Νέα

Oμοφυλόφιλα αγόρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_666
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί είναι τα ομοφυλόφιλα άτομα;

• Είναι νορμάλ άτομα με διαφορετικό σεξουαλικό γούστο από αυτό των στρ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Είναι ελαφρά διαταραγμένες προσωπικότητες, με ελλείματα στα ισοζύγ

• Είναι ανώμαλοι που χρειάζονται ψυχιατρείο και ορμονοθεραπείες

• Είναι διεστραμμένα άτομα που εγκληματούν κατά της ηθικής και της Ορθ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Είναι νορμάλ άτομα με διαφορετικό σεξουαλικό γούστο από αυτό των στρέιτ

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
αηδία είναι ρε πουστή μου :-))))
Προσωπικά δε με ενδιαφέρει τί κάνει ο καθένας στην ιδιωτική του ζωή, αλλά όταν φιλιέσαι σε κεντρικό σημείο, με ενοχλεί ιδιαίτερα. Μπορεί κάποιο παιδί να δεί αυτή τη σκηνή κ να του καρφωθεί στο υποσυνείδητο. Γι'αυτό κατακρίνω τους πούστηδες και τους θεωρώ άρρωστους, όταν εξωτερικεύουν το πρόβλημα τους δημόσια (τηλεόραση, δρόμο...).

Επισκέπτης
Εγώ θα συμφωνήσω με τον aspirin. Το ότι ο άλλος αν όταν κλείνει την πόρτα του σπιτιού του και ξεκωλιάζεται στον πούτσο, είναι καθαρά δικό του θέμα και δεν ενοχλεί κανέναν. Το να προσπαθούν να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ όμως αυτό το πράγμα σαν φυσιολογικότατο και "δεν τρέχει τίποτα" με αηδιάζει και με νευριάζει. Ε όχι ρε γαμώτο, ΔΕΝ είναι normal να το κάνεις δημόσια. Και το πρόβλημα ότι δεν μπορούν πολλές φορές να βρουν δουλειά είναι κάτι που οφείλεται σε ΕΚΕΙΝΟΥΣ. Σε ένα interview προβάλλεις τα θετικά σου στοιχεία και κρύβεις τα αρνητικά σου, έτσι δεν είναι. Ε, οπότε σταμάτα να διαλαλείς ότι είσαι πουστάρα για να βρίσκεις δουλειά. Κι από εκεί και πέρα, στην ιδιωτική σου ζωή, κάνε ότι θέλεις.

Επισκέπτης
ναι ρε παιδια σκεψου να δει ενα παιδακι αυτη την εικονα και να του περασει στο υποσυνειδητο... ειναι αηδιαστικο που εχουν κανει τους πουστηδες must στην κοινωνια που ζουμε μεσω των γαμημενων των ΜΜΕ..... αν θελουν δυο πουστηδες να κανουν οτι θελουν ας προστατευσουνε τουλαχιστον ολους εμας που δεν εχουμε ορεξη να βλεπουμε ανωμαλιες στην μεση του δρομου.. σπιτι του ο καθενας προστατευεται και απο στο συνταγμα να κανει οτι σκατα ανωμαλια θελει οποτε ας αρκεστουν σε αυτο....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
..θα σας ακουσει/δει η αρχιπουστρα ο βαλλιανατος και θα σας παρει και θα σας σηκωσει....!!!!  :grin: :grin: :headbang: :headbang:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμενα παντως γενικα με ενοχλουν τα δημοσια καβαληματα.......ειτε ειναι ομοφυλοφιλοφιλικα ειτε ετεροσεξουαλικα.....γκετ ε ρουμ ρε πουλακια μου......πρπει να σας παιρνει ματι ολος ο κοσμος? απο κει και περα το να δω ενα γκει ζευγαρι να κρατιεται χερακι ή να αγκαλιαζεται ή απλα να φαινεται οτι ειναι ζευγαρι δε με ενοχλει......τα σαλια μυξες με χαλανε αλλα οχι μονο στους γκει......

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ θα συμφωνήσω με τον aspirin. Το ότι ο άλλος αν όταν κλείνει την πόρτα του σπιτιού του και ξεκωλιάζεται στον πούτσο, είναι καθαρά δικό του θέμα και δεν ενοχλεί κανέναν. Το να προσπαθούν να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ όμως αυτό το πράγμα σαν φυσιολογικότατο και "δεν τρέχει τίποτα" με αηδιάζει και με νευριάζει. Ε όχι ρε γαμώτο, ΔΕΝ είναι normal να το κάνεις δημόσια. Και το πρόβλημα ότι δεν μπορούν πολλές φορές να βρουν δουλειά είναι κάτι που οφείλεται σε ΕΚΕΙΝΟΥΣ. Σε ένα interview προβάλλεις τα θετικά σου στοιχεία και κρύβεις τα αρνητικά σου, έτσι δεν είναι. Ε, οπότε σταμάτα να διαλαλείς ότι είσαι πουστάρα για να βρίσκεις δουλειά. Κι από εκεί και πέρα, στην ιδιωτική σου ζωή, κάνε ότι θέλεις.

+123456789
Μπράβο ρε λιόμα. Εσύ και ο ασπιριν με καλύψατε απόλυτα.

nelson

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Το θέμα είναι πως οι γκέι ή πούστηδες ή όπως αλλοιώς θέλουν να λέγονται επίτηδες γίνονται προκλητικοί. Είναι και αυτό μέρος της προσπάθειας να "επιβάλουν" την ιδιαιτερότητά τους. Και αυτό είναι το αρρωστημένο του πράγματος.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Βλέπω να μας σκάνε μούρη οι Νένα κ gayboy τώρα που είδαν κοκό.

ariss

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
134
Πόντοι
0
Ειμαι μεταξυ 3 και 4 που ειναι τα πιο καφρικα αλλα επιλεγω καθαρα το 4 γιατι εμπλεκει ορθοδοξια και μπορω να φανταστω πατερ μαξιμο και αδωνη γεωργιαδη στην τβ να το υποστηριζουν.

Επισκέπτης
Σχετικά με τις πουστάρες ή αδελφάρες. Αν γαμιούνται σε κλειστούς χώρους, χωρίς να προκαλούν και χωρίς να αναζητούν συντρόφους/επιβήτορες από τους χώρους των φυσιολογικών, ας κάνουν ό,τι γουστάρουν. Δεν μπορούν όμως να προβάλλουν σαν φυσιολογική τη δική τους διαστροφή και να τη διαφημίζουν. Ούτε μπορούν να προσπαθούν να παρασύρουν νέους που δεν έχουν αποκτήσει ακόμη σεξουαλική ταυτότητα στη δική τους διαστροφή.

Προσωπικά πιστεύω ότι θα έπρεπε να τους επιβληθεί να κυκλοφορούν με ... ροζ περιβραχιόνιο! ʼλλωστε η ιδέα είχε πραγματοποιηθεί σε ιδανική κοινωνία του παρελθόντος ...

Επισκέπτης
Σε αρβανιτοχώρια είχα ακούσει κάτι ωραίους τρόπους "κραξίματος" που είχαν παλιότερα. Έπιαναν μια πουστάρα ή αδελφάρα, την έσπαγαν στο ξύλο και μετά της έχωναν ένα ψάρι στον κώλο , κατα προτίμηση μεγαλούτσικο!!! Ξέρετε τα λέπια λειτουργούν σαν δελφινιέρες ...

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.070
Πόντοι
7.195
Τί είναι λοιπόν οι γκέι;

Είναι χρήσιμα στοιχεία στην κοινωνία γιατί έτσι μένουν περισσότερες γκόμενες ελεύθερες για τους υπόλοιπους.

Κι εσύ ρε Χρύσαργε αφού έχεις τόσο ζόρι με το θέμα γιατί δε μας κάνεις καμμιά ανάλυση αντί να πετάς τη μαλακοερώτηση σου σκέτη;

Buttman

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σε αρβανιτοχώρια είχα ακούσει κάτι ωραίους τρόπους "κραξίματος" που είχαν παλιότερα. Έπιαναν μια πουστάρα ή αδελφάρα, την έσπαγαν στο ξύλο και μετά της έχωναν ένα ψάρι στον κώλο , κατα προτίμηση μεγαλούτσικο!!! Ξέρετε τα λέπια λειτουργούν σαν δελφινιέρες ...

Φίλε μου  δεν είμαι ομοφυλόφιλος αλλά είμαι άνθρωπος. Απαράδεκτα τα λόγια σου εκτός και αν είναι για "πλάκα".
Ακούστε κάτι: όντως πολλοί ομοφυλόφιλοι προκαλούν και είμαι αντίθετος. Είναι λάθος όμως να κρίνουμε ανθρώπους σύμφωνα με την σεξουαλική τους ταυτότητα. Εσύ πχ που είσαι ετεροφιλόφιλος(φαντάζομαι) μπορεί να έχεις βιτσια που αν έβγαιναν στην φόρα να σε κράζανε στο σύνταγμα.
Δεν έχει να λέει.
Και κάτι άλλο: Aν όντως πολλοί απο εσάς αποστρέφεστε τόσο την ομοφυλοφιλία γιατί τα topics με gay και trans είναι τα πιο δημοφιλή; Αν δεκτώ πως κάποιοι τα βάζουν για πρόκληση εσείς γιατί ψαρώνετε;
Από τη στιγμή που τα μουνακια μένουνε για εμας που γαμάμε μουνιά, και απο την άλλη αφου δεν μας επέβαλε κανένας να γαμήσουμε εναν ομοφυλόφιλο-εκτός και αν γουσταρουμε μερικοί απο εμάς γιατί και οι trans ομοφυλόφιλοι άντρες είναι-μην το κουράζουμε και το πάιζουμε τζάμπα μάγγες.
Οι συμπεριφορές αυτές οδηγούν τους gay  σε προκλητικές ενέργειες. Με το καλό δεν έπαθε ποτέ κανείς τίποτε. Με το κακό πολλά.
Ξεκολάτε γιατί έχω διαπιστώσει πως αυτοί που το παίζουν τάχα μου γαμιάδες ξεκολιάζοντε απο τραβέλια στις πιάτσες. Και καλά κάνουν αφού γουστάρουν Δεν πέφτει σε κανένας λόγος. Αλλά μην το παίζουμε δήθεν σωστοι και φυσιολογικοι.
Πέρα από την παιδεραστία για μένα όλα επιτρέπονται και είναι φυσιολογικά και υγεία ψυχική και σωματική είναι να εκφραζεται ο καθένας μέσα από τις καυλες του σεβόμενος βέβαια τους άλλους.
Και όχι φανατισμός.
Έλλειψη παιδείας απαράδεκτη στις μέρες μας...

;)

Με όλη την καλή διάθεση

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
κι εγω δεν εχω κατι προσωπικο με τους gay αλλα ειναι απαραδεκτο να υπαρχουν gay ταξιαρχοι,βεβαια θα μου πεις στο στρατο πλην εξαιρεσεων θα σε γαμησουν οποτε τι την ψαχνεις? :idiot:

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Πέρα από την παιδεραστία για μένα όλα επιτρέπονται και είναι φυσιολογικά και υγεία ψυχική και σωματική είναι να εκφραζεται ο καθένας μέσα από τις καυλες του σεβόμενος βέβαια τους άλλους.
Και όχι φανατισμός.

;)

Με όλη την καλή διάθεση
[/quote]

Συμφωνώ με αρκετά από αυτά που λες και σε κάποια μάλιστα επαυξάνω.Απ' ότι κατάλαβα όμως πολλοί φίλοι εδώ [και εγώ επίσης],διαφωνούμε με τον τρόπο που χειρίζονται αυτή τους την ιδιαιτερότητα οι ομοφυλόφυλοι.Κυρίως μέσα από τους χώρους δουλειάς τους και ακόμα πιο πολύ μέσα απο τα ΜΜΕ.Εκεί παλαβώνω.Δεν είναι δυνατό ,κατά τη γνώμη μου,να κάθονται στην τηλεόραση 12χρονα-13χρονα παιδιά και να βλέπουν οτι το να είσαι αδερφή είναι απόλυτα φυσιολογικό ή ίσως και επιβεβλημένο για να σταθείς σήμερα σε πολλές δουλειές ή απλά για να είσαι in.Εκεί τρελαίνομαι και εκεί είναι η μεγάλη μου ένσταση.Προσωπικά αδιαφορώ γι' αυτούς όταν δεν με ενοχλούν, αλλά σου είπα, μεγαλώνω δύο γιους και με πιάνει  τρέλλα με όλα αυτά.

Buttman

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Και όχι φανατισμός.

;)

Με όλη την καλή διάθεση

Συμφωνώ με αρκετά από αυτά που λες και σε κάποια μάλιστα επαυξάνω.Απ' ότι κατάλαβα όμως πολλοί φίλοι εδώ [και εγώ επίσης],διαφωνούμε με τον τρόπο που χειρίζονται αυτή τους την ιδιαιτερότητα οι ομοφυλόφυλοι.Κυρίως μέσα από τους χώρους δουλειάς τους και ακόμα πιο πολύ μέσα απο τα ΜΜΕ.Εκεί παλαβώνω.Δεν είναι δυνατό ,κατά τη γνώμη μου,να κάθονται στην τηλεόραση 12χρονα-13χρονα παιδιά και να βλέπουν οτι το να είσαι αδερφή είναι απόλυτα φυσιολογικό ή ίσως και επιβεβλημένο για να σταθείς σήμερα σε πολλές δουλειές ή απλά για να είσαι in.Εκεί τρελαίνομαι και εκεί είναι η μεγάλη μου ένσταση.Προσωπικά αδιαφορώ γι' αυτούς όταν δεν με ενοχλούν, αλλά σου είπα, μεγαλώνω δύο γιους και με πιάνει  τρέλλα με όλα αυτά.

Τα παιδιά είναι πιο έξυπνα απο οτι νομίζουμε. Καλύτερα να τα δει στην τηλεόραση παρά να πονηρευτεί βλέποντας τα έξω με συμμαθητές ή με θείους κλπ
Οι γονείς είναι στο χέρι τους να εξηγησουν στα παιδιά τι συμβαίνει και δεν υπάρχει πρόβλημα. Και το λάθος είναι να πούνε στα παιδια τους πως είναι κατι το απαγορευμένο ή ανήθικο γιατί εκεί την πάτησαν. ʼλλο να πεις στο παιδί σου πως υπάρχει και η ομοφυλοφιλία και άλλο να μιλήσεις καθαρα για ανωμαλία.
Εμένα οι γονείς μου μου είχαν μίλήσει ανοιχτα σε πολύ μικρή ηλικία-γύρω στα 6-7. Οταν κάποια στιγμη ένας ανώμαλος παπάς είχε το θράσος να μου την πέσει όταν ήμουνα μόλις 9 χρονων για να μου γλύψει τον πούτσο τον έκανα ρεζίλι και εξαφανίστηκε. Φοβήθηκα βέβαια λίγο αλλά γνώριζα. Τότε στην τηλεόραση δεν έδειχναν τίποτε-δεν θα είχα δει-δεν θα γνώριζα αν δεν είχαν μιλήσει οι γονείς.
Αυτα τα ολίγα...

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
- Καθένας είναι ελεύθερος να επιλέγει όποια προσωπική ζωή θέλει.
- Καλό είναι, η προσωπική ζωή να είναι ιδιωτική. Η κοινωνική ζωή, μπορεί και πρέπει να είναι δημόσια.
- Συνεπώς, αν κάποιος επιλέγει να είναι gay, με γεια του και χαρά του, αλλά ας το κρατήσει για τον εαυτό του, το ταίρι του και τους κολλητούς τους.
- Δεν είναι κακό να κρατά το χέρι του συντρόφου του. Ή να τον αγκαλιάζει. Ή να κάνουν έναν ρομαντικό περίπατο. Ή ν' ανταλλάσσουν ενα τρυφερό φιλάκι. Κακό είναι να γλωσσοφιλιούνται, να τρίβονται, να χαμουρεύονται και να γαμιούνται σε κοινή θέα.
- Το ίδιο κακό είναι να κάνουν τα αμέσως προηγούμενα και οι straight σύντροφοι. Με άλλα λόγια, ρε φίλε, είτε είσαι straight, είτε είσαι gay τράβα χαμουρέψου και γαμήσου με το ταίρι σου ιδιωτικά. Υποχρεωμένοι είμαστε εμείς και τα παιδιά μας να είμαστε -θέλοντας και μη- εξέδρα;
- Δεν υπάρχει πρόβλημα να βλέπουν τα παιδιά μας στο δρόμο, ή στις τηλεοράσεις, ή στις αφίσσες, ή οπουδήποτε αλλού ότι υπάρχουν gays. Πρόβλημα θα ήταν να το αγνοούσαν, έως ότου κάνας πορνόγερος, ή ακόμη χειρότερα, κάνας "θείος", "ξάδερφος", "γνωστός" ή "γείτονας" τους το έκαναν γνωστό με το χειρότερο τρόπο.
- Πρόβλημα υπάρχει όταν η ομοφυφιλία προβάλλεται -κατά βάσιν από τους ίδιους τους ομοφυλόφιλους, ή από τσόλια και νούμερα του neo-styling - ως φυσιολογικό (και όχι απλά ιδιαίτερο), ή ακόμη χειρότερα, ως κυρίαρχο (και όχι απλά αποδεκτό) πρότυπο.

Αν σκεφτώ κάτι άλλο, ή, αν μου δοθεί κάποιο ερέθισμα από τα γραφόμενά σας από 'δώ και κάτω, θα επανέλθω με καινούργιο σχόλιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom