Νέα

Όλοι δωρητές οργάνων..υποχρεωτικά....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 682
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
αντι λοιπον το κωλοκρατος να πρωωθησει μια σωστη καμπανια ενημερωσης και διαμορφωσης θετικης γνωμης , επιβαλει δια της βιας την αρπαγη οργανων
ξέρεις πόσες καμπάνιες έχουν γίνει κατά καιρούς για...
α , ναι? μηπως δεν φταινε οι πολιτες αλλα το συστημα ? δεν μπορει ! ανθωποι εδω ανθρωποι και στη σουηδια ! γιατι λοιπον οι σουηδοι γαλουχηθηκαν σωστα κι εγιναν ανθρωποι ? μηπως ειχαν τα σωστα ερεθισματα ? η μηπως τωρα υποστηριζεις πως εγινε οτι επρεπε για να τεθει σωστα το θεμα . ακου , οταν το ιδιο το κρατος γραφει στα αρχιδια του τον πολιτη , ειναι πολυτως φυσικο, ο πολιτης να γραψει στα αρχιδια του το κρατος ! τι περιμενεις ? σωστη συμπεριφορα , οταν απο την ωρα που γενιεσαι στηνελλα δα τρως συνεχως χαστουκια ? τι προσφερε αυτο το γαμημενο κωλοκρατος στους πολιτες του για να περιμενει ανταποδωση ? τι?

είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι η συνείδηση δεν αποκτήθηκε με την πειθώ αλλά με τον φόβο
ναι ? που ? στο ραιχ?

αυτα τα κασκαντεριλικια και η δια της βιας αρπαγη οργανων , με το ετσι θελω, δεν γινεται πουθενα ! σε καμια πολιτισμενη χωρα ! αν τελικα περασει το νομοσχεδιο (που δεν πιστευω πως υπαρχει λογικος ανθρωπος που θα ψηφισει κατι τετοιο) θα μιλαμε για τον υπερτατο φασισμο . κοιτα να δεις που χρησιμοποιω τετοια φρασεολογια και σε λιγο θα μπουνε ο πορνοπαπος να με υποστηριξει ! μονο αντιθετα αποτελεσματα μπορει να εχει το μετρο ! αυτα , ΟΥΤΕ στην κινα δεν γινονται!

ημουν παντοτε υπερ της δωρεας οργανων , ως δωρο ζωης απο εναν ανθρωπο σε εναν αλλο ! εφοσον ομως μιλαμε για δωρεα - οχι αρπαγη! εφοσον τωρα προωθειται σωνει και καλα , και δια της επιβολης , οχι μονο μου γυρνανε τα μυαλα , αλλα με μετατρεπουν σε μεγιστο πολεμιο - κι αν ετσι σκεφτομαι εγω, γιατι να μην σκεφτονται κι αλλα μερικα εκατομυρια

η δωρεα οργανων ειναι ΔΩΡΕΑ και για να συνεχισει να αποτελει θεαρεστη πραξη ζωης , πρεπει να συνεχισει να ειναι ΔΩΡΕΑ!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ξέρεις πόσες καμπάνιες έχουν γίνει κατά καιρούς για

(1) δωρεά οργάνων
(2) αιμοδοσία
(3) το κάπνισμα
(4) την οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος
(5) την ανακύκλωση
(6) τις αποδείξεις και το ξύπνημα της φορολογικής συνείδησης????

άπειρες... λένε, ξαναλένε, κάνουν σεμινάρια, ημερίδες, μαθήματα στα σχολεία, μαθήματα στους γονείς κλπ κλπ κλπ κλπ...

και τί έγινε με όλα αυτά?

(1) έχουμε τον χαμηλώτερο δείκτη δωρεάς οργάνων.
(2) εισάγουμε αίμα και παράγωγα του
(3) έχουμε πολύ μεγάλο αριθμό καπνιστών και ειδικά στις μικρές ηλικίες
(4) συνεχίζουμε να σκοτωνόμαστε και να σκοτώνουμε οδηγώντας σουρωμένοι
(5) έχουμε πολύ χαμηλό ποσοστό ανακύκλωσης αποριμάτων και συνεχίζουμε να παράγουμε μεγάλο κατα κεφαλήν όγκο αποριμάτων
(6) εδώ δεν θα μιλήσω... οι αριθμοί δείχνουν, αλλά και οι αποδείξεις που βρίσκεις πάνω σε κάθε τραπέζι καφετέριας πεταμένες...

