η βικυ εχει μεγαλυτερα απο καλλιροης?
Η ερώτηση είναι, ποια από τις Βίκυ (Μάρνη 28) και Βίκυ (Καλλιρόης 85), έχει μεγαλύτερα ; Αν ναι, τότε μεγαλύτερα, έχει η πρώτη. Η δεύτερη, αν σε ενδιαφέρει, έχει, ελαφρώς, ποιοτικότερα. Απλώς, η Βίκυ (Καλλιρόης 85), μέχρι το φθινόπωρο, θα δουλεύει στα νησιά !

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Η ερώτηση είναι, ποια από τις Βίκυ (Μάρνη 28) και Βίκυ (Καλλιρόης 85), έχει μεγαλύτερα ; Αν ναι, τότε μεγαλύτερα, έχει η πρώτη. Η δεύτερη, αν σε ενδιαφέρει, έχει, ελαφρώς, ποιοτικότερα. Απλώς, η Βίκυ (Καλλιρόης 85), μέχρι το φθινόπωρο, θα δουλεύει στα νησιά !

Το ελαφρως ποιοτικοτερα μπορεις να το κάνεις λιανά :tits2: :tits2:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
απο τα μαγαζια που αντεχουν στο χρονο...

banoutsos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Κριτικές
56
Like
0
Πόντοι
80
Το ελαφρως ποιοτικοτερα μπορεις να το κάνεις λιανά :tits2: :tits2:
Είναι πιο στητά. Το δε μέγεθος τους, δείχνει να οφείλεται, περισσότερο σε γεννετική προδιάθεση και λιγότερο στα επιπλέον κιλά.

banoutsos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Κριτικές
56
Like
0
Πόντοι
80
Παρακαλώ ! Μου αρέσει που εμβαθύνεις. Έτσι πρέπει. Να το ψάχνουμε, το θέμα.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Ξέρει κανεις τι ροστερ παιζει αυτες τι μερες εδω? Κανα γαμευσιμο με  :tits: πλην βικυς?

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
Ξέρει κανεις τι ροστερ παιζει αυτες τι μερες εδω? Κανα γαμευσιμο με  :tits: πλην βικυς?
Με βυζάρες οι γνωστές Βίκυ, Άννα και Μαρίκα (πόρτα, η οποία δεν ξέρω αν συνεχίζει να κάνει πρόγραμμα).

Από νέες αφίξεις ένα μελανούρι θάνατος, πανέμορφο, ονόματι Αλεξάνδρα, γύρω στα 20, κορμάρα,
για να μην σας κουράζω, ίδια www.bourdela.com/call-girls/girls/alexandra/]η Κύπρια, συνονόματή της[/url], αλλά πολύ πιο γλυκιά.

Παρούσα και η Τζένη η οποία όμως δεν έχει καμία σχέση με το υπέροχο κορμάκι που ξέραμε, έχει παχύνει πολύ, τόσο πολύ που δεν την γνώρισα, ακόμα κι όταν μου το επιβεβαίωναν η Έλενα αλλά και η Μαρίκα, πως πρόκειται για την γνωστή σε όλους μας Τζένη, δεν μπορούσα να το πιστέψω.

Τέλος η Έλενα, με την οποία και συνευρέθηκα, πολύ γλυκό κορίτσι από Τσεχία, 23 ετών,
με ωραίο αλλά μαλακό (όχι πλαδαρό) κορμί, βυζάκι δυάρι, ψιλοπεσμένο, με ρογίτσες σαν ρεβύθι, πολύ ωραίο κωλαράκι, δεν ρώτησα αν το δίνει και πολύ απαλή επιδερμίδα, ευχαριστιέσαι να την αισθάνεσαι να τρίβεται επάνω σου.

Από μασάζ (που χρόνος για τέτοια), 5 λεπτά λαδοτρίψιμο και κουβεντούλα για να σπάσει ο πάγος και βουρ στο "ψητό".........γλείφει πολύ ωραία το άτιμο το μικρό, όχι deep, άλλα τό'χει κι από τις εκφράσεις της και τις φωνούλες της δείχνει πως της αρέσει,
συνέχεια με πολύ ωραία στησίματα, ειδικά στα τέσσερα.
Γενικά μια ευχάριστη εμπειρία, που δεν κλαίς τα λεφτά σου (30 λεπτά, 60€)

ΥΓ. Ακόμα δεν το πιστεύω πως είναι η ίδια  Τζένη με το μωράκι που ξέραμε,
αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ας ενημερώσει.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Με βυζάρες οι γνωστές Βίκυ, Άννα και Μαρίκα (πόρτα, η οποία δεν ξέρω αν συνεχίζει να κάνει πρόγραμμα).

Από νέες αφίξεις .....
..... παραπάνω ας ενημερώσει.
αψογος!!!!!!!! αυτο ειναι ρεπορταζ  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Εμένα σημερα μου άνοιξε την πότρα μια βυζαρού και μου πε αν θέλω να περάσω μαζι της ή να δω και τις άλλες κοπέλες. Αρα αν ειναι η  Μαρίκα που αναφέρεται παραπάνω κάνει προγραμμα, δεν τη ρώτησα όνομα. Εγώ φυσικά ως βυζολάτρης πήρα τη Βίκυ. (και η πόρτα βυζαρού αλλά η Βίκυ ειναι σε άλλη κλίμακα!)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
Εμένα σημερα μου άνοιξε την πότρα μια βυζαρού και μου πε αν θέλω να περάσω μαζι της ή να δω και τις άλλες κοπέλες. Αρα αν ειναι η  Μαρίκα που αναφέρεται παραπάνω κάνει προγραμμα, δεν τη ρώτησα όνομα. Εγώ φυσικά ως βυζολάτρης πήρα τη Βίκυ. (και η πόρτα βυζαρού αλλά η Βίκυ ειναι σε άλλη κλίμακα!)
Ψηλή ή κοντή ήταν αυτή που σου άνοιξε τη πόρτα?

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Mέτρια... και πιο μικρης ηλικιας απο Βικυ

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
Mέτρια... και πιο μικρης ηλικιας απο Βικυ
Οκ. Ευχαριστώ.
Η Μαρίκα ήταν (άρα κάνει πρόγραμμα κανονικά) γιατί η άλλη βυζαρού της παρέας,
η Άννα η Γεωργιανή είναι ψηλή.

ΥΓ. Άσε που τώρα το θυμήθηκα, η Άννα μάλλον θα λείπει για δυο τρεις μέρες,
    γιατί απ'ότι μου είπαν, έχει τα γυναικολογικά της.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Οκ. Ευχαριστώ.
Η Μαρίκα ήταν (άρα κάνει πρόγραμμα κανονικά) γιατί η άλλη βυζαρού της παρέας,
η Άννα η Γεωργιανή είναι ψηλή.

ΥΓ. Άσε που τώρα το θυμήθηκα, η Άννα μάλλον θα λείπει για δυο τρεις μέρες,
    γιατί απ'ότι μου είπαν, έχει τα γυναικολογικά της.
παιχτη μου πρεπει να ζητησεις δωρεαν σερβις την επομενη φορα, το ρεπορταζ σου εστειλε κοπαδια στο μαγαζι, μολις γυρισα και η μαρικα μ'εστειλε για χορτα, ντεν εχω που να σε βαλω, μου λεει, ελα σε καμια ωρα  :grin: :grin:

σαν στραβολουκουμαs δεν ειναι η μαρικα?
:2funny: ρε πουστη μου, ολο σε λαθος κορμια φυτρωνουν οι βυζαρες  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom