Νέα

Σήκωσαν πανώ εναντίον της Ελλάδας οι τηγανοκέφαλοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Θέλει κανένας σας τύποι μου σοβατίσματα,χτίσμο πέτρας,χωραφά,τσομπάνη κλπ ;
Γιατί βλέπω τα εληνόπουλα που είναι 15 καυλώνουν τρελά να γίνουν τσομπάνηδες
πετράδες,σκεπατζήδες και τα τοιαύτα αλλά οι κωλοαλβανοί τα παίρνουν τις δουλειές.

Τι;Όχι; Το μπούλο τότε που θέλουμε και τους αλβανούς εκτός ελλάδας.

Θέλουμε την παγκόσμια διατήρηση της φέτας ως ελληνική.Την φέτα από που την παίρνουμε;
Είπα μήπως θέλετε ακόμα να φύγουν.
Ποιος το λεει αυτό τυπε,να φυγουν;Οποιος είναι εισοδηματιας,δεν εχει επαφη,δεν εχει δουλεψει στη ζωη του;Θεμιτο,αλλα όχι να εχει και αποψη;Αν οι Αλβανοι προχωρουν στον οικειοθελή εξελληνισμο των παιδιων τους όπως συμβαινει με γοργους ρυθμους,ειναι καλοδεχούμενοι.Οι λιγοστοι ανθέλληνες Τουρκαλβανοι,φυσικα και όχι.Αυτοι που υποστηριζουν το αντιθετο δεν είναι ευχαριστημένοι με τους Αλβανούς να παιρνουν ελληνικα ονόματα,να μιλανε στα παιδια τους μονο ελληνικα με αποτέλεσμα στο τελος να μεινει μονο ως μια μακρινη αναμνηση η καταγωγή τους,μπορει να τους αρεσει να βλεπουν Πακιστανούς με τα φεσια,τις λευκες παραδοσιακες παντελονες και τα φαρδια μακρια πουκαμισα μεχρι το γονατο Καρατσι στυλ.Μπορει να το θεωρουν καλυτερο.

koumpater

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
8
Like
246
Πόντοι
281
Ελληνοαμερικανος εισαι;Το  λεω γιατι βαζεις εμβόλιμα και αγγλικα.Κι ο θειος μου ο Καναδος ετσι μιλαει.
Οχι τυπε, απλα εχω περασει πολυ καιρο στη Σουδα. :2funny:

Οταν στα Σκοπια πηγαν μετα το Κοσοβο να αποσχιστουν οι Αλβανοι,ξεχασες μου φαινεται ότι κατεβηκαν οι Σλαβοι και κατεστειλαν την εξεγερση με τα οπλα,μεχρι και ελαφρα τεθωρακισμένα κατεβασαν.Ετσι είναι αυτά,με τι ηθελες να τους αντιμετωπισουν,με λουκουμοσκονη;Η μηπως στο Κοσοβο η οποια εξελιξη μια και δεν εχει αναγνωριστεί επισημα ως κρατος στον ΟΗΕ,εγινε αναίμακτα;Και κατσε μετα εσυ να υποστηριζεις το απαραβιαστο των συνορων.
Αυτο λεω ρε τυπε, οτι παρε-δωσε γης στα Βαλκανια παντα καταληγουν σε ενοπλες συρραξεις. Τι δεν καταλαβες.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Τον αλβανοσκοπιανων συνορων υποστηριζουν μερικοι το απαραβιαστο. Με τα ελληνικα δεν εχουν τετοια κολληματα. Εμεις αλλωστε, "δεν εχουμε συνορα".
Δε θα μου κανει εντυπωση αμα διαλυθουν τα Σκοπια στα κομματια που λενε οσοι ασχολούνται διεθνως σε διπλωματικο στρατιωτικο επιπεδο {αληθεια,γιατι αραγε από την Ευρωπαικη Ενωση προειδοποιουν τα Σκοπια να φανουν διαλλακτικοι με την Ελλαδα και να μη προκαλουν για το ονομα γιατι ελοχευει ο κίνδυνος διασπασης,επειδη  δεν υπαρχει θεμα;} και να παρει η κάθε χωρα ότι της αναλογει ιστορικα,πληθυσμιακα,και μερικοι εδώ να λενε,οχι ιμπεριαλισμοι,να μη κανουμε τιποτα.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Οχι τυπε, απλα εχω περασει πολυ καιρο στη Σουδα. :2funny:
Αυτο λεω ρε τυπε, οτι παρε-δωσε γης στα Βαλκανια παντα καταληγουν σε ενοπλες συρραξεις. Τι δεν καταλαβες.
Το ιδιο πραγμα λεμε,τα σύνορα αλλαζουν με πολεμους.Λες να θελω να σηκωθω απ το καναπε και να τρεχω στα βουνα του Διδυμοτειχου ξανα η στα ελληνοσκοπιανα σύνορα πανω απ τις Σερρες που γραφει το απολυτηριο μου σε περιπτωση πολεμου;Απλως αδυνατω να κατανοησω τη λογικη Η Ελλαδα δε διεκδικεί τιποτα και ποτε..Η μηπως οι Αλβανοι του Κοσοβου όταν ξεκινησαν την ιστορια εκει και κερδισαν ότι κερδισαν ηταν πλούσιοι;Ουτε να φανε δεν ειχαν.

