Κάτι τέτοιοι τύποι που το παίζουν είμαι ο Νεύτων ο Β' και όλοι οι άλλοι άνθρωποι των σπηλαίων είναι τελείως για τον πούτσο και στερημένοι. Ας τους αφήσουμε στον κόσμο τους καλύτερα στα αρχίδια μας εμάς.
+1
Κάτι τέτοιοι τύποι που το παίζουν είμαι ο Νεύτων ο Β' και όλοι οι άλλοι άνθρωποι των σπηλαίων είναι τελείως για τον πούτσο και στερημένοι. Ας τους αφήσουμε στον κόσμο τους καλύτερα στα αρχίδια μας εμάς.
Ρε παιδία απο τα sites που δίνετε, σε αυτό με τα mame () υπάρχει ένας αρχιμαλάκας με το όνομα GigaBac28 και μια απίστευτη σκατόφατσα
πρόσφατα κάποιος μαλάκας για να το παίξει υπεράνω φαντάζομαι σφύριξε στην γκόμενά μου ότι υπάρχει το bourdela.
αυτή μια μέρα
μπήκε μέσα! ίσως να είναι μέλος και να μην το γνωρίζω!
καμιά φορά πάνω στην κουβέντα ή στην μανούρα ξεχνιέσαι και λες διάφορα που μπορείς να καρφωθείς.
από τότε προσπαθώ να λέω λιγότερα που μπορεί να με προδώσουν
Ρε παιδία απο τα sites που δίνετε, σε αυτό με τα mame () υπάρχει ένας αρχιμαλάκας με το όνομα GigaBac28 και μια απίστευτη σκατόφατσα ο οποίος λέει:
Εγώ πάντως παιδιά μπήκα στο bourdela.com και μάλιστα εκτός του ότι γράφτηκα μέλος έκανα και post γύρω από ένα αισθηματικής φύσεως πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Μάλιστα η ανταπόκριση που βρήκα ήταν απροσδόκητη!! Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω link και κλάψτε και εσείς:
link
Επειδή αυτό είναι απο το παλιό forum και δεν μπόρεσα να το ανοίξω κάποιος απο τους mods/admins μπορεί να το ανοίξει για να δούμε ποιός είναι αυτός ο έξυπνος εδώ μέσα ?
edit: Έφτιαξα το link