You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 599
- Πόντοι
- 246
αυτα ειναι παπαριες τυπεΓιατί, υπάρχει Ελλάδα; Δεν ξέρω καμία Ελλάδα ως δύναμη ανεξάρτητη, αξιόπιστη και αξιοπρεπής. Από τότε που έγινε... ελεύθερο κράτος, μετά τη τουρκοκρατία έχει αφεντικά. Αυτοί που ελευθέρωσαν την Ελλάδα και οι μετέπειτα που πήραν τη σκυτάλη της «προστασίας» της σ' έχουν δεμένο. Χειροπόδαρα.
η αληθεια ειναι οτι απο μονοι μας δεν ειμαστε αξιοι να κανουμε το παραμικρο
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.098
- Πόντοι
- 25.467
Γιατί, υπάρχει Ελλάδα; Δεν ξέρω καμία Ελλάδα ως δύναμη ανεξάρτητη, αξιόπιστη και αξιοπρεπής. Από τότε που έγινε... ελεύθερο κράτος, μετά τη τουρκοκρατία έχει αφεντικά. Αυτοί που ελευθέρωσαν την Ελλάδα και οι μετέπειτα που πήραν τη σκυτάλη της «προστασίας» της σ' έχουν δεμένο. Χειροπόδαρα.
Κατά το ίδιο σκεπτικό, δεν υπάρχει και Αλβανία.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Γιατι,πρωτη σε κυκλοφορια εφημεριδα δεν είναι;Για το σαιτ δε ξερω.Να μας κανεις μια λιστα παντως με τα επιτρεπόμενα σαιτ.Τι Ιντυμηντια ας πουμε επιτρεπεται η είναι μονο για αρρωστα αναρχοσκυλα;Σιγα μη δωσουμε και κλικ στο πρωτοψεμα, τυπε.
sbl
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Το 2020 οι αλβανικοί πληθυσμοί στα Βαλκάνια θα ξεπεράσουν τον "ελληνικό" (χωρίς καν στην τότε πρόβλεψη να έχει προβλεφθεί η μαζική μετανάστευση νέων των τελευταίων χρόνων εξαιτίας της κρίσης)
Περισσότερα εδώ
Οπότε ο συνήθης καρπαζοεισπράκτορας της υφηλίου μάλλον θα υποφέρει μερικά ακόμη πλήγματα.
Τίποτε πρωτότυπο, συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια άλλωστε
Επί του παρόντος προέχουν άλλα ζητήματα
Περισσότερα εδώ
Οπότε ο συνήθης καρπαζοεισπράκτορας της υφηλίου μάλλον θα υποφέρει μερικά ακόμη πλήγματα.
Τίποτε πρωτότυπο, συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια άλλωστε
Επί του παρόντος προέχουν άλλα ζητήματα
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Που ειναι οι Αλβανοι που ολοι γνωριζουμε οτι μπαινουν στο σαιτ; Ας γραψουν την αποψη τους αν εχουν αρχιδια.
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.064
- Πόντοι
- 7.865
Επειδή κάνουμε τουμπέκα και το παίζουμε υπεράνω μας έχουν πάρει για χαϊβάνια.Πρέπει να ξεκινήσει παγκόσμια αντιπροπαγάνδα για τις παπαριές που ισχυρίζονται οι διάφοροι γείτονες.Για παράδειγμα μπορούμε να φτιάξουμε ένα μουσείο στην Παραμυθιά,το οποίο θα ασχολείται με την εκεί σφαγή του πληθυσμού απο τους τσάμηδες.Και στο άλλο θέμα που έθιξες δικέ μου,ο υπουργός είπε μια παπάρα και μετά πήγε και το δικό μας το ζώο και έβγαζε φωτογραφίες με φόντο την Μεγάλη Αλβανία.Με λίγα λόγια ρίχνουν στάχτη στα μάτια,τα διάφορα μηνύματα "ακραίων" είναι και καλά μεμονωμένες απόψεις,αλλά δεν είδα κανένα μέλος της κυβέρνησης Ράμα να καταδικάζει το γεγονός.Πολύ ύποπτο αυτό.Επίσης σε παρακαλώ να ψάξεις να δείς τι γράφεται περί Τσάμηδων στο ίντερνετ.Ιδιαίτερα στα γερμανικά και στα αγγλικά θα δείς σημεία και τέρατα.Η προπαγάνδα τους καλά κρατεί και εμείς κοιμόμαστε όρθιοι.Όντως είναι ανάξιοι λογου οι τσάμηδες και το "κράτος" της Αλβανίας,αλλά δεν είναι ανάξια τα άτομα και τα συμφέρονται που βρίσκονται απο πίσω τους και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πιστεύουμε ότι οι "γιοί του αετού" δρούν μόνοι τους ή μόνο για δικά τους συμφέροντα και δικά τους χρήματα.Δηλαδη πρεπει η Ελληνικη Κυβερνηση να ξεσηκωσει τον κοσμο στις στριγγλιες σαν αγαμητη γεροντοκορη επειδη καποιος αλβαναράς ανέβασε ενα πανό σε ενα γηπεδο, την ιδια ωρα που η επισημη Αλβανικη κυβερνηση δια του Υπουργου Εξωτερικών της αναφερει παντα οτι δεν υπαρχει θεμα Τσαμηδων?
Δεν το καταλαβα αυτο.
Εγω αντιθετως θεωρω οτι πολυ ασχημα καναμε που ασχοληθηκαμε ως κρατος.
Επρεπε να πουμε μονο μια φραση.
"Κανενα θεμα δεν υφισταται ούτε λογος απαντησης".
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Επειδή κάνουμε τουμπέκα και το παίζουμε υπεράνω μας έχουν πάρει για χαϊβάνια.Πρέπει να ξεκινήσει παγκόσμια αντιπροπαγάνδα για τις παπαριές που ισχυρίζονται οι διάφοροι γείτονες.Για παράδειγμα μπορούμε να φτιάξουμε ένα μουσείο στην Παραμυθιά,το οποίο θα ασχολείται με την εκεί σφαγή του πληθυσμού απο τους τσάμηδες.Και στο άλλο θέμα που έθιξες δικέ μου,ο υπουργός είπε μια παπάρα και μετά πήγε και το δικό μας το ζώο και έβγαζε φωτογραφίες με φόντο την Μεγάλη Αλβανία.Με λίγα λόγια ρίχνουν στάχτη στα μάτια,τα διάφορα μηνύματα "ακραίων" είναι και καλά μεμονωμένες απόψεις,αλλά δεν είδα κανένα μέλος της κυβέρνησης Ράμα να καταδικάζει το γεγονός.Πολύ ύποπτο αυτό.Επίσης σε παρακαλώ να ψάξεις να δείς τι γράφεται περί Τσάμηδων στο ίντερνετ.Ιδιαίτερα στα γερμανικά και στα αγγλικά θα δείς σημεία και τέρατα.Η προπαγάνδα τους καλά κρατεί και εμείς κοιμόμαστε όρθιοι.Όντως είναι ανάξιοι λογου οι τσάμηδες και το "κράτος" της Αλβανίας,αλλά δεν είναι ανάξια τα άτομα και τα συμφέρονται που βρίσκονται απο πίσω τους και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πιστεύουμε ότι οι "γιοί του αετού" δρούν μόνοι τους ή μόνο για δικά τους συμφέροντα και δικά τους χρήματα.
Άντε και φτιάχνεις ένα μουσείο με την σφαγή, και? Οι τσάμηδες δεν στέκονται μονο στην εποχή του 40, πηγαίνουν το πράγμα ακόμα παλαιότερα, ισχυρίζονται ότι κατοικούσαν στην περιοχή που σήμερα λέγεται Θεσπρωτία, τότε Τσαμουριά.
Για μένα όλα αυτά είναι σάπιες διεκδικήσεις, τα σύνορα ας είναι όπως είναι τώρα και κανεις να μην μιλάει. Οποιος θεωρεί ότι του έχουν κλέψει κάτι ας κάνει πόλεμο, έτσι λύονταν πάντα τα προβλήματα ανά τους αιώνες. Το να πούμε ήμουν εκεί πριν από εσένα και τώρα μου το πήρες σε βάζει σε μια διαδικασία φαύλου κύκλου που ποτε δεν τελειώνει και δεν βρίσκεις ποιος έχει δίκιο.
