billsalonika1926
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.676
- Πόντοι
- 491
Ολγα δεν χρειαζεται ν απολογεισαι. Ο καθενας αξιολογει οπως και οσο θελει τις υπηρεσιες του.
μη το ρισκάρεις Ολγάκι απλά πες ότι τόσο χρεώνεις, δικαίωμά σου είναιΚαλησπερα σ οοολους!
Παιδια υπαρχει ενα οριο προς τα κατω στην τιμη, το.οποιο δεν.επιτρέπεται καμμια να το περάσει.
Οσοι ασχολουνται.μ επιχειρήσεις το.γνωρίζουν.
Σας προκαλω αν βρειτε μια αγγελια που.η τιμή ναναεινα ειναι 50 (οχι.στο.χωρο.τους), υποσχομαι ενα γαμισι δωρο.
υπαρχουν πολλες δεν χρειαζεται να τις διαφημησουμεΚαλησπερα σ οοολους!
Παιδια υπαρχει ενα οριο προς τα κατω στην τιμη, το.οποιο δεν.επιτρέπεται καμμια να το περάσει.
Σας προκαλω αν βρειτε μια αγγελια που.η τιμή ναναεινα ειναι 50 (οχι.στο.χωρο.τους), υποσχομαι ενα γαμισι δωρο.
χαλαρά, αλλά μοιράζει δωρεάν 2ωρατελικα αυξηθηκε η τιμη η οχι;
υπαρχουν πολλες δεν χρειαζεται να τις διαφημησουμε
Oλγα δεν χρειαζεται να απολογησει για την τιμη,εισαι ελευθερη επαγγελματιας οποτε την τιμη την οριζεις μονο εσυ.Το μονο που θελω να προσθεσω ειναι οτι εισαι απο τα καλυτερα κοριτσια του χωρου και εχω περασει φανταστικα μαζι σου.Καλησπερα σ οοολους!
ολες με τις οποιες συνεργαζοσουν παλιοτεραΟχι θα τις πουμε. Πες ποιες. Τι προσφερουν. Στο χωρο τους;
Για παμε
Όλγα το ξαναλέμε δικαίωμά σου είναι να ανεβάσεις τη τιμή σου αλλά μη μας βγάζεις τρελούς και μην επιμένεις πως δεν παίρνει καμιά 50. Η Αφροδίτη που σου έφερα παράδειγμα είναι στα 50 σε ξενοδοχείο και όχι σπίτι της, άσε που υπάρχουν και άλλες πολλές. Το ότι οι κοπέλες που συνεργάζεσαι δεν παίρνουν 50 δεν μας λέει τίποτα. Εκτίθεσαι με αυτό το τρόπο. Το 2ωρο μου χάρισε το σε άλλο παίκτηΑγαπητε μου...για δες για το κοριτσι...σπιτι της λεει
Όλγα το ξαναλέμε δικαίωμά σου είναι να ανεβάσεις τη τιμή σου αλλά μη μας βγάζεις τρελούς και μην επιμένεις πως δεν παίρνει καμιά 50. Η Αφροδίτη που σου έφερα παράδειγμα είναι στα 50 σε ξενοδοχείο και όχι σπίτι της, άσε που υπάρχουν και άλλες πολλές. Το ότι οι κοπέλες που συνεργάζεσαι δεν παίρνουν 50 δεν μας λέει τίποτα. Εκτίθεσαι με αυτό το τρόπο. Το 2ωρο μου χάρισε το σε άλλο παίκτη
Σωστή.Πολυ ωραία απάντηση!Αυτό ακριβως. Δεν ειμαι ψωμακι.
Τα γουστα δεν εχουν.άμεση συνδεση και με επιβιωση.
Διαμαρτυρηθειτε για τοοοσα αλλα.
Ο όρος ελεύθερος επαγγελματίας προυποθέτει να κόβεις απόδειξη παροχής υπηρεσιών ....χαχαχα.....Oλγα δεν χρειαζεται να απολογησει για την τιμη,εισαι ελευθερη επαγγελματιας οποτε την τιμη την οριζεις μονο εσυ.Το μονο που θελω να προσθεσω ειναι οτι εισαι απο τα καλυτερα κοριτσια του χωρου και εχω περασει φανταστικα μαζι σου.
Όπως και ότι αν δεν σου κόψει απόδειξη έχεις το δικαίωμα να μην πληρώσεις.Ο όρος ελεύθερος επαγγελματίας προυποθέτει να κόβεις απόδειξη παροχής υπηρεσιών ....χαχαχα.....
Αγαπητή Όλγα οι "χοντρές" είναι περισσότερο καυλιάρες από τις αδύνατες ,προσωπική εμπειρία εκφράζω , δεν έχει τύχει να βρεθώ μαζί σου αλλά από τα γραφόμενα στο νήμα σου καταλαβαίνω ότι ιδρώνεις την φανέλα....ελπίζω σύντομα να τα πούμε....Με λεει χοντρη. Που ειμαι. Αλλα δε ντρεπομαι γιαυτο
Ο όρος ελεύθερος επαγγελματίας προυποθέτει να κόβεις απόδειξη παροχής υπηρεσιών ....χαχαχα.....
Αγαπητή Όλγα οι "χοντρές" είναι περισσότερο καυλιάρες από τις αδύνατες ,προσωπική εμπειρία εκφράζω , δεν έχει τύχει να βρεθώ μαζί σου αλλά από τα γραφόμενα στο νήμα σου καταλαβαίνω ότι ιδρώνεις την φανέλα....ελπίζω σύντομα να τα πούμε....