Νέα

Όλοι δωρητές οργάνων..υποχρεωτικά....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 682
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν ψηφήστηκε ακόμα τίποτα,προς ψήφιση είναι.

Το πας πολύ μακριά όμως πραγματικά........

ααααααααχχαχαχαχαχαχααχαχχα σε μια τόσο οργανωμένη χώρα όπως η ελλάδα τα φαινόμενα της ινδίας θα είναι μεμονωμένα περιστατικά όπως τα εκατοντάδες σκάνδαλα τόσες δεκαετίες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους ακόμη νόμος δεν υπάρχει από ότι είδα.. ούτε καν νομοσχέδιο από ότι βλέπω.. οπότε ηρεμείστε .. κανένας δεν επιβουλεύεται τα πολύτιμα όργανα σας ούτε προκειται να σας πεθάνει για να τα πάρει..

ααα ναι και δεν πρόκειται να σας πάρουν και αίμα με το ζόρι.. απλά και μόνο θα σας το πιούνε..

Επισκέπτης
δεν το παω εγω, μονο του παει....;)

αν θες διαβασε την αρχικη μου τοποθετηση επι του θεματος να καταλαβεις τι εννοω...
Διάβασα την αρχική σου τοποθέτηση.

Υπερβολικοί φόβοι.....αλλά ας πούμε ότι υφίστανται,τα θετικά τα συνυπολογίζεις;

Πόσοι νομίζεις είναι οι εθελοντές οργάνων αυτήν την στιγμή Ελλάδα,μήπως ο κάθε ηλικιωμένος ή ο κοινωνικά αμόρφωτος έχει συναίσθηση της πράξης;

Καλό είναι να ζυγίζει κανείς τα πράγματα....επιπλέον όχι δεν είμαστε Ινδία να γίνει ο κακός χαμός.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Υπερβολικοί φόβοι.....

ναι όπως και στην πυρηνική ενέργεια στη φουκουσίμα...
τα γιαπόνια δεν είναι ελληνες όπως και η ελλάδα στη υγεία δεν είναι ινδία.....
αααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ο ανθρωπος που εγραψε αυτο το ανωνυμο αρθρο πρεπει να βρεθει και να διωχτει και ποινικα κατεμε για διασπορα ψευδων ειδησεων και ενα σωρο αλλα αδικηματα που εχει τελεσει με το ανυποστατο,ασχετο ,τρισαθλιο και επιεικως βλακωδες αρθρο....αν δε τυχον μας παρακολουθει ως κομπιουτεριζων μπλογκερ ή κατι αλλο εχω να του πω οτι ειναι τρισμεγιστος μαλακας και βλακας και του ευχομαι να παθει καποιος δικος του καποτε κατι και να ψαχνει ενα μοσχευμα επειγοντως και οι διαπλεκομενοι γιατροι να του  δινουν το λινκ του αρθρου του για να το διαβασει μεσα στην απελπισια του....... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Διάβασα την αρχική σου τοποθέτηση.

Υπερβολικοί φόβοι.....αλλά ας πούμε ότι υφίστανται,τα θετικά τα συνυπολογίζεις;

Πόσοι νομίζεις είναι οι εθελοντές οργάνων αυτήν την στιγμή Ελλάδα,μήπως ο κάθε ηλικιωμένος ή ο κοινωνικά αμόρφωτος έχει συναίσθηση της πράξης;

Καλό είναι να ζυγίζει κανείς τα πράγματα....επιπλέον όχι δεν είμαστε Ινδία να γίνει ο κακός χαμός.
το κακο ειναι πως ακομη νομιζεις οτι θα εχει θετικα για σενα....

οπως το μνημονιο ενα πραμα....για το καλο μας εγινε και ειχαι τιγκα στα θετικα για τη χωρα....

κουιζ:

χρειαζεσαι μεταμοσχευση ηπαττος αμεσα αλλιως πεθαινεις(κουφια η ωρα)...

την ιδια στιγμη χρειαζεται ο σορρος αμεσα μεταμοσχευση καρδιας αλλιως πεθαινει...

και κατα διαβολικη συμπτωση εισαι ο μονος δυνατος δοτης...

τι θα γινει κατα τη γνωμη σου?

Α.θα βρεθει συκωτι για σενα και θα πεθανει ο σορρος?

Β.θα βρεθει η καρδια (σου) για τον Σορρος και ταυτοχρονα τα υπολοιπα οργανα σου για διαφορους αλλους?

για πες...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
α σορρυ ειναι και επωνυμο.....ε φιλε δελαστικ πως σε λενε εισαι μεγαλος καραγκιοζης..... :jerking:

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
ναι υπαρχουν,

δεν υπαρχει κανενας ομως που να αμφισβητει πως η υποχρεωτικη μεταμοσχευση εγκεφαλου σε ορισμενους μαλακες σαν και του λογου σου πρεπει να νομοθετηθει επειγοντως....

μπλα μπλα μπλα....
Ειναι προτιμοτερο να σε φανε τα σκουλικια απο το να βοηθησεις ενα ανθρωπο να ζησει. Ειναι προτιμοτερο να μεινει ανεπαφο ενα νεκρο σωμα. Ειναι και πολυ χρησιμο.. για λιπασμα.
Συνεχισε ζωο..

Επισκέπτης
το κακο ειναι πως ακομη νομιζεις οτι θα εχει θετικα για σενα....

οπως το μνημονιο ενα πραμα....για το καλο μας εγινε και ειχαι τιγκα στα θετικα για τη χωρα....

κουιζ:

χρειαζεσαι μεταμοσχευση ηπαττος αμεσα αλλιως πεθαινεις(κουφια η ωρα)...

την ιδια στιγμη χρειαζεται ο σορρος αμεσα μεταμοσχευση καρδιας αλλιως πεθαινει...

και κατα διαβολικη συμπτωση εισαι ο μονος δυνατος δοτης...

τι θα γινει κατα τη γνωμη σου?

Α.θα βρεθει συκωτι για σενα και θα πεθανει ο σορρος?

Β.θα βρεθει η καρδια (σου) για τον Σορρος και ταυτοχρονα τα υπολοιπα οργανα σου για διαφορους αλλους?

για πες...
Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει δότης ήδη νεκρός δηλαδή εεεε,πρέπει να καθαρίσουν εμένα για να πάρει ο Σόρος;

Σίγουρα πρώτα οι λεφτάδες δεν το συζητώ.......

Πολύ θεωρίες συνωμοσίας ρε....από πού έχεις επηρεαστεί,κανένα Λιακόπουλο;

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230

συμφωνώ απόλυτα με το να είμαστε όλοι δωρητές οργάνων ... θεωρώ τεραστίων διαστάσεων μαλακία να πεθαίνει κόσμος επειδή κάποιος με χαμηλό iq δεν μπορεί να καταλάβει ότι δεν έχει νόημα να πάρει στον τάφο όλα του τα όργανα .. μάλιστα επειδή είχα ρωτήσει πώς μπορώ να γίνω δωρητής στο παρελθόν μου είχαν πει ότι ακόμα κι αν κινούσα τις διαδικασίες τον τελευταίο λόγο θα τον είχαν οι συγγενείς μου... ελπίζω έστω και με αυτό το νομοσχέδιο να γίνει πράξη η επιθυμία μου όταν φύγω και να σταματήσει αυτή η έλλειψη οργάνων που αποτελεί μνημείο μαλακίας του σύγχρονου ανθρώπινου πολιτισμού.... έλεος πια με τον κάθε παπάρα που δεν μπορεί να διαχωρίσει τα σημαντικά από τα ασήμαντα...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
α σορρυ ειναι και επωνυμο.....ε φιλε δελαστικ πως σε λενε εισαι μεγαλος καραγκιοζης..... :jerking:
Αυτή είναι η μοίρα του αριστερού.Να γράφει ένα κάρο μαλακίες και όταν γράφει και κάτι σωστό να τον λένε καραγκιόζη :2funny:

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Εγω θελω να ρωτησω ολους αυτους που ειναι υπερ....του νομοσχεδιου....επειδη ρωταγαν αλλους αν εχουν δωσει αιμα...

Αληθεια εσεις εχετε γραφτει ως επιθυμητοι δοτες οργανων???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
συμφωνώ απόλυτα με το να είμαστε όλοι δωρητές οργάνων ... θεωρώ τεραστίων διαστάσεων μαλακία να πεθαίνει κόσμος επειδή κάποιος με χαμηλό iq δεν μπορεί να καταλάβει ότι δεν έχει νόημα να πάρει στον τάφο όλα του τα όργανα .. μάλιστα επειδή είχα ρωτήσει πώς μπορώ να γίνω δωρητής στο παρελθόν μου είχαν πει ότι ακόμα κι αν κινούσα τις διαδικασίες τον τελευταίο λόγο θα τον είχαν οι συγγενείς μου... ελπίζω έστω και με αυτό το νομοσχέδιο να γίνει πράξη η επιθυμία μου όταν φύγω και να σταματήσει αυτή η έλλειψη οργάνων που αποτελεί μνημείο μαλακίας του σύγχρονου ανθρώπινου πολιτισμού.... έλεος πια με τον κάθε παπάρα που δεν μπορεί να διαχωρίσει τα σημαντικά από τα ασήμαντα...

πες τα βρε χρυσόστομε να αγιάσει το πληκτρολόγιο σου...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

αληθές.....

βεβαίως αντί να ωρύεστε γι αυτή τη μαλακία που ανακάλυψε πάλι ο καθυστερημένος για να μας κάνει σουηδία ζητήστε να σταματήσουν οι συγχωνεύσεις νοσοκομείων που ζήτησε η τρόικα και να μην παρατάνε τους ασθενείς στα ράτζα και στους διαδρομους να ψοφολογάνε σαν τα σκυλιά.

πρώτα φτιάχνεις το δημοτικό και μετά ασχολείσαι με την τριτοβάθμια εκπαίδευση..
αλλά σε αυτό το μπουρδέλο της μαλακίας του αρπακολισμού βγάζουμε νόμους για να δείχνουμε στους μαλάκες που δεν ξερουν τι παίζει ενταύθα πόσο νεωτεριστές είμαστε.
πουστηδες γαμώ την πολιτική σας και τα τζάκια σας και γαμώ τα σπίτια σας.
τώρα σας έπιασε ο πόνος για δωρεά οργάνων.
τόσα χρόνια που ψοφολογάνε οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ και τρώτε τις εισφορές τους στα ομόλογα οι έλληνες ήταν καλοί.
τώρα είναι ζώα που σας γράφουν στ αρχίδια τους και δε σας δωρίζουν τα όργανα μετά θάνατον από τη ζωή που ήδη τους εχετε ΚΛΕΨΕΙ μουνόπανα.

REALARCENALAEK

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Έξυπνη σαν ιδέα και παρόλο που σκεπτικιστής γενικότερα, με καλές προθέσεις, αλλα ρε παιδιά πιστεύω την εκμεταλευτούν και αυτή λαμόγια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Έξυπνη σαν ιδέα και παρόλο που σκεπτικιστής γενικότερα, με καλές προθέσεις, αλλα ρε παιδιά πιστεύω την εκμεταλευτούν και αυτή λαμόγια
πρωτα αεκ επρεπε να βαλεις και μετα ρεαλ αρσεναλ  :tickedoff:

Επισκέπτης
Αληθεια εσεις εχετε γραφτει ως επιθυμητοι δοτες οργανων???
Ας πούμε εγώ προσωπικά όχι,αλλά απλά το έχω αμελήσει.

Πόσοι ακόμα θα είναι τέτοιες περιπτώσεις....βάλε ένα + σε δότες.

Άλλο ένα + όσοι δεν έχουν συναίσθηση.

Και στην τελική είπαμε ότι όσοι για λόγους ιδεοληψίας(μην πάτε στον άλλο κόσμο μισοί) δεν θέλετε,εεε μπορείτε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έλεος πια με τον κάθε παπάρα που δεν μπορεί να διαχωρίσει τα σημαντικά από τα ασήμαντα...

σωστά....
είναι πιο σημαντικό να δίνεις τα όργανά σου μετά θάνατον αλλά να ψοφολογάς στο δημόσιο νοσοκομείο επειδή δεν υπάρχουν εντατικές να σωθεις.

και πράγματι έχω απελπιστικά χαμηλό iq που κάθε φορά που πηγαίνω σε γιατρό για εξέταση πληρώνω πλέον του ΙΚΑ γιατί οταν πάω να κλείσω ραντεβού μου λένε να πάρω μετά απο 3 μήνες....φαίνεται περιμένω να ψοφήσω για να γίνω δωρητής. σιγά μη με κάνουν καλά.
ψεκάστε ψοφήστε τελειώσατε.
αυτό είναι το εθβικό σύστημα υγείας με αποκορύφωμα εκσυγχρονισμού τη δωρεά οργάνων.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αληθές.....

βεβαίως αντί να ωρύεστε γι αυτή τη μαλακία που ανακάλυψε πάλι ο καθυστερημένος για να μας κάνει σουηδία ζητήστε να σταματήσουν οι συγχωνεύσεις νοσοκομείων που ζήτησε η τρόικα και να μην παρατάνε τους ασθενείς στα ράτζα και στους διαδρομους να ψοφολογάνε σαν τα σκυλιά.

πρώτα φτιάχνεις το δημοτικό και μετά ασχολείσαι με την τριτοβάθμια εκπαίδευση..
αλλά σε αυτό το μπουρδέλο της μαλακίας του αρπακολισμού βγάζουμε νόμους για να δείχνουμε στους μαλάκες που δεν ξερουν τι παίζει ενταύθα πόσο νεωτεριστές είμαστε.
πουστηδες γαμώ την πολιτική σας και τα τζάκια σας και γαμώ τα σπίτια σας.
τώρα σας έπιασε ο πόνος για δωρεά οργάνων.
τόσα χρόνια που ψοφολογάνε οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ και τρώτε τις εισφορές τους στα ομόλογα οι έλληνες ήταν καλοί.
τώρα είναι ζώα που σας γράφουν στ αρχίδια τους και δε σας δωρίζουν τα όργανα μετά θάνατον από τη ζωή που ήδη τους εχετε ΚΛΕΨΕΙ μουνόπανα.
η νεα γενια ειναι πολυ πιο ωριμη και συνειδητοποιημενη σ αυτα τα θεματα να ξερετε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η νεα γενια ειναι πολυ πιο ωριμη και συνειδητοποιημενη σ αυτα τα θεματα να ξερετε
ναι αλλά τα νοσοκομεία δεν τα ελέγχει η νέα γενιά ούτε το σύστημα υγείας που είναι διαλυμμένο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom