tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Άτυχης έμπνευση αγαπητή. Εμείς τα αγοράκια οταν βλέπουμε κόκκινα εκει, ενα πράγμα έρχεται στο μυαλό μας, και δεν είμαστε καθόλου άνετοι με αυτό :-
κωλαρα στρογγυλη δεν λεει να μου πεσει......και με σφραγίδα της εφορίας...
ολγακι που μπορω να δω την αγγελια σου και τιμουλες να κλεισω κατι παρεουλαΑνοίξαμε και σας περιμένουμε ;)
Χωρος?
Καλέ τον κώλο μας ανοίξαμε εννοω! Χα χα
Σ ευχαριστώ πολυ!
φιλε σκορπιε το ανεφερα στην σελιδα 98 αλλα δεν ανεβηκε η κριτικη !τον admin δεν τον ενημερωσα!καθως θεωρω αυτονοητο οτι θα ανεβει η κριτικη !επισης σε αλλη κοπελα παλι δεν ανεβηκε η κριτικη το ειπα το ξαναειπα στην σελιδα της και την τριτη φορα νομιζω ανεβηκε! οταν λοιπον υπαρχει η σελιδα της κοπελας γραφω στην σελιδα της χωρις να ενοχλω τους διαχειριστες!καθε φορα!αν θα ανεβει γιατι δεν ανεβηκε κ λ π!ισως να ειμαι γκαντεμης τι να πω !χα χα!ολα καλα! αρκει να γινεται ενημερωση για τους συναγωνιστες!που αυτος ειναι ο σκοπος αλλωστε.Ενημερωσες τον admin οτι δεν ανεβηκε κριτική σου και ΔΕΝ πήρες απάντηση?
φιλε σκορπιε το ανεφερα στην σελιδα 98 αλλα δεν ανεβηκε η κριτικη !τον admin δεν τον ενημερωσα!καθως θεωρω αυτονοητο οτι θα ανεβει η κριτικη !επισης σε αλλη κοπελα παλι δεν ανεβηκε η κριτικη το ειπα το ξαναειπα στην σελιδα της και την τριτη φορα νομιζω ανεβηκε! οταν λοιπον υπαρχει η σελιδα της κοπελας γραφω στην σελιδα της χωρις να ενοχλω τους διαχειριστες!καθε φορα!αν θα ανεβει γιατι δεν ανεβηκε κ λ π!ισως να ειμαι γκαντεμης τι να πω !χα χα!ολα καλα! αρκει να γινεται ενημερωση για τους συναγωνιστες!που αυτος ειναι ο σκοπος αλλωστε.
Αν θες να με ακουσεις... Να στελνεις μυνημα στον admin και να ενημερωνεις σχετικα. Ο ανθρωπος εχει πολλα στο κεφαλι του και ΠΑΝΤΑ του ξεφευγουν καποια.. δεν ειναι κοπος. Προσωπικα οποτε εστειλα μυνημα για καποιο θεμα ανταποκριθηκε 100%. Τα σεβη μου