Στο ελνσικι οριστηκαν τα συνορα, και η Αλβανια αποδεχεται αυτην την δεσμευση.Για μένα όλα αυτά είναι σάπιες διεκδικήσεις, τα σύνορα ας είναι όπως είναι τώρα και κανεις να μην μιλάει. Οποιος θεωρεί ότι του έχουν κλέψει κάτι ας κάνει πόλεμο, έτσι λύονταν πάντα τα προβλήματα ανά τους αιώνες. Το να πούμε ήμουν εκεί πριν από εσένα και τώρα μου το πήρες σε βάζει σε μια διαδικασία φαύλου κύκλου που ποτε δεν τελειώνει και δεν βρίσκεις ποιος έχει δίκιο.
Δεν υπαρχει κανενα θεμα συνορων απο την Αλβανια. Υπαρχει ομως το θεμα των αποζημιωσεων. Ρεζιλι θα γινουμε.
Καποτε πρεπει να λυθει.
Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
Στο ελνσικι οριστηκαν τα συνορα, και η Αλβανια αποδεχεται αυτην την δεσμευση.
Δεν υπαρχει κανενα θεμα συνορων απο την Αλβανια. Υπαρχει ομως το θεμα των αποζημιωσεων. Ρεζιλι θα γινουμε.
Καποτε πρεπει να λυθει.
Δεν το εμαθες; Λυθηκε το θεμα. Θα παρουν τα αρχιδια μας οι τουρκαλβανοι τσαμηδες. Η μπορει και να διεκδικησουμε την αμμεση εφαρμογη του πρωτοκολου της κερκυρας σε ολες του τις λεπτομεριες. Τι λες;
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη κοτσανα από το απαραβιαστον των συνορων.Στο Ιρακ εδώ και καιρο υπαρχουν ημιεπίσημα 3 κρατη.Οι Αλβανοι στο Κοσοβο από επαρχια της Σερβιας εφτιαξαν κρατος,αν και μη αναγνωρισμενο στον ΟΗΕ.Αν γινει στα Σκοπια ότι λενε διεθνεις αναλυτες εδώ και χρονια,οι Αλβανοι να παρουν το μεγαλυτερο δυτικο κομματι,οι Σερβοι το βορειο τμημα με τον φιλοσερβικο πληθυσμο,οι Βουλγαροι το ανατολικο με τους βουλγαρογενεις,η Ελλαδα θα πει υποστηριζω τα σύνορα;Θα παρει ένα μικρο νοτιο κομματι Μοναστηρι,Γευγελη,το μικροτερο απ τα 4 και θα κλεισει εκει το θεμα.Στο ελνσικι οριστηκαν τα συνορα, και η Αλβανια αποδεχεται αυτην την δεσμευση.
Καποτε πρεπει να λυθει.
Ok μαζι σου. Μην το τραβηξουν σε δικαστηρια και γελανε με το εμπολεμο ομως.Δεν το εμαθες; Λυθηκε το θεμα. Θα παρουν τα αρχιδια μας οι τουρκαλβανοι τσαμηδες. Η μπορει και να διεκδικησουμε την αμμεση εφαρμογη του πρωτοκολου της κερκυρας σε ολες του τις λεπτομεριες. Τι λες;
Ηδη ειναι στα δικαστηρια, θα δειξει.
Δεν μιλαμε ομως για ολες τις περουσιες που κατειχαν οι τοτε τσαμηδες, μιλαμε για συγκεκριμενες κατοικιες που το ελληνικο κρατος δημευσε στις αρχες του πολεμου.
καλα οι αλβανοι ειναι κλασικοι μουνηδες
να γινοταν ενα θαυμα θεε μου και να ξεκουμπιζονταν απο δω ολοι και οι δευτερης γενιας και ολοι
μας εχουν κατσει στο σβερκο 20 χρονια σα βδελες
Τι λες τυπε ? ξερεις τι 12ρια παίρνουμε στη Eurovision απο δαύτους ?
Επισκέπτης
δεν ξερω τυπε αφεντικο μπορειΦίλε μου πολύ μπλεγμένα τα έχεις. Χίτες οι Τσάμηδες... :S
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
www.mixanitouxronou.gr/sfagi-tis-paramithias-apo-tous-tsamides-ke-epemvasi-tou-napoleonta-zerva-vinteo/]Η σφαγή στο χωριό Παραμυθιά από τους Τσάμηδες και η μάχη του Ναπολέοντα Ζέρβα εναντίον τους... [/url]
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
αλβανιδα???Nα εξαιρεθουν βεβαια οσες ειναι καλλιγραμμες μουνιτσες ;) Μη χασω το καθημερινο ματι που κανω στη μουνιτσα γειτονισσα που ειναι δευτερης γενιας
LOL. Ποιοι διεθνεις αναλυτες τα λενε αυτα; Σαν να λες οτι το Κασμιρ θα μοιραστει σε Ινδια, Πακισταν, και Κινα. Σαν να μου φαινεται πως δε θυμασαι τι εγινε τη τελευταια φορα που πηγε να αλλαξει χερια γη στα Βαλκανια.Δεν υπαρχει μεγαλυτερη κοτσανα από το απαραβιαστον των συνορων.Στο Ιρακ εδώ και καιρο υπαρχουν ημιεπίσημα 3 κρατη.Οι Αλβανοι στο Κοσοβο από επαρχια της Σερβιας εφτιαξαν κρατος,αν και μη αναγνωρισμενο στον ΟΗΕ.Αν γινει στα Σκοπια ότι λενε διεθνεις αναλυτες εδώ και χρονια,οι Αλβανοι να παρουν το μεγαλυτερο δυτικο κομματι,οι Σερβοι το βορειο τμημα με τον φιλοσερβικο πληθυσμο,οι Βουλγαροι το ανατολικο με τους βουλγαρογενεις,η Ελλαδα θα πει υποστηριζω τα σύνορα;Θα παρει ένα μικρο νοτιο κομματι Μοναστηρι,Γευγελη,το μικροτερο απ τα 4 και θα κλεισει εκει το θεμα.
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Θέλει κανένας σας τύποι μου σοβατίσματα,χτίσμο πέτρας,χωραφά,τσομπάνη κλπ ;
Γιατί βλέπω τα εληνόπουλα που είναι 15 καυλώνουν τρελά να γίνουν τσομπάνηδες
πετράδες,σκεπατζήδες και τα τοιαύτα αλλά οι κωλοαλβανοί τα παίρνουν τις δουλειές.
Τι;Όχι; Το μπούλο τότε που θέλουμε και τους αλβανούς εκτός ελλάδας.
Θέλουμε την παγκόσμια διατήρηση της φέτας ως ελληνική.Την φέτα από που την παίρνουμε;
Είπα μήπως θέλετε ακόμα να φύγουν.
Γιατί βλέπω τα εληνόπουλα που είναι 15 καυλώνουν τρελά να γίνουν τσομπάνηδες
πετράδες,σκεπατζήδες και τα τοιαύτα αλλά οι κωλοαλβανοί τα παίρνουν τις δουλειές.
Τι;Όχι; Το μπούλο τότε που θέλουμε και τους αλβανούς εκτός ελλάδας.
Θέλουμε την παγκόσμια διατήρηση της φέτας ως ελληνική.Την φέτα από που την παίρνουμε;
Είπα μήπως θέλετε ακόμα να φύγουν.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Ελληνοαμερικανος εισαι;Το λεω γιατι βαζεις εμβόλιμα και αγγλικα.Κι ο θειος μου ο Καναδος ετσι μιλαει.Οταν στα Σκοπια πηγαν μετα το Κοσοβο να αποσχιστουν οι Αλβανοι,ξεχασες μου φαινεται ότι κατεβηκαν οι Σλαβοι και κατεστειλαν την εξεγερση με τα οπλα,μεχρι και ελαφρα τεθωρακισμένα κατεβασαν.Ετσι είναι αυτά,με τι ηθελες να τους αντιμετωπισουν,με λουκουμοσκονη;Η μηπως στο Κοσοβο η οποια εξελιξη μια και δεν εχει αναγνωριστεί επισημα ως κρατος στον ΟΗΕ,εγινε αναίμακτα;Και κατσε μετα εσυ να υποστηριζεις το απαραβιαστο των συνορων.LOL. Ποιοι διεθνεις αναλυτες τα λενε αυτα; Σαν να λες οτι το Κασμιρ θα μοιραστει σε Ινδια, Πακισταν, και Κινα. Σαν να μου φαινεται πως δε θυμασαι τι εγινε τη τελευταια φορα που πηγε να αλλαξει χερια γη στα Βαλκανια.
Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
Και κατσε μετα εσυ να υποστηριζεις το απαραβιαστο των συνορων.
Τον αλβανοσκοπιανων συνορων υποστηριζουν μερικοι το απαραβιαστο. Με τα ελληνικα δεν εχουν τετοια κολληματα. Εμεις αλλωστε, "δεν εχουμε συνορα".
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις