Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 18.973
- Πόντοι
- 25.036
Καλημέρα και καλό ΣΚ ομορφάντρες...
Δε λέει ο σοφός λαός "Πρόσεχε τι εύχεσαι..."Αυτά τα δύο τα κουκλάκια αφού τα προπονήσουν καλά οι φίλοι μας οι Αθηναίοι, στείλτε τα και καμία εβδομάδα Θεσσαλονίκη να δούμε και εμείς καμία άσπρη μέρα...
Σε διαφορετικές ημερομηνίες όμως, μην πάθουμε και πριαπισμό
Δε λέει ο σοφός λαός "Πρόσεχε τι εύχεσαι..."
Τι το ήθελα... Τώρα μας την στείλανε Θεσσαλονίκη και ενώ ξέρω ότι πάω καρφωτός για φόλα, δεν μπορώ να αντισταθώ σε αυτό που βλέπω
Την έκλεισα για δοκιμή και ας φάω φόλα. Δεν μπορεί να έχει περάσει τέτοιο θεόμουνο από Θεσσαλονίκη και να μην μπει στην τροπαιοθήκη μου...
Απλά να ξέρετε, αν ανεβάσω μέτρια ή κακή κριτική μην αρχίσετε τα "καλά δεν είδες τις κριτικές" "ο κόσμος βούιξε για την συγκεκριμένη" κλπ.
Ξέρω, διάβασα, προσπάθησα να κρατηθώ αλλά κέρδισε ο πούτσος μου.
Τι να τον κάνω που πεινάει, νηστικό να τον αφήσω;;;
Οτι και να πεις φταίω....Πρώην Freya από GDE.
Σε πληροφορώ ότι ακύρωσα το ραντεβού μου μαζί της στο πρώτο λεπτό που την είδα και μάλιστα έγινε και παρεξήγηση με το γραφείο γιατί το πουτανάκι είπε ψέματα στο γραφείο για να δικαιολογήσει από τη μεριά της τα αδικαιολόγητα.
Κοιταζόταν στον καθρέφτη και αναρωτιόταν πως είναι δυνατόν να την έχω απορρίψει.
Με δικιά σου ευθύνη.
Εγώ σε προειδοποιώ.
Έτσι από περιέργεια, τι σε ξενέρωσε τόσο γρήγορα;Οτι και να πεις φταίω....
Έτσι από περιέργεια, τι σε ξενέρωσε τόσο γρήγορα;Πρώην Freya από GDE.
Σε πληροφορώ ότι ακύρωσα το ραντεβού μου μαζί της στο πρώτο λεπτό που την είδα και μάλιστα έγινε και παρεξήγηση με το γραφείο γιατί το πουτανάκι είπε ψέματα στο γραφείο για να δικαιολογήσει από τη μεριά της τα αδικαιολόγητα.
Κοιταζόταν στον καθρέφτη και αναρωτιόταν πως είναι δυνατόν να την έχω απορρίψει.
Με δικιά σου ευθύνη.
Εγώ σε προειδοποιώ.
Έτσι από περιέργεια, τι σε ξενέρωσε τόσο γρήγορα;
Αυτό με τις φωτογραφίες με χάλασε λίγο γιατί αυτή τη φρεσκάδα που βγάζουν οι φωτό θέλω. Στη χειρότερη αμα τη δω και είναι χάλια στη μάπα φεύγω και πάω στο στανταράκι μου. Τι να πω γαμω το περιπετειώδες πνεύμα μου, μέσα...Καταρχήν οι φωτογραφίες που είχε στο GDE δεν αντιστοιχούσαν στη πραγματικότητα.
Με το που την είδα ξενέρωσα.
Κατά δεύτερον ήταν απεριποίητη και πάρα πολύ ατημέλητη και επίσης μύριζε τσιγαρίλας κλπ ...
Δεν αξίζει.
Δε λέει ο σοφός λαός "Πρόσεχε τι εύχεσαι..."
Τι το ήθελα... Τώρα μας την στείλανε Θεσσαλονίκη και ενώ ξέρω ότι πάω καρφωτός για φόλα, δεν μπορώ να αντισταθώ σε αυτό που βλέπω
Την έκλεισα για δοκιμή και ας φάω φόλα. Δεν μπορεί να έχει περάσει τέτοιο θεόμουνο από Θεσσαλονίκη και να μην μπει στην τροπαιοθήκη μου...
Απλά να ξέρετε, αν ανεβάσω μέτρια ή κακή κριτική μην αρχίσετε τα "καλά δεν είδες τις κριτικές" "ο κόσμος βούιξε για την συγκεκριμένη" κλπ.
Ξέρω, διάβασα, προσπάθησα να κρατηθώ αλλά κέρδισε ο πούτσος μου.
Τι να τον κάνω που πεινάει, νηστικό να τον αφήσω;;;
Καταρχήν οι φωτογραφίες που είχε στο GDE δεν αντιστοιχούσαν στη πραγματικότητα.
Με το που την είδα ξενέρωσα.
Κατά δεύτερον ήταν απεριποίητη και πάρα πολύ ατημέλητη και επίσης μύριζε τσιγαρίλας κλπ ...
Δεν αξίζει.
Το κορίτσι στο πρώτο της τουρ ως Freya ήταν πιτσιρίκι άβγαλτο με τρομερή διάθεση να ικανοποιήσει. Ωραίο προσωπάκι και κορμάκι. Είχα περάσει πάρα πολύ καλά, μου θύμιζε πολύ την Slava 6 glamour, δηλαδή αματούρι τρελαμένο για εμπειρίες.
Γρήγορα όμως φάνηκε να βαρέθηκε ή και να την είδε κάποια με αποτέλεσμα να μπει σε tolerance mood. Κάπως έτσι την πάτησε ο Ανναπούρνας.
Επιπλέον οι πληροφορίες μου έλεγαν ότι έμπλεξε με γκομενάκια και ίσως κόλλησε κάτι. Α και κάτι για χορηγούς έμαθα.
Στο δεύτερο της τουρ ήμουν για καφέ με συναγωνιστή δίπλα από το ξενοδοχείο της και την είδαμε παρέα με φίλη της, ομορφότερη μεν, αλλά πιο ψωνισμένη, ο συναγωνιστής που έχει μάτι, κόντεψε να βάλει τα γέλια με το στυλ τους.
Παίχτηκε και μια ιστορία που όποτε τη σκέφτομαι, γελάω.
Έχω την εντύπωση πώς έχει γίνει σαν την γνωστή Alicia, που είναι επιλεκτική, μπορεί και να είναι λίγο τζόκερ.
Καμία σχέση με Alicia.
Η Alicia είναι γυναικάρα και το άλλο είναι ένα βλαμμένο μπλιάχ και μισό.
Ε μη κάνεις μισές δουλειές... πες μας και την ιστορίαΤο κορίτσι στο πρώτο της τουρ ως Freya ήταν πιτσιρίκι άβγαλτο με τρομερή διάθεση να ικανοποιήσει. Ωραίο προσωπάκι και κορμάκι. Είχα περάσει πάρα πολύ καλά, μου θύμιζε πολύ την Slava 6 glamour, δηλαδή αματούρι τρελαμένο για εμπειρίες.
Γρήγορα όμως φάνηκε να βαρέθηκε ή και να την είδε κάποια με αποτέλεσμα να μπει σε tolerance mood. Κάπως έτσι την πάτησε ο Ανναπούρνας.
Επιπλέον οι πληροφορίες μου έλεγαν ότι έμπλεξε με γκομενάκια και ίσως κόλλησε κάτι. Α και κάτι για χορηγούς έμαθα.
Στο δεύτερο της τουρ ήμουν για καφέ με συναγωνιστή δίπλα από το ξενοδοχείο της και την είδαμε παρέα με φίλη της, ομορφότερη μεν, αλλά πιο ψωνισμένη, ο συναγωνιστής που έχει μάτι, κόντεψε να βάλει τα γέλια με το στυλ τους.
Παίχτηκε και μια ιστορία που όποτε τη σκέφτομαι, γελάω.
Έχω την εντύπωση πώς έχει γίνει σαν την γνωστή Alicia, που είναι επιλεκτική, μπορεί και να είναι λίγο τζόκερ.