Νέα

Ομορφάντρα μου ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θεωρείτε τον εαυτό σας ομορφάντρα ?

• Ναι

Ψήφοι: 50 22,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 45 20,4%
  • Δεν ξέρω

Ψήφοι: 26 11,8%
  • Δεν θέλω να ψηφίσω

Ψήφοι: 6 2,7%
  • Όμορφος στη ψυχή και άσχημος στην εμφάνιση

Ψήφοι: 30 13,6%
  • Την έχω μεγάλη οπότε καταλαβαίνετε τι γίνεται ...

Ψήφοι: 21 9,5%
  • Είμαι καλός γαμιάς !!!

Ψήφοι: 30 13,6%
  • Είμαι απίστευτα γοητευτικός !!!

Ψήφοι: 15 6,8%
  • Δεν με ενδιαφέρει γιατί την παίζω ...

Ψήφοι: 19 8,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    221
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
Good morning guys !!!

:coffee:

GmI8.jpg

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.945
Πόντοι
25.036

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.945
Πόντοι
25.036
Καλημέρα ομορφαντρες, καλή Κυριακή!!

Θα μπορούσε να είναι και μακρινή ξαδέλφη του ήλιου και της θάλασσας...
Παρεμπιπτόντως μιας και είπες για Ήλιο και Θάλασσα, της πουτάνας γίνεται στη Σαλονίκη, μαλώνουν όλη μέρα μεταξύ τους Μιλενικοί με Αντιμιλενικούς, ή άλλη έκανε λογαριασμό και γράφει μυνήματα στα Ουκρανικά κάτω από τις κακές κριτικές, άλλοι τα βάζουν με το γραφείο για τα ωράρια... Ότι να ναι:2funny: :2funny::2funny:

Tsoupakampras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
6
Like
2.332
Πόντοι
481
Παρεμπιπτόντως μιας και είπες για Ήλιο και Θάλασσα, της πουτάνας γίνεται στη Σαλονίκη, μαλώνουν όλη μέρα μεταξύ τους Μιλενικοί με Αντιμιλενικούς, ή άλλη έκανε λογαριασμό και γράφει μυνήματα στα Ουκρανικά κάτω από τις κακές κριτικές, άλλοι τα βάζουν με το γραφείο για τα ωράρια... Ότι να ναι:2funny: :2funny::2funny:
Καλά ξεκίνησε η βδομάδα :headbang: :cheesy:

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.945
Πόντοι
25.036
@Johnny Red2 δε στέλνεις τη Μιλένα στην πρωτεύουσα να την στρώσουμε;

:tooth:
Χαχαχαχα ανταλλάσσω την Μιλένα με Mavie την οποία όμως δεν βλέπω στις λίστες του Γκλάμουρ και ανησυχώ γιατί επίκειται ταξίδι στην Αθήνα...
Άσε που δεν χρειάζεται καθόλου στρώσιμο το κορίτσι μια χαρά είναι, λίγο ντεφορμέ αλλά τι να κάνουμε; Όλοι οι μεγάλοι παίκτες θα περάσουν και από αυτήν την φάση. Βέβαια δεν είναι όλη η ευθύνη δική της.
Άμα δεν την γαμάνε καλά πως περιμένουν από την γυναίκα να γουστάρει και να έχει και πραγματικούς οργασμούς :tooth:. Την κατηγορούν ότι προσποιείται στους οργασμούς κλπ. Μα άμα δεν την καυλώνουν αρκετά τι να κάνει; να κάτσει να τον τρώει στα μουγκά όπως οι λατίνες του Μεταξουργείου; Επαγγελματίας είναι θέλει να περάσεις καλά και αν χρειαστεί θα προσποιηθεί κιόλας, που πιθανότατα γίνεται με το 95% των πελατών, όπως ακριβώς και με κάθε άλλη εσκορτ.
Ο άλλος άργησε να πάει στο ραντεβού και περίμενε να βγάλει όλη την ώρα ενώ η άλλη είχε καπάκι ραντεβού. Άσε που γράφει ότι το κορίτσι κάπνιζε στο παράθυρο, γεγονός που δεν έχω βιώσει ποτέ (ενδέχεται δηλαδή να είναι και μούφα η κριτική). Πάντα μετά το σεξ βιδώνεται στην "καρέκλα φορτιστή" που είχε αναφέρει και ένας συναγωνιστής παλαιότερα για να φορτίσει τις μπαταρίες της, καπνίζοντας τσιγάρο και απολαμβάνοντας το αγαπημένο της ουίσκι το Johnny Red.
Πραγματικά δεν τους καταλαβαίνω...

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
130
Like
34.314
Πόντοι
27.636
Χαχαχαχα ανταλλάσσω την Μιλένα με Mavie την οποία όμως δεν βλέπω στις λίστες του Γκλάμουρ και ανησυχώ γιατί επίκειται ταξίδι στην Αθήνα...
Άσε που δεν χρειάζεται καθόλου στρώσιμο το κορίτσι μια χαρά είναι, λίγο ντεφορμέ αλλά τι να κάνουμε; Όλοι οι μεγάλοι παίκτες θα περάσουν και από αυτήν την φάση. Βέβαια δεν είναι όλη η ευθύνη δική της.
Άμα δεν την γαμάνε καλά πως περιμένουν από την γυναίκα να γουστάρει και να έχει και πραγματικούς οργασμούς :tooth:. Την κατηγορούν ότι προσποιείται στους οργασμούς κλπ. Μα άμα δεν την καυλώνουν αρκετά τι να κάνει; να κάτσει να τον τρώει στα μουγκά όπως οι λατίνες του Μεταξουργείου; Επαγγελματίας είναι θέλει να περάσεις καλά και αν χρειαστεί θα προσποιηθεί κιόλας, που πιθανότατα γίνεται με το 95% των πελατών, όπως ακριβώς και με κάθε άλλη εσκορτ.
Ο άλλος άργησε να πάει στο ραντεβού και περίμενε να βγάλει όλη την ώρα ενώ η άλλη είχε καπάκι ραντεβού. Άσε που γράφει ότι το κορίτσι κάπνιζε στο παράθυρο, γεγονός που δεν έχω βιώσει ποτέ (ενδέχεται δηλαδή να είναι και μούφα η κριτική). Πάντα μετά το σεξ βιδώνεται στην "καρέκλα φορτιστή" που είχε αναφέρει και ένας συναγωνιστής παλαιότερα για να φορτίσει τις μπαταρίες της, καπνίζοντας τσιγάρο και απολαμβάνοντας το αγαπημένο της ουίσκι το Johnny Red.
Πραγματικά δεν τους καταλαβαίνω...

Ας αρχίσουμε με το Μουνάβι μας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

:glasses:

Όσο για τη Μιλένα, είναι γνωστό ότι πέφτει πολύ προμόσιον και αντιπρομόσιον. Αυτός που ξέρει, ξέρει να αναγνωρίζει το καλό φιλέτο.

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
130
Like
34.314
Πόντοι
27.636

To Μαράκι σας καλημερίζει.

:hi:

Ας μείνουμε στην Οπτασία μας, το Χιόνι, και το Μουνάβι-Ηλιαχτίδα μας.

Απαράδεκτος. Δεν προστέθηκε και το Χόρτο Μαγικό... Και ναι σε κοπέλα αναφέρομαι.

O tempora o mores!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom