Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 19.023
- Πόντοι
- 25.036
Έχουμε και την εκκλησία τις Κυριακές, προσευχόμαστε για τις ψυχές σας αμαρτωλοί....Καλημερα !
Βλεπω όλοι οι γέροι πρωί πρωι Κυριακατικο
Έχουμε και την εκκλησία τις Κυριακές, προσευχόμαστε για τις ψυχές σας αμαρτωλοί....Καλημερα !
Βλεπω όλοι οι γέροι πρωί πρωι Κυριακατικο
Παρε και καμια γκόμεν απο γραφείο . Μπορεί να θέλει να ζητησει αφεση αμαρτιων.Έχουμε και την εκκλησία τις Κυριακές, προσευχόμαστε για τις ψυχές σας αμαρτωλοί....
Δεν έχουν ανάγκη αυτές... Πίνουν τον αγιασμό μου στο τέλος και συγχωρούνται οι αμαρτίες τους...Παρε και καμια γκόμεν απο γραφείο . Μπορεί να θέλει να ζητησει αφεση αμαρτιων.
Μην το κοροιδευεις .Δεν έχουν ανάγκη αυτές... Πίνουν τον αγιασμό μου στο τέλος και συγχωρούνται οι αμαρτίες τους...
Δουλεύει κανονικά αυτό, την έχω διασταυρώσει την πληροφορία με παπά.
Προσοχή για το cif δεν ισχύει σε καμία περίπτωση το ίδιο, γιατί πάει χαμένη τόση πρωτείνη, αμαρτία απ' το Θεό...
Όσο το σκέφτομαι, τόσο αντιλαμβάνομαι την μεγαλοφυεία της παραπάνω δήλωσης.Παρε και καμια γκόμεν απο γραφείο . Μπορεί να θέλει να ζητησει αφεση αμαρτιων.
Ναι όντως υπάρχουν πολλές τέτοιες. Συνήθως τις καταλαβαίνω με τη μία τις θρήσκες από την θεϊκή πίπα...Μην το κοροιδευεις .
Γνωστη γκλαμουρίτσα εχει παει γνωστο συναγωνιστη σε ολονυχτία σε μοναστήρι εξω απο τη Μοσχα!
Μερικες είναι θρήσκες εως θρησκόληπτες !
Αν ήσουν Αθ'ηνα θα σου πρότεινα κοπέλα αλλα Σαλόνικα δεν ξέρω./Όσο το σκέφτομαι, τόσο αντιλαμβάνομαι την μεγαλοφυεία της παραπάνω δήλωσης.
Ζω για να δω τη φάτσα της κοπέλας του κλάμπ όταν θα κλείνω τη Μιλένα για 3ωρο outcall Κυριακή πρωί στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης με dress code τσεμπερι και φούστα μέχρι τον αστράγαλο....
Σωστός. Π.χ ΣιένναΝαι όντως υπάρχουν πολλές τέτοιες. Συνήθως τις καταλαβαίνω με τη μία τις θρήσκες από την θεϊκή πίπα...
Να δεις που άμα το κάνω μετά θα το βάλουν και στα έξτρα...Όσο το σκέφτομαι, τόσο αντιλαμβάνομαι την μεγαλοφυεία της παραπάνω δήλωσης.
Ζω για να δω τη φάτσα της κοπέλας του κλάμπ όταν θα κλείνω τη Μιλένα για 3ωρο outcall Κυριακή πρωί στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης με dress code τσεμπερι και φούστα μέχρι τον αστράγαλο....
Ναι μην χαλας την πιάτσαΝα δεις που άμα το κάνω μετά θα το βάλουν και στα έξτρα...
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς οι δυο αλλά χθες μια γκλαμουρίτσα κοινώνησε κανονικά τα ήπιε όλα. Και δεν ήταν Κυριακή.
Σα δεν ντρέπεσαι.
Τι είναι αυτά που γράφεις Κυριακάτικα ???
Ποιά ήταν ?
Θα σου πω αν μου πεις ποια είναι η κορασίδα της φωτογραφίας