Νέα

Όλοι μιλάνε για μας!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stunt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Κάτι τέτοιοι τύποι που το παίζουν είμαι ο Νεύτων ο Β' και όλοι οι άλλοι άνθρωποι των σπηλαίων είναι τελείως για τον πούτσο και στερημένοι. Ας τους αφήσουμε στον κόσμο τους καλύτερα στα αρχίδια μας εμάς.

+1

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
ΟΝΤΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ...
Παιδια δεν αντεξα στον πειρασμο...Ζητω συγγνωμη απο τους mod αν παραβαινω καποιο κανονα, αλλα δεν αντεχα...Ελπιζω στην κατανοηση σας...
ΙΔΟΥ!

edit_antisthenis: H φωτό σβήστηκε γιατί όπως πολύ ορθά υπέθεσες, παραβιάζει τους κανόνες του forum

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Μουνακι κομπλεξικό, δεν τον ξέρει κανένας απο Αίγιο μέλος μας να τον γιαουρτώσει;

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Και απτο καλο το "γιαουρτι"...αυτο που μονο τα μελη του σαιτ μας ξερουν να ριχνουν...

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Mε το πήλινο παιδιά μαζί, με το πήλινο.. Και μετά μούγγα στη στρούγγα

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
πρόσφατα κάποιος μαλάκας για να το παίξει υπεράνω φαντάζομαι σφύριξε στην γκόμενά μου ότι υπάρχει το bourdela.
αυτή μια μέρα μπήκε μέσα! ίσως να είναι μέλος και να μην το γνωρίζω!
καμιά φορά πάνω στην κουβέντα ή στην μανούρα ξεχνιέσαι και λες διάφορα που μπορείς να καρφωθείς.
από τότε προσπαθώ να λέω λιγότερα που μπορεί να με προδώσουν

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Μαγκες εμενα προχθες μου πε μια φιλη μου για αυτο και με εστειλε. Της το πε λεει ο αδερφος της. 
Αστα σε λιγο καιρο θα surfaroun εδω οι γκομενες μας και οι γυναικες μας ...    :headbang: :headbang:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
πρόσφατα κάποιος μαλάκας για να το παίξει υπεράνω φαντάζομαι σφύριξε στην γκόμενά μου ότι υπάρχει το bourdela.
αυτή μια μέρα
μπήκε μέσα! ίσως να είναι μέλος και να μην το γνωρίζω!

καμιά φορά πάνω στην κουβέντα ή στην μανούρα ξεχνιέσαι και λες διάφορα που μπορείς να καρφωθείς.
από τότε προσπαθώ να λέω λιγότερα που μπορεί να με προδώσουν

εει!γυναικα!για βαλε τις πατατες να τηγανιζονται και ερχομαι να φτιαξω την ομελετα,οκ?χχχχχχχχχχαααααααααααααα!!!!!!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
αντε και μας χώρισαν στην τελική στο καυλί μας, αλλά αυτή η μουρμούρα...  :cussing:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Aπο το Μax που κυκλοφορεί- αυτό με την ʼρτεμις Αλεξανδράτου

Συνημμένα

• max0001.jpg
    max0001.jpg
    51,6 KB · Εμφανίσεις: 43

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
καλημερα το μαχ το εχουμε γραμμενο οσο για το οτι μπαινουν γκομενες μεσα και ψαχνουν διαφορα εχω προσωπικη εμπειρια που μια γκομενα απο θεσσαλονικη που σιγουρα θα διαβασει το ποστ μου λεει τι λεω τακτικα στο μσν. Γι αυτο νομιζω οτι ειμαστε οι πρωτοι και οχι μονο απο τα ελληνικα σαιτς

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και στο τριπάκι γράψανε για το σαιτ και μάλιστα έγραφε κάτι στο εξώφυλλο για μπουρδέλα με φιντμπακ.

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
καλα ειναι για το πεοπουλο εκει μεσα.......επιμελητης επιμελη ολα τα πεοι μουχαχαχαχαχαχαχα τα δικα μας ενοο αιμοδοτης αυτος μαλον δηνει αιμα στα ποντικια τελος παντων..................

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Ρε παιδία απο τα sites που δίνετε, σε αυτό με τα mame () υπάρχει ένας αρχιμαλάκας με το όνομα GigaBac28 και μια απίστευτη σκατόφατσα ο οποίος λέει:

Εγώ πάντως παιδιά μπήκα στο bourdela.com και μάλιστα εκτός του ότι γράφτηκα μέλος έκανα και post γύρω από ένα αισθηματικής φύσεως πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Μάλιστα η ανταπόκριση που βρήκα ήταν απροσδόκητη!! Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω link και κλάψτε και εσείς:

link

Επειδή αυτό είναι απο το παλιό forum και δεν μπόρεσα να το ανοίξω κάποιος απο τους mods/admins μπορεί να το ανοίξει για να δούμε ποιός είναι αυτός ο έξυπνος εδώ μέσα ?

edit: Έφτιαξα το link

και γω το θυμαμαι το θεμα. Στο Αιγιο δεν εγινε εκαι αυτη η ιστορία με το φόνο ενος φανταρου με υποπτο τον ιδιοκτητη μιας καφετεριας και εναν πρωην παικτη reality gia για τα (κατω) ματια μιας γυναικας????

Λετε να ειναι η ιδια γκόμενα????

kifina εμενα καρφωσαν το username μου και αναγκαστηκα να το αλλαξω!!!!

και vasos δεν αργει να βγει και το mourmoura.com ωπου τα οι γυναικες θα στα ζαλιζουν και ηλεκτονικα

"Ακομα στη δουλεια εισαι ελα στο σπιτι να αλλαξεις τις λαμπες που καηκαν και μπες και στο thread DIY επιπλα κουζινας που ανοιξε ο mpampis3 γιατι το ντουλαπι του νεροχυτη δεν κελεινει καλα και θελει αλλαγη"

"που ήσουν μεταξυ 11-2 γιατι μπηκα στο forum και δεν ήσουν συνδεδεμένος"

ΥΓ προς kifina ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο με την μουρμουρα. Τωρα καπου μια γυναικα τωρα μαθαινει για το site καει λεει "ωστε ετσι μπαινεις στο bourdela" "Μα αγαπη μου δεν εχω Η/Υ"  "Ναι αλλα ΑΝ παρεις θα μπαινεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.703
Πόντοι
216
:uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:
ρε μην ασχολεισται με τους καθε καραγκιοζηδες...εμεις πιστοι στο εργο....

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Αν ήταν η ψωλή βιολί
θα 'ταν όλοι μουσικοί!!!
:2funny: :2funny:

Δεν αξίζει να πέφτουμε σε κατώτατα εππίπεδα!!
ʼλλωστε, και αυτοί είμαι σίγουρος πως αυτήν την ώρα
διαβάζουν αυτά που γράφουμε ή διαβάζουν
τις κριτικές και τους καταλόγους των "σπιτιών"!! ;)
Για τον πούτσο καβάλα λοιπόν!! :birdman:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
τους μαλακες...!!χαχαχαχα σαν το μπουρδελα.com δεν πιστευω οτι συνγκρινεται αλλο σαιτ....!!χαχαχα....
τις προαλες μαλιστα εμαθα απο ενα κολητο μου οτι τυχαια λεει βρεθηκε σε ενα απο αυτα τα σαιτ και βρηκε ενα μπασταρδο συμαθητη μου που δεν τον πηγαινα μια ποτε να ποσταρει κατι μαλακιες...!!χαχαχαχα...!!μου λεει ελεος καμενια τελειως αν δεις τι συζητανε εκει μεσα..!! αρε πουτανες δεν συγκρινομαστε...!!! αυτη ηταν η γνωμη ενος φιλου που δεν ασχολειται με τετοια σαιτ και ειταν απλα περαστικος..!!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
μΕ τις μαλακιες που γραφει το ΜΑΧ θα μας χαλασει το μαγαζει θα μπενουν ολες του καλου κοσμου για να βλεπουν πως πειδαμε ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom