δυο μηνυματα πριν μια ωρα σε ωραιο στυλ γραμμενα, ζητωντας να διαγραψεις το ΚΩΛΟσχολιο σου.
Γιατι εσυ ειδικα ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ τα τελευταια ορια. Προφανως για να πεταγεσαι εδω μεσα σπαμμαροντας, το κανεις επιτηδες.
Βαλτος εισαι να μου σπασεις τα νευρα?
Αυταπατασθε!
1) Σε ποσες συζητησεις σου (ειδικα στα πολιτικα που βριζεσαι με τους αλλους) σε σπαμμαρα?
ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ.
2) Σε καποια αλλα θρεντς μου που θα μπορουσες να πεις και μια μαλακια, παει στο διαολο δε θα πειραζε, ΔΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΙ.
Κι εσυ ακομα συνεχισες, παρολο που το σταματησαν οι αλλοι.
3) Ακομη ομως και να σε ειχα προκαλεσει καπου, καποτε, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ δικαιωμα να πιανεις μαναδες, οικογενειες αλλων για ΚΑΝΕΝΑ λογο.
Εχεις κατι με τον οιονδηποτε?
Λυστα με αυτον μοναχα, ασε τις μαναδες στην ακρη που ειναι ΙΕΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ στον κωλοκοσμο αυτο. Ομως απο αξιες τι να ξερουν ατομα του επιπεδου σου.
4) Επειδη ομως δεν ειμαι και παντελως κοπανος να την κανω με ελαφρια πηδηματακια, τραβα πιες κανενα ΞΥΔΑΚΙ να σου περασει. Εχω τα κοτσια και βγαζω χρημα να συντηρουμαι, δεν εχω αναγκη να γλυψω τον καθεναν για πενταροδεκαρες. Γιαυτο καθομαι και προγραμματιζω, ναξερες τι ωραια ειναι να σουφρωνεις τα 20ρικα απο το ταμειο....
Παω τωρα να πιω τον καφεδακο μου, θα φουμαρω και το πουρο δινοντας και μπουρμπουαρ στη γκαρσονα (οχι οτι θελω να την πηδηξω, αλλα για τον εγωισμο) και το βραδυ θα τον χωσω σε κωλαρακι παλι. Αλλα επειδη η ντουντα μου ειναι κουρασμενη, δε θα ανεβασω κριτικη, σιγα μην ενημερωνω τυπους σαν κι εσενα.
[move]lakis33 που σου χρειαζεται[/move]