Όταν πρωτοπήρα την Όλγα φίλε μου καλέ έδινε ρέστα στο κρεβάτι γιαυτό έδωσα και εκεί... Με λίγα λόγια θες να μας πείς οτι παίρνω ποσοστά???? Μήπως είμαι και ο νταβατζής της??? Όπως είπα και στο thread της θεσσαλονίκης πρέπει εκει πάνω να κάνετε αίτηση στον Ψωμιάδη να φτιάξει κανένα γραφείο call girls η κανένα μπουρδελάκι να σας φεύγει η αγαμία... Όσο για την Virginia που λέει οτι μανατζάρω ο κύριος δεν χέρω αν έχετε υπ όπσιν σας για το εν λόγο μασατζίδικο αλλα είναι κλειστό.. (σιγά μη δεν έκλεινε κιόλας βέβαια εδώ που τα λέμε με ένα ξενέρωτο πράγμα εν ονόματι Virginias) ʼπλα η χεπλυμένη αφτή γκόμενα έχει msn και μιλάμε ακόμα.. Βρίσκετε στη λιθουανία (απο κει που ρθε δηλαδή) και απ ότι μου λέει έφυγε γιατί βρήκε δουλεία σαν χορεύτρια εκεί. Ότι μου λένε το καταθέτω και το λέω εδώ αλλά τωρα θα καταθέτω ένα αρχίδι αν έχω τίποτα νέα.. Για πάρτυ μου και μόνο! FILOXENOUMENOS μάλλον ήρθε η ώρα να φεύγεις γιατί σε φιλοχενήσαμε αρκετά.. Να είσαι σίγουρος πριν πετάς την κοτσάνα και όχι κουτοπόνηρος.. Εσύ με λίγα λόγια όσους γράφουν μια από της εμπειρίες τους και κάνουν και καμια σύσταση τους βαφτίζεις νταβατζήδες... Τέλοσπαντον πολύ ασχοληθηκα!
σε ποσα threads κανεις τη διαφημιση σου?????
και ποσους αληθεια πειθεις??? για οσους ενδιαφερονται στο thread call girls thessaloniki ο xusas 28 δινει ρεστα για την olga και τις παρεχομενες υπηρεσιες της