filantra380
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2016
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
ένα βιντεακι θελουμε ολγαρα.. όταν ερθω στην αθηνα την θελω αυτην την κωλαρα
Δεν είναι ετσι όπως την βλέπεις,απο κοντα είναι ποιο καλη ποιο ζουμερη απλα για την νιωσεις καλα πρεπει να εχεις εργαλειο δυνατο,αλλιος θα χαθεις η ολγα είναι στα TOP 5 Πηγαδομουνες που υπαρχουν,και αν κανω λαθος ας βγει η ιδια να πει το αντιθετο,καλη χρονια να εχουμεένα βιντεακι θελουμε ολγαρα.. όταν ερθω στην αθηνα την θελω αυτην την κωλαρα
έχει πολύ αέρα στο Αιγαίο?Δεν είναι ετσι όπως την βλέπεις,απο κοντα είναι ποιο καλη ποιο ζουμερη απλα για την νιωσεις καλα πρεπει να εχεις εργαλειο δυνατο,αλλιος θα χαθεις η ολγα είναι στα TOP 5 Πηγαδομουνες που υπαρχουν,και αν κανω λαθος ας βγει η ιδια να πει το αντιθετο,καλη χρονια να εχουμε
Δεν είναι ετσι όπως την βλέπεις,απο κοντα είναι ποιο καλη ποιο ζουμερη απλα για την νιωσεις καλα πρεπει να εχεις εργαλειο δυνατο,αλλιος θα χαθεις η ολγα είναι στα TOP 5 Πηγαδομουνες που υπαρχουν,και αν κανω λαθος ας βγει η ιδια να πει το αντιθετο,καλη χρονια να εχουμε
Κανείς δε χανεται κοντα μου! Ολοι βρισκουν τον καλο και δυνατο τους εαυτό.
Το motto μου παντα ηταν, "θελω αυτος που.με επελεξε να περασει την πιο όμορφη ωρα της μερας του μαζι μου".
Ευχομαι αυτη η χρονια λοιπον να μην ειναι οπως την.περιμενετε.
Να ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ!
❤
Γειά σου κωλάρα ατελείωτη!!Καλησπέρα αγόρια