επίσης είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι η συνείδηση δεν αποκτήθηκε με την πειθώ αλλά με τον φόβο.. για παράδειγμα τους φοροφυγάδες τους κρεμούσαν στον Πύργο του Λονδίνου ενώ στην Ελλάδα όποιος έκλεβε φόρους ήταν ήρωας (τουρκοκρατία γαρ)... ο φόβος σιγά σιγά μετατράπηκε σε συνείδηση... δυστυχώς στην Ελλάδα ουδεποτε υπήρξε φόβος για κάτι..

λογικό συμπέρασμα.. εφόσον η πειθώ δεν λειτουργεί ας λειτουργήσει η επιβολή...
να σου πω ρε ανθρωπιστη του κωλου,

και για διαφορους αλλους λογους που γινονται τηλεμαραθωνιοι ή δωρεες, τα συγκεντρωμενα χρηματα δεν αρκουν για να επιτευχθει ο σκοπος, τι πρεπει να γινει δηλαδη?

Θα σου αρεσε να βγει ενας νομος πως καθε φορα που ο ΟΗΕ, η ΟΥΝΕΣΚΟ, ο συλλογος προστασιας της λευκης αρκουδας της Κρητης κ.λ.π. αποφασισει πως χρειαζονται λεφτα για το σκοπο του, να σου κατακρατουν ολοκληρο το μισθο σου για κανα δυο χρονια μεχρι να επιτευχθει ο "καλος" σκοπος? Και αυτο ανθρωπισμος δεν ειναι?

Σταματα σε παρακαλω να υποστηριζεις μαλακιες! Το τελευταιο διαστημα το εχεις παραγ@μησει!

δωρεα σημαινει δωριζω με τη θεληση μου! δε σημαινει μου επιβαλλεται με το στανιο! ΤΕΛΟΣ!

φιλικα....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ξέρεις πόσες καμπάνιες έχουν γίνει κατά καιρούς για...α , ναι? μηπως δεν φταινε οι πολιτες αλλα το συστημα ? δεν μπορει ! ανθωποι εδω ανθρωποι και στη σουηδια ! γιατι λοιπον οι σουηδοι γαλουχηθηκαν σωστα κι εγιναν ανθρωποι ? μηπως ειχαν τα σωστα ερεθισματα ? η μηπως τωρα υποστηριζεις πως εγινε οτι επρεπε για να τεθει σωστα το θεμα . ακου , οταν το ιδιο το κρατος γραφει στα αρχιδια του τον πολιτη , ειναι πολυτως φυσικο, ο πολιτης να γραψει στα αρχιδια του το κρατος ! τι περιμενεις ? σωστη συμπεριφορα , οταν απο την ωρα που γενιεσαι στηνελλα δα τρως συνεχως χαστουκια ? τι προσφερε αυτο το γαμημενο κωλοκρατος στους πολιτες του για να περιμενει ανταποδωση ? τι?
ναι ? που ? στο ραιχ?

δεν γαλουχήθηκαν.. κρεμαστήκανε μερικές χιλιάδες και μάθανε... διάβασε και λίγο ιστορία

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ξέρεις πόσες καμπάνιες έχουν γίνει κατά καιρούς για

(1) δωρεά οργάνων
(2) αιμοδοσία
(3) το κάπνισμα
(4) την οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος
(5) την ανακύκλωση
(6) τις αποδείξεις και το ξύπνημα της φορολογικής συνείδησης????
Εχεις μπερδέψει σε μια λίστα παρανομίες με εθελοντικες πράξεις.

.. για παράδειγμα τους φοροφυγάδες τους κρεμούσαν στον Πύργο του Λονδίνου ενώ στην Ελλάδα όποιος έκλεβε φόρους ήταν ήρωας (τουρκοκρατία γαρ)
Οι Αγγλοι που είναι μάγκες και τους κρεμάγαν τους φοροφυγάδες για τη δωρεά οργάνων τι λένε?

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.859
Πόντοι
3.715
Σε λίγο με σύμβαση μεταξύ υπουργείου και τραπεζών για τις εγγυοδοτήσεις τραπεζικών δανείων θα υπάρχει και οπσιόν στα συμβόλαια προς ιδιώτες η εν ζωή παράδοση ενός συκωτιού...

(Monty Pythons scene: Meaning of Life)

προς το καλό του δημοσιου συμφέροντος.

Πέρα από την οποιαδήποτε πλάκα είναι καλή η πρωτοβουλία, αρκεί να μην καταλήξει σε πλήρως εμπορευματοποίηση των νεκρών. Δηλαδή ο τομέας της υγείας εκμετταλεύεται τον άνθρωπο από την εμβρυϊκή φάση μέχρι το μαρμάρινο μονοθέσιο, τώρα δίνει ακόμη μία ευκαιρία εκμεττάλευσης πριν μπει στο μονοθέσιο.

Ελπίζω να φανούν μόνο τα καλά σημάδια αυτής της ιστορίας.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
να σου πω ρε ανθρωπιστη του κωλου,

και για διαφορους αλλους λογους που γινονται τηλεμαραθωνιοι ή δωρεες, τα συγκεντρωμενα χρηματα δεν αρκουν για να επιτευχθει ο σκοπος, τι πρεπει να γινει δηλαδη?

Θα σου αρεσε να βγει ενας νομος πως καθε φορα που ο ΟΗΕ, η ΟΥΝΕΣΚΟ, ο συλλογος προστασιας της λευκης αρκουδας της Κρητης κ.λ.π. αποφασισει πως χρειαζονται λεφτα για το σκοπο του, να σου κατακρατουν ολοκληρο το μισθο σου για κανα δυο χρονια μεχρι να επιτευχθει ο "καλος" σκοπος? Και αυτο ανθρωπισμος δεν ειναι?

Σταματα σε παρακαλω να υποστηριζεις μαλακιες! Το τελευταιο διαστημα το εχεις παραγ@μησει!

δωρεα σημαινει δωριζω με τη θεληση μου! δε σημαινει μου επιβαλλεται με το στανιο! ΤΕΛΟΣ!

φιλικα....

να σου πω και γω μαλάκα της πούτσας...

το να σωσεις τον πλησίον σου δεν είναι εθελοντική πράξη .. είναι υποχρέωση... και η υποχρέωση είναι επιβολή είτε συνειδησιακή είτε νομική (εφόσον δεν διαθέτεις συνείδηση)

αλά αμφιβάλλω αν κατέχεις την διαφορά μεταξύ υποχρεώσης/καθηκοντος και εθελοντισμού... αλήθεια αίμα έχεις δώσει ποτέ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
[move][size=14pt]δωρεα σημαινει δωριζω με τη θεληση μου! δε σημαινει μου επιβαλλεται με το στανιο! ΤΕΛΟΣ![/size][/move]

σε λίγο θα βάλουν νόμο όποτε πηγαίνουμε για τσεκαπ να μας τραβάνε και κάνα δυό λίτρα αίμα ως ΔΩΡΕΑ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Επειδη βαριεμαι να διαβαζω, υπαρχει κανενας ηλιθιος που θεωρει οτι η εστω "υποχρεωτικη" δωρεα ειναι λαθος?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σε λίγο θα βάλουν νόμο όποτε πηγαίνουμε για τσεκαπ να μας τραβάνε και κάνα δυό λίτρα αίμα ως ΔΩΡΕΑ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

να σου πώ δεν είναι άσχημη ιδέα.. γιατί έτσι θα πάψουν και οι συνεχείς εκκλήσεις για αίμα στα κανάλια και στα μπλόγκς...

ααα ναι και θα ξελαμπικάρει και λίγο το μυαλουδάκι σου αφού θα σου κατέβει η πίεση (έστω και για λίγο)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

το να σωσεις τον πλησίον σου δεν είναι εθελοντική πράξη .. είναι υποχρέωση... και η υποχρέωση είναι επιβολή είτε συνειδησιακή είτε νομική (εφόσον δεν διαθέτεις συνείδηση)

αλά αμφιβάλλω αν κατέχεις την διαφορά μεταξύ υποχρεώσης/καθηκοντος και εθελοντισμού... αλήθεια αίμα έχεις δώσει ποτέ?
να σου ξαναπω κι εγω, καραγκιοζη της ψωλης...

ελα ρε? σοβαρα??? εγω επειδη εχω κατι υποχρεωσεις με δανεια χρειαζομαι 100.000 για να σωθω, εισαι υποχρεωμενος να με σωσεις! Ποτε να περασω να μου τα δωσεις? Δε πιστευω να κανεις κωλοτουμπα???

Εχω δωσει απειρες φορες αιμα! Τι παει να πει αυτο ρε μπαγλαμα? οτι καθε φορα που θα πηγαινω στο νοσοκομειο για κρυωμα θα με συνδεουνε και με μια αντλια να δινω κανα δυο λιτρα υποχρεωτικα? Τι παπαριες ειναι αυτες που πετας ρε? Τα σκεφτεσαι καθολου ή ετσι τα λες?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ναι , εκεί που γούσταρα ή μου το ζήτησαν ευγενικά όχι εκεί που μου το επέβαλαν δια νόμου.

αλήθεια έψαξες ποτέ να μάθεις γιατί στο χαλουμόνηση στο οποίο ζείς εξαλείφθηκε η μεσογειακή αναιμία που πρίν μερικές δεκαετίες μάστιζε τον τόπο?

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6

Κάνεις λάθος εφόσον θέλεις να θεωρείσαι ελευθερος , εισαι ελέυθερος και να σωσεις και να μην σωσεις και να επιλεξει πως θα διαθεσει ο καθενας το ΔΙΚΟ ΤΟΥ σωμα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
να σου ξαναπω κι εγω, καραγκιοζη της ψωλης...

ελα ρε? σοβαρα??? εγω επειδη εχω κατι υποχρεωσεις με δανεια χρειαζομαι 100.000 για να σωθω, εισαι υποχρεωμενος να με σωσεις! Ποτε να περασω να μου τα δωσεις? Δε πιστευω να κανεις κωλοτουμπα???

Εχω δωσει απειρες φορες αιμα! Τι παει να πει αυτο ρε μπαγλαμα? οτι καθε φορα που θα πηγαινω στο νοσοκομειο για κρυωμα θα με συνδεουνε και με μια αντλια να δινω κανα δυο λιτρα υποχρεωτικα? Τι παπαριες ειναι αυτες που πετας ρε? Τα σκεφτεσαι καθολου ή ετσι τα λες?

ελα από δώ να σου δώσω 100.000 έχω κάτι παλιές δραχμές σε κέρματα...

και όσο για το αίμα καλά θα κάνουν να σου παίρνουν κάθε φορά.. καλό θα σου κάνει..

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
γιατι λοιπον οι σουηδοι γαλουχηθηκαν σωστα κι εγιναν ανθρωποι ?
δεν γαλουχήθηκαν.. κρεμαστήκανε μερικές χιλιάδες και μάθανε... διάβασε και λίγο ιστορία
εγω θα προτεινα , να ανοιξεις τα ματια και να αντιληφθεις και που βρισκεσαι και τι γραφεις . οταν , εαν και εφοσον , καταφερει το γαμημενο ελληνικο κωλοχανεια να μετατραπει σε σουηδικο προτυπο και να εξασφαλιζει σε ολους ανεξεραιτως τους πολιτες του ΔΩΡΕΑΝ :

• [li]ασφαλεια για την ζωη και την περιουσια τους ,[/li]
    [li]ευζωια (και οχι απλα επιβιωση) ,[/li]
    [li]οταν τα παιδια του θα μορφωνονται κοινωνικα σε σχολεια & πανεπιστημια αντι να βγαινουν ντουβαρια με πτυχιο ,[/li]
    [li]οταν τα νοσοκομεια θα εχουν οψη 5αστερων ξενοδοχειων , θα λαμπουν απο καθαριοτητα και οι γιατροι δεν θα απαιτουν μιζα για να σου κανουν την τιμη να σε εξετασουν ,[/li]
    [li]οταν οι δρομοι θα ειναι αεροδρομια αντι πεδιο καταστροφης των αναρτησεων ,[/li]
    [li]οταν η οψη των πολεων δεν θα θυμιζει τα κουμουνιστικα μπλοκ εργατικων κατοικιων , αλλα γειτονιες που χαιρεσαι να ζεις ,[/li]
    [li]οταν το κρατος δεν θα εμπαιζει τους πολιτες ουτε θα τους κλεβει τα χρηματα που πληρωνανε μια ολοκληρη ζωω ως εισφορες στα ταμεια ...[/li]

...ναι τοτε ξανασυζηταμε για την μεταμοσχευση. επειδη ομως μεζρι τοτε υπαρχουν αιωνες κολλημενων μυαλων , ας φτιαχτει χωρα το μπουρδελο , κι οταν ειναι ετοιμο , φωναξτε μας να ερουμε στα εγκαινεια!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ποιος ξέρει τι μίζες και τι κομπίνες θα κρύβονται πίσω από όλα αυτά???
Ενώ τώρα, εάν χρειάζεσαι ας πούμε ένα νεφρό, είναι όλα διάφανα!

....αν μετά το θάνατό μου θέλω να με κάψουν...
Μπορείς να το κάνεις αυτό στην Ελλάδα?

όλες οι άλλες χώρες έχουν ψηφίσει ενα τέτοιο νόμο???
Άσχετο επιχείρημα. Ή μάλλον, είναι επιχείρημα που δεν μπορείς να το χρησιμοποιείς όταν σε βολεύει μόνο.

Το μέτρο IMHO είναι σωστό.

Και πρέπει να γίνει υποχρεωτική και η αιμοδοσία.

Με ποινή μάλιστα να μην σου δίνουν αίμα σε περίπτωση που χρειαστείς, εάν αρνείσαι να δώσεις. (εξαιρούνται ιατρικοί λόγοι προφανώς)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ελα από δώ να σου δώσω 100.000 έχω κάτι παλιές δραχμές σε κέρματα...

και όσο για το αίμα καλά θα κάνουν να σου παίρνουν κάθε φορά.. καλό θα σου κάνει..
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

αστο λεμε, το εχεις παραξεφτιλισει το πραμα....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δεν γαλουχήθηκαν.. κρεμαστήκανε μερικές χιλιάδες και μάθανε... διάβασε και λίγο ιστορίαεγω θα προτεινα , να ανοιξεις τα ματια και να αντιληφθεις και που βρισκεσαι και τι γραφεις . οταν , εαν και εφοσον , καταφερει το γαμημενο ελληνικο κωλοχανεια να μετατραπει σε σουηδικο προτυπο και να εξασφαλιζει σε ολους ανεξεραιτως τους πολιτες του , ασφαλεια για την ζωη και την περιουσια τους , ευζωια (και οχι απλα επιβιωση , οταν τα παιδια του θα μορφωνονται κοινωνικα σε σχολεια & πανεπιστημια αντι να βγαινουν ντουβαρια με πτυχιο , οταν τα νοσοκομεια θα εχουν οψη 5αστερων ξενοδοχειων , θα λαμπουν απο καθαριοτητα και οι γιατροι δεν θα απαιτουν μιζα για να σου κανουν την τιμη να σε εξετασουν , οταν το κρατος δεν θα εμπαιζει τους πολιτες ουτε θα τους κλεβει τα χρηματα που πληρωνανε μια ολοκληρη ζωω ως εισφορες στα ταμεια ...

...ναι τοτε ξανασυζηταμε για την μεταμοσχευση. επειδη ομως μεζρι τοτε υπαρχουν αιωνες κολλημενων μυαλων , ας φτιαχτει χωρα το μπουρδελο , κι οταν ειναι ετοιμο , φωναξτε μας να ερουμε στα εγκαινεια!

να ο τρόπος με τον οποίο η σουηδία μετατράπηκε σε πρότυπο.. σου αρέσει???

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Επειδη βαριεμαι να διαβαζω, υπαρχει κανενας ηλιθιος που θεωρει οτι η εστω "υποχρεωτικη" δωρεα ειναι λαθος?
ναι υπαρχουν,

δεν υπαρχει κανενας ομως που να αμφισβητει πως η υποχρεωτικη μεταμοσχευση εγκεφαλου σε ορισμενους μαλακες σαν και του λογου σου πρεπει να νομοθετηθει επειγοντως....

Επισκέπτης
Κάνεις λάθος εφόσον θέλεις να θεωρείσαι ελευθερος , εισαι ελέυθερος και να σωσεις και να μην σωσεις και να επιλεξει πως θα διαθεσει ο καθενας το ΔΙΚΟ ΤΟΥ σωμα
Mα κ τώρα θα υπάρχει ελευθερία,απλά αντί να δηλώνει αυτός που επιθυμεί να γίνει δωρητής οργάνων θα το δηλώνει αυτός που δεν το επιθυμεί.

Αν δεν κάνω λάθος δηλαδή....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom