Tsoupakampras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.332
- Πόντοι
- 481
Καλημέρα!!
Αχχχχ θάλασσα πλανεύτρα...
Αχχχχ άντε να μας ξανάρθει
Ωραίο τατουάζ btwΑχ και βαχ, το νου σας μην έρθουν ξαφνικά ο ήλιος και η θάλασσα.
Λες να άνοιξε τελικά το beauty salon και να τη χάσουμε;;Αχ και βαχ, το νου σας μην έρθουν ξαφνικά ο ήλιος και η θάλασσα.
Μπορεί να μην πάει τόσο καλά στην αρχή και να θελήσει μια μικρή ένεση ρευστότητας;;;Λες να άνοιξε τελικά το beauty salon και να τη χάσουμε;;
Συναγερμός... Προβοκάτορας στο τίμιο νήμα μαςΟποιος ειναι ομορφος...το ξερει! Οποιος ειναι κι εραστης καλος..επισης το ξερει!! Προς τι η ψηφος..και δε καταλαβαιαινω αυτο το "θεωρειται πως ειστε...κλπ" υπαρχουν καποιοι που δε ξερουν...τι ειναι??
Γιατι τι κακο λεω? Ισχυει αυτο που λεω βρε σεις! Ειμαι ομορφουλης και το ξερωω..γαμαω καλα..αυτο κι αν το ξερωωωΣυναγερμός... Προβοκάτορας στο τίμιο νήμα μας
From Hase (λαγος εις την γερμανικην)ατακτο επιβητορακι απ τα ομορφα του δασουςΓιατι τι κακο λεω? Ισχυει αυτο που λεω βρε σεις! Ειμαι ομορφουλης και το ξερωω..γαμαω καλα..αυτο κι αν το ξερωωω
Συναγερμός... Προβοκάτορας στο τίμιο νήμα μας
Γιατι τι κακο λεω? Ισχυει αυτο που λεω βρε σεις! Είμαι ομορφούλης και το ξερωω..γαμαω καλα..αυτο κι αν το ξερωωω