chrysargos_666
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Τί είναι λοιπόν οι γκέι;
Εγώ θα συμφωνήσω με τον aspirin. Το ότι ο άλλος αν όταν κλείνει την πόρτα του σπιτιού του και ξεκωλιάζεται στον πούτσο, είναι καθαρά δικό του θέμα και δεν ενοχλεί κανέναν. Το να προσπαθούν να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ όμως αυτό το πράγμα σαν φυσιολογικότατο και "δεν τρέχει τίποτα" με αηδιάζει και με νευριάζει. Ε όχι ρε γαμώτο, ΔΕΝ είναι normal να το κάνεις δημόσια. Και το πρόβλημα ότι δεν μπορούν πολλές φορές να βρουν δουλειά είναι κάτι που οφείλεται σε ΕΚΕΙΝΟΥΣ. Σε ένα interview προβάλλεις τα θετικά σου στοιχεία και κρύβεις τα αρνητικά σου, έτσι δεν είναι. Ε, οπότε σταμάτα να διαλαλείς ότι είσαι πουστάρα για να βρίσκεις δουλειά. Κι από εκεί και πέρα, στην ιδιωτική σου ζωή, κάνε ότι θέλεις.
Τί είναι λοιπόν οι γκέι;
Σε αρβανιτοχώρια είχα ακούσει κάτι ωραίους τρόπους "κραξίματος" που είχαν παλιότερα. Έπιαναν μια πουστάρα ή αδελφάρα, την έσπαγαν στο ξύλο και μετά της έχωναν ένα ψάρι στον κώλο , κατα προτίμηση μεγαλούτσικο!!! Ξέρετε τα λέπια λειτουργούν σαν δελφινιέρες ...
Πέρα από την παιδεραστία για μένα όλα επιτρέπονται και είναι φυσιολογικά και υγεία ψυχική και σωματική είναι να εκφραζεται ο καθένας μέσα από τις καυλες του σεβόμενος βέβαια τους άλλους.
Και όχι φανατισμός.
Έλλειψη παιδείας απαράδεκτη στις μέρες μας...
;)
Με όλη την καλή διάθεση
Συμφωνώ με αρκετά από αυτά που λες και σε κάποια μάλιστα επαυξάνω.Απ' ότι κατάλαβα όμως πολλοί φίλοι εδώ [και εγώ επίσης],διαφωνούμε με τον τρόπο που χειρίζονται αυτή τους την ιδιαιτερότητα οι ομοφυλόφυλοι.Κυρίως μέσα από τους χώρους δουλειάς τους και ακόμα πιο πολύ μέσα απο τα ΜΜΕ.Εκεί παλαβώνω.Δεν είναι δυνατό ,κατά τη γνώμη μου,να κάθονται στην τηλεόραση 12χρονα-13χρονα παιδιά και να βλέπουν οτι το να είσαι αδερφή είναι απόλυτα φυσιολογικό ή ίσως και επιβεβλημένο για να σταθείς σήμερα σε πολλές δουλειές ή απλά για να είσαι in.Εκεί τρελαίνομαι και εκεί είναι η μεγάλη μου ένσταση.Προσωπικά αδιαφορώ γι' αυτούς όταν δεν με ενοχλούν, αλλά σου είπα, μεγαλώνω δύο γιους και με πιάνει τρέλλα με όλα αυτά.