Νέα

One night stand σήμερα και τότε

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Πότε κάνατε ευκολότερα και περισσότερα ONS?

• Στα 90s

Ψήφοι: 12 16,0%
  • Στα 00s

Ψήφοι: 11 14,7%
  • Αυτή τη δεκατία

Ψήφοι: 18 24,0%
  • Σε όλες τις εποχές το ίδιο

Ψήφοι: 15 20,0%
  • Δεν έχω κάνει ONS

Ψήφοι: 19 25,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    75

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
εγω παλι απτις ταινιες που βλεπω τις ελληνικες οι περισσοτερες ηταν τελειως ατημελητες και αν τους ελεγες καλημερα σε περιμεναν μετα να πας απτο σπιτι να τις ζητησεις..
σαφως και στις μερες μας δεν υπαρχουν ασχημες γυναικες ακομα κ οσες υστερουν φτιαχνονται τοσο ωστε να ειναι ελκυστικες και φυσικα πλεον δε τιθεται θεμα παρα μονο αν θα πηδηχτουμε στο σπιτι μου η στο σπιτι σου.
Μπορει να φαινεται πεζο αλλα προτιμω την εποχη μας! Γτ απλα πλεον ειμαστε πιο ελευθεροι
Ναι σίγουρα τρις προτιμάς. Γιατί πλέον ακόμα και οι χοντρές έχουν άποψη.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
τι κανουν λεει????? στα φοιτητικα χρονια????
ξες ποσες γνωρίζω που ξεπαρθενιστηκαν μετα τα 21 επειδή στα 18-19-20-21 ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΝ ΕΤΟΙΜΕΣ

συγκεκριμένα από τις 120 συμφοιτήτριες μου στο αριστοτελειο οι 100 ηρθαν και εφυγαν παρθενες.

στα 30 και στα 40 εχουν παρει τον αερα και δεν το καθηστερουν ασκοπα.

Ρε φίλε παρθενοραντάρ είχες;Πώς το ήξερες ότι οι 100 ήταν παρθένες;Και μη μου πεις ότι σου το'λεγαν οι ίδιες,γιατί αυτά μόνο μεταξύ τους τα λένε,άντε και σε καναν  :effemine:  συμφοιτητή τους.

Εγώ δέχομαι ότι ακόμα και τώρα,υπάρχουν κάποιες που δεν γαμιούνται μέχρι τα 23-25 και απλά αρκούνται στα likes του ινσταγκραμ.Αυτές δεν το έχουν με το σεξ καθόλου,και θα γαμηθούν μόνο με αυτόν που θα παντρευτούν και μόνο για να κάνουν παιδί.Δεν υπάρχει περίπτωση κάποια που δεν γαμιέται καθόλου στα 20 με τις ορμές στο φουλ,ξαφνικά στα 30 και τα 40 να γίνει sex maniac.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ρε φίλε παρθενοραντάρ είχες;Πώς το ήξερες ότι οι 100 ήταν παρθένες;Και μη μου πεις ότι σου το'λεγαν οι ίδιες,γιατί αυτά μόνο μεταξύ τους τα λένε,άντε και σε καναν  :effemine:  συμφοιτητή τους.

Εγώ δέχομαι ότι ακόμα και τώρα,υπάρχουν κάποιες που δεν γαμιούνται μέχρι τα 23-25 και απλά αρκούνται στα likes του ινσταγκραμ.Αυτές δεν το έχουν με το σεξ καθόλου,και θα γαμηθούν μόνο με αυτόν που θα παντρευτούν και μόνο για να κάνουν παιδί.Δεν υπάρχει περίπτωση κάποια που δεν γαμιέται καθόλου στα 20 με τις ορμές στο φουλ,ξαφνικά στα 30 και τα 40 να γίνει sex maniac.
υπαρχει
επισης μπορω να σου αναφερω περιπτώσεις αρκετες.

και οσο για το πως ξερουμε ότι καποια ηταν παρθενα και καποια ειχε γκομενο, ναι τα λενε στις φιλες τους και καποια στιγμη καποια φιλη τους είναι γκομενα μας και μας τα λεει και εμας.

my 3 cents

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2019
Like
2
Πόντοι
1
υπαρχει
επισης μπορω να σου αναφερω περιπτώσεις αρκετες.

και οσο για το πως ξερουμε ότι καποια ηταν παρθενα και καποια ειχε γκομενο, ναι τα λενε στις φιλες τους και καποια στιγμη καποια φιλη τους είναι γκομενα μας και μας τα λεει και εμας.
ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ !

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καθε κοπελα με ομορφια 5+ απο τα 20 της εως και τα 30 της εχει κανει τουλαχιστον 30 ons.

Απολυτα φυσιολογικο, θελουν να χαρουν το σεξ, το σωμα τους, να περνανε καλα. Καλα κανουν.

Χιλιαδες γυναικες γυρω μας καθημερινα που ψαχνονται για πουτσα οπως εσυ ψαχνεσαι να γαμησεις ετσι και αυτες ψαχνονται να γαμηθουν.

Απλα δεν το δινουν οπου να ναι. Τα σοσιαλ τους εδωσαν επιλογες και πλεον τα πραγματα εχουν γινει δυσκολα για τους αμπαλους. Καιρος ηταν.

Μια χαρα γαμιουνται τα κοριτσια, με αυτους που γουσταρουν μια χαρα φερονται και γαμιουνται οπως να ναι οπου να ναι οτι ωρα να ναι. Φτανει να γουσταρει.

Φτανει να μη μυριστει οτι εισαι αγαμητος-ναυαγιο απο τα 100 μετρα οπως πολυ σωστα ειπε ενα αλλο μελος πιο πριν.

Αυτο μετραει, να μην βρωμας αγαμια και αμπαλιαση.

Οι γυναικες για ons καταστασεις θελουν αυτον που τον θελουν και αλλες γυναικες. Τον αγαμητο δεν τον θελει καμια.

Τους αγαμητους-αμπαλους τους εχουν για αλλες χρησεις, σχεση-γαμος-οικογενεια-διαζυγιο-διατροφη. Οχι για καυλες και ons.

Αν δεν βρωμας αγαμια και αμπαλιαση απο τα 100 μετρα, μια χαρα θα τα πας. Αυτο ακριβως που ειπε ο τυπος λιγα ποστ πριν.

Καλά, εσύ παίζε με σόσιαλ.
Μόνο τα λουζέρια κάνουν έτσι πια!

Στο σπονσονήμα σε έχουν διαλύσει.

Κέρνα τίποτα να σου λέω τι να γράψεις

μπας και ηρεμήσεις!

:sunglasses:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ενδιαφέρουσα προσεγγιση σίγουρα. Σε τι ποσοστό θα έλεγες οτι πετυχαίνεις τόνο τελικό σου σκοπό αν αυτός είναι να τη γαμησεις; Και άλλη μια ερώτηση, ποιοι είναι για εσένα οι καλύτεροι χώροι να δοκιμάσεις;

Δεν υπάρχει στατιστική.
Και δεν μπορεί να υπάρχει γιατί είναι πολλές και ρευστές οι προσπάθειες.
Οπότε θες πας. Απλά και όμορφα.

Για ONS πολύ δύσκολο γιατί πρέπει
να πέσεις στην περίπτωση.
Θυμίζω ότι είναι ελάχιστοι όσοι μπορούν
αυθεντικό ONS. Τα έγραψα πιο πάνω.

Όμως μπορείς να γνωριστείς άνετα.
Σίγουρα δεν θα σε βρίσουν γιατί είναι όμορφη προσέγγιση και θα ανοίγεις συζήτηση. Τεράστια πλεονεκτήματα!

Γεγονός είναι ότι βάση προσπαθειών
έρχεται το αποτέλεσμα.
Θα καταφέρεις όμως να γαμήσεις
ή να βγάλεις γκόμενα. Επίσης θα ξεφύγεις από την σαπισμένη δικαιολογία όσων λένε
ότι δεν έχουν κύκλο.
Θα φτιάξεις κύκλο με φυσιολογικό τρόπο
κι όχι σαν ναυάγιο που σέρνεται
σε κλίκες για να γαμήσει.
Ξεπεσμός είναι αυτό!

Θα είσαι αυτόνομος και για πρώτη φορά
θα λειτουργείς χωρίς "δεκανίκια"
ή απορίες γιατί έτσι κι αλλιώς.

Μόνο στον δρόμο μπορείς να το κάνεις.
Είναι η δομή του έτσι που αναζητά φυσιολογική ροή.
Το φυσιολογικό είναι το αυθόρμητο.
Όπου αλλού το προσπαθήσεις, δεν δύναται να υλοποιηθεί όπως κατάλαβες
και θα συντριβείς. Σημασία έχει να σου αρέσουν οι γυναίκες πολύ και να πηγαίνεις μόνο σε όποια γουστάρεις.
Ενδόμυχα αυτό θες, αυτό και σε παρακινεί.

Αυτά!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Χιλιαδες γυναικες γυρω μας καθημερινα που ψαχνονται για πουτσα οπως εσυ ψαχνεσαι να γαμησεις ετσι και αυτες ψαχνονται να γαμηθουν.

Ναι,τις βλέπουμε πώς ψάχνονται.

Αν ψάχνονταν όπως εμεις,έξω δεν θα υπήρχε ούτε μια αντροπαρέα ή γυναικοπαρέα μόνη της.Όλοι/ες θα ήταν με κάποιον/α.Ενώ τώρα το 70% και των δύο φύλων είναι αγάμητο.Οι μεν γυναίκες ενώ μπορούν,δεν θέλουν,οι δε άντρες δεν βρίσκουν.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536

Αν ψάχνονταν όπως εμεις,έξω δεν θα υπήρχε ούτε μια αντροπαρέα ή γυναικοπαρέα μόνη της.Όλοι/ες θα ήταν με κάποιον/α.Ενώ τώρα το 70% και των δύο φύλων είναι αγάμητο.Οι μεν γυναίκες ενώ μπορούν,δεν θέλουν,οι δε άντρες δεν βρίσκουν.

Ξαναδιάβασε τι σου λέει και βγες από την μιζέρια τύπε.Δεν αξίζει να ζεις μέσα στον  μικρόκοσμο σου.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.942
Πόντοι
5.506

ρε παρτο χαμπαρι τελικα....
ο κοσμος και εξω βγαινει και γαμιετε και καλη ζωη κανει...
μας πεθανες με την μιζερια σου

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Το 30% είναι όλοι αυτοί.

Το άλλο 70 τον παίζει ή δαχτυλιάζεται

Fillipos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
130
Πόντοι
1
Μια φορα μονο μου εκατσε. Εφυγε μεσα στη νυχτα χωρις τηλεφωνο. Δεν την πετυχα ποτε ξανα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Το 30% είναι όλοι αυτοί.

Το άλλο 70 τον παίζει ή δαχτυλιάζεται
εγω σου λεω είναι 10%
εσυ γιατι επιμενεις ότι το 90% δεν μπορει κατι να κανει για να παει καποια στιγμη στο 10%
δεν γαμαει μονο ο σουλτάνος 100 και οι σκλαβοι τιποτα.
ολοι από το τιποτα ξεκινήσαμε και καποια στιγμη αρχισαμε να εχουμε σχεσεις.
το να αποφευγεις να κανεις περισσοτερες επειδή η μια είναι κοντη και η άλλη ξυνη
αυτά οι γκομενες τα κανουν γιατι είναι θυληκα και εχουν την επιλογή, εσενα δεν σε παιρνει.

το ότι εσια ψηλος και ωραιος δεν σημαινει ότι πρεπει να εχεις εσυ την επιλογή , το θηλυκο φερεται ετσι για να βελτιωθεί το ειδος, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
εγω σου λεω είναι 10%
εσυ γιατι επιμενεις ότι το 90% δεν μπορει κατι να κανει για να παει καποια στιγμη στο 10%
το να αποφευγεις να κανεις περισσοτερες επειδή η μια είναι κοντη και η άλλη ξυνη
αυτά οι γκομενες τα κανουν γιατι είναι θυληκα και εχουν την επιλογή, εσενα δεν σε παιρνει.

το ότι εσια ψηλος και ωραιος δεν σημαινει ότι πρεπει να εχεις εσυ την επιλογή , το θηλυκο φερεται ετσι για να βελτιωθεί το ειδος, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ

Ψιτ σαβουρογαμη.
Ο ωραίος εχει την δυνατότητα επιλογής.(και φυσικά σε αυτούς δεν ανήκει ο Sad Man)

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Με μπράτσα μικρότερα απο αυτά γκομενας και μέτρια στην καλύτερη εμφάνιση,τι να βρει μωρε...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Δεν εγραψα οτι ψαχνονται για να γαμηθουν με τεμπεληδες, προβληματικους, ψυχωτικους, αγαμητους, αεργους, τρολακηδες, κλαψομουνηδες, αυνανες, αποτυχημενους, ταπεινωμενους, ευνουχισμενους και καθυστερημενους.

Με αντρες ψαχνουν να γαμηθουν τα κοριτσια. Τα σοσιαλ (ευτυχως) τους εδωσαν επιλογες να επιλεγουν. Καλα κανουν, γουσταρω. Γουσταρω να τους βλεπω να στιβαζονται στην ακρη απαξιωμενοι, αποτυχημενοι και να κλαψομουνιαζουν, να βγαζουν μισος, κακια, ζηλεια και μιζερια.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
τι κανουν λεει????? στα φοιτητικα χρονια????
ξες ποσες γνωρίζω που ξεπαρθενιστηκαν μετα τα 21 επειδή στα 18-19-20-21 ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΝ ΕΤΟΙΜΕΣ

συγκεκριμένα από τις 120 συμφοιτήτριες μου στο αριστοτελειο οι 100 ηρθαν και εφυγαν παρθενες.

στα 30 και στα 40 εχουν παρει τον αερα και δεν το καθηστερουν ασκοπα.

ενας φιλος στο δευτερο ετος τα ειχε με μια που 7 μηνες μονο φιλιόντουσαν και εφυγε παρθενα γιατι ετσι ηθελε στα 20 της. οι ηλιθιες αυτά τα μετρανε σχεσεις μαλιστα.

ρωτήστε 100 γκομενες πότε καναν την πρωτη τους σχεση, 17, 18, 19 θα σας πουνε
αν τις ρωτήσετε πότε εκανα πρωτη φορα σεξ ...στα 21!!!

εγω προσωπικα ξεπαρθενιασα 3 , που ηταν 21 χρονων φοιτητριες και οι δυο ισχυριζονταν ότι ειχαν και άλλες σχεσεις πριν αλλα χωρις γαμησι!!!!

πες τα ρε μάστορα !!!!!

ειδικά αρχές δεκαετία του 90 που ήταν και ο φόβος του έητζ και η γκλαμουριά των κωλομάγαζων .....

το βασίλειο της αγαμίας ήταν

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΣΑΜΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ....

Αλλιώς θα ακούγαμε όλο το βράδυ τον καπετανάκη .... χορεύοντας .... μπας και γαμήσουμε καμιά κοντόχοντρη μετά από 1-2 χρόνια σχέσης .... ΟΥΣΤ !!!!!!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δεν εγραψα οτι ψαχνονται για να γαμηθουν με τεμπεληδες, προβληματικους, ψυχωτικους, αγαμητους, αεργους, τρολακηδες, κλαψομουνηδες, αυνανες, αποτυχημενους, ταπεινωμενους, ευνουχισμενους και καθυστερημενους.

Με αντρες ψαχνουν να γαμηθουν τα κοριτσια. Τα σοσιαλ (ευτυχως) τους εδωσαν επιλογες να επιλεγουν. Καλα κανουν, γουσταρω. Γουσταρω να τους βλεπω να στιβαζονται στην ακρη απαξιωμενοι, αποτυχημενοι και να κλαψομουνιαζουν, να βγαζουν μισος, κακια, ζηλεια και μιζερια.

Είσαι δικός μου , μου ανηκεις
Θα γίνεις η προσωπική μου τσούλα
Αν είσαι και πάνω από 1.80 ακόμα καλύτερα

Φιλάκια ...

Λέμε γράφεις διαρκώς μαλακίες,είσαι γελοίος σπασε από εδώ πέρα.Εδω είναι θρεντ για σπόνσορινγκ στην Ουκρανία,έχεις να πεις τίποτα για αυτό παπαρίδη?
Αν όχι,πάρε τον πούλο,μας έπρηξες τα αρχίδια.
Άντε ρε βλάκα Ρωσοποντιε,γελοιε τυπε θα ασχολούμαστε μαζί σου και με τους μπινεδες.

Με σόσιαλ πας...έτσι; άναδρα! Μου την δίνουν τα σόσιαλ!

Βεντούζα σε πάνε!!!!!!!!!!!!! Ζήτω ο ΑΡΧΗΓΟΣ!!!!!!!!!!

Εγώ γελάω... [size=20pt]ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!![/size]

:2funny:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
εγω σου λεω είναι 10%

Με τη σαβουρογαμία όλοι μπορούν να μπουν στο 90%.Αυτό είναι το θέμα;Δηλαδή να είσαι ωραίος,να γυμνάζεσαι και αντί να έχεις κάτι αντίστοιχο,να έχεις κανα μπάζο 1.45 ύψος ή καμια χοντρομπούτα;Και να λες κι ευχαριστώ από πάνω;Γιατί αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα.

Και το έχω πει κι άλλες φορές,και δεν ξέρω γιατί πολλοί διαφωνούν.Με καλή εμφάνιση στο εξωτερικό μπορείς να γνωρίζεις γυναίκες που εδώ δεν βλέπεις στον ύπνο σου.Εκεί αν αρέσεις σε κάποια,σε αφήνει να την πλησιάσεις και να της μιλήσεις.Χωρίς παρέες,κονέ και μαλακίες που έχουμε εδώ.Έχεις δηλαδή την ευκαιρία να κάνεις παιχνίδι.Ε αυτό είναι που δεν υπάρχει σ'αυτήν την κωλοχώρα,που χωρίς κονέ είσαι εκτός παιχνιδιού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom