Επισκέπτης
τι γιατι;
κλασικη μαλακιαΘυμαμαι πρωτη γυμνασιου ειχαμε κανει σε σπιτι φιλου διαγωνισμο ποιος χυνει πιο γρηγορα ...οχι ομαδικη ενας ενας έμπαινε μπανιο και τον βαραγε ... και εμεις απο εξω με χρονομετρο !!!
Θελει κανεις ομαδικό μήπως κανονισουμε σε καμία παραλια να γνωριστούμε πχ να φέρουμε μπυρες τραγουδια Και.να τις παιζουμε μαζί μήνυμα.
τι τραγουδια δηλαδη φιλε?
εχεις προβλημα στο εργαλείο;Δεν σου σηκώνεται;Ότι τραγουδια θέλετε βάζουμε.
Αρκεί να έχουμε σηκωμαρες
θα ασπρισει η θαλασσαΘελει κανεις ομαδικό μήπως κανονισουμε σε καμία παραλια να γνωριστούμε πχ να φέρουμε μπυρες τραγουδια Και.να τις παιζουμε μαζί μήνυμα.
Μάλλον θα του αρέσει κάτι σαν αυτότι τραγουδια δηλαδη φιλε?
εγω είμαι μέσα, αν ακομα ενδιαφέρεσαι στείλεΘελει κανεις ομαδικό μήπως κανονισουμε σε καμία παραλια να γνωριστούμε πχ να φέρουμε μπυρες τραγουδια Και.να τις παιζουμε μαζί μήνυμα.
Απο τις 8 ιουνίου του 2020 που το έγραψε, θα πρέπει να την έχει κάνει λάστιχο μέχρι τώρα!!!εγω είμαι μέσα, αν ακομα ενδιαφέρεσαι στείλε
φιλε πηγαινε εξω απο ενα υπουργειο,η μια δημοσια υπηρεσια και γενικα οπου εχει πολλους δημοσιους υπαλληλους και θα μαζεψεις πολυ κοσμο που να ψωλοβαραει.μιλαμε οι τυποι ειναι επαγγελματιες του ειδους.αφταστοι.μην απογοητευτεις ομως οταν εσυ θα εχεις τελειωσει και αυτοι θα συνεχιζουν ακαθεκτοι.να θυμασαι οτι ολη τους την ζωη αυτο κανουν.τιποτα αλλο.οποτε εχουν γινει ανικητοι στην μαλακια