Tης το προτεινα εγω την περασμενη εβδομαδα που ειχα παει αλλα ηταν ανενδοτη.Της ειπα μονο τα βυζια ουτε προσωπο, ουτε σωμα , αυτη τιποτα..Οποιος καηκε μου ειπε στον χυλο φυσαει και το γιαουρτι...Τα σχολια δικα σας.. (Μηπως, λεω μηπως , ηθελα μπικικινι και για την φωτο?)
το ιδιο ειπε και σε εμενα οταν της ειπα να βγαλω φωτο της βυζαρες της..... δεν ηθελε με τιποτα...!!!
λοιπον ειναι πολυ καβλιαρα η βικη επαθα πλακα !!!! περνω τηλ και ρωταω εχετε καμια βυζαρου ??? και ετυχε να μιλισω με αυτην... εγω μου λεει 8 σου κανει?
καλα λεω ψεματα ειναι αλλα δεν παω να δω... μπαινω περνανε ολες και λεω φολα... ως που σκαει τελευταια μια βομβα 8 για τιν αληθεια 7 πιστευω .... βικη μου λεει περνα της λεω...
λοιπον 60 εχει νεα τιμη οπος λεει η η καρτουλα που εχουν για μιση ωρα... μετα εχει 120 η μια ωρα και μετα κανεισ εσυ διακανονισμο το τι θες και ποση ωρα.
ξεκιναει μασαζ στα ποδια και λεω αχχχχ φολα πανε τα 60 μου... της λεω το καλο μασαζ ειναι το βυζομασαζ...!!!! και μου λεει σκασε και απολαυσετο..
ειχε το σκοπο της βεβαια γιατι μετα εκανε τα απιστευτα.!!! βγαζει το σουτιεν και με πλακονη στο βυζομασαζ με της ρογες καυλομενες και ανεβενει πανο μου με καβαλαει και πιγενε πανω κατω με της βυζαρες... μιλαμε για πολυ καυλα...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μετα με γυρναει και τον βουταει και το βαζει μεσα στη βυζοχοριστρα... και λεω τωρα παει δεν θα αντεξω αλλο... χε χε χε πολυ καβλα παιδια μου εκανε την ωραιοτερη πιπα ... επαθα πλακα ακαποτος ο κυριος μιλαμε δεν υπαρχη πιο τελια πιπα!!!!!! ειναι θεα η κοπελα χαλαλι τα λεφτα...
μετα σκουφο και ανεβηκε πανω ... αλογο αλογο ειχα της βυζαρες και επαιζα της ρογες τα ζουλαγα και η πουτανα δεν μου ειπε μη ποναει μη δεν θελω.... τα ζουλαγα τα εγλυφα δαγκονα και μου εδιχνε να της αρεσει γιατι με ειχε αρπαξη απο της πλατες και παραλιγο να τα ξεκολιση... χε χε χε .
τελος με βουταει με κατεβαζει τον βουταει βγαζει το σκουφο και τον περνει πιπα και μετα βυζομαλακια που δεν αντεξα και την εχυσα στο στομα και στα βυζια χορις να τραβιετε τα ρουφιξε κανονικα και μετα στης βυζαρες..... τελιο παιδια εχει τλεντο η κοπελα....
στα μιον ειναι πος δεν εκανε μπανιο μετα μονο σκουπιστικε και εριξε οινοπνεβμα στα βυζια εκει που την εχυσα....
στη φοτο που σας ανεβασα ειναι περιπου σαν της βικης τα βυζια....