koumpater

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
8
Like
246
Πόντοι
281
Το ιδιο πραγμα λεμε,τα σύνορα αλλαζουν με πολεμους.Λες να θελω να σηκωθω απ το καναπε και να τρεχω στα βουνα του Διδυμοτειχου ξανα η στα ελληνοσκοπιανα σύνορα πανω απ τις Σερρες που γραφει το απολυτηριο μου σε περιπτωση πολεμου;Απλως αδυνατω να κατανοησω τη λογικη Η Ελλαδα δε διεκδικεί τιποτα και ποτε..Η μηπως οι Αλβανοι του Κοσοβου όταν ξεκινησαν την ιστορια εκει και κερδισαν ότι κερδισαν ηταν πλούσιοι;Ουτε να φανε δεν ειχαν.
Η ελλαδα δεν εχει claims που λεμε και στη Σουδα. Casus belli κατα το αθηναϊκον. Τα μονα που εχει να διεκδικησει βρισκονται προς Ανατολας, κι εκει ξερουμε πως οχι μονο δε μας παιρνει, αλλα θα φαμε και πουτσα να, και ειμαστε και συμμαχοι κατα ΝΑΤΟ.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Σημερα μαθαμε οτιη ελλαδα δεν εχει δικαιωμα να διεκδικει τη βορειο ηπειρο, οτι αν διαλυθουν τα σκοπια λογω της πληθισμιακης εκρηξης των αλβανων θα πρεπει να παρακολουθουμε απο τη γωνια και οτι η τουρκια μας εχει για πλακα. Σιγουρα γιναμε σοφοτεροι με τοσες γνωσεις που αποκτησαμε.

koumpater

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
8
Like
246
Πόντοι
281
Σημερα μαθαμε οτιη ελλαδα δεν εχει δικαιωμα να διεκδικει τη βορειο ηπειρο, οτι αν διαλυθουν τα σκοπια λογω της πληθισμιακης εκρηξης των αλβανων θα πρεπει να παρακολουθουμε απο τη γωνια και οτι η τουρκια μας εχει για πλακα. Σιγουρα γιναμε σοφοτεροι με τοσες γνωσεις που αποκτησαμε.
Γραφω Α, εσυ διαβαζεις Β, και τελικα καταλαβαινεις Γ. Οτι να'ναι.  :idiot:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Η ελλαδα δεν εχει claims που λεμε και στη Σουδα. Casus belli κατα το αθηναϊκον. Τα μονα που εχει να διεκδικησει βρισκονται προς Ανατολας, κι εκει ξερουμε πως οχι μονο δε μας παιρνει, αλλα θα φαμε και πουτσα να, και ειμαστε και συμμαχοι κατα ΝΑΤΟ.
Το Λοουερ δε το χω παρει αλλα εχω παει μεχρι τη 5η κανονικη,ευτυχως.Οποτε οι Τουρκοι μπορουν να εχρονται στη Δυτικη Θρακη με τα 230 τζαμια και να εχουν παραπονα για το τι υψος θα χει ο μιναρες,αλλα στη Βορειο Ηπειρο που η Ελλαδα εχει τοσα δικαιώματα ιστορικα,πληθυσμιακα,μεχρι και νομικα {να ναι καλα ο Σπυρομιλιος που κερδισε το Πρωτοκολο της Κερκυρας κανοντας μονος του ανταρτικο εκει} δε της πεφτει λογος αν τηρούνται όλα για τα σχολεια,τις εκκλησιες,τις περιουσιες.Παντως ο Παυλος Μελας όταν αφηνε τη μεγαλη επαυλη του στη Κηφισιά,τη πλουσια και ανετη ζωη του στην Αθηνα με τις ανεσεις και την ευμαρεια για να ανεβει στη Μακεδονια δε φανταζομαι ότι θα περιμενε 100 χρονια μετα να υπαρχουν μερικοι να υποστηριζουν ότι η Ελλαδα δε διεκδικεί τιποτα.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326

Επισκέπτης
Που ειναι οι Αλβανοι που ολοι γνωριζουμε οτι μπαινουν στο σαιτ; Ας γραψουν την αποψη τους αν εχουν αρχιδια.
Δεν έχω γνώση επί του θέματος αλλά εκεί μέσα δες τι χαμός γίνεται..

Το θεμα ειναι σοβαρο..νταξει δεν φταινε οι ποδοσφαιριστες για αυτο αλλα πρεπει να τιμωρηθει με αποκλεισμο απο ολες της διοργανωσεις η εθνικη αλβανιας κανα δυο τρια χρονια για αρχη και αν το συνεχισουν μεγαλυτερες τιμωριες.
Έτσι ακριβώς. Δε μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι του καυλώνει.

Οι φίλοι μας οι Γάλλοι που δεν αντέδρασαν ΚΑΘΟΛΟΥ. Αλλά άμα έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς…….
Καλά αυτοί ξυπνήσανε για λίγο όταν τους τάραξαν οι τζιχαντιστές στο Παρίσι με τις μπόμπες και τα αυτόματα. Εδώ τις προάλλες έπαιζαν ξύλο στο λιμάνι της Μασσαλίας οι Άγγλοι με τους Ρώσους κι η Αστυνομία εμφανίστηκε με καθυστέρηση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom