Νέα

Ολοκλήρωση αποστολής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Teleftaios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 765
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Ρε μαγκες να ρωτησω οταν εσεις βαζετε ενα στοχο π.χ. θελω να γαμησω αυτη την πουτανα σημερα, τελικα ποσο ευκολο ειναι να επιτευχθει; Δηλαδη εγω πολλες φορες το λεω αλλα τελικα παω σε αλλη, γιατι μπαινω να κανω μια βολτα και βλεπω γυμνες πορνες!

Το ρωταω γιατι θελω να γαμησω μια που γαμησα στη Λιοσιων τις προαλλες αλλα φοβαμαι οτι καπου αλλου θα καταθεσω παλι. Εκτος αμα συνεχισω μετα την πρωτη καταθεση αλλα και παλι μετα μπαινουν αλλα  :headbang:

Βρισκομαι σε τραγικο αδιεξοδο γιατι απο την μια θελω να γαμησω μια συγκεκριμενη και απο την αλλη θελω να παω και τη βολτα μου! Και καμια αλλη να γαμαγα καλα θαταν. Βασικα θα θελα να τις γαμησω ολες τωρα που το σκεφτομαι λιγο σοβαρα. Να χα αρκετο χρημα και σπερμα να γυρναω ολη μερα στα μπουρδελα!

Περα απο την πλακα τι λετε να κανω δε ξερω!

θα προσπαθησω να εκφραστω και σε ποιητικο λογο γιατι νιωθω οτι ο πεζος δε με καλυπτει!

Πορνες γυμνες τρελλες παρα πολλες

Καβλωτικες. Θελω κατω να τις βαλω ολες

Να τις γαμαω πατοκορφα ως το πρωι

την ψωλη μου να τους χωνω μεσα στο μουνι

και το κωλι! Παρα πολυ!

Κωλοι βυζια του θεου ταγαθα

Να τα χουφτωνω θελω και να τα χαιδευω καλα

Θελω μιας πουτανας το μουνακι να σκισω

Και το αρωμα της να το μυρισω

Και να το χυσω!

Ειμαι αντρας πολυ ρομαντικος

Ευαισθητος και συναισθηματικος

Λουλουδια κωλοι και βυζια

ειναι πραγματα ρομαντικα

Αισθησιακα!

Θα δακρυσω. συγκινουμαι ρε γαμωτο. Παντως οταν ο Θεος εφτιαξε την πουτανα ειχε πολυ χιουμορ!

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Αστο δεν το χεις!!!!!!!!
Παιξε λοττο τζοκερ καλύτερα
:2funny: :2funny: :2funny:

rythmodamasths90

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Σοβαρο διλημμα.
Δεν ξερεις ποια να πρωτογαμισεις!

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Κατι παρομοιο παθαινω και γω,εχω  ενα στανταρακι για παραδειγμα που θα παω σιγουρα,αλλα θελω να κανω και τη τσαρκα μου..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε μαγκες να ρωτησω οταν εσεις βαζετε ενα στοχο π.χ. θελω να γαμησω αυτη την πουτανα σημερα, τελικα ποσο ευκολο ειναι να επιτευχθει; Δηλαδη εγω πολλες φορες το λεω αλλα τελικα παω σε αλλη, γιατι μπαινω να κανω μια βολτα και βλεπω γυμνες πορνες!

Το ρωταω γιατι θελω να γαμησω μια που γαμησα στη Λιοσιων τις προαλλες αλλα φοβαμαι οτι καπου αλλου θα καταθεσω παλι. Εκτος αμα συνεχισω μετα την πρωτη καταθεση αλλα και παλι μετα μπαινουν αλλα  :headbang:
τυπε γιατι δεν συνεχιζεις τις καταθεσεις μεχρι να φτασεις σε αυτην που γουσταρεις :2funny:

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ανγχωθηκα  :huh:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
φιλε ακου ολα ειναι θεμα πλανου πρωτα κοψε την μαλακια το σπερμα το χρειαζεσαι για να γαμας δευτερον χωρισε τις μπουρδελοπεριοχες  και καθε τσαρκα θα πηγαινεις το πολλη σε δεκα ντελα αφου διαλεγεις τα 3 καλυτερα εκει και θα γαμας με διαλειμμα μεταξυ τους τα γαμησια 1 ωρας σε αυτη τη ωρα θα εχεις μαζι σου συμπληρωμα πρωτεινων που θα σου αναπαραγουν το σπερμα γρηγορα ....
ετσι με αυτον τον τροπο θα φτασεις μια μερα να τις εχεις γαμησει ολες που ποθεις και μετα θα ανοιξεις θρεντ τις γαμησα ολες και τωρα τι κανω!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom