You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ομήρου 35
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 141K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί αυτό το μαγαζί ήταν "ταμπού" για το site.Απαγορευότανε να γραφτεί η διεύθυνση,βγαίνανε αστεράκια και άλλα ευτράπελα.Αλλο ένα δείγμα της απύθμενης Ελληνικής υποκρισίας.
Για όσους δεν το γνωρίζουν είναι η πολυκατοικία όπου πριν πολλά χρόνια δολοφονήθηκε ο Π.Μπακογιάννης.Δίπλα στην είσοδο υπάρχει και μία σχετική πινακίδα.
Στεν πολυκατοικία στεγάζονται δικηγορικά γραφεία και πολιτικά γραφεία.Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος να το νοικιάσει σε μασατζίδικο....Μάλιστα,πριν λίγους μήνες έκανε έφοδο η αστυνομία και έγιναν και συλλήψεις.Τώρα νομίζω λειτουργεί κανονικά.
Για όσους δεν το γνωρίζουν είναι η πολυκατοικία όπου πριν πολλά χρόνια δολοφονήθηκε ο Π.Μπακογιάννης.Δίπλα στην είσοδο υπάρχει και μία σχετική πινακίδα.
Στεν πολυκατοικία στεγάζονται δικηγορικά γραφεία και πολιτικά γραφεία.Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος να το νοικιάσει σε μασατζίδικο....Μάλιστα,πριν λίγους μήνες έκανε έφοδο η αστυνομία και έγιναν και συλλήψεις.Τώρα νομίζω λειτουργεί κανονικά.
το μαγαζι γενικα ειναι δυσκολο , εχουν εντολη απο τα αφεντικα ( αντρας + γυναικα) να μην εχουν παραπανω συμμετοχη με αγνωστους δηλαδη πρεπει να σε γνωρισουν πολυ καλα , παλια δουλευε και η καθριν εκει , η πολωνεζα , μετα εκανε ενα περασμα απο τιν πατησιων 175 , (νομιζω 175ή171 ) και απο τον σεπτεμβρη ανοιγη δικο της μαγαζι καπου στα σεπολια . . . . οποτε , εαν εχει λεφτα για πεταμα , πηγαινε . . . .
Επισκέπτης
αντριαννα: ρουμανακι 22χρονο πιπινακι με μασαζ αρκετα καλο χωρις χρονοτριβη την ωρα εργασιας και εξαντλει ολο το 45λεπτο, στο τελος σερβιρει φραπε με καλαμακι
Τιμή; Εμφάνιση; Καλή στο πνευστό;
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
οταν καποτε ειπα οτι γινεται προμοταρισμα εδω μεσα καποιοι επεσαν να με φανε, οταν τους ειπα να μιλησουν χωρις ειρωνιες και με επιχειρηματα συνεχισαν την ειρωνια, και τωρα συνεχιζω ολα τα μαγαζια αυτα τα οποια "λογιστικα" δηλωνονται μασατζιδικα ενω "στην ουσια" τρωνε πουτσες και καβλια εκει μεσα εχουν προβλημα με την αστυνομια. και παραθετω τις εξης ερωτησεις:Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί αυτό το μαγαζί ήταν "ταμπού" για το site.Απαγορευότανε να γραφτεί η διεύθυνση,βγαίνανε αστεράκια και άλλα ευτράπελα.Αλλο ένα δείγμα της απύθμενης Ελληνικής υποκρισίας.
1)Πως ειναι δυνατο καποια να μην εμφανιζονται καθολου η να εμφανιζονται στις λιστες των "ΔΕΝ" η να βγαινουν αστερακια και να μην εμφανιζουν το κειμενο του σχολιου σου?
2)καποια αλλα (τα οποια και αυτα εχουν προβλημα με τις αρχες) να εμφανιζονται τα γαμησια,τα οργια, τα τσιμπουκια και να βαζουν και τιτλο ΣΟΛΩΜΟΥ ..., ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ..., ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ..., σα να λενε εδω ειμαστε ελατε να μας πιασατε ΚΟΥ ΚΟΥ...
3)Αν δεν ειναι τα παραπανω προμοταρισμα τοτε ας με μαθει καποιος τι ειναι?
Υ.Γ. γιωργοπαπα(ρη) αν θες να απαντησεις μονο με επιχειρηματα γιατι το ξερουμε οτι εισαι ο γαμιας και οτι παλι λεω μαλακιες...
Ndivo
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 20
- Like
- 305
- Πόντοι
- 3.210
οταν καποτε ειπα οτι γινεται προμοταρισμα εδω μεσα καποιοι επεσαν να με φανε, οταν τους ειπα να μιλησουν χωρις ειρωνιες και με επιχειρηματα συνεχισαν την ειρωνια, και τωρα συνεχιζω ολα τα μαγαζια αυτα τα οποια "λογιστικα" δηλωνονται μασατζιδικα ενω "στην ουσια" τρωνε πουτσες και καβλια εκει μεσα εχουν προβλημα με την αστυνομια. και παραθετω τις εξης ερωτησεις:
1)Πως ειναι δυνατο καποια να μην εμφανιζονται καθολου η να εμφανιζονται στις λιστες των "ΔΕΝ" η να βγαινουν αστερακια και να μην εμφανιζουν το κειμενο του σχολιου σου?
2)καποια αλλα (τα οποια και αυτα εχουν προβλημα με τις αρχες) να εμφανιζονται τα γαμησια,τα οργια, τα τσιμπουκια και να βαζουν και τιτλο ΣΟΛΩΜΟΥ ..., ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ..., ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ..., σα να λενε εδω ειμαστε ελατε να μας πιασατε ΚΟΥ ΚΟΥ...
Υ.Γ. γιωργοπαπα(ρη) αν θες να απαντησεις μονο με επιχειρηματα γιατι το ξερουμε οτι εισαι ο γαμιας και οτι παλι λεω μαλακιες...
Xpapad συμφωνώ με την θέση σου, ο ιδιος προβληματισμός μου έχει δημιουργηθεί και εμένα στο παρελθόν
Απλά θα ήθελα να πω ότι ας αφήσουμε αυτούς που έχουν συμφέροντα να κάνουν ότι θέλουν. Στην τελική νομίζω ότι το site έχει τόση πολυφωνία που ο καθένας που έχει κρίση θα την βρεί την άκρη........
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
οταν καποτε ειπα οτι γινεται προμοταρισμα εδω μεσα καποιοι επεσαν να με φανε, οταν τους ειπα να μιλησουν χωρις ειρωνιες και με επιχειρηματα συνεχισαν την ειρωνια, και τωρα συνεχιζω ολα τα μαγαζια αυτα τα οποια "λογιστικα" δηλωνονται μασατζιδικα ενω "στην ουσια" τρωνε πουτσες και καβλια εκει μεσα εχουν προβλημα με την αστυνομια. και παραθετω τις εξης ερωτησεις:
να σε πώ....όταν ήσουνα μικρός σε είχαν σε σκοτεινά δωμάτια?
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
να σε πώ....όταν ήσουνα μικρός σε είχαν σε σκοτεινά δωμάτια?
ο καθένας σίγουρα έχει το δικό του λόγο που συμμετέχει σε αυτό το site ...σίγουρα υπάρχει και το προμοτάρισμα από τους επαγγελματίες που άλλωστε οι περισσότεροι φαίνονται ....γνωστό το άγχος τους μη τυχόν και προκύψει ανταγωνιστής και τους πάρει το μεροκάματο .....
Παράλληλα όμως και γιαυτούς που το διασκεδάζουν και θέλουν ενημέρωση και για θέματα ταμπού , πράγματι είναι έξυπνο και καλοστημένο ........Δεν χρειάζονται παραπάνω λόγια ....
Παράλληλα όμως και γιαυτούς που το διασκεδάζουν και θέλουν ενημέρωση και για θέματα ταμπού , πράγματι είναι έξυπνο και καλοστημένο ........Δεν χρειάζονται παραπάνω λόγια ....
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
η ιφιγενεια ειναι αυτη απο πατριαρχου ιωακειμ ????στο θέμα μας ΅...... είναι από τα καλά μαγαζιά με μεγάλη ποικιλία .....σε γυναίκες καί σε προγράμματα ...
Φωτεινή , Ντανιέλα , Ζωή , Ρούλα , χρυσάνθη , Φλώρα ,Ιφιγένεια και άλλες στο Ρόστερ ....
τελικά είσαι ευχαριστημένος ? συγκριτικά με τις υπηρεσίες και τα χρήματα που έδωσες ....σε σχέση με άλλα μαγαζιά ?Μονο που με τη Ντανιελα δεν εφαγα απο την αρχη , αλλα μετα τη δευτερη φορα και ειναι και πιο ακριβο το μαγαζι απο τα αλλα
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
ενταξη το μαγαζι αυτο εχει κατι παραπανω ομως εδω και καιρο εχει τα ιδια προσωπα καποια βαριεσαι και να τα βλεπεις εμαθα οτι εχουν ερθη κανα δυο καινουργια προσωπα μια και εχω καιρο να παω θα το επισκεφθω να δω τη γινεται.
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
ειχες πει οτι η φλωρα δεν κανει μονο μασαζ, perierge μου φαινεται πολυ περιεργος εισαι...ενταξη το μαγαζι αυτο εχει κατι παραπανω ομως εδω και καιρο εχει τα ιδια προσωπα καποια βαριεσαι και να τα βλεπεις εμαθα οτι εχουν ερθη κανα δυο καινουργια προσωπα μια και εχω καιρο να παω θα το επισκεφθω να δω τη γινεται.
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
ειχες πει οτι η φλωρα δεν κανει μονο μασαζ, perierge μου φαινεται πολυ περιεργος εισαι...
δεν ειπα κατι διαφωρετικο που να ειναι αντιθετω με αυτο που εχω πει για τη φλωρα και στην αναφορα που εκανα δεν αναφερω ονοματα οτι εχω πει για τη φλωρα ισχυη που το παραξενο η το διαφωρετηκο;
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
ειχες πει οτι η φλωρα δεν κανει μονο μασαζ, perierge μου φαινεται πολυ περιεργος εισαι...
δεν ειπα κατι διαφωρετικο που να ειναι αντιθετω με αυτο που εχω πει για τη φλωρα και στην αναφορα που εκανα δεν αναφερω ονοματα οτι εχω πει για τη φλωρα ισχυη που το παραξενο η το διαφωρετηκο;
εχω μιλησει με pm με 4 συναθλητες γνωστοι ολοι της φλωρας κι μου παν ΜΟΝΟ ΜΑΣΑΖ κανει,εγω την ξερω πολυ καιρο απο choco, ειχα κανει πανω απο 30 φορες στο choco και μετα εμπαινε αλλη για τα χοντρα, και εχω την εξης απορια ενταξει ας πουμε οτι και οι 4 συναθλητες ηταν συννενοημενοι και μου το εκρυψαν, αλλα γιατι να μην μου κανει και εμενα το κατι παραπανω που γνωριζομασταν τοσο καλα και μειναμε μονο στο μασαζ???? τι φοβηθηκε με εμενα????
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
κοιτα πμ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 80