Νέα

Oμοφυλόφιλα αγόρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_666
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τί είναι τα ομοφυλόφιλα άτομα;

• Είναι νορμάλ άτομα με διαφορετικό σεξουαλικό γούστο από αυτό των στρ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Είναι ελαφρά διαταραγμένες προσωπικότητες, με ελλείματα στα ισοζύγ

• Είναι ανώμαλοι που χρειάζονται ψυχιατρείο και ορμονοθεραπείες

• Είναι διεστραμμένα άτομα που εγκληματούν κατά της ηθικής και της Ορθ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Σωστός. Αλλά αυτή η ιστορία με τα ΜΜΕ και την νομιμοποίηση-επιβολή του οποιουδήποτε είναι άλλο πράγμα.Δεν είμαι υπέρ της περιθωριοποίησης-γκετοποίησης των ατόμων.Αλλά το να βγαίνω και να κάνω τελάλη το βίτσιο μου,τη διαστροφή κι εγώδεν ξέρω τι άλλο,νομίζω οτι πάει πολύ.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Αλλά αυτή η ιστορία με τα ΜΜΕ και την νομιμοποίηση-επιβολή του οποιουδήποτε είναι άλλο πράγμα.Δεν είμαι υπέρ της περιθωριοποίησης-γκετοποίησης των ατόμων.Αλλά το να βγαίνω και να κάνω τελάλη το βίτσιο μου,τη διαστροφή κι εγώδεν ξέρω τι άλλο,νομίζω οτι πάει πολύ.
Το "αλλά" που κολλάει; Αφού συμφωνούμε!

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ο.Κ μεγάλε γράψε λάθος.Κεκτημένη ταχύτητα.

PRESIDENT

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Κακκά τα ψέματα είναι και οι πούστιδες ένα από τα μεγαλύτερα πρβλήματα της κοινωνίας μας. Και αυτό όχι γιατί έχουν την διαστροφή να την βρίσκουν με άντρες, αλλά γιατί κατά την πλειοψηφία τους νομίζουν οτι έχουν πιάσει τον παπά απο τα @@ μόνο και μόνο επειδή είναι πουστίδες. Προκαλόυν με κάθε τους κίνηση, φροντίζουν να δείχνουν όπου κι αν είναι το οτι τον παίρνουν, γιατί έχουν καταλάβει οτι έτσι γίνονται το κέντρο της προσοχής όλλων. Φανταστίτε την είκονα αντρών να φιλιούνται σε δημόσιο χώρο, δεν νομίζω οτι υπάρχει άντρας που να μην του προκαλεί αηδεία το θέαμα. Βεβαίως υπάρχουν και πούστιδες που είναι πραγματικά Κύριοι!! Σέβονται τα παντελόνια που φοράνε και δεν δείχνουν την ιδιαιτερότιτα τους όπου σταθούν και όπου βρεθούν, αλλά δυστυχώς αυτοί είναι η εξέραιση του κανόνα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αν ηταν γυναικες και φιλιοντουσαν δημοσια θα ηταν οκ η αισθητικη σου? και μιλαω για γυναικες τζιβιτζιλουδες οχι σαν αυτες που πανε να πλασαρουνε οι πορνοταινιες ως την "μεση λεσβια με το ξανθο μαλλι και το στητο στηθος"........μιλαω για τις απλες καθημερινες λεσβιες (χαχαχα αυτο ακουστηκε πολυ αστειο τωρα που το ξαναδιαβασα).....γιατι τετοιος διαχωρισμος δηλαδη αναμεσα σε γκει και λεσβιες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom