marios1891
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 87
- Πόντοι
- 0
ετσι ολγα καυλωσε μας να ερθουμε να σε σκισουμε και σενα και την φιλη σου παρεα!!!
Σιγα σιγα μην στραβωσουμε καν αρχιδι!!!ετσι ολγα καυλωσε μας να ερθουμε να σε σκισουμε και σενα και την φιλη σου παρεα!!!
Οποιος θελει γραφει κριτικη. Συνηθως οταν εχουν κατι να πουν καινουριο. Αν ολα ειναι οκ και περνανε καλα το ξεχνανε αρα no news are good news baby ;)31 σελίδες και 2,5 κριτικές.. Μάλιστα!
Ολγα εχεις και αλλες φωτο που να δειχνουν τις καλες σου υπηρεσιες;
........περιμένω απάντηση...δεν απάντησες ακόμα...
τι τις θέλεις τις επιπλέον φωτογραφίες;
........
.......... μά διά νά έξπερματώση έπί τής έναρέτης όθόνης τού pc.........
...........γι αυτό τον ρωτάω Αξιότιμε Ναύαρχε!
προφανώς δεν έχει καταλάβει ότι εδώ δεν συλλέγουμε φωτογραφίες, αλλά γαμάμε και ενημερώνουμε τα άλλα μέλη. Έτσι το χτίσαμε...
Όλγα μωρό, στείλε τηλέφωνο για κονέ.
το τηλεφωνο μου υπαρχει στο προφιλ μου
Και με καρτα χριστουγεννατικη με τη φατνη μεσω ελτα θα το στειλωέλα ρε Όλγα...μην του το χαλάς...στείλε του pm
έλα ρε Όλγα...μην του το χαλάς...στείλε του pm
Όλγα μωρό, στείλε τηλέφωνο για κονέ.
Για να εμπλουτισω τη συλλογη μου.δε καταλαβα γτ μου ζητας τα ρεσταπεριμένω απάντηση...δεν απάντησες ακόμα...
τι τις θέλεις τις επιπλέον φωτογραφίες;
Για να εμπλουτισω τη συλλογη μου.δε καταλαβα γτ μου ζητας τα ρεστα
Μεταξυ μας εχεις αναγκη εσυ φωτο μου για να ξερασεις; δεν βλεπεις στον καθρεφτη σου;φωτο για να
Για να εμπλουτισω τη συλλογη μου.δε καταλαβα γτ μου ζητας τα ρεστα
πιστευω να μην δεις καμμια τσουβαλα να σου ερθει και μετα :'( τα ευρα σου
Μαλλον με τις καχεκτυκες που πηδας εσυ ξερναμε!κοιτα,με το να μπαχαλευεις θρεντ των κολ γκερλ δε βγαζεις κατι!!το αν εχεις ομως σκοπο που το κανεις αυτο μαλλον χαμενος θα βγεις γτ με το να ασχολησε με εμενα μονο αξια μου δινεις πυρ πυρφορε!