Νέα

Όλγα Τρέμη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 400
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Φτιάχτε κατηγοριά γκράνια ρεεεεεεεεεεε

E! όχι ρε φίλε lakis33 και γκράνι.......
στα 60, πάμε καλά?
Άλλωστε εσύ στηρίζεις ΠΑ.ΣΟ.Κ. για
ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ
1985- Προεκλογική Εκστρατεία Ανδρέα Παπανδρέου
Υλοποιήθηκε το 2012, θα δουλεύουμε μέχρι το τα 75, ΄
άρα η Όλγα είναι προ-milf..........
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΟ-ΕΠΟΧΗΣ.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Nέα, νιόπαντρη, σκληρά εργαζόμενη, προ-milf, με υπόλοιπο χρόνου εργασίας 15 χρόνια μέχρι την σύνταξη, που έχει αυστηρά καβλοτικό ύφος και δύο υπέροχες λαγάνες για στήθοι  :bigdick:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν είναι άστοχο να παρομοιάζεις το στήθος με λαγάνα όταν το βρίσκεις θελκτικό? :think:

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Η  κυρια ειναι 59 χρονων,ητανε  επι χουντας γκόμενα ενού Κανελλάκη που ητανε στα μεσα και στα οξω με τη γερμανικη πρεσβεια,με Τσουδερου και Μαγκακη,τις αρχιμασοναρες.Απο κει πηγε στου Λαμπρακη το μπουρδελο και ...η  συνεχεια  ειναι γνωστη...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Η  κυρια ειναι 59 χρονων,ητανε  επι χουντας γκόμενα ενού Κανελλάκη που ητανε στα μεσα και στα οξω με τη γερμανικη πρεσβεια,με Τσουδερου και Μαγκακη,τις αρχιμασοναρες.Απο κει πηγε στου Λαμπρακη το μπουρδελο και ...η  συνεχεια  ειναι γνωστη...
Mα δεν θέλοθμε να την κρίνουμε πολιτικά εδώ μέσα, ή τουλάχιστον αυτό υποθέτω. Είναι γνωστό ότι για να φτάσεις εκεί που έφτασες πρέπει να έχεις συγκεκριμένη ηθική. Η ηθική της είναι γνωστή.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Δεν είναι άστοχο να παρομοιάζεις το στήθος με λαγάνα όταν το βρίσκεις θελκτικό? :think:
Καλή ερώτηση, δεν θέλει πολύ σκέψη  :think: η απάντηση, είναι προφανής...
Πολύ ελκιστικές οι λαγάνες, ή το πλατύ στήθος, και ας μην είναι τόσο ντούρο, όταν έχει δύο υπέροχες ρογίτσες  :kissass: στο κέντρο...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
τελικά το έχει...

Συνημμένα

• tremi1.jpg
    tremi1.jpg
    15,8 KB · Εμφανίσεις: 41
  • tremi1.jpg
    tremi1.jpg
    15,8 KB · Εμφανίσεις: 39

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Καλή ερώτηση, δεν θέλει πολύ σκέψη  :think: η απάντηση, είναι προφανής...
Πολύ ελκιστικές οι λαγάνες, ή το πλατύ στήθος, και ας μην είναι τόσο ντούρο, όταν έχει δύο υπέροχες ρογίτσες  :kissass: στο κέντρο...

Η λαγάνα είναι μακρόστενη και πλακέ. Αυτό είναι θετικό για το στήθος?
Σα να λες θες πεσμένα βυζιά, τόσο πολύ που είναι πλάκα εντελώς.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Όλγα, αφού την πολιτική ηθική σου για να φτάσεις εκεί που έφτασες την θυσίασες, γιατί δεν θυσιάζεις και την σεξουαλική ηθική σου για να γίνεις ποθητή γυναίκα σαν την...
Κάνε μια πλάστική στο στήθος, βγάλε τις υπέροχες, γλυκές λαγάνες σου έξω ...  

Συνημμένα

• tremi1.jpg
    tremi1.jpg
    21,1 KB · Εμφανίσεις: 47

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Η λαγάνα είναι μακρόστενη και πλακέ. Αυτό είναι θετικό για το στήθος?
Σα να λες θες πεσμένα βυζιά, τόσο πολύ που είναι πλάκα εντελώς.
Συμφωνό με την εκίμηση σας "πλακέ", διαφώνο με τον όρο "μακρόστενη". Νομίζω, αναλογικά η λαγάνα έχει το μέγεθος, γυναικείου μαστού, σε μεγαλογραφία. Κατά, τα λοιπά, πιστεύω θα συμφωνήσουμε ότι η ομορφιά του γυναικείου στήθους έγγιτε στο κατά πόσω η λαγάνα θα είναι σηκωμένη προς τα πάνω και αν η ρόγα  θα είναι στο υψηλότερο σημείο της καμπύλης ανόδου ή θα είναι, όπως αναφέρετε "πλακέ". Στην συγκεκριμένη κυρία, η ίδια επιλέγει, με τις εμφανίσεις της, να μην έχουμε προσωπική γνώμη για το θέμα. Δυστυχώς για εμάς. Το μόνο που γνωρίσουμε είναι την ηλικία της, 60 ετών και με βάση αυτή βγάζουμε,ενδεικτικά μη ασφαλή συμπεράσματα. Πιαθνόν θα μπορούσε να την βοηθήσει και η επιστήμη να πετύχει οι υπέροχες, κατά εμέ, λαγάνες της, να είναι σηκωμένες προς τα πάνω και η ρόγα της να είναι στο υψηλότερο σημείο της καμπύλης ανόδου. Αρκεί να βοηθήσει και αυτή τον εαυτό της, προβάλωντας της.

ΑΛΛΟΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑ, ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΣΤΗΝ ΘΥΛΙΚΟΤΗΤΑΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΚΙΣΤΙΚΗ?

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
ωχ τι εχεις να παθεις απτη μανταμ
πολλα ορθο εχεις.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Η Όλγα Τρέμη είναι ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων.

Γενννήθηκε στην Αθήνα στις 17 Φεβρουαρίου του 1951. H καταγωγή της είναι από τη Λάρισα. Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών και σπούδασε στο Οικονομικό της Νομικής (συμμετείχε στην κατάληψη της Νομικής την εποχή της δικτατορίας). Το 1975 παράλληλα με τις σπουδές, ξεκίνησε να εργάζεται στην εφημερίδα Ριζοσπάστης. Συνέχισε στις εφημερίδες Ελευθεροτυπία, Το Βήμα, Ελεύθερος Τύπος και Έθνος.

Το 1989 παρουσίασε τις πρώτες πολιτικές εκπομπές στην κρατική τηλεόραση μαζί με την Έλλη Στάη. Το 1990 εργάστηκε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Flash, ΑΝΤ1 radio και Αθήνα 984 παρουσιάζοντας σε όλες το μεσημβρινό μαγκαζίνο. Έχει, επίσης, παρουσιάσει ενημερωτικές εκπομπές στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1, Star Channel και Mega. Από τον Ιούνιο του 2005, μετά την αποχώρηση της Μάρας Ζαχαρέα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Mega Channel, το οποίο τερματίζει από τότε πρώτο στις τηλεθεασεις όλης της σεζόν. Έχει επίσης συμμετάσχει σε debate των πολιτικών αρχηγών πριν τις εκλογές, μεταξύ αυτών το 2007 και στις ευρωεκλογές του 2009. εκπροσωπώντας το Mega,ενώ ήταν και η συντονίστρια των εκλογικών βραδιών του καναλιού.

Ήταν παντρεμένη με τον Θοδωρή Καλούδη, που ήταν διευθυντής εφημερίδων. Ο δεύτερος γάμος της ήταν με το διευθυντή ειδήσεων του Mega Channel Χρήστο Παναγιωτόπουλο και έχουν ένα γιο.

Σήμερα σύζυγός της είναι ο Νίκος Νικητέας, χειρουργός της Β' Χειρουργικής Κλινικής του Λαϊκού Νοσοκομείου και επίκουρος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών (γεννήθηκε το 1965 και έχει έναν γάμο ακόμη στο ενεργητικό του, από τον οποίο απέκτησε μια κόρη και ένα γιο.

Συνημμένα

• tremi3.jpg
    tremi3.jpg
    21,9 KB · Εμφανίσεις: 27

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
ωχ τι εχεις να παθεις απτη μανταμ
πολλα ορθο εχεις.
Συμφωνώ ότι το "διαφωνό" είναι το χαρακτηριστικότερο λάθος μου, την επιείκεια σας..
λόγω ταχύτητας και έλειψης γνώσης.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Συμφωνώ ότι το "διαφωνό" είναι το χαρακτηριστικότερο λάθος μου, την επιείκεια σας..
λόγω ταχύτητας και έλειψης γνώσης.

δικε μου δεν εχω προβλημα και εγω αγραμματος.
η μανταμ ομως εχει.
το ελκυστικη ειναι δολοφονια ομως :grin: ;)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
δικε μου δεν εχω προβλημα και εγω αγραμματος.
η μανταμ ομως εχει.
το ελκυστικη ειναι δολοφονια ομως :grin: ;)
Αγαπητέ Nio16
Νομίζω, ότι τελικά συμφωνείς μαζί μου, και συμφωνώ μαζί σου.
Δεν είναι όμορφη και ίσως δεν επειδίωξε να ήταν ποτέ, ούτε όταν ήταν 20 χρονών.
Είναι, ήταν και ίσως αν θελήσει μπορεί να γίναι μια ελκιστική κυριλέ, πουτάνα...

Συνημμένα

• tremi3.jpg
    tremi3.jpg
    21,9 KB · Εμφανίσεις: 26

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Ελκυστική, κυριλέ, πουτάνα...
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ...

Συνημμένα

• tremi2.jpg
    tremi2.jpg
    82,7 KB · Εμφανίσεις: 34

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Όλγα Τρέμη - Η ξεπέτα
► 0:16► 0:16

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ >>>>

18/10/11
ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΤΗΝ "ΗΡΩΙΔΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ" ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ... ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ MEGA;

6:08 μμ  ΣΤΟΧΟΣ  5 σχολια

Για να δείτε πως αντάλλαξαν τον... ηρωισμό τους οι γενναίοι της γενιάς του Πολυτεχνείου, σας μεταφέρουμε ένα ακόμη παράδειγμα, που αυτή τη φορά αφορά την χρυσοπληρωμένη μεγαλοδημοσιογράφο Όλγα Τρέμη... Τον Φεβρουαρίου του 2003 ο άλλος... τεράστιος δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης είχε στη "ΝΕΤ" αφιέρωμα για τα 30 χρόνια απο τα γεγονότα της Νομικής (21 Φεβρουαρίου 1973). Παρούσα και η "ηρωίδα της Νομικής" γνωστή δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη, η οποία το 1973 ήταν Μαοϊκιά (μέλος του ΕΚΚΕ). Στο τέλος της εκπομπής η Όλγα Τρέμη είπε επί λέξει: "Η ταράτσα (σ.σ. της Νομικής) ζει, αυτή μας οδηγεί. Εγώ θα ανέβαινα και σήμερα στην ταράτσα για τους ίδιους λόγους που ανέβηκα πριν απο 30 χρόνια. Από την αγάπη μου για την Ελευθερία, τη Δημοκρατία και λόγω της απέχθειάς μου για οτιδήποτε αντιδημοκρατικό, αυταρχικό, ολοκληρωτικό, χυδαίο, μίζερο και κιτς"! Βεβαίως ακόμη περιμένουμε, σήμερα εν έτει 2011, την... ηρωίδα της Νομικής Όλγα, να σκαρφαλώσει στην ταράτσα! Αλλά φαίνεται ή ότι τα... δημοκρατικά της αντανακλαστικά έχουν μειωθεί (αν ευθύνεται η ηλικία, δεν γνωρίζουμε) ή δεν της δίνουν άδεια απο το MEGA και το δελτίο ειδήσεων για να προβεί σε επαναστατική γυμναστική ή φοβάται τη βλάβη που μπορεί να προκαλέσει στο botox το ύψος της ταράτσας... Σας αφήνουμε να διαλέξετε

Συνημμένα

• tremi2.jpg
    tremi2.jpg
    18,6 KB · Εμφανίσεις: 25

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
H ηθική της επιτυχίας είναι πάντα δύσκολή και ο δρόμος ανηφορικός....

Συνημμένα

• tremi01.png
    tremi01.png
    240,7 KB · Εμφανίσεις: 44
  • tremi01.png
    tremi01.png
    240,7 KB · Εμφανίσεις: 37

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
πολλές φορές απαιτεί και θυσίες, φυσικά πάντα για καλό σκοπό....

Συνημμένα

• tremi05.png
    tremi05.png
    239,5 KB · Εμφανίσεις: 29

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom