Νέα

Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 296K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε επισκεφτει εστω μια φορα το καταστημα?

• Ναι , εχω κανει και μασαζ

Ψήφοι: 183 36,6%
  • Ναι , απλα τσαρκα, δεν εκανα μασαζ

Ψήφοι: 33 6,6%
  • Οχι , αλλα θελω

Ψήφοι: 243 48,6%
  • Οχι , ουτε θελω

Ψήφοι: 41 8,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    500

goustarw_polles

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
παιδες καλησπερα...
επειδη ειμαι καινουριος και προκειται να επισκεφθω το εν λογω ιδρυμα..θελω να μου πειτε στο μεσαωρο των 60ευρω τι ακριβως γινεται μεσα στο δωματιο...?
για ποση ωρα μασαζ και ποση ωρα το μαμησι...?(στο περιπου!!)(για να μην πιαστω και αδιαβαστος)
ευχαριστω προκαταβολικα.............

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
παιδες καλησπερα...
επειδη ειμαι καινουριος και προκειται να επισκεφθω το εν λογω ιδρυμα..θελω να μου πειτε στο μεσαωρο των 60ευρω τι ακριβως γινεται μεσα στο δωματιο...?
για ποση ωρα μασαζ και ποση ωρα το μαμησι...?(στο περιπου!!)(για να μην πιαστω και αδιαβαστος)
Να πας και θα σε καθοδηγησει αυτή αλλά στο μισαωρο ειναι αυτα τα χρηματα .Για τα εξτρα θα σε ενημερωσουν... :knockinb:

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Tης το προτεινα εγω την περασμενη εβδομαδα που ειχα παει αλλα ηταν ανενδοτη.Της ειπα μονο τα βυζια ουτε προσωπο, ουτε σωμα , αυτη τιποτα..Οποιος καηκε μου ειπε στον χυλο φυσαει και το γιαουρτι...Τα σχολια δικα σας.. (Μηπως, λεω μηπως , ηθελα μπικικινι και για την φωτο?)

το ιδιο ειπε και σε εμενα οταν της ειπα να βγαλω φωτο της βυζαρες της..... δεν ηθελε με τιποτα...!!!
λοιπον ειναι πολυ καβλιαρα η βικη επαθα πλακα !!!! περνω τηλ και ρωταω εχετε καμια βυζαρου ??? και ετυχε να μιλισω με αυτην... εγω μου λεει 8 σου κανει?
καλα λεω ψεματα ειναι αλλα δεν παω να δω... μπαινω περνανε ολες και λεω φολα... ως που σκαει τελευταια μια βομβα 8 για τιν αληθεια 7 πιστευω .... βικη μου λεει περνα της λεω...
λοιπον 60 εχει νεα τιμη οπος λεει η η καρτουλα που εχουν για μιση ωρα... μετα εχει 120 η μια ωρα και μετα κανεισ εσυ διακανονισμο το τι θες και ποση ωρα.
ξεκιναει μασαζ στα ποδια και λεω αχχχχ φολα πανε τα 60 μου... της λεω το καλο μασαζ ειναι το βυζομασαζ...!!!! και μου λεει σκασε και απολαυσετο..
ειχε το σκοπο της βεβαια γιατι μετα εκανε τα απιστευτα.!!! βγαζει το σουτιεν και με πλακονη στο βυζομασαζ με της ρογες καυλομενες και ανεβενει πανο μου με καβαλαει και πιγενε πανω κατω με της βυζαρες... μιλαμε για πολυ καυλα...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μετα με γυρναει και τον βουταει και το βαζει μεσα στη βυζοχοριστρα... και λεω τωρα παει δεν θα αντεξω αλλο... χε χε χε πολυ καβλα παιδια μου εκανε την ωραιοτερη πιπα ... επαθα πλακα ακαποτος ο κυριος μιλαμε δεν υπαρχη πιο τελια πιπα!!!!!! ειναι θεα η κοπελα χαλαλι τα λεφτα...
μετα σκουφο και ανεβηκε πανω ... αλογο αλογο ειχα της βυζαρες και επαιζα της ρογες τα ζουλαγα και η πουτανα δεν μου ειπε μη ποναει μη δεν θελω.... τα ζουλαγα τα εγλυφα δαγκονα και μου εδιχνε να της αρεσει γιατι με ειχε αρπαξη απο της πλατες και παραλιγο να τα ξεκολιση... χε χε χε .
τελος με βουταει με κατεβαζει τον βουταει βγαζει το σκουφο και τον περνει πιπα και μετα βυζομαλακια που δεν αντεξα και την εχυσα στο στομα και στα βυζια χορις να τραβιετε τα ρουφιξε κανονικα και μετα στης βυζαρες..... τελιο παιδια εχει τλεντο η κοπελα....
στα μιον ειναι πος δεν εκανε μπανιο μετα μονο σκουπιστικε και εριξε οινοπνεβμα στα βυζια εκει που την εχυσα....

στη φοτο που σας ανεβασα ειναι περιπου σαν της βικης τα βυζια....
URL]]

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
στα μιον ειναι πος δεν εκανε μπανιο μετα μονο σκουπιστικε και εριξε οινοπνεβμα στα βυζια εκει που την εχυσα....
Το ίδιο είχε κάνει και με τον προηγούμενο πελάτη από σένα.  :2funny: :2funny: :2funny:
Με τις υγείες σου  :2funny: :2funny: :2funny:
Οι ρώγες στη φωτό λίγο ακόμα και θα σφουγγαρίσουν το πάτωμα  :2funny: :2funny: :2funny:

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
παιδες καλησπερα...
με 60 ευρω κανονικα απ'ευθειας σεξ..μη κολλας...Και απο εξτρα ακαποτο εμενα μου εκανε και ισπανικο...καλα γαμησια

Gio6969

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτο?

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.593
Πόντοι
6.495
Πηγα κι εγω πρωτη φορα σημερα το μεσημερι παρολο που δεν ειμαι κ πολυ φαν των μασαζερι..2-3 που περασαν ηταν ψιλομπαζα ενω η μοναδικη που αξιζε σχετικα ηταν η Τζενη..Ειχε κ αλλες 2-3(μαζι με Βικυ)σε δωματια μου ειπαν..Απο το να περιμενω να τελειωσει καμια απο αυτες πηρα Τζενη..21χρ λεει,απο Λιθουανια,ομορφο προσωπο,2.5αρι θα λεγα βυζι,ικανοποιητικο σωμα..Πολυ καλη στο b2b,καλη πιπα χωρις σκουφο μετα απο δικη μου παροτρυνση κ γενικοτερα καλη συμπεριφορα κ παντα χαμογελαστη,βεβαια το μισαωρο ουτε που το πλησιασαμε..

Για 60 ευρω θετικη η ολη φαση θα ελεγα..

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
ωστε ριξαν την τιμη 60 ευρω μιση ωρα,120 η ωρα.δηλαδη αυξηθηκε 40 ευρω η ωρα.ετσι πεστε κι ευχαριστω κοροιδα,αφου σασς δουλευουν

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
εγω παντως σε θεμα χρονου δεν ειδα διαφορα
60 και υπηρεσιες και χρονος οπως πριν
που εσκαγα 80
απο δω και μπρος μαρνης μεχρι να βαλουνε μυαλο
και οι αλλοι να το πανε 60!

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Ναι βαζετε και τις καρτες να το κλεισουν τωρα αυτό μας ελειπε τωρα που βγηκε το 60ρακι....

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/index.php?option=com_smf&Itemid=250&action=dlattach;topic=24029.0;attach=273204;image[/img[/URL]]
Με τετοιο αγελαδόβυζο δεν θα πάω με το πουλί αλλα με την καρδάρα στο χέρι να φτιάξω τυρόγαλο...  :2funny:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/index.php?action=dlattach;topic=24029.0;attach=273204;image[/img[/URL]]
Με τετοιο αγελαδόβυζο δεν θα πάω με το πουλί αλλα με την καρδάρα στο χέρι να φτιάξω τυρόγαλο...  :2funny:
[/quote]

Θα πάω να τ΄αρμέξω
κι όχι για να τα παίξω
τέτοια βυζά μεγάλα
βγάζουνε πολύ γάλα

Γιομίζουν δυό καρδάρες
ετούτες οι βυζάρες
θα δώσω μιά 60άρα
να πιώ απ τη μιά βυζάρα

Κι άμα καλοχορτάσω
τη δεύτερη θα πιάσω
και θα τηνε στραγγίξω
σταγόνα δε θ΄αφήσω

Είναι κι αυτό μιά λύση
μέσα σ΄αυτή τη κρίση
ξεχνάς (για λίγο) το γαμήσι
και πας να σε ταϊσει !

Μπρουουουπ ! (Συγγνώμη μου ξέφυγε το ρέψιμο) !

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ετούτα τα μαστάρια
που λέτε παλληκάρια