takhs andr
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2017
- Like
- 335
- Πόντοι
- 21
πουτανιαρη πουστρακι δεν ειμαι κανο οτι με καυλονησιγα σιγα μας το σκας το παραμυθι πουστρακι
πουτανιαρη πουστρακι δεν ειμαι κανο οτι με καυλονησιγα σιγα μας το σκας το παραμυθι πουστρακι
Το να είστε πούστηδες σου πέρασε απο το μυαλό;ναι και τρελενομαστε στην καυλα
οχι και δεν μασ νοιαζη τι λενε συντιρικλεςσαν εσεναΤο να είστε πούστηδες σου πέρασε απο το μυαλό;
καλό παιδί να είναι και όλα τα άλλα αστα.οχι και δεν μασ νοιαζη τι λενε συντιρικλεςσαν εσενα
καλό παιδί να είναι και όλα τα άλλα αστα.
[/quo μια χαρα ειμαστε και οι 2 και γουσταρουμε να πιανουμε την πουτσα ο ενας του αλλου
καλό παιδί να είναι και όλα τα άλλα αστα.
[/quo μια χαρα ειμαστε και οι 2 και γουσταρουμε να πιανουμε την πουτσα ο ενας του αλλου
μια χαρα πουστηδες
Αντρικά πράγματα!!!μια χαρα ειμαστε και οι 2 και γουσταρουμε να πιανουμε την πουτσα ο ενας του αλλου
γιατί το θέμα δεν είναι στο section με τους gay κλπ.αφου δεν γουσταρετε γιατι συμετεχετε να το παιζετε αντρακλες ουστ ρεεεεεεε
το θεμα ειναι ομαδικη μαλακια αν δεν το εχεισ καταλαβηγιατί το θέμα δεν είναι στο section με τους gay κλπ.
Αντε και βαρα μαλακία στο φιλαράκι σου τώρα.
Αλλο το ομαδική μαλακία και άλλο το αλληλομαλακία φίλε πούστη.το θεμα ειναι ομαδικη μαλακια αν δεν το εχεισ καταλαβη
μεγαλη καυλα το ξεκινισαμε με τον κλητο μου στα 15 και τωρα ακομα το συνεχιζουμε καμια φορα
γιατί;μαγκες καντε με add στο skype kainourgios.edo και πειτε οτι ειστε απο το φορουμ ;)
υπάρχουν άτομα εδώ που γουσταρουν ομαδική;
και γαμώμεγαλη καυλα το ξεκινισαμε με τον κλητο μου στα 15 και τωρα ακομα το συνεχιζουμε καμια φορα