Νέα

Ομοφυλόφιλα αγόρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_666
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Παρακάτω παραθέτω μία φωτογραφία από το κέντρο της Αθήνας. Εγώ θεωρ

• Ναι, να υπάρχουν. Είμαι γκέι και στηρίζω την κοινότητα μας.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ναι, να υπάρχουν. Είμαι στρέιτ και υποστηρίζω την ελευθερία τους.

Ψήφοι: 1 33,3%
  • Να υπάρχουν γκέι, αλλά να τα κάνουν αυτά σπίτι τους!

Ψήφοι: 2 66,7%
  • Να μην υπάρχουν γκέι. Να ποινικοποιηθεί αυστηρά η ομοφυλοφιλία και να

• Να μην υπάρχουν γκέι, να καταργηθούν τα πολιτικά τους δικαιώματα και

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

chrysargos_666

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
1
Πόντοι
0
Παρακάτω παραθέτω μία φωτογραφία από το κέντρο της Αθήνας. Εγώ θεωρώ υγιή την ελευθερία της έκφρασης και αν και ταγμένος στρέιτ, θέλω να υπάρχουν ελεύθεροι γκέι και να ζουν τον έρωτα τους. Εσείς;  :boobies:

edit: η φώτο διαγράφτηκε για λόγους προστασίας

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.141
Πόντοι
6.495
Συμπολεμιστές, δεν με χαλάει να κυκλοφορούν γκέι γύρω-γύρω, να φιλιούνται, να κάνουν ό,τι θέλουνε. Με χαλάει όμως που δεν βρίσκω τις τσόντες (με τις γκόμενες, να ξηγιόμαστε) για να ξεκουράσω λίγο τα μάτια μου...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ναι, να υπάρχουν. Είμαι στρέιτ και υποστηρίζω την ελευθερία τους.

Επισκέπτης
Οι επιλογές του "Να μην υπάρχουν..." δεν με καλύπτουν οπότε δεν ψήφισα τίποτα. Ας υπάρχουν αλλά όχι δημοσίως.

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
θα ψηφιζα να τους περναγε σουβλακι ο τσολιας με την ξιφολογχη για παραδειγματισμο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμενα η φωτο αυτη δε με χαλαει παντως.......να υπαρχουν αλλα να μην καβαλικευονται μες το δρομο..........οπως και οι στρεητ........δεν ειναι αναγκη να πινεις τον χυμο σου και να ακους ενα παρατεταμενο σσσσσσσσλλλλουρππππππππ απο πισω ποσο μαλλον να το βλεπεις κι ολας...... :grin:

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Αν ο τσολιας μπορουσε να μιλησει τι θα ελεγε?Κριμα το παληκαρι που εφαγε τα γαμησια στην εκπαιδευση απο τους στρατοκαυλους για να μπορουν οι λουγκρες να χαμουρευονται μπροστα του..
Οξω πουστη!

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Ελευθερία μεν  :thumbsup: αλλά οχι ασυδοσία δε  :idiot:  γιατι η πολυ ελευθερία φερνει την ασυδοσια  που εχει ασχημα αποτελεσματα  :headbang:.
Στην Ελλαδα όπου υπάρχει πολύ ελευθερία  :cussing:  :jerking: γίνεται μπαχαλο π.χ. παιδεία,  :hammer: δημοσίος τομέας,  :knuppel: κλπ

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Καλα ο τσολιας..      αλλα  ο γερακος  στη μυκονο με το γαιδουρακι με τα
ζαρζαβατικα,  να βλεπει  κατι τσολιαδες  μουστακαληδες  χερακι χερακι..
γαματα  μεγαλε,  γαματα..

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Πουστηδες και παλληκαρια..Κατι ξερει ο λαος που βγαζει τετοιες παροιμιες.

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Παρακάτω παραθέτω μία φωτογραφία από το κέντρο της Αθήνας. Εγώ θεωρώ υγιή την ελευθερία της έκφρασης και αν και ταγμένος στρέιτ, θέλω να υπάρχουν ελεύθεροι γκέι και να ζουν τον έρωτα τους. Εσείς;  :boobies:
Εννοείτε!Ας κάνουν ότι θέλουν δικαίωμα τους είναι αρκεί να μην μας πρήζουν τα @@!Υποτίθεται ότι εμείς τώρα πρέπει και καλά να σοκαριστούμε και να πούμε
- Πωπωπω σόδομα και γόμορα;
Helloooooo 2007 speaking!

PRESIDENT

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πάντως προσωπικά αηδιάζω με αυτό το θέαμα. Δεν λέω δικαίωμα τους να την βρίσκουν με άντρες, αλλά με το να φιλιούνται σε δημόσιο χώρο, και μάλιστα μπροστά σε τσολιά- προεδρικά ανάκτωρα-Βουλή κτλ. είναι απο προκλητικό έως απαράδεκτο. Και δεν νομίζω να πιστεύει κανείς οτι δεν  βγάλαν αυτή τη φότο εκεί για να προκαλέσουν. Επομένως τους χρειάζεται κράξιμο όχι γιατί είναι πούστηδες αλλά γιατί τους αρέσει να προκαλούν και να διαδήδουν την διαστροφή τους.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δηλαδη αμα ηταν στρειτ ζευγαρι και φιλιοταν εξω απο το μεγαρο τι διαφορα θα ειχε? σιγα τον θεσμο........και ο τσολιας τι???? φανταρος ειναι!!!! ο οποιος πιθανον να ειναι και πισογλεντης......σιγα ρε παιδια μην το αναγουμε και σε εθνικο θεμα.......και η φωτο οκ ενα φιλι δειχνει δεν ειναι και εξτριμ πια!!! δηλαδη κατι στριτ ζευγαρια που μονο που δεν βγαζουν τα ματια τους μπροστα στον κοσμο ειναι καλυτερα?απλα να μην υπαρχει ασυδοσια και να μην τα ισοπεδωνουμε ολα......

PRESIDENT

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Και αν ήταν στρέιτ θα ήταν προκλητικό, αλλά αυτό το θέαμα είναι κάτι πολύ παραπάνω απο προκλητικό και αηδιαστικό. Αν θέλούν να φιλιθούν ας πάνε σε γκέυ μπαρ ή όπου αλλού μαζεύονται... 

Η ιστορία τος στολής του τσολιά είναι αρκετά βαριά, και θα πρέπει όλλοι να την σεβόμαστε. Δεν είμαι εθνικιστής, άλλα τέτοια γεγονότα με κάνουν να ανατριχιάζω.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Δηλαδη αμα ηταν στρειτ ζευγαρι και φιλιοταν εξω απο το μεγαρο τι διαφορα θα ειχε? σιγα τον θεσμο........και ο τσολιας τι???? φανταρος ειναι!!!! ο οποιος πιθανον να ειναι και πισογλεντης......σιγα ρε παιδια μην το αναγουμε και σε εθνικο θεμα.......

Καλα δε φρικαρουμε  κιολας,  αλλα  αλλο ειναι να εισαι πισωγλεντης για παρτη σου
και να βαζεις φουρνοξυλα στο κωλο,  και αλλο να μοστραρεις φορα παρτιδα στο
συνταγμα'  και ο τσολιας μπορει να ειναι  πισωγλεντης,  αλλα  οπως βλεπεις  εκει
ειναι  σε θεση προσοχης  επι μια  ωρα...

Λιγο σεβασμο δηλαδη για το χωρο γιατι δεν ειναι  παντου τα ιδια.      ;) 

PRESIDENT

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Σεβασμός όχι τόσο στο χώρο, και στο παλικάρι που φοράει την στολή, αλλά στην ίδια την στολή και σε ο,τι σημαίνει αυτή για εμάς τους Έλληνες.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Για μενα σορρυ αλλα ο τσολιας ο οποιος πιθανον να προτιμουσε να σκαπουλαρει το στρατο ή να εβαλε ο,τι βισμα ειχε και δεν ειχε για να παει σε ευνοικο στρατοπεδο και που ο ιδιος βλεπει το στρατο με αυτον τον τροπο δεν αντιπροσωπευει αυτο που καποτε αντιπροσωπευε η στολη αυτη.....υπαρχει διαφορα στο τι αντιπροσωπευει ενα συμβολο για καποιον ανθρωπο ως ιδεα και το τι αντιπροσωπευει ενα συμβολο ως αντικειμενο ή ακομα χειροτερα ως ενας πιτσιρικας που το φοραει χωρις να το αντιμετωπιζει με τον σεβασμο που θα επρεπε ή αδιαφορει.....για μενα το συμβολο ειναι καθαρα ιδεα και οχι αντικειμενο......ειτε ειναι σημαια ειτε ειναι φουστανελα ειτε ειναι ρασο......

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
σαρμπελ και μυαλα στα καγκελα...

easyrider77