Νέα

Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 295K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε επισκεφτει εστω μια φορα το καταστημα?

• Ναι , εχω κανει και μασαζ

Ψήφοι: 183 36,6%
  • Ναι , απλα τσαρκα, δεν εκανα μασαζ

Ψήφοι: 33 6,6%
  • Οχι , αλλα θελω

Ψήφοι: 243 48,6%
  • Οχι , ουτε θελω

Ψήφοι: 41 8,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    500

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Ασχετο, αλλα επιτελους ας διορθωσουμε αυτο το ΜαρνηΣ, Μαρνη ειναι ο δρομος, γενικη, ο Μάρνης (ποταμος στη Γαλλια), του Μάρνη.
Επειδη το γραφουν λάθος οι Ρουσιδες στις αγγελιες τους, πρεπει να το αναπαραγουμε κι εμεις λάθος???  :think:

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
παιδες θελω τη βοηθεια σας . Εχω να παω στο εν λογο μασαζοχωρο απο τοτε που ητο η Μαγια (αν θυμουμε καλα), οπωσ βλεπω εχουν αλαξει αρδην οι καταστασεις και χαιρουμε παρα μα παρα πολυ , αλλα θα ειθελα μια πληροφορια ποιες κανουν φουλ προγραμα και ενοω ,OWO , CIM , ANAL αναμενω βοηθεια σας ...

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
κατσε και παιξε το βιολι σου κατ' οικον. 6 κλεινουν. και στην ιδια πολυκατοικια να μενεις και πας ΤΩΡΑ, θα φας ξεπετα, αν σου ανοιξουν
φιλε μου νομιζω δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα....Λοιπον πηγα χτες κυριακη(πρωτη φορα στη Μαρνης) ημουν εκει 6μιση....περασα ΦΟΒΕΡΑ....Εμφανιστηκαν μπροστα μου 4-5 πολυ αξιολογα μουνια(ξεχωρισα τη Τζενη κι αλλη μια μαυρομαλλα...)πηρα την περιφημη και περιβοητη Βικυ την οποια γαμησα 2 φορες παρακαλω με 60 ευρω!Να ειναι καλα η κοπελα φοβερη στη πιπα(ακαποτη) με τρελαναν οι βυζαρες της....Και πολυ υπομονετικη και με το χαμογελο στο στομα...!Επιτελους επεσαν οι τιμες κι ετσι θα μπορουμε να επισκεπτομαστε πιο συχνα τα εν λογω ιδρυματα...Ας ακολουθησουν και τα αλλα μασατζιδικα την ιδια πολιτικη αλλιως θα υπαρξει εμπαργκο....

υ.γ. ρωτησα ωραρια...σαβ/κυριακο κλεινουν 7μιση-8 και καθημερινες 9.....προς τους ενδιαφερομενους....

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
φιλε μου νομιζω δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα....Λοιπον πηγα χτες κυριακη(πρωτη φορα στη Μαρνης) ημουν εκει 6μιση....περασα ΦΟΒΕΡΑ....Εμφανιστηκαν μπροστα μου 4-5 πολυ αξιολογα μουνια(ξεχωρισα τη Τζενη κι αλλη μια μαυρομαλλα...)πηρα την περιφημη και περιβοητη Βικυ την οποια γαμησα 2 φορες παρακαλω με 60 ευρω!Να ειναι καλα η κοπελα φοβερη στη πιπα(ακαποτη) με τρελαναν οι βυζαρες της....Και πολυ υπομονετικη και με το χαμογελο στο στομα...!Επιτελους επεσαν οι τιμες κι ετσι θα μπορουμε να επισκεπτομαστε πιο συχνα τα εν λογω ιδρυματα...Ας ακολουθησουν και τα αλλα μασατζιδικα την ιδια πολιτικη αλλιως θα υπαρξει εμπαργκο....

υ.γ. ρωτησα ωραρια...σαβ/κυριακο κλεινουν 7μιση-8 και καθημερινες 9.....προς τους ενδιαφερομενους....
2 φορες 60 ευρω!!!!!...λιγο απιστευτο...μαλλον μεθυσμενη θα ηταν....

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
2 φορες 60 ευρω!!!!!...λιγο απιστευτο...μαλλον μεθυσμενη θα ηταν....
καταρχην , για να γαμησεις δυο φορες,
πρεπει να γαμησεις δυο διαφορετικες.
μαλλον εχυσε δυο φορες,
θα ναι και γλυκοτσουτσουνος σαν το μιλφακια
και καλοπερασε το παιδι...

παρακαλω να παρεμβει στη συζητηση περι freebies και ο μιλφακιας, καθως και οποιος αλλος θελει

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
μαλλον εχυσε δυο φορες,
Κατσε ρε φιλε γιατι για να γαμησεις 2 φορες πρεπει να γαμησεις 2 διαφορετικες...?Δηλαδη αν εσυ γαμησεις μια γκομενα 4 φορες σε ενα ξενοδοχειο θα πεις οτι την γαμησες 1 φορα...?πιστευω οτι η εκφραση γαμησα μια γκομενα 4 φορες ειναι συνωνυμη της εκφρασης εχυσα 4 φορες(εκτος κι αν παιχτηκε πολυ τσιμπουκι..)Βεβαιως μια επιστημονικη αναλυση απο καποιον μετρ του ειδους θα εριχνε φως στην υποθεση....
οσον αφορα για τα 60 ευρω οντως κι εγω περιμενα να μου πει οτι η δευτερη φορα ειναι κανενα εικοσαρι παραπανω αλλα δεν μου ειπε τιποτα η Βικουλα..Οποτε ολα καλα...
Α μη ξεχασω να ενημερωσω...Οι περισσοτερες εκει μεσα διαβαζουν τι γραφουμε οποτε παιδια προσοχη στο τι γραφουμε εδωωστε να μην το παρουν και πανω τους...Απλως η τιμη ειναι λογικη για την περιοδο που διανυουμε..τιποτα περισσοτερο...Και ολα τα αλλα μασαζ -στουντιο-call girl  πρεπει κι αυτα να κατεβασουν τιμες αλλιως....ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ!

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Κατσε ρε φιλε γιατι για να γαμησεις 2 φορες πρεπει να γαμησεις 2 διαφορετικες...?Δηλαδη αν εσυ γαμησεις μια γκομενα 4 φορες σε ενα ξενοδοχειο θα πεις οτι την γαμησες 1 φορα...?πιστευω οτι η εκφραση γαμησα μια γκομενα 4 φορες ειναι συνωνυμη της εκφρασης εχυσα 4 φορες(εκτος κι αν παιχτηκε πολυ τσιμπουκι..)Βεβαιως μια επιστημονικη αναλυση απο καποιον μετρ του ειδους θα εριχνε φως στην υποθεση....
και το βιολι βιολακι..
συνεννοησου με το Σερλοκ Χολμς,
μπας ριξει φως στην υποθεση...

αλλο εχυσα 4 φορες , αλλο γαμησα 4 φορες...

απλα ελληνικα

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και το βιολι βιολακι..

απλα ελληνικα
ΑΙΧΙΣ ΔΥΚΙΟ ΑΦΟΥ ΙΝΕ ΑΓΡΑΜΑΤΕΙ

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
και το βιολι βιολακι..

απλα ελληνικα
Εσυ ειπες πριν οτι για να γαμησεις 2 φορες πρεπει να γαμησεις 2 διαφορετικες...Αυτο το εχεις βγαλει προφανως απο το κεφαλι σου...Που το εχεις δει γραμμενο...?μαθηματα ελληνικων αλλου...Ξερω αλλο να χυσεις 2 φορες και αλλο να γαμησεις 2 φορες...Το αυτονοητο λες...Το διευκρινησα πιο πανω...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Εσυ ειπες πριν οτι για να γαμησεις 2 φορες πρεπει να γαμησεις 2 διαφορετικες...Αυτο το εχεις βγαλει προφανως απο το κεφαλι σου...Που το εχεις δει γραμμενο...?μαθηματα ελληνικων αλλου...Ξερω αλλο να χυσεις 2 φορες και αλλο να γαμησεις 2 φορες...Το αυτονοητο λες...Το διευκρινησα πιο πανω...
εχισ δικεο ιεσ δασκλοσ μαθε μασ ορεα πραματα

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ασχετο, αλλα επιτελους ας διορθωσουμε αυτο το ΜαρνηΣ, Μαρνη ειναι ο δρομος, γενικη, ο Μάρνης (ποταμος στη Γαλλια), του Μάρνη.
Επειδη το γραφουν λάθος οι Ρουσιδες στις αγγελιες τους, πρεπει να το αναπαραγουμε κι εμεις λάθος???  :think:
Μην κολάς ρε.
Ότι πείς εγώ το λέω Μούνης 28!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
μαλλον εχυσε δυο φορες,
θα ναι και γλυκοτσουτσουνος σαν το μιλφακια
και καλοπερασε το παιδι...

παρακαλω να παρεμβει στη συζητηση περι freebies και ο μιλφακιας, καθως και οποιος αλλος θελει
Μάλλον τον έβαλε και τον έβγαλε 2 φορές.
Άρα γάμησε 2 φορές.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Σημείωση : Αφού μπόρεσε και φάκαρε, και 2 φορές μάλιστα, τέτοια μπαζάρα,... ο άθρωπας δε παίζεται !  :2funny:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
-Τι καραμπάζα ήταν αυτά ?
-Το χειρότερο καραμπάζο, η Βίκυ (Μιά κοντή, χοντρή -ξεχυλίζαν οι κοιλάρες και οι πατσές-, με βυζά τεράστια ! GOTHIC !)

-----
Εχομεν  γίνει πλέον  οι... αδελφοί ..Καρα.. μπαζόφ !  :2funny:
Αnyway -----
σύντομη επίσκεψις  την περασμένη εβδομάδα στο Μπουμπ 4
ενημέρωση  στο οικείο θρεντ

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Σημείωση : Αφού μπόρεσε και φάκαρε, και 2 φορές μάλιστα, τέτοια μπαζάρα,... ο άθρωπας δε παίζεται !  :2funny:
αμα δεν μπαζωσεις δεν χτιζεις...!!!!
παντως δεν ειναι και ''μπαζο'' ρε παιδια...ουτε και καλλονη...αλλα κανει γαμω τα προγραμματα και φοβερο γαμησι...ειδαμε και τα μοντελα....μην αγγιξετε ειναι ολες τους...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
αμα δεν μπαζωσεις δεν χτιζεις...!!!!
παντως δεν ειναι και ''μπαζο'' ρε παιδια...ουτε και καλλονη...αλλα κανει γαμω τα προγραμματα και φοβερο γαμησι...ειδαμε και τα μοντελα....μην αγγιξετε ειναι ολες τους...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

art47

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
14
Πόντοι
0
Ρε παιδια καμια φωτογραφια της Βικης υπαρχει πουθενα..? Θυμαμαι καποιος ειχε ποσταρει μια παλαιοτερα αλλα δεν την βρισκω.. Πηγα την προηγουμενη βδομαδα για την Βικη αλλα δεν ηταν εκει..
Οποιος την παρει ας της ζητησει να την βγαλει μια φωτο, ειδικα τα βυζια της, δεν ειναι κακο - διαφημιση της κανει..

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Ρε παιδια καμια φωτογραφια της Βικης υπαρχει πουθενα..? Θυμαμαι καποιος ειχε ποσταρει μια παλαιοτερα αλλα δεν την βρισκω.. Πηγα την προηγουμενη βδομαδα για την Βικη αλλα δεν ηταν εκει..
Οποιος την παρει ας της ζητησει να την βγαλει μια φωτο, ειδικα τα βυζια της, δεν ειναι κακο - διαφημιση της κανει..
Tης το προτεινα εγω την περασμενη εβδομαδα που ειχα παει αλλα ηταν ανενδοτη.Της ειπα μονο τα βυζια ουτε προσωπο, ουτε σωμα , αυτη τιποτα..Οποιος καηκε μου ειπε στον χυλο φυσαει και το γιαουρτι...Τα σχολια δικα σας.. (Μηπως, λεω μηπως , ηθελα μπικικινι και για την φωτο?)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom