Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Τυπαρας λεμε !!!!!τιτανοτεραστιε μεγαλος τυπος ο τυπος..
Καραγκουνα σκετη !!!
Τυπαρας λεμε !!!!!τιτανοτεραστιε μεγαλος τυπος ο τυπος..
αν είχες θα σε δικαιολογούσα 100%.
Μιλας για προπωληση οργανων σε εταιριες και αποδωση τους μετα θανατον ?Γιατί βρε κοριτσι μου είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι εάν κάποιος με το θάνατό του μπορεί να αφήσει χρήματα σε κάποιον δικό του ως κληρονομιά περισσότεροι άνθρωποι θα γίνουν δότες και περισσότεροι άνθρωποι που θέλουν δότη θα τον έχουν και δεν θα πεθάνουν στη λίστα αναμονής;
Κι εσύ supermouse. Δεν είναι ευνόητο αυτό που λέω;
Καλα .... το αφηνωάστο μήτσο.
Απλά, μόνη αλήθεια είναι αυτή που αποδεικνύεται με αριθμούς. Κανονικούς, ε; Όχι μουσαντέ. ΆΜΑ φθάσεις κάποτε στην αλήθεια, θα το έχεις κάνει μέσω αριθμών...
Εδώ ελπίζω να μην εννοείς εμένα.
ΥΓ: Τις προάλλες έκανες πολύ κακώς που δεν μετείχες στη συζήτηση για Μπελογιάννη. Μετά "μίλησε" ο supermouse και είπε για δύο νόμους βάσει των οποίων κατηγορήθηκε, για δύο δίκες, για στοιχεία που βρήκαν (ή κατασκεύασαν) οι αρχές ενώ ήταν τιμωρημένος από την πρώτη καταδίκη, και μπλέχτηκαν κι άλλοι και έλεγαν για τηλεγραφήματα που ελάμβανε η κυβέρνηση με σκοπό την αποτροπή της θανατικής ποινής, για παρατυπίες στη σύνθεση των δικαστών για, μνημείο σε ξένη χώρα (εάν θυμάμαι καλά). Μέχρι με τίνος έξοδα στήθηκε το μνημείο στην Αμαλιάδα μάθαμε. Κακώς δε μετείχες πάντως.
ειναι μηχανοβιος και αληταμπουραςτιτανοτεραστιε μεγαλος τυπος ο τυπος..
Το ρωτησα γιατι ειδα τον μακαριτη τον 'στοδουλο σε ενα dvd σημερα,απο αυτα που μοιραζουν οι εφημεριδες μωρε,και ο τιτλος ελεγε ο μακαριστος και κατι για υμνους της μεγαλης εβδομαδας και τα ρεστα.Τα ''γυφτακια'' δεν ειναι ανθρωποι δηλαδη ?
Δεν πρεπει να λογιζονται ως παιδακια ?
Και εγω θελω να το ρωτησω αυτο.ΥΓ. Να τολμήσω να ρωτήσω ποια είναι πλέον η γνώμη σου για το Μπελογιάννη ή όχι?
Εεεεεεεε...οχι.Γιατί βρε κοριτσι μου είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι εάν κάποιος με το θάνατό του μπορεί να αφήσει χρήματα σε κάποιον δικό του ως κληρονομιά περισσότεροι άνθρωποι θα γίνουν δότες και περισσότεροι άνθρωποι που θέλουν δότη θα τον έχουν και δεν θα πεθάνουν στη λίστα αναμονής;
Κι εσύ supermouse. Δεν είναι ευνόητο αυτό που λέω;
Διαφωνώ κάθετα.
Αλλά (ακόμα μία φορά) ας μην την ανοίξουμε ούτε αυτή την κουβέντα γιατί αυτή κι αν θα μας πάρει μέχρι το πρωί.
Όχι δεν είχα εσένα στο μυαλό μου όταν το έγραφα.
Τώρα εάν βλέπεις εσύ τον εαυτό σου μέσα σε αυτή την κατηγορία δικό σου θέμα.
ΥΓ. Να τολμήσω να ρωτήσω ποια είναι πλέον η γνώμη σου για το Μπελογιάννη ή όχι?
Τί; Καλά, αυτήν κι αν πρέπει να ανοίξουμε. Κι ας πάρει και μήνες. Αλήθεια, πείραμα, αριθμοί είναι έννοιες αλληλοσυμπληρούμενες.
Αιώνες πίστευαν οι άνθρωποι ότι το βαρύτερα πράγματα πέφτουν γρηγορότερα από τα ελαφρύτερα από ένα ύψος προς το έδαφος. Μη σου πω και χιλιετίες εάν βάλουμε και το πότε διατυπώθηκε η θεωρία αυτή (Αριστοτέλης). Κάποτε κάποιος μπήκε στον κόπο να ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ τα αποτελέσματα (Γαλιλαίος). Από τότε ξέρουμε ότι είτε βαρύ είτε ελαφρύ ένα αντικείμενο θα σκάσει την ίδια στιγμή εάν αφεθεί από το ίδιο ύψος και ΤΕΛΟΣ! Και αυτό ισχύει σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης. Πουθενά δεν υπάρχει άλλος Θεός ή νομος που κανονίζει ποιά είναι η αλήθεια και τί θα συμβεί.
Επίσης αιώνες πίστευαν οι άνθρωποι ότι εάν κάτι σταματήσεις να το ακουμπάς σταματά να κινείται (επίσης Αριστοτέλης) και δεν υπάρχει ορμή. Ως που αιώνες αργότερα μετρήθηκε αυτό το μέγεθος ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΤΙΜΗ (Buridan). Την ίδια έχει ακόμη, έξι αιώνες αργότερα.
Κάθε πρόταση πρέπει να έχει τον τρόπο να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί αλλιώς είναι α-νοησία. ΌΤαν σου λέει ο άλλος ότι το νερό αυτό είναι αγιασμένο πρέπει να σου τα μεταφράσει σε αριθμούς αλλιώς δεν γίνεται να το επιβεβαιώσεις ή να το διαψεύσεις. Το έχουμε ξαναθίξει το θέμα νομίζω. Δεν υπάρχου να αυθεντίες που να κανονίζουν τί θα συμβεί. Ούτε Θεοί, ούτε δαίμονες, ούτε πανσοφοι. Όλα, ΌΛΑ είναι υπό την επιβεβαίωση ή διάψευση των αριθμών.
Αιώνες πίστευαν οι άνθρωποι ότι το βαρύτερα πράγματα πέφτουν γρηγορότερα από τα ελαφρύτερα από ένα ύψος προς το έδαφος. Μη σου πω και χιλιετίες εάν βάλουμε και το πότε διατυπώθηκε η θεωρία αυτή (Αριστοτέλης). Κάποτε κάποιος μπήκε στον κόπο να ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ τα αποτελέσματα (Γαλιλαίος). Από τότε ξέρουμε ότι είτε βαρύ είτε ελαφρύ ένα αντικείμενο θα σκάσει την ίδια στιγμή εάν αφεθεί από το ίδιο ύψος και ΤΕΛΟΣ! Και αυτό ισχύει σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης. Πουθενά δεν υπάρχει άλλος Θεός ή νομος που κανονίζει ποιά είναι η αλήθεια και τί θα συμβεί.
έχει δίκιο, μόνο εάν καταλαμβάνουν τον ίδιο όγκο.Η Φυσικη μαλλον δεν ηταν το δυνατο σου σημειο...
Η Φυσικη μαλλον δεν ηταν το δυνατο σου σημειο...
Τί; Καλά, αυτήν κι αν πρέπει να ανοίξουμε. Κι ας πάρει και μήνες. Αλήθεια, πείραμα, αριθμοί είναι έννοιες αλληλοσυμπληρούμενες.
Αιώνες πίστευαν οι άνθρωποι ..... Είμαι κατά της θανατικής ποινής. Αυτά και καλημέρες.
έχει δίκιο, μόνο εάν καταλαμβάνουν τον ίδιο όγκο.
Η Φυσικη μαλλον δεν ηταν το δυνατο σου σημειο...
δηλαδη ενα κυβικο εκατοστο πολυουρεθανης και ενα κυβικο εκατοστο μολυβδου
εαν αφεθουν απο 10 μετρα υψος θα φτασουν την ιδια στιγμη στο εδαφος;;;
δηλαδη ενα κυβικο εκατοστο πολυουρεθανης και ενα κυβικο εκατοστο μολυβδου
εαν αφεθουν απο 10 μετρα υψος θα φτασουν την ιδια στιγμη στο εδαφος;;;
Πάντως ο Δημόκριτος αυτά που είπε για το άτομο, ήταν spot on και πέρασαν γύρω στα 2000 χρόνια για να τα επαληθεύσουμε κατά κάποιο τρόπο.