Νέα

Oλυμπιακός-Βαλένθια (Live Stream)...?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Πείτε κανα site να το δω Live το παιχνίδι (Eννοείται πως μιλάω για Free)

OP
OP
M

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Και στο το έχει με 5? αλλά το θέμα είναι οτι δεν έχω πιστωτική κάρτα...

Κανα Free παίζει ??

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
DSL 512 και πανω

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Είναι φανερό ότι όλοι οι συνάδελφοι γάβροι απόψε έχουν πάει μπουρδελότσαρκα :cheesy:

Επισκέπτης
Ευτυχώς που υπάρχει η Ferrari και μας δίνει χαρες.
Αντε και η Σόνια με τη Κατερίνα!!!!!!!

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά, δώστε μου το τηλέφωνο του ηλιόπουλου, να ρωτήσω για πρωκτοραφές...

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Μεταξύ μας μετά το σημερινό...
Βολεύτηκα όμως με ξυλοκαΐνη...

;) ;) ;)

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Κοιτάξτε παιδιά .Μην αρχίσετε πάλι τις μαλακίες.Όποιος και να έπαιζε ,βάζελος , χανούμια κλπ τόσα θα έτρωγε

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Οι τελευταιοι που φταίνε κακά τα ψέματα ειναι οι οπαδοί του ολυμπιακού. Οσο όμως δεν ασκούν κριτική και δίνουν ασυλία και το αλάθητο στο πρόεδρο τους ασπρη μέρα δεν θα δούμε.
Τους Βαρδινογιάννηδες τους εχουμε ταράξει στη γκρίνια και γιαυτό τον τελευταίο καιρό βάζουν φράγκα.
Ο κόκαλης όμως εχοντας τοσα έσοδα απ το καραισκάκη , τη πώληση τουρε και τα λεφτά του ch.leage προτίμησε να τα τσεπώσει και να τη βγάλει στη φτήνια και με δηλώσεις τύπου ΄΄παμε τελικό ΄΄

θα μας τρελανεις ρε φιλε???Ποιους παιχταραδες εχει φερει ο βαζελος οπου ο τζιγκερ εχει χωσει βαθια το χερι στην τσεπη??Το σαλπιγγιδη??γι αυτον το παιχταρα μιλας??

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ προσωπικά για μια ακόμα χρονιά πιστεύω ότι ο Κόκκαλης ψιλοσταρχίδια του το champions

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Εγώ αν και ΑΕΚτζής έβλεπα τον αγώνα με 2 γαύρους μαζί και πραγματικά στεναχωρήθηκα για το τελικό αποτέλεσμα!!! Δεν είναι να αναρωτιέσαι όμως πως ο αιώνιος "πρωταθλητής" δεν φοράει ποτέ κοντομάνικα στην Ευρώπη????? Για να μας πει κάποιος!!!

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
γιατι ρε φιλε ποιος παραγοντας ελληνας νοιαζεται για διακρισεις??ποιος ειναι αυτος που χψνει βαθια το χερι στην τσεπη??μονο ο σωκρατης αλλα και αυτος δεν κανει αυτο που πρεπει.και δες το και αλλιως εσυ εαν ησουν στην θεση του θα δεχοσουν να χασεις λεφτα επενδυοντας σε μια ομαδα??δεν θα ηθελες να βγαλεις??

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ αν και ΑΕΚτζής έβλεπα τον αγώνα με 2 γαύρους μαζί και πραγματικά στεναχωρήθηκα για το τελικό αποτέλεσμα!!! Δεν είναι να αναρωτιέσαι όμως πως ο αιώνιος "πρωταθλητής" δεν φοράει ποτέ κοντομάνικα στην Ευρώπη????? Για να μας πει κάποιος!!!

Ρε  φίλε μου οκ αλλά πρόσεξε γιατί αύριο παίζεις και εσύ.Δεν είμαι γαύρος  αλλά όπως είπα όποιος και να έπαιζε τόσα και περισσότερα θα έτρωγε,ειδικά στην κατάσταση που είναι τώρα βάζελος και αεκ.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ο Σωκράτης όμως φίλε μου έχει βρει κάτι θύματα και τα κάνει μέλη και τους ανταμοίβει με κάτι πέτσινα πρωταθλήματα...........και φυσικά τα κονομάει!!! Αν αρχίσουμε αυτλη τη συζήτηση δεν θα μας βγάλει πουθενά για πολλούς λόγους. Ας κοιτάξουμε λοιπόν όλοι μπροστά, να πάρουμε κάνα βαθμό γιατί έρχονται δύσκολα χρόνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom