Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 18.957
- Πόντοι
- 25.036
Δυστυχώς δεν μπορώ να το δω, ελπίζω να μην είναι τόσο καλό όσο συνήθως
Επιστροφή μεγάλου ορειβάτη μετά από την μεγάλη νύχτα
Τώρα θα είναι σίγουρα μεγάλη η νύχτα...Έφυγε η Merri, ήρθε η Regina
Δυστυχώς ο Johnny είναι Σαλονίκη και ανεβάζει κριτικές συνήθως για έπιπλα αντίκες, κυρίως κομοδίνα...Άμα ήταν ο Johny Αθήνα θα διαβάζαμε ήδη πρώτη κριτική για Regina
Αν τελικά έρθεις κάποια μέρα από εδώ, ενημέρωσε για να ξέρουμε ότι εκείνη την μέρα δεν πρόκειται να βρούμε ραντεβούΔυστυχώς ο Johnny είναι Σαλονίκη και ανεβάζει κριτικές συνήθως για έπιπλα αντίκες, κυρίως κομοδίνα...
Φιλοξενώ εδώ και κάτι μέρες ένα κολλητό που μένει μόνιμα Αγγλία. Θέλαμε να κλεισουμε το αστεράκι του κλαμπ αλλά οι κάφροι δεν μου δίνανε 3o ραντεβού χρησιμοποιώντας διάφορα κόλπα μέχρι που το κορίτσι γέμισε το πρόγραμμα της μέχρι τέλους του τούρ. Είχαμε 1κ να σκάσουμε στη Σαντάλ για 3ωρη παρτούζα που μας έμεινε στο χέρι οπότε χθές κάναμε στουντιότσαρκα χτύπησα 2 τεμάχια, γαμήσαμε πολύ καλά και γελάσαμε πολύ. Σήμερα θα χτυπήσω άλλα 2 και Δευτέρα έχουμε ραντεβού με ανεξάρτητη (δικό μου άτομο, δουλεύει σε τελείως στενό κύκλο).Αν τελικά έρθεις κάποια μέρα από εδώ, ενημέρωσε για να ξέρουμε ότι εκείνη την μέρα δεν πρόκειται να βρούμε ραντεβού
Έτσι να περνάς καλά και να το γλεντάς. Να σου ετοιμάσουμε το κόκκινο χαλί και η Σάσα το κόκκινο στρινγκάκιΦιλοξενώ εδώ και κάτι μέρες ένα κολλητό που μένει μόνιμα Αγγλία. Θέλαμε να κλεισουμε το αστεράκι του κλαμπ αλλά οι κάφροι δεν μου δίνανε 3o ραντεβού χρησιμοποιώντας διάφορα κόλπα μέχρι που το κορίτσι γέμισε το πρόγραμμα της μέχρι τέλους του τούρ. Είχαμε 1κ να σκάσουμε στη Σαντάλ για 3ωρη παρτούζα που μας έμεινε στο χέρι οπότε χθές κάναμε στουντιότσαρκα χτύπησα 2 τεμάχια, γαμήσαμε πολύ καλά και γελάσαμε πολύ. Σήμερα θα χτυπήσω άλλα 2 και Δευτέρα έχουμε ραντεβού με ανεξάρτητη (δικό μου άτομο, δουλεύει σε τελείως στενό κύκλο).
Τα καλά νέα, αν δεν έρθει η Μιλένα την επόμενη Τρίτη κατεβαίνω Αθήνα για δυο μέρες, ελπίζω να προλάβω την Sasha6...
Ετοιμάσου λοιπόν η μέρα που δεν θα βρίσκετε ραντεβού, έρχεται...
Έφυγε η Merri, ήρθε η Regina
Μου αρέσει που κάθε φορά με στέλνεις για μελέτη...Και όχι μόνο. Τώρα βρήκε να έρθει πάλι το Αλικάκι από αγγέλους;
Έχουμε και τη Lily GDE που θα με φάει η περιέργεια να τη δω.
Και τη Dida φυσικά.
Κολασμένη εβδομάδα...
Μου αρέσει που κάθε φορά με στέλνεις για μελέτη...
Αλικάκι εννοείς την Αλίκη την Κρητικιά ή την Αλίθια την Ισπανίδια;