Νέα

Όλοι μιλάνε για μας!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stunt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Tωρα εμενα γιατι με τρωει το χερακι μου να σπαμαρω το c_kouvaris@yahoo.com???
Προτεινω οτι μαλακια site μας ζηταει μαιλ απο δω και περα να δινουμε αυτό... :dancing:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πώς μπορούμε να τους πασάρουμε το(η)ν Νένα την πούστρα;Να τον ξαμολύσουμε εκεί μέσα να τα κάνει όλα :knockinb:(μπουρδέλο).Θα τρελλαθούν τα φλωράκια.Περιμένω λύσεις απο τους κομπιουτεράδες-admins εδώ μέσα ώστε να τους το(η)ν πασάρουμε.

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Aυτο θα ηταν οντως καλη φαση!Προτεινω εκτος απο νενα να πασαρουμε και gayboy!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φανταστείτε γέλια με το(η)ν Νένα να δείχνει την κωλάθρα της κ να ανεβάζει συνέχεια φώτο.Απλώς φανταστείτε τα γέλια :grin: :grin: :grin: & φανταστείτε τις μούρες τους. :badair: :badair: :badair: :cussing: :cussing: :cussing: :crazy: :crazy: :crazy:ΚΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΑΝΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

NOSTRADAMOS75

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες δεν εχω τιποτε αλλο να τους χωσω,σε λογια ,τα εχετε πει ολα εσεις,εγω το μονο που μενει ειναι να τους δωσω το καυλι μου για τον κωλο τους.Αντε και με τις υγειες τους. Περα απο την πλακα δεν αξιζει τον κοπο να ασχολειται κανεις με αυτους γιατι μου θυμιζουν τον εαυτο στο γυμνασιο που βαζαμε μεγαλυτερους να μας παρουν καμμια τσοντα για να τον παιξουμε και μεις σαν πιτσιρικαδες,ε αυτοι λοιπον εχουν περασει τα 20 και ακομα τις τσοντες τους τις παιρνει αλλος.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
πλακα πλακα παληκαρια, φανταζεστε να σας κατσει καμια φαση και να ψηνετε να πηδηξετε καμια γκομενα απο αυτες που μπαινουν εκει μεσα ? :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:
με το συμπαθειο αλλα τη γα(ν)ησατε ...!!!!  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Η τεράστια διαφορά αυτού του site από τα άλλα είναι ότι εδώ μοιράζονται πληροφορίες που είναι αποτέλεσμα εμπειριών!! και είναι και χρήσιμες!!
Όσο για τα άλλα site.... τα διαβάσατε και μόνοι σας!  :uglystupid:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λοιπόν θα αρχίσω τις απειλές μπας κ τους ξαμολύσετε το(η)ν Νένα:ή το(ην) αμολάτε ή θα δημιουργώ συνέχεια καινούρια θέματα αθλητικου-οπαδίστικου περιεχομένου μέχρι να σας κάνω μπουρδέλο κ τότε θα δείτε πως το(η)ν αμολάτε:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
ρε παληκαρια, τωρα χαζευα παλι αυτους τους τιποτενιους και συνειδητοποιησα πως τα παιδια αυτα (και δεν το λεω για πλακα) δεν πρεπει να τα κοροιδευουμε, πρεπει να τα βλεπουμε με κατανοηση..
τα παιδακια αυτα δεν ειναι καλα, ειναι πολυ αρωστες ψυχες.. :'( :'(
ειναι βαρια ταλαιπωρημενες ψυχες με τεραστιες ελειψεις..
σκεφτειτε το λιγο....
δεν μιλαμε απλα για καταντια, μιλαμε για εσωτερικους κοσμους ΔΡΑΜΑ....

Δυστυχώς τα forums που μαζεύουν φοιτητές συνήθως τέτοια είναι... βουτηγμένα στη  :jerking: κι ελπίζουν τα δύστυχα βλαμμένα ότι αν το παίξουν αγκαλίτσες και ελαφρώς bisexual μπορεί να τους κάτσει καμιά γκόμενα. Που μπορεί να τους κάτσει, αλλά εκείνη θα τους γαμάει με το δονητή  :knockinb: :crazy:

OP
OP
S

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16

ιδου παιδια η γνωμη καποιων κυριων για τα μελη του site μας- μας περιγραφουν ως λιγουρηδες, αστοιχιεωτους, φαιδρους, ανικανους για σοβαρες συζητησεις και μορφωτικως πολλες σκαλες κατωτερους απο εκεινους. Απομονωνουν δε επιλεκτικα θεματα για να δειξουν το δηθεν
χαμηλο επιπεδο μας. Μονο καποιο μελος τους τολμησε να πει ανοιχτα την αμεριστη συμπαρασταση που βρηκε εδω σε προβλημα που αντιμετωπιζε και μονο που δεν τον λιντσαρανε. Και αν η βλακεια του cuba μπορει να ειναι ανωδυνη, το να εκφερουν τετοιες αποψεις σε ποιο σοβαρα fora, αρχιζει και με προβληματιζει...

Ντρεπομαι για λογαριασμο τους και θλιβομαι ταυτοχρονα...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΟΥΡΔΕΛΑ .COM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
μάγκες μην ασχολήστε μαζί τους αξία τους δίνετε είναι  :jerking: :jerking: :idiot: :idiot:  :uglystupid:

Επισκέπτης
Κι εσυ ρε liomas γιατι δεν ανοιγες ενα thread εδω, να ξηγηθουμε ολοι μαζι παρέα... ;) Να μην προλαβαινουν οι mod του κώλου να διαγράφουν μηνύματα...Next time... :sunglasses:

Γιατί φιλαράκο δεν ξέρω με τι nicknames είναι μέσα στο bourdela.com. Κρύβονται ρε, τι περίμενες? Ο συγκεκριμένος μαλάκας στο eftaxias.gr λέγεται Hackemate, τον οποίο εγώ φωνάζω "11/10" καθώς μου έλεγε ότι η γκόμενά του με άριστα το 10 παίρνει 11 και γι' αυτό δεν έχει ανάγκη να πάει σε μπουρδέλο. Αναρωτιέμαι όμως εγώ πως ήξερε ότι εγώ είμαι μέλος στο bourdela :) Φυσικά, όταν τον ρώτησα που το ήξερε, απάντηση δεν πήρα! Μάλλον την παλάμη του θα εννοούσε ο παπάρας λέγοντας 11/10. Λογικό είναι... μετά από τόση μαλακία την έχει ερωτευθεί  την παλάμη του ο μαλάκας:2funny:

Φίλε 11/10, αν θές να ξεφύγεις λίγο από την μαλακία που σε δέρνει μπες στον κατάλογο των μπουρδέλων να βρεις την υγειά σου επιτέλους!!!  :sunglasses:

Επισκέπτης
εκανε η μυγα κωλο και εχεσε το κοσμο ολο!!!!!!εμεις ρε χτυκιαρηδες γαμαμε ,δεν το εχουμε ριξει στην μαλακια  :jerking: :jerking:!!!ουστ ρε που μας σχολιαζετε κιολας καρναβαλια ε καρναβαλια!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

ιδου παιδια η γνωμη καποιων κυριων για τα μελη του site μας- μας περιγραφουν ως λιγουρηδες, αστοιχιεωτους, φαιδρους, ανικανους για σοβαρες συζητησεις και μορφωτικως πολλες σκαλες κατωτερους απο εκεινους. Απομονωνουν δε επιλεκτικα θεματα για να δειξουν το δηθεν
χαμηλο επιπεδο μας. Μονο καποιο μελος τους τολμησε να πει ανοιχτα την αμεριστη συμπαρασταση που βρηκε εδω σε προβλημα που αντιμετωπιζε και μονο που δεν τον λιντσαρανε. Και αν η βλακεια του cuba μπορει να ειναι ανωδυνη, το να εκφερουν τετοιες αποψεις σε ποιο σοβαρα fora, αρχιζει και με προβληματιζει...

Ντρεπομαι για λογαριασμο τους και θλιβομαι ταυτοχρονα...

Το αν είμαστε λιγούρια, χαμηλού επιπέδου κλτ........ας έρθουν να μας ρωτήσουν για να μην γράφουμε και πολλά εδώ. Θα εκπλαγούν μόλις ανακαλύψουν τι επιπέδου  είμαστε, τι μόρφωση και τι επάγγελμα κάνουν πολλοί από δω εν αντιθέση με εκεί...............

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Το αν είμαστε λιγούρια, χαμηλού επιπέδου κλτ........ας έρθουν να μας ρωτήσουν για να μην γράφουμε και πολλά εδώ. Θα εκπλαγούν μόλις ανακαλύψουν τι επιπέδου  είμαστε, τι μόρφωση και τι επάγγελμα κάνουν πολλοί από δω εν αντιθέση με εκεί...............

Δεν παίζει ρόλο η μόρφωση για μένα.

Δεν είναι και λίγοι εδω πέρα όμως αυτοί που βρίζοντε όμως σαν τα ζώα, προκαλούνε χωρίς λόγο κλπ. Απο αυτούς βγαίνει η εικόνα η "μαύρη" και κοροιδεύουνε οι άλλοι σε άλλα forum!  :)

Τα λιγούρια πάλι υπάρχουν παντού άν και εδώ λογικό είναι να υπάρχουνε περισσότερα απο άλλα forum επειδή είναι και τσοντοforum.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Ρε παιδία απο τα sites που δίνετε, σε αυτό με τα mame () υπάρχει ένας αρχιμαλάκας με το όνομα GigaBac28 και μια απίστευτη σκατόφατσα ο οποίος λέει:

Εγώ πάντως παιδιά μπήκα στο bourdela.com και μάλιστα εκτός του ότι γράφτηκα μέλος έκανα και post γύρω από ένα αισθηματικής φύσεως πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Μάλιστα η ανταπόκριση που βρήκα ήταν απροσδόκητη!! Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω link και κλάψτε και εσείς:

link

Επειδή αυτό είναι απο το παλιό forum και δεν μπόρεσα να το ανοίξω κάποιος απο τους mods/admins μπορεί να το ανοίξει για να δούμε ποιός είναι αυτός ο έξυπνος εδώ μέσα ?

edit: Έφτιαξα το link

OP
OP
S

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Πρωτον: συγχαρητηρια σε: kinky30, Bigbooblover, liomas, Leaderr, Kosmikis, spermbob και λοιπους για την συμπαρασταση στο.. παλικαρι που εδειχνε να υποφερει (και που ολως τυχαιως εξαφανιστηκε απο το φορουμ απο τοτε- για να μπει με αλλο νικ ισως; Καθολου απιθανο)

Δευτερον: συγχαρητηρια στον κυριο Gigaback που στο αλλο φορουμ ειναι χαμηλων τονων ντροπαλο αγορι και εδω χρησιμοποιει εκφρασεις τυπου " να της χώσουμε έναν ναργιλέ στο μουνί της να της το κάνουμε καπνιστό!!!!" Τρανη αποδειξη της υποκρισιας καποιων... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Κάτι τέτοιοι τύποι που το παίζουν είμαι ο Νεύτων ο Β' και όλοι οι άλλοι άνθρωποι των σπηλαίων είναι τελείως για τον πούτσο και στερημένοι. Ας τους αφήσουμε στον κόσμο τους καλύτερα στα αρχίδια μας εμάς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom