Νέα

One night stand σήμερα και τότε

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πότε κάνατε ευκολότερα και περισσότερα ONS?

• Στα 90s

Ψήφοι: 12 16,0%
  • Στα 00s

Ψήφοι: 11 14,7%
  • Αυτή τη δεκατία

Ψήφοι: 18 24,0%
  • Σε όλες τις εποχές το ίδιο

Ψήφοι: 15 20,0%
  • Δεν έχω κάνει ONS

Ψήφοι: 19 25,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    75
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Αλήθεια από πού βγάλατε ότι ο Sad_man έχει γυναικεία χέρια και είναι μέτριος στην καλύτερη εμφανισιακά;

Σκατόμπαζα,πυροβολημένες ελλεεινίδες.Και μόνο που τις ακους πως μιλάνε,εκνευρίζεσαι.Φυσικά όλες έχουν στα σοσιαλ τους πιρφορο μαλάκες μαλάκες μαλάκες που έλεγε κι ο Μαρκαριάν να τις παρακαλάνε

Αυτή με το άσπρο στην αρχή αναβολικά παίρνει;Μεγαλύτερα μπράτσα από μένα έχει

Τώρα για το δευτερο σκέλος της ερωτησης σου,αν ήταν ωραίος όλο και κάτι θα έβρισκε.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
:2funny: :2funny:

Εντάξει κι εσύ, μπορεί να ήταν τρόπος του λέγειν. :2funny:

Τώρα πέρα από την πλάκα δεν γίνεται όλο να κλαψουρίζει και να μην προσπαθεί να βελτιώσει την κατασταση του.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Με καλή εμφάνιση στο εξωτερικό μπορείς να γνωρίζεις γυναίκες που εδώ δεν βλέπεις στον ύπνο σου.Εκεί αν αρέσεις σε κάποια,σε αφήνει να την πλησιάσεις και να της μιλήσεις.Χωρίς παρέες,κονέ και μαλακίες που έχουμε εδώ.Έχεις δηλαδή την ευκαιρία να κάνεις παιχνίδι.Ε αυτό είναι που δεν υπάρχει σ'αυτήν την κωλοχώρα,που χωρίς κονέ είσαι εκτός παιχνιδιού.
Εδώ θα διαφωνήσω φίλε.
Δεν είναι ανάγκη να είσαι γυμνασμένος, ούτε στην πένα και να κυκλοφορείς με κοστούμι κλπ. Χρειάζεται να μην ατιμέλητος όταν βγαίνεις (γενικά) έξω. Από καφέ μέχρι στο περίπτερο για τσιγάρα.
Το βασικό όμως είναι να μην εκπέμπεις μιζέρια. Αν δεν τα έχω καλά με τον ευτό μου πώς θα τα έχει η άλλη με εμένα;
Τη μυρίζονται τη μιζέρια όπως ειπώθηκε και πριν.
Μια λογική και αληθινή αυτοπεποίθηση και έχεις λύσει πολλά.
Το "Ω" ωστόσο θεωρώ ότι είναι να δουλέψει κανείς και τη στάση/ δεκτικότητά του.
Τα καλύτερά μου χρόνια τα πέρασα απομακρυσμένος από εκατοντάδες κοπέλες στο πανεπιστήμιο. Ήμουν απόμακρος. Όχι συνειδητά όμως.
Και είχα ρίξει Χ σε μερικές. Γιατί ήμουν ωραίος; Όχι!
Γιατί δεν καταλάβαινα ο βλαξ. Δεν τα είχα καλά με τον εαυτό μου και δεν έπιανα το σήμα τους
"Πάμε στο κυλικείο με κάτι φίλες, θα έρθεις;" κλπ
Δεχόμουν ένα συνωμοτικό χαμόγελο, απαντούσα και δεν πήγαινα να μιλήσω.
Μια άλλη σε παρέα μ είπε κάποτε: "Βρήκα αυτό το βιβλίο και σε θυμήθηκα" και ο βλάκας της το έδωσα πίσω ευγενικά γιατί δεν με ενδιέφερε θεματολογικά!
Ενώ μου αυτή μου άρεσε. Ήμουν κοινωνικά αδέξιος. Δεν είχα δεκτικότητα
Δεν τα είχα βρει με εμένα και δεν μπορούσα να πιάσω τη συχνότητά τους.  

*Συγγνώμη για το σεντόνι
///
Ευχαριστώ τον τύπο που απάντησε παραπάνω στο σχόλιό μου.
Είναι δύσκολο στην περίπτωσή μου πιστεύω. Έχω πολλή χαλάρωση στην κοιλιά, στο στήθος, στους βραχύωνες λόγω νευρικής ανορεξίας παλαιότερα.
Αν με την άλλη το πας για σχέση είναι άλλο. Εκεί δεν θα σε θέλει μόνο για το σώμα. Αλλά μάλλον είναι για άλλο νήμα το τελευταίο.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Τώρα πέρα από την πλάκα δεν γίνεται όλο να κλαψουρίζει και να μην προσπαθεί να βελτιώσει την κατασταση του.
Σίγουρα η κατάσταση στην Ελλάδα είναι δύσκολη όσον αφορά τα ερωτικά για πολλούς λόγους, όσο εμφανίσιμος και να είσαι. Απλά το κλαψομούνιασμα δε βοηθάει πουθενά. Όση ώρα κλαίει τη μοίρα του σε ένα φόρουμ (2μιση χρόνια), ας κάνει κάτι. Να γραφτεί γυμναστήριο, να φτιάξει ίνσταγκραμ, να πάει εξωτερικό, whatever...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Σίγουρα η κατάσταση στην Ελλάδα είναι δύσκολη όσον αφορά τα ερωτικά για πολλούς λόγους, όσο εμφανίσιμος και να είσαι. Απλά το κλαψομούνιασμα δε βοηθάει πουθενά. Όση ώρα κλαίει τη μοίρα του σε ένα φόρουμ (2μιση χρόνια), ας κάνει κάτι. Να γραφτεί γυμναστήριο, να φτιάξει ίνσταγκραμ, να πάει εξωτερικό, whatever...

Θες να δεις τι είπε και για το γυμναστηριο,γενικά για την γυμναστική?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ο Sadman πρεπει να παει στην Πανια

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
Τα mid80s ήταν η χρυσή εποχή των ONS στην Ελλάδα. Βασικά σε μεγάλες πόλεις και συγκεκριμένους κύκλους. Ένα μικρό παράθυρο στο χρόνο, όπου συνδιάστηκε η απότομη προσπάθεια σεξουαλικής απελευθέρωσης με τη μαζική εισβολή στις πόλεις αυτές σολο κοριτσιών από επαρχία για σπουδές στις τοπικές σχολές.

Επίσης, ωραία περίοδος για ONS ήταν μερικά χρόνια μετά την αρχική είσοδο του ιντερνετ, όταν άρχισε να γίνεται πιο προσιτό στα νοικοκυριά. Εκεί, ανάμεσα στο 1998-2002.

ΥΓ. Μιλάμε πάντα για ONS με τυχαίες ελληνίδες. Γιατί με τουρίστριες ήταν κοινός τόπος σε μας των τουριστικών περιοχών. 

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ένα ακόμη ποστ αγαπης από τον άνθρωπο που έκανε Μπελούτσι και Θερόν να πέσουν σε καταθλιψη για πάρτη του.Και που φυσικά δεν θέλει το κακό άλλων,ούτε κράζει κανέναν.

Ο Σαββίδης βρίζει μόνο τους άνδρες και καμία γυναίκα!  :2funny:

Δεν λέω όλοι έχουμε συμπάθειες κι αντιπάθειες, πολλοί έχουμε και μίσος (ειδικά εγώ)  :o
αλλά αυτός έχει ξεπεράσει κάθε τι. Μόνο άνδρες κατηγορεί. Γυναίκες ποτέ.  :S

Είμαι το υπέρτατο ναυάγιο εδώ μέσα και όποιος πάει να μου πάρει την θέση
θα τον γαμήσω.  :sunglasses: Γύρευε τι τον καθοδηγεί να πράττει έτσι.

Πολλά μπορώ να φανταστώ!!!  :afro:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ότι το γυμνασμένο σώμα δε μετράει;

Αυτά είπε

Δεν είμαι ναρκισσος να κάνω μπράτσα για να τα βλέπω στον καθρέφτη.

Βέβαια δεν ξέρει πως το γυμνασμένο αντρικό σώμα,αρέσει πολύ στις όμορφες γυναίκες.

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1
Δεν εγραψα οτι ψαχνονται για να γαμηθουν με τεμπεληδες, προβληματικους, ψυχωτικους, αγαμητους, αεργους, τρολακηδες, κλαψομουνηδες, αυνανες, αποτυχημενους, ταπεινωμενους, ευνουχισμενους και καθυστερημενους.

Με αντρες ψαχνουν να γαμηθουν τα κοριτσια. Τα σοσιαλ (ευτυχως) τους εδωσαν επιλογες να επιλεγουν. Καλα κανουν, γουσταρω. Γουσταρω να τους βλεπω να στιβαζονται στην ακρη απαξιωμενοι, αποτυχημενοι και να κλαψομουνιαζουν, να βγαζουν μισος, κακια, ζηλεια και μιζερια.

φιλτατε σαββιδη αν καποιος φερθει σαν ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ αντρας θα τονε πανε στα δικαστηρια για καταπατηση των δικαιωματων τους διοτι οι γυναικες δεν ξερουν τι θελουν απο τη μια θελουν κανονικο αντρα κι απ την αλλη δικαιωματα δεν γινεται και τα 2 γι αυτο η φυση εχει δωσει στον ανδρα τη δυναμη να επιβαλλει τη θεληση του. θα μου πεις ο αντρας ο σωστος κανει οτι γουσταρει χωρις φοβιες και κομπλεξ ομως   
δεν ειναι ολοι ετσι .

αν οι κανονικοι αντρες ειναι οι κουκουλοφοροι χαφιεδες οι καρναβαλοι γκει πραιτ οι λιγουρηδες σαλιαρηδες τατουαζηδες οι φαφλαταδες και τα τσογλανια του πεζοδρομιου σαν τουσ αλβανους που λεγατε στο αλλο ποστ τοτε δεν θελω να γινω κανονικος αντρας μου αρεσει αυτο που ειμαι .το προβλημα ειναι
των γυναικων αφου τουσ γουσταρουν και εχουν τετοια αντρικα προτυπα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
φιλτατε σαββιδη αν καποιος φερθει σαν ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ αντρας θα τονε πανε στα δικαστηρια για καταπατηση των δικαιωματων τους διοτι οι γυναικες δεν ξερουν τι θελουν απο τη μια θελουν κανονικο αντρα κι απ την αλλη δικαιωματα δεν γινεται και τα 2 γι αυτο η φυση εχει δωσει στον ανδρα τη δυναμη να επιβαλλει τη θεληση του. θα μου πεις ο αντρας ο σωστος κανει οτι γουσταρει χωρις φοβιες και κομπλεξ ομως   
δεν ειναι ολοι ετσι .

αν οι κανονικοι αντρες ειναι οι κουκουλοφοροι χαφιεδες οι καρναβαλοι γκει πραιτ οι λιγουρηδες σαλιαρηδες τατουαζηδες οι φαφλαταδες και τα τσογλανια του πεζοδρομιου σαν τουσ αλβανους που λεγατε στο αλλο ποστ τοτε δεν θελω να γινω κανονικος αντρας μου αρεσει αυτο που ειμαι .το προβλημα ειναι
των γυναικων αφου τουσ γουσταρουν και εχουν τετοια αντρικα προτυπα
  Φιλε αυτοι που περιεγραψες δεν ειναι αντρες, δεν εννοω κατι σαν αυτους.

Εναν νορμαλ ανθρωπο που σεβεται τον εαυτο του, που εχει αξιοπρεπεια, τη ζωη στα χερια του, που δεν μενει με τους γονεις του στα 35 του, που εχει ενα καλο εισοδημα και που μπορει να προσφερει στον εαυτο του μια καλη ζωη. Δεν μιλαω για υπερβολες, να μπορει να βγαλει μια γκομενα εξω, μια εκδρομη, να μπορει να ντυθει σωστα, να εχει ενα νορμαλ αντρικο τροπο ζωης.

Οι πιο πολλοι ειναι κλαψιαρηδες, αγαμητοι (μυριζουν απο χιλιομετρα αγαμια), αμπαλοι, τεμπεληδες, ντυνονται σαν μαλακες, φερονται σαν γυναικες και ποσα αλλα που τους καθιστουν μη αντρες. Φλωρακια, ψευτομαγκακια, καγκουρες, βλαμμενοι, θερμοκεφαλοι, κανιβαλοι, πονηροβλαχοι, αξεστοι, αναγωγοι.

Ενας νορμαλ ανθρωπος με αυτοσεβασμο, απο εκει ξεκινανε ολα.

Εχει χαθει ο αυτοσεβασμος, δεν σεβονται τον εαυτο τους, παρακαλανε, προσκυνανε με το καθε χ ψ τροπο. Δεχονται ταπεινωσεις και ρεζιλικια μεσα στα μουτρα με την ελπιδα οτι μηπως και γαμησει. Ξεφτιλα.

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1
  Φιλε αυτοι που περιεγραψες δεν ειναι αντρες, δεν εννοω κατι σαν αυτους.

Εναν νορμαλ ανθρωπο που σεβεται τον εαυτο του, που εχει αξιοπρεπεια, τη ζωη στα χερια του, που δεν μενει με τους γονεις του στα 35 του, που εχει ενα καλο εισοδημα και που μπορει να προσφερει στον εαυτο του μια καλη ζωη. Δεν μιλαω για υπερβολες, να μπορει να βγαλει μια γκομενα εξω, μια εκδρομη, να μπορει να ντυθει σωστα, να εχει ενα νορμαλ αντρικο τροπο ζωης.

Οι πιο πολλοι ειναι κλαψιαρηδες, αγαμητοι (μυριζουν απο χιλιομετρα αγαμια), αμπαλοι, τεμπεληδες, ντυνονται σαν μαλακες, φερονται σαν γυναικες και ποσα αλλα που τους καθιστουν μη αντρες. Φλωρακια, ψευτομαγκακια, καγκουρες, βλαμμενοι, θερμοκεφαλοι, κανιβαλοι, πονηροβλαχοι, αξεστοι, αναγωγοι.

Ενας νορμαλ ανθρωπος με αυτοσεβασμο, απο εκει ξεκινανε ολα.

Εχει χαθει ο αυτοσεβασμος, δεν σεβονται τον εαυτο τους, παρακαλανε, προσκυνανε με το καθε χ ψ τροπο. Δεχονται ταπεινωσεις και ρεζιλικια μεσα στα μουτρα με την ελπιδα οτι μηπως και γαμησει. Ξεφτιλα.
δηλαδη αν καποιος ειναι αποτυχημενος και ολα τα υπολοιπα που ειπες αλλα εχει το ελατωμα να αρεσει σε καποια αυτη δεν θα παει μαζι του επιδη ειναι ολα αυτα? ακομα και αν τον γουσταρει σαν αντρα πιο πολυ απολουσ?

τοτε ειναι σαν να παραδεχεσαι οτι οι γυναικες ειναι πορνες και δεν πανε με αυτους που γουσταρουν πραγματικα αλλα μονο με οσους μπορουνε να τις προσφερουν οποιοδηποτε ειδος ανταλαγματος
εσυ θα εριχνες ποτε ακυρο σε καποια που καραγουσταρεις επειδη θα ηταν ολα αυτα?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
δηλαδη αν καποιος ειναι αποτυχημενος και ολα τα υπολοιπα που ειπες αλλα εχει το ελατωμα να αρεσει σε καποια αυτη δεν θα παει μαζι του επιδη ειναι ολα αυτα? ακομα και αν τον γουσταρει σαν αντρα πιο πολυ απολουσ?

τοτε ειναι σαν να παραδεχεσαι οτι οι γυναικες ειναι πορνες και δεν πανε με αυτους που γουσταρουν πραγματικα αλλα μονο με οσους μπορουνε να τις προσφερουν οποιοδηποτε ειδος ανταλαγματος
εσυ θα εριχνες ποτε ακυρο σε καποια που καραγουσταρεις επειδη θα ηταν ολα αυτα?

Πας και τα βάζεις με ΤΟ alpha male ρε γατάκι? :S

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

Συνημμένα

• 895.jpg
    895.jpg
    65,9 KB · Εμφανίσεις: 27
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 179312
Εγγρ.
18 Φεβ 2018
Κριτικές
24
Like
3.048
Πόντοι
1.431
Συμπέρασμα απο την ψηφοφορία δεν βγαίνει. Εντυπωσιακό οτι οι περισσότεροι ΔΕΝ εχουν κάνει ONS.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom