foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
περίπου στην ηλικία του γιού της ο γαμιάς της..46..
Δεν θα το έλεγα ότι είναι και τεκνό ο γαμπρός...τεκνατζού η Τρέμη
Το καλύτερο φίλε μου foufoutos _30εμεις τι θα κανουμε ειναι το θεμα..ερχονται πολυ δυσκολες μερες
Το καλύτερο φίλε μου foufoutos _30
το διασκεδάζουμε?
Υπάρχει τίποτα καλύτερο?
ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ!!!!!!!!!
Είναι μεταδοτικό και κάνει του άλλους να ανησυχούν!!!!
Για όλους στο τέλος, μόνο μια μεταφορά μας μένει, ας είναι και αυτή ευχάριστη...
ΕΓΩ ΜΑΖΙ σου ΣΕ ΟΛΑ!!!απλα στεναχωριεμαι που βλεπω την χωρα μου να διαλυεται και ανθρωπους να πεινανε..να μαζευουν απο τα σκουπιδια πραγματα
και καποια τσοκαρα να ζουν χλιδατα μαζι με κωλοπουστες που ξυριζουν τα ποδια τους και βγαινουν στα καναλια και το παιζουν αρσενικα
και αυτοι οι κωλοπουστες εχοτυν κλεισει στοματα με χρημα για να μην βγει στην επιφανεια το ποσο κωλοπουστες ειναι
απλα στεναχωριεμαι που βλεπω την χωρα μου να διαλυεται και ανθρωπους να πεινανε..να μαζευουν απο τα σκουπιδια πραγματα
και καποια τσοκαρα να ζουν χλιδατα μαζι με κωλοπουστες που ξυριζουν τα ποδια τους και βγαινουν στα καναλια και το παιζουν αρσενικα
και αυτοι οι κωλοπουστες εχοτυν κλεισει στοματα με χρημα για να μην βγει στην επιφανεια το ποσο κωλοπουστες ειναι
δεν εβλεπα πριν 6 μηνες ανθρωπους της διπλανης πορτας σε συσιτια τσονιολα αυτα ρε φου φου τωρα τα πηρες χαμπαρι;
δεν εβλεπα πριν 6 μηνες ανθρωπους της διπλανης πορτας σε συσιτια τσονι
ουτε να παρακαλανε να τους δανεισεις 5 ευρω να παρουν ρυζι και ντοματες
δεν εβλεπα πριν 6 μηνες ανθρωπους της διπλανης πορτας σε συσιτια τσονι
ουτε να παρακαλανε να τους δανεισεις 5 ευρω να παρουν ρυζι και ντοματες
ΠΟΥΤΑΝΑ από ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ , μικρέ.εμετικη απλα.για πολλες κλωτσιες το φροκαλο.