Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 18.945
- Πόντοι
- 25.036
-24h 00min 00sec
Σε 23h 46min 31sec ανοίγει μια μικρή κερκόπορτα στην Valhalla και κατεβαίνει η αγαπημένη μου Βαλκυρία για να με πάρει μαζί της πίσω στην Valhalla. Θα μπορώ να κάτσω εκεί μόνο για όσο διάστημα παραμένει ανοικτή αυτή η κερκόπορτα...Για κάνε μια επεξήγηση.
Σε 23h 46min 31sec ανοίγει μια μικρή κερκόπορτα στην Valhalla και κατεβαίνει η αγαπημένη μου Βαλκυρία για να με πάρει μαζί της πίσω στην Valhalla. Θα μπορώ να κάτσω εκεί μόνο για όσο διάστημα παραμένει ανοικτή αυτή η κερκόπορτα...
Εεε ???
Την ξέρουμε την κυρία;;;
Σε 23h 46min 31sec ανοίγει μια μικρή κερκόπορτα στην Valhalla και κατεβαίνει η αγαπημένη μου Βαλκυρία για να με πάρει μαζί της πίσω στην Valhalla. Θα μπορώ να κάτσω εκεί μόνο για όσο διάστημα παραμένει ανοικτή αυτή η κερκόπορτα...
με 1000 ευρώ την ώρα και 20-30 κορόιδα το χρόνο κάνεις ζωή χαρισάμενη...Αν τσοντάρουμε όλοι για 1000 ψωροευρώ, θα την μάθουμε.
Στα άλλα νέα της ημέρας, μια Paris εμφανίστηκε στον γκλαμουρά, αλλά όχι η δικιά μας Paris.
Πλάκα έχει η Ελλεηνίδα στο βίντεο..."προσέχω τη διατροφή μου"....Σε συνέχεια του νήματος "Αγαπούληδες κλπ ..." που πήγε άπατο ... καλούνται όλα τα μέλη του bou... να συμμετάσχουν με ημερήσια θέματα που τους απασχολούν.
Αν χαθώ για ένα μικρό χρονικό διάστημα να ξέρετε είναι γιατί είμαι πολύ καλά και όχι το αντίθετο...
Ωραία γκομενιτσα για service σε Beach barΚαλησπέρα ομορφάντρες